adamel'cim
ne zaman sancilanacagimizi biz seciyoruz sankiespiri mi yapti acaba diyecegim ama diger davranislarida da seni rahatsiz etmis
uzulme hic bebeginle gecirecegin guzel gunleri dusun
aman boşver benim dr u
sancılandım mı alacak çaresi yok
sen kendine odaklan canım
aramızda kaç saat fark var canım ona göre merak edelim seni mesela 2 saat sonra uyuyordur deriz:90:
bi de şimdi orda tarih 20 temmuz mu oluyor sanırım siz daha 19 temmuzdasınızyada gece olduğuna göre 20 temmuzun ilk saatleri mi
esim var, bizde gece uyuyor o simdi.
Benim kasilmalarin da arasi kisalacagi yerde uzuyor
artik cok siddetlenirse onu uyandiririm,cok telas yapiyor
kizlar sizleride telaslandirdim, bilmiyorum ki nisanim gelince dogumum hemen baslayacak zannediyor insan
bende sanci arasinda yaziyorum biryandan
gun icinde oturdugum yerde kasilma hissetmiyordum,ayaga kalkinca kasilma oluyordu.
Simdi oturdugum yerde geliyor,gidip yatayim diyorum, gece falan artacak olursa enerji toplayim biraz
Günaydın fıstıklar,
Gelişimci bugün Gülse'sine kavuşuyor ayy ne heyecanlı.... Rahat güzel bir doğum olur inş...
gelişimciyi arıyorum çalıyo cevap veren yok
birazdan tekrar arayacam
Kizlar gunaydin herkese
hastaneden yeni geldim.Ogleden sonra kasilmalarim basladi,hem kasilma hem karin agrisi beraber, yaklasik 5-6 dakikada 1 geliyor ve 30-60 sn arasi suruyordu.Bebegin hareketleri cok yavaslamisti.Hastaneyi tekrar aradik, gelin dedidler.Sanki doguma gider gibi bir telase gittik.(Bu arada gun icinde lekelenmelerim hep devam etti,halen de gelmeye devam ediyor)
Dogumhaneye aldilar,kalp atisi ve kasilmalarimi olctuler,acilma kontrolum yapildi.Bebek baya gerideymis epey ugrasti,malesef hic acilmam yokmus.
Yarim santim belki dedi.
Bizde geri donduk.Hala kasilmalar devam ediyor hafif hafif
Yarin sabah yeniden kontrolum var ve bi acilma kontrolu daha yapilacak
bende nisanim geldi bebegim geliyor diye sevinmistim,ama cok uzak olmadigini hissediyorum.Hayirlisi artik
gülse gelmişşşşşşşşş
saat 9.10 da doğmuş 3150 gr ağırlığındaymış çok sağlıklıymış
gelişimci iyiymiş boğazında bi ağrı olduğu için konuşamadı ama o da çok iyiymiş
bebeği emzirmeye çalışıyorlarmışş
herşey yolunda çok şükür kendine gelsin bi daha konuşacağızzz
Sizlere imrendim valla; ne güzel aylardır kaynaşmışsınız, birbirinizi tanıyorsunuz.
Ben bir türlü bu topiği istikrarla takip edemedim.
gülse gelmişşşşşşşşş
albümin nasıl bir test canım..ne yaptılar tam olarak..herkese mi yapılıyorGerçekten çok heyecanlı ya. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Haberlerini merakla bekliyoruz.
Sabah 8'de uyandım ve aklımda gelişimci vardı. :) Çok merak ediyorum nasıl oldu. İnşallah çıkmışlardır, bebek de o da iyidir.
Benim de dün kontrolüm vardı, her şey normal görünüyordu. Yalnız ben 34. haftadayım diyip duruyordum. Doktor 35. haftadasın, bundan sonra her hafta gel deyince heyecan yaptım. Haftaya ilk nst'miz var. Bi de benden albümin testi istedi. Şişliklerim çok fazla. Yaptıranınız var mı? Ne iğrenç bir şey o öyle ya!Bugün bütün gün çekeceğim var. Neyse, sonuç iyi çıkar inş.
Kızlar unnado'da Form Easy diye bi marka var. Korseli bodyler hoşuma gitti, doğumdan sonra lazım oluyormuş. Karnı sıkı tutmak için böyle şeyler aldınız mı?
canım bundan onra kaynaşırız bizde..Sizlere imrendim valla; ne güzel aylardır kaynaşmışsınız, birbirinizi tanıyorsunuz.
Ben bir türlü bu topiği istikrarla takip edemedim.
ayya allahım ne güze bir haber böyle..maşallah gülseye ve annesine..genel anestezi oldu demekki boğazı ağırdğına göregülse gelmişşşşşşşşş
kızlar gunaydın, gelişimciden haber yok galiba dımı?
balperisi canım , senın guzel haberınıde yarın alırız ınsallah :)))) normal doğuracaksın sanırım. allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. hepimiz finale yaklaştık :))))))))))))
ben bu gun , gune bıraz erken basladım.
dun aksam kızımın odasının boyası için son rutujları yaptı eşim, bende bu gun temızlığını yaptım. ayyy 3 kanat cam var ama sankı bana tum evın camlarını sılmısım gıbı geldı, ıkı saattır dınlenıyorum hala yorgunluğumu atamadım
neyse bunlar guzel yorgunluklar:) cuma aksamıda mobılyaları kurmaya gelecekler, boyle gıderse ben anca bır haftada yerleştiririm dolabını:) 10 dk calış ıkı saat dınlen modunda:)))
şimdi ikinci kahvaltımı edeyımde işlere tekrar baslıyayım, daha tüm ev gözümün içine bakıyor
hehe demek nişan gelmesı doğumdan ıkı gun once oluyor. yaw kaçıncı yy da yaşıyoruz ama hala filmlerde kandırıyorlar bızı, birden sancı başlar pıt doğum olur falan :) rabbım ne guzel yaratmış ıkı gun onceden haber verıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?