2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende acaba çatı muayenesi gibi şeyin açılıp açılmadığınamı bi aletle bakıyolar diyorum :)

kızlar bugün benim kontrolüm vardı gittim bi güzel ay doktorum öyle bi suratsız öyle bi havalı ki sormayın ki hiç öyle biri değildi sadece kilosunu söyledi oda yarım ağızla başkada bilgi yok 2300 gr kızım onuda tam ölçtümü emin değilim yani bide demesinmi senin doğumunda olmayabilirim kim olursa o yaptırır doğumunu diye deliye döndüm kaç aydır ben soruyorum ona tatile falan gidermisiniz diye taaa kışın sordum yani bana dediki sana göre ayarlarım ben tatilimi dedi o zaman uyuz ya ölüyorum sinirimden değiştiricem doktorumu ben kocasinanda oturuyorum bahçelievlerde tavsiyeleriniz nelerdir

cok sevindim maşallah.bugun unnadoda boyama tshirt setler vardı ondan alabilirsin babana boya tshirt vs var sette torununa hatıra tshirt boyar eglenceli olur hem
Babam ve tort boyamak gibi ince bir is :))) ehuehu cok zor canim yaaa annem olsa belkide babam asla :))) sagol ama yine de :))

ben de 2.kampayaya katıldım.beni geçen hafta aradılar tahmini doğum tarihini sordular 5 ağustos bizimde.18indde kargoya verilcek dediler bana.bu hafta elimde olur sanırım..

ayy bizim bu doktorlardan yediğimiz son dakika golleri nedir yaaa(kazıkları desek daha doğru)tok bunlar tok kapılarında kuyruk var ya havalara girmişler!!senin normal miolcaktı canım yaa unuttumhayırlısı olsun de olmazsa değştir gitsin.sıkma canını...

canım her an için olabilir benim kız ama şu andaki gidişatına başka bi doktor normal doğum demişti benim uyuz dr bişi demedi araştırdım zaten hastane hospitalistte sevtap hanım varmış bi tanıdık onda yaptı doğumunu ki bebeğin suyu aniden bitmiş kadın erken müdahaleyle kurtardı çocuğu bende ona gidicem

canım bugün kontrolün vardı nasıl çıktı sonuçlar hastanede bugün 1500 gr bi bebiş doğmuş gayet iyimiş organ gelişimi iyi olduğu için hiç sıkma canını senin kuzucunda çok çok çok iyi olacak inşallah ayşin teyzeside yani ben nasip olursa eğer bigün gelip koklıcam onu

cnm soda ya da meyvelilerden degil de, dogal maden suyunun icinde; kalsiyum , magnezyum vs bisuru mineraller var.
o yuzden faydali imis, hem su ihtiyacini karsiliyor (normal suya gore daha fazla karsiliyormus ) hem de mineralli

1400 benim doktorun olcumuydu cnm, olcen alete gore de farkedebilirmis ama yine de 1700 e ben de cok sevindim cnm, haklisin

peppermint durumlar iyi sanırım çok sevindim canım..
sağlıkla inşallahhhh

cok cok sagol cnm benimnm

ayy haklisin cnm yaa, ben de kafa kalmadi, aynen anlatmistin bunlari.
dedigin gibi ayni seyler soylendi ikimize de, ben deo zaman 15 agustos gibi 38. haftada dogum yaparim.
(insallah)
senin de az kaldi cnm, Allah hayirli, saglikli dogum nasip etsinn,

Ayyy cok fena bu yaaa korkutucu resmen :)))

aynen bana da urkutucu geldi bunlar yaa ..

cnm dun aksam detayli ultrasona girdim ben,
bebegin organ gelisimi iyiymis cok sukur,
kan akimi da normal.
haftada 2 kez nst cekilicem, 1 kez de dopplerle kan akimina bakilicak.
bir de hareketlerini takip edicem. boylece haftamizi tamamlamaya calisicaz insallah.

doktorda aynen oyle soyledi, gununu tamamladiktan sonra 1200 gr bile olsa sorun degil dedi..

sen nasilsin cnm

Son düzenleme:
Peppermintcim;
canım çok sevindim. Gözün aydın.... İnşallah bende haftaya hayırlı haberlerle gelirim..

Plesentadaki sorun neymiş canım?

Geçen hafta benimde karnımın üst tarafı çok acımıştı,2-3 gün sürdü ağrısı. doktorumu aradığımda tırnaklamış olabilir dedi. Sende plesanta deyince benimde kafam karıştı. Sende de ağrı filan oluyomuydu?

Birde plesentada sorun olduğunu kendi doktorun göremedi mi?

bende sinirliyim canım drumdan kazık yedim oturdum aşağı yeni dr buldum yarın ona gidicem o çok iyimiş öyle dediler bakıcam artık şu anda bebeğim nasıl bi bilgim yok tek bildiğim 2300 gr oda kadın doğru ölçüm yaptıysa hiç ilgilenmedi ya ben içerdeyken soru sorarken içeri başka hasta aldı onunla uğraştı bende çıktım geldim eve

cnm plesanta tam duzgun , piril piril bi plesanta degil, yer yer bosluklar, yirtiklar vs var.
doktorum yirtik gormustu, takip edelim demisti;
ama o zamanlar bebegim normalseyrinde gidiyordu, o yuzden sanirim fazla ustunde durmamisti.

yok cnm agri filan yok, normal kasilmalarin disinda.

insç. cnm hayirli haberle gelirsin.
haftamiz tamamlansin da kilo onemli degil cnm.. varsin minik olsunlar.

Öyle tabi canım...

Minik kuşlarımız sağlıkla gelsinde, biz onlara kilo aldırırız

Surekli takipte olacaksin yani. Allahtan dermansiz degilsin canim masqllah diyelim gene bunada sukur :)Bu arada kac haftayi yada gunu tamamlamis olmasini istiyor recep has ?

canımm maşallah gözün aydın sevindim çok bebişin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…