2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorum da ''doğurmaya niyetin yok galiba''dediben de hiç doğurcak gibi hissetmiyorumdün akşam belki 2 saat yürüdümhayat normal bir şekilde devam ediyor bende..benim doğum olayları karıştı son günlerde doktorumla aram bozuk)ben de normal doğum istiyorum ama muayneye izin veremedim doktorum da çok çabalamadı zaten!!ben de akışına bıraktım...benim kızım seninkinden küçük ama 3 kg sadece(neyse sağlıkla doğsun da beslerim ben onu..
hayırlısı olsun senin için de ,sağlıkla kavuş yavruna)

hadi bakalım inşallah gönlüne göre hayırlısıy olur herşey)

cnm msjda uzun uzun yazamamistim; forumda aciklarim dedim sonra.

senin de islerin rahatlamis biraz; izindeki arkadasin donmus; ohh sevindim yaa.
sen de dinlen biraz artik

peppermint,canım maşallah diyelim yavruna,sağlıkla kucağına almana az kaldı...bu dönemleri hiç yaşamamış gibi olacaksın ona kavuştuğunda inşallah :)

hehe bana da olur mu dersin

amin cnm insalah
cok cok sagoll

evet cnm ayni sorun.
ins. ben de senin haftalarina gelirim cnm;
cnm siz 40. haftaya kadar vbeklicekmisiniz dogum icin;
normal dogum ihtimali var mi, yoksa sezeryan mi olacak, benim doktorum buyuk ihtimal sez. diyor, bebis kucuk old. icin zorlamamak lazimmis

-- annem bugun bugday getirecek haslicaz cnmm

cnm sagolll

suyu ic ama unutuyorumla olmaz..

bir de kizlar maden suyu icin mutlaka gunde 1 tane;
cok onemliymis ızellikle hamileler icin.
benim doktorum hep soyluyordu; gecen de milliyette okudum, hatta 1 lt.ye kadar gunde icilebilirmis

dunku doktor 1739 gr olctu cnm
+-200 gr dedi;
ama yarin kendi doktorn 1600 de olcebilir, bunlar tam kesin olmaz, o yuzden ufak farklari kafana takma dedi

inan 1700e bile o kadar sevindim ki

Ayy pepermincim güzel haberlerle döneceğine inancım tamdı, şimdi sende rahatladın, nasılsa bi sorun yok varsın prensesimiz biraz narin doğsun, çok hızlı toparlayacağına eminim.

gözün aydın canımm çok çok çok sevindim
hadi bakalım moralini yüksek tutmaya dinlenmeye devam,sabrın sonu selamet)

peppermint cok sevindim iyi haberlerle gelmene insallah saglikla yavruna kavusacaksin sana tebrik mesajlari yazacagiz buradan en kucuk haftada olan benim bol bol tebrik ederim hepinizi

kizlar,
cok cok sagolun
biliyorum bana dua ettiginizii

canım maden suyunun hamilelkte faydası neymş..birkaç şey duymştumda ben..senden de öğreneym istedim..hem ben limonlu içiyorum,sade mi içmek gerekir..
canım maşallah kilosuna..1400dü geçen gittiğinde güzel kilo almş..allah nazarlardan korusun

Allah razı olsun, hepimiz sağlıkla kavuşuruz, gururla büyütürüz inşaAllah yavrularımızı.

Doktora bırak seçimi diyen arkadaşlar olmuş, güvenemiyorum ki. Dünya Sağlık Örgütünce belirlenen orana göre sezeryanın %17'yi geçmemesi gerekiyor. Bizim hastanelerimizde %80'nin altına düşmüyor.

Çatın müsait,4 buçuk kiloyu bile rahat doğurursun belki, ama bu bir risk diyor. Kesin sezeryan derse başka bir doktora daha gideceğim zaten.

3 kilo gayet güzel bence, iri olması mutlu ediyor ama strese de sokuyor inanın.

Hayırlısı olsun hepimiz için...

canım maden suyu alırken şuna dıkkat et. o limonlu yada meyvalı olanlar normalde maden suyu değil.
gezlı ıcecek yada mınerallı ıcecek yazıyor ustlerınde dıkkat edersen. bırnevı gazoz yanı.
özellıkle sade olanlarında yazıyor doğal maden suyu dıye. bana sormamıssın ama yınede bıldığımı soylıyeyım dedım :))))
içeriğindeki vitamın ve mınerallerden dolayı hamılelere cok faydalıymıs.

bende senin gbiyim canım 2 hafta önce 3.250 ydi kızımın kilosu şimdi ne kadar oluştur bilmiyorum normal doğum yapmayı çok istiyorum oyüzden gelsin diye bekliyorum 36.haftada 1cm açılma oldu doktorum 2hafta daha dursun dedi iğne yapıldı ciğer geliştirici falan şimdide rahat geldi heralde gelmiyo benim doktorumda gününü beklerse 4kiloyu bulur riske ataamyız sezeryan olur dedi ama şimdiden konuşmak çok erken diyo normal istediğimi biliyo zaten beklemicek galiba gelecek diyo ama kıpırtı da yok ama 4ü geçerse risk alamam sezeryan olurum heralde herşeyin hayırlısı bence nasıl olması gerekiyosa öyle olsun normal yada sezeryan diye diretmemek lazım bence

kızlar beni primadan aradılar bir kaç soru sordular doğrulamak için bebeğinizin beklenen doğum tarihi nedir dedi 4 ağustos dedim 5 ağustostan sonra hediye paketinizi alabilirsiniz dedi. sizlerin kargoyla hemen geldi sanırım diymi doğum beklenmedi bana neden öyle dediler ki :26:

evet canım şimdi baktımda senın dediğin gibi yazıyor..bir dahakinde doğal içeyim bari...sağol canım

peppermint durumlar iyi sanırım çok sevindim canım..
sağlıkla inşallahhhh

Canım benide aradılar, aynı soruları sordular. 5 Ağustostan sonra alınabiliyor genel bir tarih yani senin doğum tarihinle alakası yok. Hediyelerini alan arkadaşlar daha öncei kampanyadan katılıp alanlar. Bu 2. kampanya oluyor.

ya şaka gibi..doğum ne zaman 4 ağustos iyi o zaman 5 ağustosta hediyeniz hazır boşver çok şey kaybetmessın canım..hep numune dolu zaten..en güzeli mama kapları

aa aslında iyi fikir minnacık bişey koyuveririz ne zararı olcak. ben de 1 10lu 2tane 5li koymaya karar verdim.bi de alt-üst pijama takımı gibi bişey var şortlu tulumu da koyayım bari.haftaya hastane netleşşin ne veriyolar bebiş için bi sorayım ona göre değiştiririm artık...

sağol canım. iyi oldu lazım olacaksda bile zamanı varmış şimdiden masraf olmasın bari.. benim işyerim akrapolle anlaşmalı bülent alp aydın anklaranın sevilen iyi doktorlarından. nerdeyse bütün arkadaşlarım orda doğum yaptuı tek gece yatış yeterli diyomuş.. o yüzden 2 geceyi fazla buluyolar.. iyi ki bu forum var da herşeyi öğrenmiş oluyorum eksik olmayın..

ayyy canım kararın hayırlı uğurlu olsun. önemli kararlar hep bi iş yapılırken verilir zaten..

Bu prima olayı nedir kızlar bizde katılabilirmiyiz?biraz geç oldu bikaç defa okudum ama nedir nasıl katılır anlamadım

Bu prima olayı nedir kızlar bizde katılabilirmiyiz?biraz geç oldu bikaç defa okudum ama nedir nasıl katılır anlamadım

canım facede prima dünyası adlı grubu beğenip..ordaki ilk hediyem anketini dolduruyorsun..onlarda hediyeni gönderiyorlar..hala devam ediyor mu bilmiyorum

Kızlar bişey sorucam hastaneye krem rengi saten pijama takımı ve saten sabahlık olurmu kii
ben penye gecelikde aldım bitane ama annem satenleri koy diyor????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…