Sizinle aynı haftadayız, bende de hiç doğum alameti yok. Geçen hafta kontrolümüzde doktor biraz inmiş dedi o kadar. 28. haftadan beri süren kemik sızılarım tam gaz devam ediyor. Onun dışında ne sancı ne kasılma. Ben mi anlamıyorum acaba?
Geçen hafta 3800'dü tombalağım.Doktor 1 hafta 10 gün içinde doğurursan normal olur, yoksa 4 kiloyu geçer, riske atmayalım sezeryan dedi. Ben yine de normal doğum isteyeceğim ama baya stres oldum. Kızım memnun galiba yerinden..
akşam su alırken sebilden elimdeki bardak kaydııı gittiiii
ne alaka diyeceksiniz okuyun devamını
kociş topladı sildi yerleri ama benim içim rhat etmedi yalınayak geziyoruz şu evi bi süpüreyim dedim bu sabah süpürürken aklıma takıldı ya ben nasıl doğursam acaba diye.....
sonrada bi yandan süpürürken bi yandan dedim kendi kendime
yaa normal doğuranlar nasıl doğurmuş
ben niye doğurmayayım
ve kendi kendime normal doğurmaya karar verdim
ve tabi son dakika bebeğim bi terslik yapmazda sezeryana karar verilmezse...
hakkımızda hayırlısı...
hihihih ben şimdi silmeye gidiyorum yerleri bakalım şimdi nasıl bi karar vericem
Canım şimdi diğer arkadaş işe başladı bu hafta o yüzden son 1 aylık tempomun baya bir kısmı gitti. Şimdi yarından itibaren poliklinik saatlerimde azalıyor o yüzden şuan ben iş yerinde tatilde gibiyim. Normal tempomun altında çalışıyorum. Eee! bir de hastane içi serin olunca çok şükür rahatım. Aslında evde de yapmam gereken bir ton şey var daha. Oğlumun tüm eşyaları ( kıyafeler hariç) paketlerde duruyor. Odası yerleşmedi. Ama hiç birşey yapasım da gelmiyor bu sıcakta.
Ne demek tatlım! :)) merak ediyorum seni...Şimdi daha net anladım plesentada ki sorunu. Canım hayırlısıyla güzel prensesin sağlıkla doğacak inşallah
Maşallah canımNormal doğum biraz riskli gibi görünüyor. Gerçi bizim bir tanıdık 4350 ile normal doğum yaptı ama biraz hacamat oldu genital bölge :26:
peppermint,canım maşallah diyelim yavruna,sağlıkla kucağına almana az kaldı...bu dönemleri hiç yaşamamış gibi olacaksın ona kavuştuğunda inşallah :)
hehe bana da olur mu dersin
Çok sevindim canım yaa, bizdeki sorunun aynısı, plesentadan kaynaklı.
Önemli olan kan akımları zaten Allah'a şükür o iyi, kilosu çok önemli değil dediğin gibi. Senin için rahat olsun canım ben 31den beri aynı sekilde devam ediyorum bak 38 e geldik nerdeyse, sen de allahin izniyle gelirsin 38 lere o zaman kilosu da hiic önemli değil... Moralin yüksek olsun :)
Buğdayı yemeyi de ihmal etme:)))
Selam kızlar...
sevindim peppermint güzel haberlerle gelmişsin..
Benimde son kontrolde suyum sınırda çıktı günde 12 bardağın altına düşme dedi ama içemiyorum fırsat olmuyor bir türlü
ctesi kontrole gidicem inş.daha da düşmemiştir :-((
bence doğum şekline bebişiniz karar versin herşey yolunda ise...
canım güzel haberlerle git gel inşallah..
motive çok öneli deidğin gibi...cuma günü olunca motive oluyorum bir hafta daha bitti,haftayada biter diye..amma gel görki yeni haftaya başlayınca yenıden gün sayıyorum...ya ben aslında uykusuzlktan dolayı birazda zorlanıyorum..biran önce eve gidip uyumak itiyorum..dairede de bu dönem pek iş yok skılıyorum..roman getirdm onu okuyorm buralarda taklıyorum falan..senın şimdi hastalarn geliyordur onlarla zaten bir sohbet 1-2 saatın bitmiş olur
canım umarım her gün daha güzel haberlerle aydınlatırsın topiği..bebişin kilosunu söyledi mi dün?
Ayy pepermincim güzel haberlerle döneceğine inancım tamdı, şimdi sende rahatladın, nasılsa bi sorun yok varsın prensesimiz biraz narin doğsun, çok hızlı toparlayacağına eminim.
gözün aydın canımm çok çok çok sevindim
hadi bakalım moralini yüksek tutmaya dinlenmeye devam,sabrın sonu selamet)
peppermint cok sevindim iyi haberlerle gelmene insallah saglikla yavruna kavusacaksin sana tebrik mesajlari yazacagiz buradan en kucuk haftada olan benim bol bol tebrik ederim hepinizi
canım çok geçmiş olsun durumuna çok üzüldüm.ancak yeni haberlerinede bi o kadar sevindim.iyi düşünelim iyi olsun burdaki anne adaylarının hesinin iyi dilekleri senin arkanda emin ol
inşallah sağlıklı bir şekilde eline alırsın yavrunu.bunlar sana
cnm msjda uzun uzun yazamamistim; forumda aciklarim dedim sonra.
senin de islerin rahatlamis biraz; izindeki arkadasin donmus; ohh sevindim yaa.
sen de dinlen biraz artik
amin cnm insalah
cok cok sagoll
evet cnm ayni sorun.
ins. ben de senin haftalarina gelirim cnm;
cnm siz 40. haftaya kadar vbeklicekmisiniz dogum icin;
normal dogum ihtimali var mi, yoksa sezeryan mi olacak, benim doktorum buyuk ihtimal sez. diyor, bebis kucuk old. icin zorlamamak lazimmis
-- annem bugun bugday getirecek haslicaz cnmm
cnm sagolll
suyu ic ama unutuyorumla olmaz..
bir de kizlar maden suyu icin mutlaka gunde 1 tane;
cok onemliymis ızellikle hamileler icin.
benim doktorum hep soyluyordu; gecen de milliyette okudum, hatta 1 lt.ye kadar gunde icilebilirmis
dunku doktor 1739 gr olctu cnm
+-200 gr dedi;
ama yarin kendi doktorn 1600 de olcebilir, bunlar tam kesin olmaz, o yuzden ufak farklari kafana takma dedi
inan 1700e bile o kadar sevindim ki
kizlar,
cok cok sagolun
biliyorum bana dua ettiginizii
benim doktorum da ''doğurmaya niyetin yok galiba''dediben de hiç doğurcak gibi hissetmiyorum dün akşam belki 2 saat yürüdüm hayat normal bir şekilde devam ediyor bende..benim doğum olayları karıştı son günlerde doktorumla aram bozuk )ben de normal doğum istiyorum ama muayneye izin veremedim doktorum da çok çabalamadı zaten!!ben de akışına bıraktım...benim kızım seninkinden küçük ama 3 kg sadece (neyse sağlıkla doğsun da beslerim ben onu..
hayırlısı olsun senin için de ,sağlıkla kavuş yavruna)
canım maden suyunun hamilelkte faydası neymş..birkaç şey duymştumda ben..senden de öğreneym istedim..hem ben limonlu içiyorum,sade mi içmek gerekir..
canım maşallah kilosuna..1400dü geçen gittiğinde güzel kilo almş..allah nazarlardan korusun
Sizinle aynı haftadayız, bende de hiç doğum alameti yok. Geçen hafta kontrolümüzde doktor biraz inmiş dedi o kadar. 28. haftadan beri süren kemik sızılarım tam gaz devam ediyor. Onun dışında ne sancı ne kasılma. Ben mi anlamıyorum acaba?
Geçen hafta 3800'dü tombalağım.Doktor 1 hafta 10 gün içinde doğurursan normal olur, yoksa 4 kiloyu geçer, riske atmayalım sezeryan dedi. Ben yine de normal doğum isteyeceğim ama baya stres oldum. Kızım memnun galiba yerinden..
canım maden suyu alırken şuna dıkkat et. o limonlu yada meyvalı olanlar normalde maden suyu değil.
gezlı ıcecek yada mınerallı ıcecek yazıyor ustlerınde dıkkat edersen. bırnevı gazoz yanı.
özellıkle sade olanlarında yazıyor doğal maden suyu dıye. bana sormamıssın ama yınede bıldığımı soylıyeyım dedım :))))
içeriğindeki vitamın ve mınerallerden dolayı hamılelere cok faydalıymıs.
kızlar beni primadan aradılar bir kaç soru sordular doğrulamak için bebeğinizin beklenen doğum tarihi nedir dedi 4 ağustos dedim 5 ağustostan sonra hediye paketinizi alabilirsiniz dedi. sizlerin kargoyla hemen geldi sanırım diymi doğum beklenmedi bana neden öyle dediler ki :26:
kızlar beni primadan aradılar bir kaç soru sordular doğrulamak için bebeğinizin beklenen doğum tarihi nedir dedi 4 ağustos dedim 5 ağustostan sonra hediye paketinizi alabilirsiniz dedi. sizlerin kargoyla hemen geldi sanırım diymi doğum beklenmedi bana neden öyle dediler ki :26:
bende 2 hastane cıkısı koymustum battanıyelerının ıcıne bohca yapıp ama bırısı 3 tane koy ben cok rezıllık cektım dıyınce bı tanede 5 lı koydum
yanı 2 tan 10 lu 1 tane 5 lı
sımdı su kolsuz sortlu tulum almıstık yaa onlardan da bıtane koysammı dıye dusunuyorum ?
Ben burada çocuk doktoru bir arkadaşıma danıştım '' zaten yaz bebeği hava nemli şimdi almana gerek yok. Kışa bakarsın çok rahatsız oluyorsa o zaman alırsınız'' dedi oyüzden ben almadım buhar makinasını.
Bu arada her yerde sezeryanda 2 gün yatış yapılıyor. Senin arkadaşlarına fazla gelmesi bana tuhaf geldi.
akşam su alırken sebilden elimdeki bardak kaydııı gittiiii
ne alaka diyeceksiniz okuyun devamını
kociş topladı sildi yerleri ama benim içim rhat etmedi yalınayak geziyoruz şu evi bi süpüreyim dedim bu sabah süpürürken aklıma takıldı ya ben nasıl doğursam acaba diye.....
sonrada bi yandan süpürürken bi yandan dedim kendi kendime
yaa normal doğuranlar nasıl doğurmuş
ben niye doğurmayayım
ve kendi kendime normal doğurmaya karar verdim
ve tabi son dakika bebeğim bi terslik yapmazda sezeryana karar verilmezse...
hakkımızda hayırlısı...
hihihih ben şimdi silmeye gidiyorum yerleri bakalım şimdi nasıl bi karar vericem
arkadaşlar hangi marka ateş ölçer i kaça aldınız
Bu prima olayı nedir kızlar bizde katılabilirmiyiz?biraz geç oldu bikaç defa okudum ama nedir nasıl katılır anlamadım
canım facede prima dünyası adlı grubu beğenip..ordaki ilk hediyem anketini dolduruyorsun..onlarda hediyeni gönderiyorlar..hala devam ediyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?