link gönderir misin canım
bardak ağzı kadar yuvarlak bişeyler var önce karnına jel sürüp onları koyuyolar sonra karnının altından geniş lastik geçirip onlara takıp sabitliyolar tabi bunlarda bi makineye bağlı bebeğin kalp atışları duyuluyo ve annedeki sancıyı ölçüyo ve bunları kağıda basıyo şekerim
‪Baby kicking from inside, bebisspark‬‏ - YouTube
Valla benim bebişim hiçbir zaman bu kadar abartmadı
Babam ve tort boyamak gibi ince bir is :))) ehuehu cok zor canim yaaa annem olsa belkide babam asla :))) sagol ama yine de :))cok sevindim maşallah.bugun unnadoda boyama tshirt setler vardı ondan alabilirsin babana boya tshirt vs var sette torununa hatıra tshirt boyar eglenceli olur hem
Ayyy cok fena bu yaaa korkutucu resmen :)))‪Baby kicking from inside, bebisspark‬‏ - YouTubeValla benim bebişim hiçbir zaman bu kadar abartmadı
Canım benide aradılar, aynı soruları sordular. 5 Ağustostan sonra alınabiliyor genel bir tarih yani senin doğum tarihinle alakası yok. Hediyelerini alan arkadaşlar daha öncei kampanyadan katılıp alanlar. Bu 2. kampanya oluyor.
kızlar bugün benim kontrolüm vardı gittim bi güzel ay doktorum öyle bi suratsız öyle bi havalı ki sormayın ki hiç öyle biri değildi sadece kilosunu söyledi oda yarım ağızla başkada bilgi yok 2300 gr kızım onuda tam ölçtümü emin değilim yani bide demesinmi senin doğumunda olmayabilirim kim olursa o yaptırır doğumunu diye deliye döndüm kaç aydır ben soruyorum ona tatile falan gidermisiniz diye taaa kışın sordum yani bana dediki sana göre ayarlarım ben tatilimi dedi o zaman uyuz ya ölüyorum sinirimden değiştiricem doktorumu ben kocasinanda oturuyorum bahçelievlerde tavsiyeleriniz nelerdir
ayy bizim bu doktorlardan yediğimiz son dakika golleri nedir yaaa(kazıkları desek daha doğru)tok bunlar tok kapılarında kuyruk var ya havalara girmişler!!senin normal miolcaktı canım yaa unuttumhayırlısı olsun de olmazsa değştir gitsin.sıkma canını...
canım maden suyunun hamilelkte faydası neymş..birkaç şey duymştumda ben..senden de öğreneym istedim..hem ben limonlu içiyorum,sade mi içmek gerekir..
canım maşallah kilosuna..1400dü geçen gittiğinde güzel kilo almş..allah nazarlardan korusun
peppermint durumlar iyi sanırım çok sevindim canım..
sağlıkla inşallahhhh
ayy haklisin cnm yaa, ben de kafa kalmadi, aynen anlatmistin bunlari.yok canım 40 a kadar beklemicez. Recep Has da demişti yazmıştım hatırlarsan...organ gelişimi gayet yerinde olmuş bitmiş bir çocuğu daha fazla bekleyip riske atmaya gerek yok demişti. Küçük olduğu için normal doğum sancılarında zora girebiliyorlarmış ve allah korusun kasılmalar esnasında oksijensiz kalma riski olabiliyormuş o yüzden biz de hiç riske atmak istemiyoruz. Recep Has 38. haftada alınmasını ben öneriyorum dedi. Kendi doktorumda 38bucukta düşünüyorum ben dedi. yani 38+3 ya da 38+4'te olacak hayırlısıya. 4-5 günde bir kontrole gidiyorum canım zaten ben; nst ye giriyorum ve suyum kontrol ediliyor. Perşembe kontrolde sezeryan tarihimizi alacaz. 26-27 temmuz gibi olacak kısmetse.
Sana da aynı şeyler söylenmiş canım, ben geldiysem bu haftalara kadar sen de gelirsin inşallah, sağlıkla kucağımıza alırız kızlarımızı. Kilosuna takılma hiç, benim de o haftada 1800gr gibi birşeydi. Son hafta buğdaydan mıdır bilemiyorum ama daha hızlı toparladı.
Bir de kimle konuştuysam usg olçüm değererinin üstünde doğmuş bebekleri (yani +/- fark var ya o hep +yönde olmuş)bizimkilerde öyle olur inşallah. Moralini yüksek tut...
Ayyy cok fena bu yaaa korkutucu resmen :)))
canım bugün kontrolün vardı nasıl çıktı sonuçlar hastanede bugün 1500 gr bi bebiş doğmuş gayet iyimiş organ gelişimi iyi olduğu için hiç sıkma canını senin kuzucunda çok çok çok iyi olacak inşallah ayşin teyzeside yani ben nasip olursa eğer bigün gelip koklıcam onu
cnm dun aksam detayli ultrasona girdim ben,
bebegin organ gelisimi iyiymis cok sukur,
kan akimi da normal.
haftada 2 kez nst cekilicem, 1 kez de dopplerle kan akimina bakilicak.
bir de hareketlerini takip edicem. boylece haftamizi tamamlamaya calisicaz insallah.
doktorda aynen oyle soyledi, gununu tamamladiktan sonra 1200 gr bile olsa sorun degil dedi..
sen nasilsin cnm
Peppermintcim;
canım çok sevindim. Gözün aydın.... İnşallah bende haftaya hayırlı haberlerle gelirim..
Plesentadaki sorun neymiş canım?
Geçen hafta benimde karnımın üst tarafı çok acımıştı,2-3 gün sürdü ağrısı. doktorumu aradığımda tırnaklamış olabilir dedi. Sende plesanta deyince benimde kafam karıştı. Sende de ağrı filan oluyomuydu?
Birde plesentada sorun olduğunu kendi doktorun göremedi mi?
cnm plesanta tam duzgun , piril piril bi plesanta degil, yer yer bosluklar, yirtiklar vs var.
doktorum yirtik gormustu, takip edelim demisti;
ama o zamanlar bebegim normalseyrinde gidiyordu, o yuzden sanirim fazla ustunde durmamisti.
yok cnm agri filan yok, normal kasilmalarin disinda.
insç. cnm hayirli haberle gelirsin.
haftamiz tamamlansin da kilo onemli degil cnm.. varsin minik olsunlar.
Surekli takipte olacaksin yani. Allahtan dermansiz degilsin canim masqllah diyelim gene bunada sukur :)Bu arada kac haftayi yada gunu tamamlamis olmasini istiyor recep has ?cnm dun aksam detayli ultrasona girdim ben,bebegin organ gelisimi iyiymis cok sukur,kan akimi da normal.haftada 2 kez nst cekilicem, 1 kez de dopplerle kan akimina bakilicak.bir de hareketlerini takip edicem. boylece haftamizi tamamlamaya calisicaz insallah.doktorda aynen oyle soyledi, gununu tamamladiktan sonra 1200 gr bile olsa sorun degil dedi..sen nasilsin cnm
cnm plesanta tam duzgun , piril piril bi plesanta degil, yer yer bosluklar, yirtiklar vs var.
doktorum yirtik gormustu, takip edelim demisti;
ama o zamanlar bebegim normalseyrinde gidiyordu, o yuzden sanirim fazla ustunde durmamisti.
yok cnm agri filan yok, normal kasilmalarin disinda.
insç. cnm hayirli haberle gelirsin.
haftamiz tamamlansin da kilo onemli degil cnm.. varsin minik olsunlar.
Eveeeet hatta ilk yuuyusunu yapmis olacak insallah saglikla kurtulur :))yarın bu saatlerde gelişimci bebişini kokluyor olacak nee güzel yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?