2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy hadi bakalım ...yarın sabah gelişimci doğumda dimi...güzel haberlerini alırız inşallahhhhhhhhh...ben de oyun oynayıp uykumun gelmesini bekleyeceğim..herkese ii gecelerrrr

Evet canım çok az kaldı gercekten. Âmin, hepimiz sağlıklı bir sekilde alalım insallah bebeklerimizi.

Gelisimci,
Canım yarın kızına kavuşuyorsun hayirlisiyla. Sikintisiz güzel bir dogum olur insallah. İkinizin de güzel haberlerini bekliyoruz.

canım yaa inşallah gününü tamamlayınca 2500 ü geçer bence ,kan akımında sorun yoksa zaten kendi gelene kadar beklerler,bayaada büyümüş olur cücüğün inşallah...

Kızlar bişey sorucam hastaneye krem rengi saten pijama takımı ve saten sabahlık olurmu kii
ben penye gecelikde aldım bitane ama annem satenleri koy diyor????

canım satenle pek rahat edemezsin,kayar,kirlenir,sıcaklarda yakar falan...sateni bence evde giy temiz temiz,pamuklu bişeyler götür bence...

ahh canım yaa sen dün kasılmalarım oluyo düzenli dediğinden beri bu haberi bekliyodum ben,süpriz olması aslında
nişan tatlım o,doğum yakındır...heyecanlandım ay...darısı bizlere vakitlice inşallah...
Allah senide bi avazda kurtarsın canım,gelişmeleri yaz oldumu?

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin herkese
hastaneden yeni geldim.Ogleden sonra kasilmalarim basladi,hem kasilma hem karin agrisi beraber, yaklasik 5-6 dakikada 1 geliyor ve 30-60 sn arasi suruyordu.Bebegin hareketleri cok yavaslamisti.Hastaneyi tekrar aradik, gelin dedidler.Sanki doguma gider gibi bir telase gittik.(Bu arada gun icinde lekelenmelerim hep devam etti,halen de gelmeye devam ediyor)

Dogumhaneye aldilar,kalp atisi ve kasilmalarimi olctuler,acilma kontrolum yapildi.Bebek baya gerideymis epey ugrasti,malesef hic acilmam yokmus.
Yarim santim belki dedi.

Bizde geri donduk.Hala kasilmalar devam ediyor hafif hafif
Yarin sabah yeniden kontrolum var ve bi acilma kontrolu daha yapilacak
bende nisanim geldi bebegim geliyor diye sevinmistim,ama cok uzak olmadigini hissediyorum.Hayirlisi artik

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini. allahım kolay doğumlar nasip etsin

peppermint'cim haberlerine sevindim,insallah saglikla kavusacaksin bebegine
gelisimci Allah yardimcin olsun, guzel haberlerini ve dogum hikayeni merakla bekliyorum

canım hayırlısıyla seninde bugün haberlerini alırmışız gibi geliyo:))))
gelişimci şimdi doğumda olmalı dimi 8 de alınacaktı yanlış hayırlamıyosam
hayırlıısyla Allah kucağına almayı nasip etsin yavrusunu

bu arada herkese günaydın:)))))))))

Yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum.

Bizim de 28 günümüz kaldı Allahın izniyle.

Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum .

Artık vakit yaklaştıkça işin ciddiyetinin farkına varıyorum; birkaç gün evvele kadar bebeğimi bir organımmış gibi hissediyordum.

İkinci kuzum olmasına rağmen sanki oradan hiç çıkmayacakmış gibi geliyordu.

Sabırsızlanıyorum artık; inşaallah miniğim de benim gibi sabırsızlık yapmaz.

günaydınnn...

esteda ben de senin gibi gelişimci yi merak ettim... sabah uyandım saate baktım, buıgün KK.den doğum doğum var dedim kendi kendime:) Allah yardımcısı olsun, inşallah herşey yolunda gider...

Günaydınnn kızlar...ayyy gülse geliyoo di mi bugün... Sağlıkla gelsin ailesinin kollarına..

Balperisi canım sıra sende gibi görünüyo.bayaa heyecanlı saatler geçirmişsiniz.. Bebişin kendi seççek geliceği zamanı herhalde..

simdide takip ediyorum kasilmalarimi not aliyorum 8-9-10 dakikada 1 geliyor.Ama gun icindekine gore biraz daha agrili.Gunduz hic of-uf demiyordum,simdi yavas yavas demeye basladim.Insan tecrubesiz olunca hic bilemiyor:85:

gece sancılanma ne demek ya..ona mı soracaksın ne zaman sancılanacağını..sanki sen planlıyorsun da..çalar saat mı bu
canım bencede nişanın gelmiş..nişan geldikten sonra 2 güna kadar doğum olurmş
ne yapmaya çalışıyorlar bu doktorlar..naslsa sona yaklaştılar bu saatten sonra doktor değiştirmezler diye mi öyle davranıyorlar:84:
canım hayılrısı olsun,allah bir avazda kurtarmayı nasip etsin..

simdide takip ediyorum kasilmalarimi not aliyorum 8-9-10 dakikada 1 geliyor.Ama gun icindekine gore biraz daha agrili.Gunduz hic of-uf demiyordum,simdi yavas yavas demeye basladim.Insan tecrubesiz olunca hic bilemiyor:85:

ayy çok heyecanlı yaa

ayy canım benim. yanında birileri var mı?

esim var, bizde gece uyuyor o simdi.
Benim kasilmalarin da arasi kisalacagi yerde uzuyor
artik cok siddetlenirse onu uyandiririm,cok telas yapiyor
kizlar sizleride telaslandirdim, bilmiyorum ki nisanim gelince dogumum hemen baslayacak zannediyor insan

olur mu canım. bilmiyoruz birbirimize soruyoruz.. inşallah bebişlerimizin yemelerini, uyumalarını birbirimize sorduğumuz zamanlar da gelicek..
allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun

aramızda kaç saat fark var canım ona göre merak edelim seni mesela 2 saat sonra uyuyordur deriz:90:
bi de şimdi orda tarih 20 temmuz mu oluyor sanırım siz daha 19 temmuzdasınız yada gece olduğuna göre 20 temmuzun ilk saatleri mi

Son düzenleme:
adamel'cim
ne zaman sancilanacagimizi biz seciyoruz sanki espiri mi yapti diyecegim ama diger davranislarida da seni rahatsiz etmis
uzulme hic bebeginle gecirecegin guzel gunleri dusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…