2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HOŞGELDİN GÜLSE BEBEKK
MAŞALLAH SANAAAAA
gelişimcii bebişinle beraber sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum
darısı başımıza artık

eşim beni hiç anlamıyor sürekli ağlama modundayım bugün

İyi ki diyorum hamilelik dokuz aydan daha uzun bir süreç değilmiş.

Ben kocamı bana karşı tahammüllü bilirdim ama onun da sabrı artık taşmaya başladı mızmızlığımdan, sulugözlülüğümden farkediyorum.

Çok hassasız hepimiz; canım deseler canın çıksın gibi geliyor bazen.

Kendini iyi hissetmeye çalış, bebeğini düşün.

Lohusalığa da yer bırakalım azıcık.

Hoşgelmiş gülse bebek maaşallah Allah analı babalı büyütür inşallah darısı hepimizin başına.
Günlerdir bendede gece uykusu yok denecek kadar az kolaymı karnımda bir break dansçı var galiba.

arkadaşlar az önce uyandım yaklaşık 1 kahve fincanı kadar su geldi tuvaletimi yaptım sandım ama değil.. hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu.. parça parça gelir mi bu amniyon sıvısı

arkadaşlar az önce uyandım yaklaşık 1 kahve fincanı kadar su geldi tuvaletimi yaptım sandım ama değil.. hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu.. parça parça gelir mi bu amniyon sıvısı

evet canım bünyeden bünyeye değişiyo bazı kişilerde bi anda patlıyo bazı kişlerde az az geliyo ve bebek susuz kalabiliyo dikkat et doktora git istersen

cnm ben bu topikten değilim ama 2 ccuk annesiyim forum takipten grdüm mesajını ve uyarmak istedim eğer idrar olmadığından eminsen hemen git muayene ol çünke sıvı gelmeye başlamışsa bebeğinin susuz kalması an mesele amacım seni korkutmak değil ama erken davranmak çok önemli erken doğumların yüzde 50 si yaz aylarındaoluyo bizzat yaşadım oğlum 16 ağustosta doğacakken 36 h 3günlükken 24 temmuzda doğdu

süreli gezip tozuyor ben evde hep yalnız.çok sıkıldım artık bütün işlerde evde bana bakıyor.zaten işten eve döndüğümde heryerim kütük gibi şişmiş yorgun oluyorum.
biraz naz yapmama bile izin vermiyor.ben söylenincede hemen kendi köşesine çekiliyor ilgilenmiyor.
sanki hamile olan ben değilimde o
akşamada maçı var bakalım napıcak

gulse bebek hosgeldin:92:Rabbim cok guzel,saglikli,huzurlu bir omur versin, seni ailene bagislasin

kizlar ben artik yatsam iyi olacak,uyuyamazsam gelirim yine.Merak etmeyin beni, bi gelisme olursa yazarim

Çok haklısın bu beklentiler gayet doğal, hele hamileyken insan, kocası nazını çeksin istiyor.

Umuyorum ki ruh halin en kısa zamanda iyileşir.

selam teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...
ay güne güzel bir haberle başlamak süper yaaaaaaaaaaaa...

canım hayırlı olsun...tebrik ederim....gülse bebek analı,babalı,sağlıklı,uzun bir ömür geçirsin,hayırlı bir evlat olsunnnnnnnnnnn....bende de heyecan hat safhada yaw...
bişiler yiyeceğiz biz açızzzzzzzz...gün içinde uğrarız...öptükkkkkkk

Aramıza hoşgeldin gülse bebek.::Gelişimci,canım benim seni de tebrik ediyorum.İkinizede sağlıklı günler.....

Günaydın herkese:))

ayy çok sevindim yaaa Gülse bebek hoşgeldin
Gelişimci hayırlı ömürlü olsun. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hadi bakalım darısı başımıza.
Balperisi canım sen de bizi habersiz bırakma. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız canım.

Beklentilerinde çok haklısın, hele insanın yanında annesi kardeşi gibi yardım edecek birileri yoksa eşinden bekliyor yardımı ilgiyi alakayı. Canım sakin sakin beklentilerini ve durumunu tekrar anlatmaya çalış eşine, onlarda artık sıkılmış olabilirler, sen her ne olursa olsun üzülmemeye çalış canım.

hosgelmis gulse bebek :))) cok sukur kucagina aldi yavrusunu darisi bizlere insallah:))))

yihhuuuu doğum oldu demek ayyy ne gzel yaaa
ARAMIZA HOŞGELDİN GÜLSE BEBEK
gelişimci cnm senide tebrik ediyorum...
ne güzel bi mutluluktur yaaa

vallahı bende aşırı ilgiden bunalıyorum..sürekli beni seviyor, öpüyor,sabahlar uyandırıyor..ama ben kulağımn dibinde sürekli beni sevip uyandırmasından sıkıldım..sen diyor neden beni hiç sevmiyorsun,bende diyorum fırsat versen bende seni seveceğim ama senden fırsat gelmiyor bana diyorum...tam dayaklığım sanırım

sen haklısın canım..ne o öyle senı yanlz bırakıp gezip tozması..bundan sonra her an doğum olabilir..sende yalandan yere sancılarım var falan de gitmesin bir yere..iş yaparkende ayy uyy yap o yapsın işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…