cnm msjda uzun uzun yazamamistim; forumda aciklarim dedim sonra.
evet cnm ayni sorun.
ins. ben de senin haftalarina gelirim cnm;
cnm siz 40. haftaya kadar vbeklicekmisiniz dogum icin;
normal dogum ihtimali var mi, yoksa sezeryan mi olacak, benim doktorum buyuk ihtimal sez. diyor, bebis kucuk old. icin zorlamamak lazimmis
-- annem bugun bugday getirecek haslicaz cnmm
bir de kizlar maden suyu icin mutlaka gunde 1 tane;
cok onemliymis ızellikle hamileler icin.
benim doktorum hep soyluyordu; gecen de milliyette okudum, hatta 1 lt.ye kadar gunde icilebilirmis
dunku doktor 1739 gr olctu cnm
+-200 gr dedi;
ama yarin kendi doktorn 1600 de olcebilir, bunlar tam kesin olmaz, o yuzden ufak farklari kafana takma dedi
inan 1700e bile o kadar sevindim ki
kizlar,
cok cok sagolun
biliyorum bana dua ettiginizii
Kızlar bişey sorucam hastaneye krem rengi saten pijama takımı ve saten sabahlık olurmu kii
ben penye gecelikde aldım bitane ama annem satenleri koy diyor????
NE VAR PEKİ HEDİYELERDE.herhangi bi ücreti varmı peki?
bulunduğun yerde e-bebek mağazaları varsa oraya gönderiyorlar böylece bir ücret ödemiyorssun..ama e-bebek mağazası yoksa kargoyla gönderiyorlar sadece kargo ücreti ödüyorsun 5 tl
içinde,pantene şampuan numunesi,pril deterjan numunesi,diş macunu numunesi var
2 tane duracel pil var
2 mama kabı var tuperwarenin
primanın yeni doğan bezleri var sanırım 6 taneydi
süt saklama poşeti var
hatrladıklarım bunlar canım..burdaki çoğu arkadaş bu hediyeden faydalandı yanlş yazdıysam yada eksik diğer kızlar düzeltir hemencecik
peppermint,canım maşallah diyelim yavruna,sağlıkla kucağına almana az kaldı...bu dönemleri hiç yaşamamış gibi olacaksın ona kavuştuğunda inşallah :)
hehe bana da olur mu dersin
offf kızlar yaaa sezeryan vıdeosu ızledım.
neyse napalım katlanıcaz yapacak bısey yok
Kızlar bişey sorucam hastaneye krem rengi saten pijama takımı ve saten sabahlık olurmu kii
ben penye gecelikde aldım bitane ama annem satenleri koy diyor????
biz geldik kizlar:)))
doktor muayenemiz cok iyi gecti dunku sancilar icin yalanci sancilar dedi. nst ye girdik cok sukur sancim cikmadi bebegimiz 2625 gr boyu yaklasik 48 cm olmus haftasiyla tam uyumlu :)) bundam sonra her hafta gidicez doktora. bi sorun cikmazsa 38. haftada doguma alicak
ya bu nst nasıl bişey anlatırmısınız
başka alan yok mu termometre
kız nasıl izledin,allah iyiliğini versin..hele şu dönemde hayatta izleyemem..belki doğmdan sonra sanmam ama..
ben de her türlü doğumu izledim basıma gelecekleri öğrendimnormale karar verdim hem kesmeyin diye zıplayasım geldi sezeryanda
Gelisimciiiiii caniiimmm yarin hayirlisiyla kazasiz belasiz hic aci kaygi duymadan gulseyi kucagina alirsin insallah heyecanlandim valla :)) annende gelmis gozun aydin :))) Kizlar annem geldiginden beri yaklasik 500 gr almisim bugun devlet hastanesine gittim dogum onu izni raporu almaya yani 37. Haftada alinan rapor onu aldim tabii muayeneddn sonra bide ne goriiim bebisim elisim 3000 gr olmus yani annem geldginden beri aldigim tum kilo kizima gitmis ustelik sekerimde yuksek cikmiyor hic anneme dedimki olmaz boyle ben nasil normal dogurucam :))) gerci dvlet hastanelerinde pratisyenler yada ne bilm ogrenciler falan olcum yapiyor sanirom ondan hatada olabilir pzt kendi drma gitcem bakalim orda ne cikicak Annemle babami pazara yolladim)) valla dun noter icin ciktik bugun hastane pazar bayaa hareket oldu babama da :)) Ama su puzzle olayi iyi fikir bugun nete girecekti kismet iste bi sorundan dolayi girilemedi bende cepten yaziyorum zaten Gecede 5.30 gibi bi uyandim 7 ye kadar yatamadim her aksam bu sekilde 1-2 saat ayakltayim umarim kizim dognca boyle olmaz duzenli olur Gittigim beslnme uzmanim dediki arada klasik muzik dinle ozellikle bebeginin uyanik oldugu saatlerde dogunca belki uyutmanda fayda sagkar sana dedi bende sabaha karsi uyaninda baktim bizimkinde hareket var dinleyeym dedim kisik seste ama esim rahatsiz oldu kapattik tabii gunduzu geciririzde geceler rahat gecse dimi ))Bu arada basta pepermint Olmak uzere herkeslerden guzel haberler var hayirlisi olsun hepimiz icin )Bu gun hastanede bir kadin vardi karni benimkinden kucuk 40 haftalikmis ama hic belli degil benim ilkimde boyleydi 2500 gr falan dogum yapiyorumnilkide sezerdi dedi valla hicde cani sikilmiyodu neseyle anlatiyordu )) sizlede sikmayin caninizi cicisler herkesi optuuuuuuk gorusuruz :))))))))))
ya kızlar benim karnım şekilden şekile giriyo acayip oluyo korkutuyo bazen beni sizinde oluyo mu
tecrübeli annelerden yardım.şimdi tarif ediyorum sol göğsümün altında sanırımm ayakları var hafif sert göbek deliğimin hafif sağında koca bi tümsek var sanırım poposunu sivriltiyo göbek deliğimin sol tarafındada hafif bi tümsek var kafası gibi aşşada bişey hissetmiyorum ama böyle durmasıda imkansız gibi acaba bu kız ters mi dönüyo bazen çok şekilsiz şeyler oluyo anlayamıyorum nerde ne var siz alıyo musunuz ters dönüyo olabilir mi
:) Aynen. O hareketlerini eşime gösteriyorum, bakamıyor korkudan.Göbek deliğimin bir tarafını öyle kaldırıyor ki çıkacakmış gibi. Ben de korkuyorum ama bi şey olmaz Allah'ın izniyle.
Youtube'da 37 - 38 haftalık anne karnındaki bebek hareketlerine bakınca rahatlıyorum. Benden daha beterleri var, nerdeyse annelerinin karnını delecek yaramaslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?