2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dr dan geldik son kontrolde birbirimize giriyorduk dr la
moralimi bozdu ( bana hastaneden randevu almış 22 temmuza
sat a göre 39 haftalık oluyo 22 si ama benim bebek hep baştan beri küçük kendide biliyo bilgisayarında herşey kayıtlı
neyse nst ye girmiştim sancı çıkmadı hareketler iyi
ilk ultrasonu istemişti ona göre de bebek küçük çıkıyo normalde beklenen tarih 29 temmuz ama sürekli 5 ağustos-10 ağustos arası çıkıyo
bende 38 oluyo o zaman en iyi ihtimal dedim 26 ağustos olsun dedim
iyi çok istiyon madem 26 sı olsun pazartesi 12 den sonra bişey yeme salı sabah 8-8.30 da burda ol dedi
hadi görüşürüz dedi
eee hani ultrason son kontrol bu yani usg ye almayacan mı dedim gerek yok daha bir hafta önce almışız dedi
ben ısrar edince bi zahmet yerinden kalktı paldır küldür usg yaptı nasıl moralim bozuldu
iyi iyi herşey dedi bi ölçtü çok büyük çıktı dedi bişey söylemedi bi ölçtü 3100 gr çıktı bu kadar küçük değildir 3200- 3300 gibidir dedi
en başından beri senin bebek minyon diyen kadın küçük olmayacak bu bebek dedi ne bebekler doğuyo fındık kadar oluyorlar 3 ü geçmiş işte dedi
pozisyondur sudur tek laf etmedi bi çıktı bile vermedi ekran görüntüsünün resmini çekti eşim ona göre 50 cm boyu 3100 de ağırlığı görünüyo
ama tavırlar falan çok üzdü beni yaa
çok yürüme yorulma gece sancılanma gece gece ekip toplaması zor olur dedi çıktı iç odaya gitti (( eşim boşver sancılanırsan da mecbur alacak üzülme diyip duruyo ama tavrı çok sinirlendirdi beni son kontrolümüzdü yaaa
eşimin çektiği resme baktım bebek 37+1 görünüyo bi de bugün ( gel de sinirlenme

ayy şöyle morel bozan dr lara gıcık oluyorum ya karşındaki hamile bi bayan biraz nazik kibar kırıcı olmadan konuşsaya dr olmaz illa bi kere tersleyecek...
cnm sen hiç kafana takma bak bebişin sağlıklı kilosu süper bunları düşün

kizlar
Bizde saat sabah 10 su anda,1 saat kadar once uyku esnasinda simsicak birsey geldigini hissetttim,hemen lavaboya gittim.Nisanim geldi sanirim fakat pembelik yada kirmizlik yok sumuksu ve daha once hic gelmeyen bir siviydi.Sonra camasirimi degistrdim,simdide az az kahverengili(yani kanama gibi degil, regl doneminin sonlarinda lekelenme olur ya onun gibi) sulu bir sivi az az geliyor.
Hemen esimi cagirdim, doktorumu aradik ama bunun normal oldugunu gelmemizin gerekmedigini soyledi
bana hic de normal gibi gelmedi ama karein agrim var hafif, sanki adet olucakmisim gibi
ne dersiniz acaba dogumum basladi mi ki?
cevaplarinizi heyecanla bekliyorum kizlar

anaaam çok heyecanlııı :) kıyamam yaa.ne bileyim ilk defa doğuracam tecrübeli olanlar daha iyi bilir ama bence doğum başlamış olabilir.yani bana olsaydı aynı belirtiler doğuruyorum sanardım kesin.doktoru boşver git yinede hastaneye derim ben.gerek yok dediniz ama panik olduk deseniz yanlış anlamaz herhalde.ayyy Allah yardımcınız olsunnn

Ben de çok heyecanlandım. Bana da normal gelmedi ama tecrübeli anneler cevap verse daha doğru olur. Hadi hayırlısı...

burda saglik sistemi bir degisik, son kontrolumde eger nisanin gelirse, kasilmalarin duzenli olursa vs gibi durumlarda hastaneye gelmeyeceksin dediler.Ne zamanki suyun gelirse,kanaman olursa ve sancidan yuruyemez hal alirsan o zaman gel dediler.Takip ediyorum,yarin sabah kontrolumuz vardi zaten.
Bana dogum iyice yaklasti gibi geldi ama arayip anlattik normal dediler.

canım bikaç güne yada bikaç saate sancılanacağının göstergesi bunlar
benim bi arkadaşım sabah aradı bunları söyledi 12 saat sonra doğurdu
bi arkadaşıma daha oldu böyle 2 hafta sonra doğurdu
sen kasılma ve sancıları takip et
hatta yaz kenara haa bi de duş falan al hazırlıklı ol

canim calislar caddesi bahcelievlerde Dr. Berra Onsoy Gidemez diye bi doktor var. 2-3 arkadasimdan biliyorum cok iyi ve tatli bi bayan. her giden memnun yani. hatta benim facebookta kayitli google 'dan ismini yazarsanda bilgileri cikar. arastir istersen bi internetten. hatta ben ta burdan kendisine kac kere e-mail attim hep karsilik verdi, hamile kalamamakla ilgili, hamilelik oncesinde, sonrasinda hep cevapladi. ona giden arkadaslarda cok cok memnun. Ayse Armanla bile roportajlari var:), insallah icine sinen bi doktor bulabilirsin canim.

ben her ihtimale karsi gidip son hazirliklarimi yapayim kizlar,bakarsiniz gelir bugun bebegim
eger hastaneye gidecek olursam size yazarim, merak etmeyin
dualarinizdan unutmayin,opuyorum

Canım aynı şey benimde başıma geldi. Çatı muayenesi oldun mu? benim 2. çatı muayenesinden sonra kahverengi jelimsi yapıda bir sıvı geldi. Doktorum nişanın gelmiş olabilir dedi ve hastaneye gittik, normalmiş. Nişan olsa bile hemen doğuracaksın anlamına gelmiyor. Bende sancı falan yoktu zaten. Sadece sen bebeğinin hareketlerini dinle Çok acil birşey olduğunda ya da içine sinmeme durumu olduğunda yine de doktora git.

Heyecanlı zamanlar bunlar, inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Ayrıca şimdi bu zamanlarınızın kıymetini bilin. Doğduktan sonra uykusuz geceler bekliyor sizlerii

Canım hiç stres yapma, sakin ol,kasılmaların nasıl?eğer sıklaştıysa bence hastaneye gidin,ne güzel bebişin gelecek inşallah,rahatla yavaş yavaş paniklemeden hazırlan bence,hadi hayırlısı inşallah dualarımız seninle...

ben hzenuz cati muayenesi olmadim,yarin ki randevumuzda acilma varmi diye bakacaklar
sende de oldu demek aynisi,bir an nasil heyecanlandim kizim geliyor diye

canım aynısı bbanada olmuştu sabah kalktığımda doktoru aramıştım gece ilişki olmuşmuydu diye sordu hayır dedim gel bi bakalım demişti muayne etti 1cm açılma olmuş demişti ama benimki daha kan gibiydi
sen yine banyonu yap bencede hazır ol ama panik yapma ne olur ne olmaz diyerekten yap yani

ara ara hafif karin agrim var ama kasilmalarim yok.Bende anlamadim
Kizlar daha vaktim var diye hastane cantami kapatmamistim,yani hazirdi ama alip cikacak sekilde degildi
Bir an panik oldum, ben her ihtimale karsi hazir olayim

ben hzenuz cati muayenesi olmadim,yarin ki randevumuzda acilma varmi diye bakacaklar
sende de oldu demek aynisi,bir an nasil heyecanlandim kizim geliyor diye

Canım gelmecek diye birşey yok. Bakarsın yarınki kontrolde birden açılman fazla olmuştur ve doğurursun Sen kasılmalarını ve bebeğin hareketlerine dikkat et.

Birde ne olursa olsun muhakkak evde sancını çek öyle git hastaneye.

İnşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu Dualarım seninle.

ben her ihtimale karsi gidip son hazirliklarimi yapayim kizlar,bakarsiniz gelir bugun bebegim
eger hastaneye gidecek olursam size yazarim, merak etmeyin
dualarinizdan unutmayin,opuyorum

hadi hayirlisi canim dogum yakindir belki. sen yinede hazirliklarini yap canim, evet yurtdisinda sancin cok sik aralikta degilse hatta acilman sadece 1-2 cm ise bile eve yolluyorlar, son anda gidince memnun kaliyolar :), ayyy heyecanlandim, ama sen sakin ol

Noluyo yaa bu dr lara son haftalarimizda ters donuyolar yada tatil havasindan mi acaba ?? Sikma canini dr degistirme bence tum takiplerini o yapti cunku bosveeer idare et gec :)) Ayyy cok heyecanli bilgilendir bizide :)))Ben tecrubeli degilim ama okuduklarim ve dr mun dedigine gore senin doum baslamis ama daha sanci cek ve oyle git hastaneye allah kolaylik versin bir nefeste kurtulursun insallah :)))

kızlar bebeğin kilosu kaç olunca sezeryan yapıolar doktorlar?bide çocuk doğar doğmaz şekerli su verecek olan var mıı

Kizlar lekelenmem devam ediyor daha kirmizimsi oldu ama sancim yok, simdi tekrar arayacagim hastaneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…