2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ela bebek hoşgelmiş sefa getirmiş . . Allah analı babalı büyütsn bebeğini canım . merak etme küçük bebekler dahakısa zamanda topaarlanır .Bi bakcaksın kocaman kız olmuş

ezgimee hoşgeldin canım nasılsın bebeğin nasıl?ben sıcaktan piştim buralarda bir de sancılarım başladı yarın kontrolum var inş erken doğum olmaz..... kısmetse 10 -11 gün sonra akdağa gelicem.bebeğini görmek için sabırsızlanıyorum...

canım tebrik ederim benim kızımla da adaş olucak rabbim bebeğine de sana da sağlıklı huzurlu ömür versin darısı bizlere olsun zamanında inşallah.

ilk kızımı normal doğum yaptım 4.750 gr doğdu..
canım nasıl yaptın hayret ve maaşallah yani

canım nasıl yaptın hayret ve maaşallah yani[/QUOTE]

valla aslında zor olmadı doğum sancıları ve doğum ağrıları sadece bebek kilolu olduğu için makattan gelen çocuk diyorlar öyle çocuklara birazcık yırttı dikiş sıkıntım oldu.hepsi o ama şimdi 2. bebeğimi sezeryan düşünüyorum bide onu deneyim istedim.bir de kilolu çocuk dünyaya getirdiğim için ileride rahim ve mesane sarkması riskim yüksek olduğu için doktorlar bu doğumumu normal yapmam taraftarı değil ama Rabbim neyi nasip eder bilemem.kısacası BEKLEMEDEYİZ.....

ben 2.500 kilo doğurmaya korkuyorum 4.750 nasıl doğurdun helal olsun valla çok zorlandınmı

sadece çocuk kilolu olduğu için sıkıntı oldu ama normal doğum harika bişey...tekrar isterdim normal doğum ama şimdi kilolu çocuk doğurmanın sıkıntısından normal doğum yapamıcam.ama yine çok isterdim..

nereye koydun canım fotolar...,aşıdan dolayı zor geçmişdir bugününüz ...
eklemedim canım foto, seni görürsem ekleyim dedim :)

hoşbuldum canım sağol, iyiyim çok şükür. temizlik yaptık annemle yoruldum ezgi hanım uyurken. annemler yarın gdiyolar, kalıyoruz başbaşa... burda hava çok sıcak değil haberin olsun, 2 gün önce sel götürdü ortalığı bide.
...................................

Son düzenleme:

sağol canım benim ya içime su serptin valla çok korkuyodum normal doğumdan bunu duymak iyi geldi hemde 4.750 grmla doğum yapmış birinden

ayyy aşkım maşaallah çok büyümüş.esracım bu aynı emre olmuş...yaa oraya gelmek için can atıyorum burdaki sıcak fena klima sağolsun.....

ayyy aşkım maşaallah çok büyümüş.esracım bu aynı emre olmuş...yaa oraya gelmek için can atıyorum burdaki sıcak fena klima sağolsun.....
1 ayda tam 1 kg aldı, 3000 doğdu, dün 4000 di... ilk hafta hafif sarılığı oldu, deli gibi emzirerek geçirdik çok şükür. 1 ayda 4 cm boyu da uzadı. ve evet kocamı klonladım her gören aynı babası diyo. yüzündeki mimikler bile aynı bi görsen..

Hayatımızın her anında ona muhtaç olduğumuz gibi o zor anımızda da O'ndan başka kim yardım edebilir bize.

İnşirah suresini de ekleyelim ayrıca; 8 ayetlik kısacık bir suredir.

Bu arada hurma gerçekten de rahim kaslarını gevşettiği için doğumu kolaylaştırıcı etkisi var ; bu yüzden erken doğuma sebep olma ihtimaline karşı gebelerin fazla yemesi önerilmiyor.

Ama günü gelmiş gebeler bol bol yesinler.

Sağlıkla kucaklayıp yavrularımızı anneli babalı sağlıkla büyütelim inşaallah.

allah adıyla ailesiyle uzun ve güzel bir ömür nasip etsin elaya darısı zamanında hayırlısıyla basımıza kızlar aceleci mi ne

kızlar hastane çantanıza bebek için kısa kollu koyacakmısınız?
ben şunlar koydum yeterlimi sizce?
2 takım hastane çıkışı
1 takım alt üst yelekli takım eldivenli şapkalı
1 yelek
1 alt çıtçıtlı uzun kollu
2 kısa kollu alt çıtçıtlı
2 tek alt (üstlerin renkleriyle uyumlu)
2 tulum
3çorap ağız bezi...
10tanede bez...

Son düzenleme:

canım tebrik ederim allah analı babalı büyümeyi nasip etsin ak yazılar yazsın alnına minik kuzumuzun

Selam kızlar; bugün kontrolümüz vardı.bebişimiz 6 gün geriden geliyormuş(. 33+5 haftalığım,2090gr olmuş.2 hafta önceki kontrolde 1900 dü.çok az gelişmiş.ama tabi benim 4 günlük ishalim mahvetti,yavrumuda benide ,neyseki geçti (kan tetkiki ve gaita tetkiki yaptırdım,bir şey çıkmadı.mikrobik bir şey değilmiş.)bende 1 kg vermişim.kızlar toparlamam lazım,ne yiyeyyim ne içeyim tavsiyelerinizi bekliyorum.buarada NST yede gitdim,gayet iyi,baş geliş vaziyette,bunlar iyi haberler:))

canım tebrik ederim allah analı babalı büyümeyi nasip etsin ak yazılar yazsın alnına minik kuzumuzun
cnm sen nasılsın kasılmaların devam ediyomu?

cnm 6 gün büyük bi kayıp değil kapatr bebiş o açığı doppler istedimi dr un
bulgur pilavı iyi diyolar denesene cnm

canım benimde 34+0da 2200dü o zamn benimde geriden geliyo amadoktor kilosu gayet ii dedi ve bende 1 kilo verdim bu arada hiçiştahım yok eskisi gibi yiyemiyorum dert etme gelişimi iyi olsunda kilosu o kadar önemli değil

cnm sen nasılsın kasılmaların devam ediyomu?

cnm 6 gün büyük bi kayıp değil kapatr bebiş o açığı doppler istedimi dr un
bulgur pilavı iyi diyolar denesene cnm

ben sürekli yatıyorum canım ya azıcık otursam hemen başlıyo kasılmalar o kadar dr a gittim bana ciğer geliştirici iğne falan yapmadılar acaba gerekmi görmedilerki nidilatta vermediler yat dediler yatmaktan her yerim ağrıdı ya şu an bile yatıyorum bacaklarımın arasıda çok acıyo yastık koymadan yatamıyorum sen nasılsın durumun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…