2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inşalah allah bizede göstersin bu mutluluğu

allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın darısı başımıza artık inşallah sağlıklıdır bebeğin

hepinizin kandilini kutluyorum kizlar

gelisimci hayirli haberlerini bekliyoruz:)))

yigitefe canim hos geldin bende 34+3 gunlugum. 32 de kilosu 1900 du sali gunu tekrar kontrolumuz var bende merak ediyorum kilosunu.. burda pelin diye bi arkadasimiz dogum yapti 2225 gr dogdu bebegi kuveze girmedi. ins. senin bebeginde girmez bir kac hafta daha beklesin bebegin

ayyy maşallahhhh kıyamam ben ona kısa sürede toparlancağına eminim.. allah analı babalı büyütsünnn

hoşbulduk canım bende onun için uğraşıyorum en azından 2 hafta daha beklese rahat olucak içim ama işte

canımm süpriz oldu bize)ya sana nasıl bir süpriz oldu kim bilir?gözünüz aydın,analı babalı büyüsün ela'n)demek hayırlısı böyleymiş sizin için..neyse ki sadece 1 gün kalmışsınız ayrı çok şükür...allah ayırmasın bir daha,sağlıkla büyüsün inşallah

canim Allah bagislasin Allah anali babali buyutsun minik yavrunu. darisi bizlere ins.. kizlar aceleci cikti yaa oglanlar baya tembel:))))

Canım tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Kızımız biraz erkenci çıkmış ama şükür şimdi herşey yolunda. Çabuk toparlayacağına eminim. Piyanist Clarissa Ela 'yı da öpüyorum :))))

senin bebiş kızmı erkekmi bide beklenen doğum tarihini söyledimi doktor

senin bebiş kızmı erkekmi bide beklenen doğum tarihini söyledimi doktor

canim bizim tarihimizde 23 agustos ama sezeryan olacagi icin 12 agustosa gun verdi sali gunu kesinlesicek ama. benim 2. hamileligim bu da erkek:)) senin bebeginin cinsiyeti ne

Canım benim ya tüylerim diken diken oldu. Demek Clarissa Ela' yı izlemekten uyumadınız. Allah' ınm sağlıkla nice uzun ömür versin size de bebeğinizede.

Ben erken doğmadım ama doğduktan sonra annemin uzun bir süre sütü gelmemiş. dr. yılmadan emzir demiş anneme. O da hep denemiş sonra 2 yaşıma kadar emmişim :))) Sakın sütüm gelir mi gelmez mi stresşi yapma tatlım. Umarım bebiğini güzel güzel besleyeceksin. Çok sevindim senin adına. Tekrar tebrikler, sevgiler...

anladım canım ben normal doğum çok istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum ilk doğumun nasıldı iyi geçtimi

ilki çok kolay ve rahattı sezeryandan dolayı hiç bi sıkıntım olmadı inşallah 2. de aynı şekilde olur:))
inşallah sende kolay bi doğum yapar ve oğlunu alırsın kucağına

canım yarın randövün kaçta? bak ne çabuk geldi sayılı gün..kaç gün önce ayın 16sına daha çok var diyorduk hep beraber..umarım güzel hberlerle dönersn..bebişinde güzelce kilosunu almş olsun..ayrıca cicilerinide güle güle kullanmak nasip etsin yarabbim
canım tuseyle çatı muayenesi aynı anlama geliyor..yani alttan açılma var mı diye bakıyorlar ya..sen her gittiğinde demek çatı muayenesi oluyorsun
iyi canım arkadaşn gelmiş..bunca zaman zorluk çektin bundan sonrada az daha dayanırsın tabi..allah bize sabır ve güç versinde 37ye kadar çalışalım
slm kızlar ben yeni üye oldum buraya benimde 23 ağustos beklenen doğum tarihim ama 2 cm açılmam varmış çok korkuyorum aranızda böyle olanlar varmı
hoş geldin canım..geçmiş olsun, bende yok fakat bu şekilde açılması olan arkadaşlar vardı topicte..umarım braz daha bekler miniğin
canım güzel haberlerle git gel inşallah..
ben bugün 37.haftamı doldurdum akşam 18:30 da kontrolum var )2 hafta önce 35+1 de 2800 dü kızımbugün kaç kilo gelicek çok merak ediyorum çok..
3200 bence

oyy bir prenses daha mı dünyaya geldi..elamız bizim yaaa..zarpdeniz demek dayanamad daha fazla miniğin..zaten senın erken doğum riskn vardı hatrladğm kadarıyla..küvezde bir gece kalmş ama ondan sonra hep senınlee..sütün yarasın bebişinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…