- 20 Temmuz 2007
- 4.234
- 673
- 723
Arkadaslar Merhaba,
Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz bizi cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve Carsamba gunu, 35 haftalikken saat 17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!
Allah saglikla hepinizi bebeklerine kavustursun.
Operim hepinizi...
kızlar aranızda normal doğum yapan varmı
canım tebrik ederim benim kızımla da adaş olucak rabbim bebeğine de sana da sağlıklı huzurlu ömür versin darısı bizlere olsun zamanında inşallah.Arkadaslar Merhaba,
Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz bizi cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve Carsamba gunu, 35 haftalikken saat 17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!
Operim hepinizi...
canım nasıl yaptın hayret ve maaşallah yaniilk kızımı normal doğum yaptım 4.750 gr doğdu..
ilk kızımı normal doğum yaptım 4.750 gr doğdu..
ben 2.500 kilo doğurmaya korkuyorum 4.750 nasıl doğurdun helal olsun valla çok zorlandınmı
eklemedim canım foto, seni görürsem ekleyim dedim :)nereye koydun canım fotolar...,aşıdan dolayı zor geçmişdir bugününüz ...
hoşbuldum canım sağol, iyiyim çok şükür. temizlik yaptık annemle yoruldum ezgi hanım uyurken. annemler yarın gdiyolar, kalıyoruz başbaşa... burda hava çok sıcak değil haberin olsun, 2 gün önce sel götürdü ortalığı bide.ezgimee hoşgeldin canım nasılsın bebeğin nasıl?ben sıcaktan piştim buralarda bir de sancılarım başladı yarın kontrolum var inş erken doğum olmaz..... kısmetse 10 -11 gün sonra akdağa gelicem.bebeğini görmek için sabırsızlanıyorum...
sadece çocuk kilolu olduğu için sıkıntı oldu ama normal doğum harika bişey...tekrar isterdim normal doğum ama şimdi kilolu çocuk doğurmanın sıkıntısından normal doğum yapamıcam.ama yine çok isterdim..
eklemedim canım foto, seni görürsem ekleyim dedim :)
hoşbuldum canım sağol, iyiyim çok şükür. temizlik yaptık annemle yoruldum ezgi hanım uyurken. annemler yarın gdiyolar, kalıyoruz başbaşa... burda hava çok sıcak değil haberin olsun, 2 gün önce sel götürdü ortalığı bide. kızımı göstereyim merak ettiysen teyzesi :) dün babam çekmiş bunları...
1 ayda tam 1 kg aldı, 3000 doğdu, dün 4000 di... ilk hafta hafif sarılığı oldu, deli gibi emzirerek geçirdik çok şükür. 1 ayda 4 cm boyu da uzadı. ve evet kocamı klonladımayyy aşkım maşaallah çok büyümüş.esracım bu aynı emre olmuş...yaa oraya gelmek için can atıyorum burdaki sıcak fena klima sağolsun.....
Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.
kızlar bu duayı okuyalım bugün kandil,az önce de görümcem aradı hurma ye dedi doğumu kolaylaştırıyor dedi...doğru ya da değil bence önemli olan doğumun rahat geçeceğine inanmak yaptıklarımız da bize yardımcı olacaktır)
Arkadaslar Merhaba,
Operim hepinizi...
ilk kızımı normal doğum yaptım 4.750 gr doğdu..
Arkadaslar Merhaba,
Operim hepinizi...
cnm sen nasılsın kasılmaların devam ediyomu?canım tebrik ederim allah analı babalı büyümeyi nasip etsin ak yazılar yazsın alnına minik kuzumuzun
Selam kızlar; bugün kontrolümüz vardı.bebişimiz 6 gün geriden geliyormuş(. 33+5 haftalığım,2090gr olmuş.2 hafta önceki kontrolde 1900 dü.çok az gelişmiş.ama tabi benim 4 günlük ishalim mahvetti,yavrumuda benide ,neyseki geçti (kan tetkiki ve gaita tetkiki yaptırdım,bir şey çıkmadı.mikrobik bir şey değilmiş.)bende 1 kg vermişim.kızlar toparlamam lazım,ne yiyeyyim ne içeyim tavsiyelerinizi bekliyorum.buarada NST yede gitdim,gayet iyi,baş geliş vaziyette,bunlar iyi haberler:))
Selam kızlar; bugün kontrolümüz vardı.bebişimiz 6 gün geriden geliyormuş(. 33+5 haftalığım,2090gr olmuş.2 hafta önceki kontrolde 1900 dü.çok az gelişmiş.ama tabi benim 4 günlük ishalim mahvetti,yavrumuda benide ,neyseki geçti (kan tetkiki ve gaita tetkiki yaptırdım,bir şey çıkmadı.mikrobik bir şey değilmiş.)bende 1 kg vermişim.kızlar toparlamam lazım,ne yiyeyyim ne içeyim tavsiyelerinizi bekliyorum.buarada NST yede gitdim,gayet iyi,baş geliş vaziyette,bunlar iyi haberler:))
cnm sen nasılsın kasılmaların devam ediyomu?
cnm 6 gün büyük bi kayıp değil kapatr bebiş o açığı doppler istedimi dr un
bulgur pilavı iyi diyolar denesene cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?