gülse gelmişşşşşşşşş
saat 9.10 da doğmuş 3150 gr ağırlığındaymış çok sağlıklıymış
gelişimci iyiymiş boğazında bi ağrı olduğu için konuşamadı ama o da çok iyiymiş
bebeği emzirmeye çalışıyorlarmışş
herşey yolunda çok şükür kendine gelsin bi daha konuşacağızzz
Beklentilerinde çok haklısın, hele insanın yanında annesi kardeşi gibi yardım edecek birileri yoksa eşinden bekliyor yardımı ilgiyi alakayı. Canım sakin sakin beklentilerini ve durumunu tekrar anlatmaya çalış eşine, onlarda artık sıkılmış olabilirler, sen her ne olursa olsun üzülmemeye çalış canım.
ben geri geldim, uyuyamyorum kasilmalardan
artik iyice artti,gercek dogum sancisi yatinca, dinlenince gecmezmis yaziyordu kitapta
ayakta daha iyi atlatiliyor
ayyy cok feciyim
kızlar gelişimci doğum yaptı bebişimizde anneside çok iyi 3150 gr ve 50 cm boyundaşu anda emzirmeye çalışıyomuş annesi durumları gayet iyimiş bi kızımız daha oldu allah analı babalı büyütsün inşallah ak yazılar yazsın alnına vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun inşallah
gelişimci canım arkadaşım allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın ömür boyu şu anda tattığın mutlulukla yaşarsın inşallah
artik iyice artti,gercek dogum sancisi yatinca, dinlenince gecmezmis yaziyordu kitapta
ayyy cok feciyim
Canım yaa allah kolaylık versin, resmen dakika dakika doğum serüvenine tanıklık ediyoruz.
gece 3 oldu, herhalde sabaha dogum yaparim
yaklasik 1 dakika suruyor sonra bicak gibi kesiliyor 5 dakika dnleniyorum
dua edin olur mu
oyle gercekten
tamamen 5 dakikaya 1 e dustu kasilmalarim
insallah acilmam olur da normal dogum yapabilirim
adet sancisinin yogun olani gibi,hani hep oyle tarif ederler ya
ademel gene benden önce davrandınsabah 7 den beri öğleni bekliyorum arıyayım diye sen benden önce vermişin bile müjdeyi
ayyy cok feciyim
gece 3 oldu, herhalde sabaha dogum yaparim
yaklasik 1 dakika suruyor sonra bicak gibi kesiliyor 5 dakika dnleniyorum
dua edin olur mu
dr dan geldik son kontrolde birbirimize giriyorduk dr la
moralimi bozdu( bana hastaneden randevu almış 22 temmuza
sat a göre 39 haftalık oluyo 22 si ama benim bebek hep baştan beri küçük kendide biliyo bilgisayarında herşey kayıtlı
neyse nst ye girmiştim sancı çıkmadı hareketler iyi
ilk ultrasonu istemişti ona göre de bebek küçük çıkıyo normalde beklenen tarih 29 temmuz ama sürekli 5 ağustos-10 ağustos arası çıkıyo
bende 38 oluyo o zaman en iyi ihtimal dedim 26 ağustos olsun dedim
iyi çok istiyon madem 26 sı olsun pazartesi 12 den sonra bişey yeme salı sabah 8-8.30 da burda ol dedi
hadi görüşürüz dedi
eee hani ultrason son kontrol bu yani usg ye almayacan mı dedim gerek yok daha bir hafta önce almışız dedi
ben ısrar edince bi zahmet yerinden kalktı paldır küldür usg yaptı nasıl moralim bozuldu
iyi iyi herşey dedi bi ölçtü çok büyük çıktı dedi bişey söylemedi bi ölçtü 3100 gr çıktı bu kadar küçük değildir 3200- 3300 gibidir dedi
en başından beri senin bebek minyon diyen kadın küçük olmayacak bu bebek dedi ne bebekler doğuyo fındık kadar oluyorlar 3 ü geçmiş işte dedi
pozisyondur sudur tek laf etmedi bi çıktı bile vermedi ekran görüntüsünün resmini çekti eşim ona göre 50 cm boyu 3100 de ağırlığı görünüyo
ama tavırlar falan çok üzdü beni yaa
çok yürüme yorulma gece sancılanma gece gece ekip toplaması zor olur dedi çıktı iç odaya gitti(( eşim boşver sancılanırsan da mecbur alacak üzülme diyip duruyo ama tavrı çok sinirlendirdi beni son kontrolümüzdü yaaa
eşimin çektiği resme baktım bebek 37+1 görünüyo bi de bugün( gel de sinirlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?