2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hayirlısı olsun bebişini almışsın kucağına 2 gün küvezde kalmış ama bak şimdi yanında ne güzel
geçen gün aklıma geldin bu kız uzun zamandır gelmedi dedim ama buraya yazmaya akıl etmedim
geleceğin piyanistini kokla bizim için umarım sende iyisindir
sütün için üzülme sakın gelecektir er yada geç yeterki sen azimli ol

cnm güzel haberlerle gel inşş..
bende yarın saat 11 de randevum var bakalım ne dıcek dr

Tebrik ederim.Allah analı babalı,sağlıkla büyümesini nasip etsin.

AYYYY CNMMM MASALLAH KIZINA VE SANA BEN INANIYORUM Kİ GÜÇLÜ Bİ BEBEK O ÇOK ÇABUK KILO ALACAK VE SÜTÜNDE GELECEK EMİNİM
AYYY BU KIZLAR NE SABIRSIZ CIKTI BOLE YAAA BİZİM OĞLANLAR DURUYO OLEE :)))
BUNLAR SENIN ICIN ZARPDENIZZ
Bİ ARA AYRINTILI DOGUM HIKAYENI PAYLAS BIZIMLE

güzel bir haber daha geldii..Allah analı babalı büyütsün. Böyle bebiş haberleri aldıkça heyecanım daha da artıoo ama bizimki için daha erkennn biraz daha tombiş olsun öyle gelsinnnn çok mutlu oldum canımm güle güle büyüt güzel kızını

canım ya maili nereye attın?ben milupaya form dolduralı kaç ay oldu...ben de mail.atayım bari

canim ben de uye olali aylar oldu kendi uyeligimi actim ordan sagdaki sutundan musteri iliskileri ile ilgili yer buldum mesaj birakma kutusu cikti sikayetimi yazdim 3gun icinde cvp verilecegi yaziyordu kutunun altinda gonderdim sabah cevap geldi sahsima ozel yazilmis beklemedeyim simdi paketi bakalim gelecek mi gelince tesekkur mesaji atacagim bu milupa paketini hangi kargo getiriyor acaba

Kızlar bütün herkesin beraat kandili mübarek olsun
rabbım günahlardan berat etmemizi nasip etsin
sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavusmayı, onları sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn

dualarda unutulmayalım inşş.

canımm tebrik ederim hayırlı olsun. maşallah kızına ve sana
allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.

slm primadan paketleriniz ne kadar sonra geldi.ben bir hafta önce form doldurdum...

canım ben geçen hafta formu doldurdum dün aradılar beni ayın 18 inde dağıtıma başlanıcak dedi kargoyla gelicek bana...
milupanın paketide kuryeyle geldi bana ücretsiz. onuda 1 ay önce doldurmuştum formunu, habersiz geldiler şansa evdeydim:)))

aramıza hoşgeldin Clarrisa Ela prensesimizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayyy hergün topic'e girdiğimde acaba bugün doğuran varmıdır diye heyecan yapıyorum...haberler geldikçe de çoooooook mutlu oluyorum...
tebrik ederim canım...Allah sağlıkla,analı babalı büyümesini,hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin

Canımmmmm... Tebriklerr... Allah analı babalı büyütsün.
Çok duygulandım. Minişinin resmini gönder bize canım...

Umarım öyle olur. :))) Geçen gün annemle konuşurken o benden daha bu işlerden anlamaz baktı. Eyvah dedim. Annem anlamıyor ben anlamıyorum. Neyse ki kayınvalidem anlıyor.

:))) allahtan benim annem anliyo yasi da genc gelince baya yardimi olucak bana ama taaa 16 agustosa almistik biletini ne akla hizmetse o gelene kadar dogururmuyum bilmem ama geldikten sonra da cok kalamicak o yüzden diyorum söyle annem gelmeden bi kac gün önce dogursam ne güzel olur ama kismet hersey

canim coooook tebrik ederim. allah anali babali büyütsün saglikli güzel uzun ömürler versin insallah minik kizina

canım tuseyle çatı muayenesi aynı anlama geliyor..yani alttan açılma var mı diye bakıyorlar ya..sen her gittiğinde demek çatı muayenesi oluyorsun

valla cnm burda zaten hamileligin baslarinda hep vajinal ultrason yapmislardi taa 14. haftaya kadar falan karnimdan bakmaya basladiktan sonra da hep alttan elle kontrol ediyodu ya doktorum ya da ebem. ama bugün sordum normal dogum yapmaya bi engel var mi diye bakiliyomus dogum yaklasinca falan diye yok öyle bisey dedi bana. bundan sonra dogumla ilgili bisey sormicam vallaa

kızlar bunlarda bizim lohusa şerbeti takımlarından esinlenerek yaptığımız ama benim bu süslü bardakları doğumdan sonra eve gelenlere meşrubat ikram edeceğim süslü bardaklarım, nasıl?

Kızlarr,
ZarpDeniz arkadaşımız ile şimdi telefonda konuştum. Minicik elli Elacık iyiymiş... Ya bende kızımı görmek istiyorum artık....

Bu arada arkadaşımızın bize bir tavsiyesi var, mutlaka kendiniz için kokulu ıslak mendil koyun çantanıza diyor.
Bende bugün alıcam niveanınkini...

Birde çokk selam söyledi hepinizeeeee

Son düzenleme:

Canım çok güzeller...

Bende aldım malzemeleri ama hala yapmadım..Silikon mu kullandın yoksa iple mi yaptın?

a.slm cnm...
ben çantamda bulunsun diye normal bi ıslak mendil aldım
kokulu olması ne için anlamadım ondanda alırız bi tane
yaa çok güzel olmuşş ellerinize sağlık özendim valla....

Canım çok güzeller...

Bende aldım malzemeleri ama hala yapmadım..Silikon mu kullandın yoksa iple mi yaptın?

sğlun kızlar...
ben hazır aldım sadece bardaklara geçirdim o kadar ama silikonla yapışmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…