2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zaten höt höt yapıp adamı kendimden uzaklaştırmayı başarıyorum.

Kendimi 7. aya kadar çok güzel hissediyordum ama 7. aydan sonra hiç beğenmediğim için sanki kocam da beni kadın olarak gördüğünden değil de acıdığından sokulup güzel şeyler söylüyormuş gibi geliyor.

Biliyorum yok öyle birşey ama oooof hayırlısıyla eski halime dönmek istiyorum artık

bnde koca karnımdan kendımı guzel bulmuyorum hele son zamanlarda.selulıtlerım olms bıde.52 kıloyla hamıle kaldım suan 63kıloyum.halbukı kılodan yana eşim memnun eskıden kollarımı bacakklarımı sıkarken buukdr tatlı deılmıs sımdı tombulum dye sevıyor:) bıgun tombulum dıye sevcg hıc aklıma gelmezdı:)

Sen atalattin artik kesi aci sanci her neyse gecti artik kalan agrilarin gecmesini beklemekte. Annen gittikten sonra idare edebilecekmisin peki ben simdi aman bi karni bi alti bi banyosu bi gazi diyorumda insallah soylemek kadar kolay olur ilerde de sana acil sifalarmdiliyorumncanim darisi bekleyenlere ) aaayyyy gozun aydin gecmis olsun allah anali babali buyutsun darisids bekleyenlere olsun zamaniyla :)))Masallah kilosuda guzelmis ) canim pes etme emzirmeye devam et o hickiriklardanmide buyummesinden kaynaklidir endise etme ayyy canim yaa darisi. Bizlere :))) Canim iyi bir bilgilendirme oldu tesekkurler:))) sanirim kids go demisti amniyon sivisi olup olmadigi anlasiliyor die Canim iyi dayanmissin valla tebrik ederim artik yapamiycan sey yoktur heralde su hayatta ayni guc kuvvet bizede olsun Canim sakin uzulme esin yetisir oda dayanamaz zaen napar eder gelir uzulme bebisinin sagligi daha onemli degilmi soyle bir dusun zaten esinde ayarlamis geliyormus :)) sen simdi kucagina alacagin zamani hayal et :))) canim gitsen iyi degilmi ?

ay evet bak kesin öyle olur normalde bebişlerimiz uyurken bile tam o anda uyanacaklar ben eminim valla benim eşim sabırsızlıkla şu zamanın geçmesini bekliyo artık hissedebiliyorum bunu canım ya çok özledi beni kocacım

canım sıkılma sakın inş sağsalım kurtulursun dualarım senınle canım merak etme hersey guzel olacak

Çok sağolun kızlar yaa iyiki varsınız. Dualarınız benimle biliyorum...
Eşim de yarın çıkıyo yola bir aksilik çıkmazsa inşallah. Şimdi moralim daha iyi tabi...Sadece sağlıkla kucağıma alabileyim, bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum.

....................................

benimde öyle hissettiğim zamanlar oluyo ama bunu eşime belli etmiyorum bide ben gerçekten çirkinleştim ya önemli olan bu anda beğenmesi ama iltifat bile etse insanın zoruna gidiyo dimi çok iyi anlıyorum seni çok

benimde öyle hissettiğim zamanlar oluyo ama bunu eşime belli etmiyorum bide ben gerçekten çirkinleştim ya önemli olan bu anda beğenmesi ama iltifat bile etse insanın zoruna gidiyo dimi çok iyi anlıyorum seni çok

Eeeee boşuna dememişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye.

kızlar benim şeyimin ucu çok acıyo arada alttan baskı yapıyo bebek sanki bacak arama yastık bastırıyorum artık acıdan sizce nedenki

canım, bence kandırmıyordur o seni. sonuçta o da çocuğunu görmek ister. umarım yanına yetişir ve sen yalnız hissetmezsin kendini. sonradan da, inş bebeğin küvoza girmeden, mutlu mesut evinize dönerseniz..

canım, uzandıkça devam ediyor mu. evde sonuçta yalnız deilsin, dimi? yalnızsan ne olur ne olmaz arayıp birisini çağırsan...

oh, maşallah, kızının kilosuda gayet iyiymiş. allah analı babalı büyütsün. size uzun ve mutlu ömürler.
canım, sizi ikinizide yine tebrik ediyorum. bebeğinde yavaş yavaş toparlanıyor gibi. umarım şu emzirme sorunuda çözerseniz

ya, kızlar, onu bende çok özlüyorum. gerçek eşimle yine kucaklaşarak uyuyoruz ama insan uzun müddet kardeş gibi olunca vahşileşmeye başlıyor. bazen saldıracak gibi bakıyorum:) eşimde dalga geçip, şu bakışlarından korkmaya başladım, diyip gülüyor. çocuk doğduktan sonradan annem bir ay kadar daha yanımda olacak, yani istesekde eskisi gibi rahat olamayacağız:) artık yaramaz çocuklar gibi olacağız

keşke hamilelikte lekenmeler olmasaydı benim yüzümden de tren gibi bene benzer lekeler çıktı eşimden saklar oldum yüzümü ya bide gitmese diyede korkmaz değilim

bi twitera bakıyorum bır buraya vakıt baska gecmıyor pırıncı ıslamayı unutmsm kızlar sımdı ısladım geldım.esım 10bckt kapatyr dukkanı tam zamanında aklıma geldı pırınc.gercı son 1aydr yemek yaptgmda yok esımın yedıgıde yok cıps meyvesuyu kola falan menemen ıdare edyrz sıcakta yıyesımız gelmıyor ama bugun bı degısıklık ypp ymek yaptım borulce:) e pılavsız ne anlarız o borulceden neysekı cok gec kalmadım pılav ıcın.sımdı bıde ben yemıcem der delı eder adamı bey:)

kızlar benim şeyimin ucu çok acıyo arada alttan baskı yapıyo bebek sanki bacak arama yastık bastırıyorum artık acıdan sizce nedenki

Çatı ağrısı işte o.

Özelli,kle fazla ayakta kaldığımda bende de oluyor.

Ben de o zaman sol yanıma uzanıp bacaklarımın arasını yastıkla destekliyorum.

Ayakları havaya dikmek de işe yarıyor.

Yaramazlar kafaları bastırmaya başladı artık olacak bunlar.

keşke hamilelikte lekenmeler olmasaydı benim yüzümden de tren gibi bene benzer lekeler çıktı eşimden saklar oldum yüzümü ya bide gitmese diyede korkmaz değilim

gıdıyormus cnm o lekeler.kalanı gormedım yanı.sanırım kızın olacak.kız bebek bekleyenler olyormus.oylemı?

sen yine iyisin kucaklaşarak uyumak hayal oldu bizde arada göbüş var rahat edemiyorum ki ben arada işve cilve yapayım diyorum kucağına oturayım diyorum ama göbüş fırsat vermiyokii

bir bebeğimiz daha doğmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah

bal perisinden haber yok sanırım

ayyy çok acıyo yaaa açılmamı yapıyo yani şimdi ondanmı oluyo

aynen dıger arkdsn dedıgı gııbı catı acılıyor.bendede olyr ara ara.sanırım sızın kdr uzun surelı deıl 10sn falan snra gecıyor.ama su dıkktmı cektı bundan 2hafta oncesıne kdr daha az haraket ederdı smdı ayn anda sağdan soldan ıcımde baloncuklar patlyor gıbı olyr kıpır kıpır onunda cıkası var galıba:=)

gıdıyormus cnm o lekeler.kalanı gormedım yanı.sanırım kızın olacak.kız bebek bekleyenler olyormus.oylemı?

oğlum olacak ama iyi boyadı yüzümü ben kendimi tanıyamıyorum aynada bu kim ya der oluyorum inşallah dediğin gibi gider yoksa çok sinir bozucu yüzüm harita gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…