2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adamel'cim
ne zaman sancilanacagimizi biz seciyoruz sanki espiri mi yapti acaba diyecegim ama diger davranislarida da seni rahatsiz etmis
uzulme hic bebeginle gecirecegin guzel gunleri dusun

aman boşver benim dr u
sancılandım mı alacak çaresi yok
sen kendine odaklan canım

aman boşver benim dr u
sancılandım mı alacak çaresi yok
sen kendine odaklan canım

bende sanci arasinda yaziyorum biryandan
gun icinde oturdugum yerde kasilma hissetmiyordum,ayaga kalkinca kasilma oluyordu.
Simdi oturdugum yerde geliyor,gidip yatayim diyorum, gece falan artacak olursa enerji toplayim biraz

saat kaç şimdi orda de bakem biii

Gerçekten çok heyecanlı ya. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Haberlerini merakla bekliyoruz.

Sabah 8'de uyandım ve aklımda gelişimci vardı. :) Çok merak ediyorum nasıl oldu. İnşallah çıkmışlardır, bebek de o da iyidir.

Benim de dün kontrolüm vardı, her şey normal görünüyordu. Yalnız ben 34. haftadayım diyip duruyordum. Doktor 35. haftadasın, bundan sonra her hafta gel deyince heyecan yaptım. Haftaya ilk nst'miz var. Bi de benden albümin testi istedi. Şişliklerim çok fazla. Yaptıranınız var mı? Ne iğrenç bir şey o öyle ya! Bugün bütün gün çekeceğim var. Neyse, sonuç iyi çıkar inş.

Kızlar unnado'da Form Easy diye bi marka var. Korseli bodyler hoşuma gitti, doğumdan sonra lazım oluyormuş. Karnı sıkı tutmak için böyle şeyler aldınız mı?

Günaydın fıstıklar,

Gelişimci bugün Gülse'sine kavuşuyor ayy ne heyecanlı.... Rahat güzel bir doğum olur inş...

bende sanci arasinda yaziyorum biryandan
gun icinde oturdugum yerde kasilma hissetmiyordum,ayaga kalkinca kasilma oluyordu.
Simdi oturdugum yerde geliyor,gidip yatayim diyorum, gece falan artacak olursa enerji toplayim biraz

dün akşam o kadar etkilendimki rüyamda seni gördüm doğum yapıyodun canım
acaba doğum sancılarımı?
allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

Sizlere imrendim valla; ne güzel aylardır kaynaşmışsınız, birbirinizi tanıyorsunuz.

Ben bir türlü bu topiği istikrarla takip edemedim.

Muhtemelen Gülse bebek şuan annesinin koynundadır. Hoşgeldin Gülse...

Bal perisi canım ben sabah doğum haberini alırız diyordum ama sanırım 1 gün daha bekleyeceğiz. Hayırlı doğumlar olur umarım. Bu arada soğuk kanlılığını taktir ediyorum. Ben olsam bütün şehri ayağa kaldırmıştım :))))))))))

kizlar cevabim gecikti
biz 10 saat geriden geliyoruz.Yani sizde su anda 10:20, bizde daha 24:20 yani biz daha sali gecesinindeyiz.

gülse gelmişşşşşşşşş
saat 9.10 da doğmuş 3150 gr ağırlığındaymış çok sağlıklıymış
gelişimci iyiymiş boğazında bi ağrı olduğu için konuşamadı ama o da çok iyiymiş
bebeği emzirmeye çalışıyorlarmışş
herşey yolunda çok şükür kendine gelsin bi daha konuşacağızzz

my little sun shine
soguk kanliligimdan degil ya, hastanede beni gorseydin,nasi hem heyecan hem korku
birde acilma muayenesinde rahat birakamadim kendimiepidural sart sana dediler

Son düzenleme:
kızlar gunaydın, gelişimciden haber yok galiba dımı?
balperisi canım , senın guzel haberınıde yarın alırız ınsallah :)))) normal doğuracaksın sanırım. allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. hepimiz finale yaklaştık :))))))))))))
ben bu gun , gune bıraz erken basladım.
dun aksam kızımın odasının boyası için son rutujları yaptı eşim, bende bu gun temızlığını yaptım. ayyy 3 kanat cam var ama sankı bana tum evın camlarını sılmısım gıbı geldı, ıkı saattır dınlenıyorum hala yorgunluğumu atamadım
neyse bunlar guzel yorgunluklar:) cuma aksamıda mobılyaları kurmaya gelecekler, boyle gıderse ben anca bır haftada yerleştiririm dolabını:) 10 dk calış ıkı saat dınlen modunda:)))
şimdi ikinci kahvaltımı edeyımde işlere tekrar baslıyayım, daha tüm ev gözümün içine bakıyor
hehe demek nişan gelmesı doğumdan ıkı gun once oluyor. yaw kaçıncı yy da yaşıyoruz ama hala filmlerde kandırıyorlar bızı, birden sancı başlar pıt doğum olur falan :) rabbım ne guzel yaratmış ıkı gun onceden haber verıyor:)

süper ya allah analı babalı büyütüsün allah bizede hayırlı doğumlar nasip eyler inş kızlar :)

Sizlere imrendim valla; ne güzel aylardır kaynaşmışsınız, birbirinizi tanıyorsunuz.

canım bende istikrarla takip edemiyorum ama, girdiğim zaman tam ortasından dalıyorum konuya :)) kızlar sağolsun yadırgamıyorlar, sankı sureklı konusuyormusum gıbı sıcaklıkla cevap verıyorlar. bence sende oyle yap dal dırek :))))

Tabloyu hayal etmeye çalışıyorum da, muthiş bişey, Allah hepimize vakitlice bu mutluluğu tattırsın, gülse bebek hoşgelmiş, adı gibi gülen mutlu sağlıklı bir ömrü olur inş.

günaydın kızlar gelişimci hayırlı olsun canım ...
dünden beri kronik olan boyun kulunç ağrılarım çıldırrdı ağlayarak yattım. hava da baya sıcak umarım rabbim şifa verir.
dün evimiz boyandı yarın halılar yıkanacak. cumartesi bebeğimin tülleri geliyor artık heyecan artıyor ama şu ağrılarım olmasa daha tatlı olur herşey rabbim beterinden esirgesin. haftaya randevum var bakalım kızım nasılmış zaten dünden beri biraz durgun anneciği rahatsız ya ondan olsa gerek.

albümin nasıl bir test canım..ne yaptılar tam olarak..herkese mi yapılıyor

canım bundan onra kaynaşırız bizde..
bence işe bir avatar resmi koayarak başlayabilrsin..daha akılda kalıcı oluyor çünkü..
QUOTE=My_Little_Sun_Shine;20157460]
Muhtemelen Gülse bebek şuan annesinin koynundadır. Hoşgeldin Gülse...

Bal perisi canım ben sabah doğum haberini alırız diyordum ama sanırım 1 gün daha bekleyeceğiz. Hayırlı doğumlar olur umarım. Bu arada soğuk kanlılığını taktir ediyorum. Ben olsam bütün şehri ayağa kaldırmıştım :))))))))))[/QUOTE]
ben de ben de
ayya allahım ne güze bir haber böyle..maşallah gülseye ve annesine..genel anestezi oldu demekki boğazı ağırdğına göre

çok yorma canım kendını,bi kadın falan çağır olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…