2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman maşallah annesi de bebişi de hayırlısıyla kurtulmuş darısı bizlerin başına

kızlar gelişimci doğum yaptı bebişimizde anneside çok iyi 3150 gr ve 50 cm boyunda şu anda emzirmeye çalışıyomuş annesi durumları gayet iyimiş bi kızımız daha oldu allah analı babalı büyütsün inşallah ak yazılar yazsın alnına vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun inşallah

gelişimci canım arkadaşım allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın ömür boyu şu anda tattığın mutlulukla yaşarsın inşallah

merhabalar ..gelişimci için çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.balperisi sırayı sen aldın galiba Allah hayırlısı ile doğum yapma gücü versin sanada bugün hayırlı haberlerini alalım.şu ilgisiz eşlerede Allah akıl fikir versin bu mübarek günlerde..bu arada ödemi olanlar süt içmeyi ihmal etmeyinn..neden derseniz çokkk faydası var.

ben geri geldim, uyuyamyorum kasilmalardan
artik iyice artti,gercek dogum sancisi yatinca, dinlenince gecmezmis yaziyordu kitapta
ayakta daha iyi atlatiliyor
ayyy cok feciyim

evet canım tam üzerine bastın.kimseden bana fayda yok.annem desen öyle kendi halinde ben rahatsızım diyor çıkıyor işin içinden.eşimin ailesi desen günlerce gitmesem ne oldu diye bir telefon bile açmazlar.eşimde böyle uyuzluk yapınca çıldırıyorum resmen.allahtan çalışıyorum yoksa kafayı yerdim herhalde.

ademel gene benden önce davrandın sabah 7 den beri öğleni bekliyorum arıyayım diye sen benden önce vermişin bile müjdeyi

kızlarr e şekerden çikolata siparişi veren varmı nasıl güzelmi bende verecemde merak ediyorum güzelmi ambalajı falan yani o parya değermi?
artik iyice artti,gercek dogum sancisi yatinca, dinlenince gecmezmis yaziyordu kitapta
ayyy cok feciyim

cnm senin bebek çok beklemez gelebilr kısa sürede... hazırlıklı ol...

Gelişimci gözünüz aydın.Sağlık ve mutlulukla büyüsün minik kızınız.

ayyy cok feciyim

Canım yaa allah kolaylık versin, resmen dakika dakika doğum serüvenine tanıklık ediyoruz.

Canım yaa allah kolaylık versin, resmen dakika dakika doğum serüvenine tanıklık ediyoruz.

oyle gercekten
tamamen 5 dakikaya 1 e dustu kasilmalarim
insallah acilmam olur da normal dogum yapabilirim
adet sancisinin yogun olani gibi,hani hep oyle tarif ederler ya

gece 3 oldu, herhalde sabaha dogum yaparim
yaklasik 1 dakika suruyor sonra bicak gibi kesiliyor 5 dakika dnleniyorum
dua edin olur mu

oyle gercekten
tamamen 5 dakikaya 1 e dustu kasilmalarim
insallah acilmam olur da normal dogum yapabilirim
adet sancisinin yogun olani gibi,hani hep oyle tarif ederler ya

5 dakikada bir sancın oluyorsa doğum çok yaklaşmış demektir. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun hastaneye?

ademel gene benden önce davrandın sabah 7 den beri öğleni bekliyorum arıyayım diye sen benden önce vermişin bile müjdeyi

valla annem 9 aylıksın diyor ama ben pek emin değilimfeci sabırsızımdır bensaati 10 zor ettim de öyle aradım

ayyy cok feciyim

ayy canlı canlı doğum takibi gibi oldu
gerçi herkes diyo ki evde sancı çekmesi daha iyi hastanede stres oluyon diyolar

gece 3 oldu, herhalde sabaha dogum yaparim
yaklasik 1 dakika suruyor sonra bicak gibi kesiliyor 5 dakika dnleniyorum
dua edin olur mu

allah yardımcınız olsun
allaha emanet olun
canım 5 dk çok yakın geldi banahastane yakın mı

Slm kızlar gelişimci doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olsun Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin ailesiyle
birşeyi merak ediyorum 3150 gr doğmuşya bebiş acaba son kontrolündeki kilosu ile gerçek kilosu arasında fark varmı?
bazı doktorlar 4000 üzeri doğar deyip 3500 de doğan bebekler oluyomuşta onu merak ettim..

aramıza hoşgeldin!!sulessli ve benden sonra doktordan kazık yiyenler kervanına katılmışsın!!!off yaa son anda niye böyle uyuzluk yapıyorlar ki anlamadım hiç birşey!!neyse canımm canımızı sıkmayalım şurda ne kaldı??zorla bebeklerimizi istedikleri tarihte dünyaya getircekler keyifleri kaçmasın diye!!Allah ın cezaları!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…