2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senle benim haftam aynı bende habire yatıyorum ve daha 2 hafta istemiyorum doğum diyorum ama herşeyin hayırlısı canım ne zaman hayırlıysa bebişler için doğum o zaman olur inşallah

kızlar hemen hemen aynıyız ben evdeyken daha bı sersem oluyorum kıçım kalkmıyor yatıyorum hep.ama dısarısı daha ıyı gelyr sankı evde yaparck brseyde bulamıyorum aılemden uzaktayım cok uzakta arkds falanda yok evlenıp geldım ben buraya yalnızlktan evde daha sıkıntı basıyor.nadır ama evden cıkmy gucumun olmadıgıda oluyor tabı.

kimi zaman öyle tekmeliyokii zaten hiç durduğu yok benim kızımın bende biran önce doğsa diyorum artık karnımın içleri yeminle acıyo sonrada tövbe diyorum ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum

senle benim haftam aynı bende habire yatıyorum ve daha 2 hafta istemiyorum doğum diyorum ama herşeyin hayırlısı canım ne zaman hayırlıysa bebişler için doğum o zaman olur inşallah

evet canim hamileligin son dönemlerini yatmakla gecirdik malesef ama dedigin gibi herseyin hayirlisi. ben annem 16sinda gelicek diye en azindan bari 2 hafta sonra olsun diyorum da kismet nasilsa öyle olucak. doktor bundan sonra dogum olursa problem yasamaz bebek dedi en önemlisi de bu aslinda.

aslinda artik yatirmayabilir de bebek bütün gelisimini tamamladi bundan sonra dogum olsa problem olmaz dedi sali günü ama yine de hastaneye gitmek istemiyorum. eger sende sürekli yatiyosan hareketsizlikten ve kan dolasimi olmadigi icin agirabilir bacaklarin benimde bazen agriyo.valla benim tarih secme sansim yok sezeryan yapmiyolar burda istege göre o yüzden kendisi ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek

neyse esim geldi ben kactim biseyler yiyelim. olur da bi terslik olursa yazmaya calisirim

kids_go bakalım nezaman gelecek bu bebişler.haberlerınızı almak ısterm.ben aksıne pek yatmıyorum yatamıyorum sıkıntı basıyor cok ne oturablyrm ne yatabılyrm dengesız bısey oldum

ben dışarı çıkınca çok yoruluyorum o yüzden çıkamıyorumda evde bile azıcık ayakta kalsam pilim bitiyo resmen durumum vahim yani çok sıkıldım eşimle tatil yapmak istiyorum ben 10 aylık evliyim ve biz eşimle balayınada gidemedik o yüzden şu anda iyice daraldım evde yatmak çok zor

canım sıkılma sakın inş sağsalım kurtulursun dualarım senınle canım merak etme hersey guzel olacak

kimi zaman öyle tekmeliyokii zaten hiç durduğu yok benim kızımın bende biran önce doğsa diyorum artık karnımın içleri yeminle acıyo sonrada tövbe diyorum ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum

aynı bende senın gıbıyım.doğsa cartta uzulmem erken geldı dıye sağlııkla doğacaksa doğsun bebeim:) oğlum olacak bnmde bu son zamanlar haraketlı cok ıtıyor sureklı kasıyor karnımı sağ yanıma doğru uzatyr bacagını sanırım yamuk yumuk karnım:) bebıslermızde sıkıldı ıcerıde onlarda bz kadar rahatsızmıs ıcerıye sıgamıorlar bakalım ne zaman doğacaklar.bn 5agustosta net tarıh alıcam nasıpse.13u falan tahmınımce.

tebrık ederım canım allah analı babalı buyutsun masallah bebişine kılosuda çok güzel allah analı babalı buyutmeyi nasıp etsin inş uzun ömürlü olsun

ALLAH sağsalım doğum nasıp etsın emınımkı eşin gelecektr kandırırmı karısıyla bebişini.hayırlısıyla kucagna almak nasıp olsun . bence mutlu ol oyle yada boyle bebeğine kavusuyorsun ve erkende deıl 38 hafta.

benimde 3 ağustosta kontrolüm var normal doğum dedi doktor artık ne zaman gelirse benim kızım ama rahat yatmayı çok özledim özelliklede eşime sarılarak yatmayı çok özledim

benimde 3 ağustosta kontrolüm var normal doğum dedi doktor artık ne zaman gelirse benim kızım ama rahat yatmayı çok özledim özelliklede eşime sarılarak yatmayı çok özledim

yıne kasıldı bnm karnım.bnde cok ozledım.bıde aydında yasıyrz asırı sck burası klıma sadece oturma odamızda var bebegmzn ytagınıda buraya koycaz 2 de acılır koltuk var ayrı yatyrz ben ayaklarımı toplayp garıp yattıgmn ıcın mecbur boyleyız koltuklar anca tek kısılık.yatak odasında uyumak mumkun deıl sıcakta.bebeklerımız dogdugundada onlarla uyuyacaz yıne eşlerimizden uzak uyuycaz gıbı gozukuyor.yahu ben daha 1 yıllık evlıyım :):)

güvenilir ozaman he ?
kaç günde geldi canım ürünün ?

[/B]

Mobilya dışı ürünleri ptt kargo ile yolluyorlar Sivastan. Diğer kargolara göre daha geç geliyor (3 gün).
Ama hiç bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri de güzel çalışıyor. Her sorunu cevaplıyorlar. Güvenilir bir site bence..

iyi bilirim egenin sıcağını ben denizliliyim biz yatak odasında yatıyoruz ama sıcaktanda ölüyoruz erken doğum riskim olduğu için evde ananem var cilveleşemiyoruzda gerçi ben şimdi sıcaktan yanaştırmıorum yanımada ah şu lohusalıkta bitsede kavuşsak eşlerimize

:) senın anneanne var benım kımsede yok sıcak herseye engel olmaya yetıyor.bıde ne zaman eşime yanassam yada o yanassa sankı bebeğim ıcerıde hıssedyr taş gibi olyr karnım sanırım o ara hormonlar degısıyor bebekte etkılenıyor enteresan:) bıde dedgn gıbı logusalık var.benım agustos 1-2 aılem gelecek 40gun olmasada 30gun falan kalırlar annem babam kardesım.ee ablamda evlı ızmırde ama oda bende olur.ben oldum olası sarılmayı severm sıcakta onu bıle yapmaz oldum:)

kasılmalarım ve sancılarım devam ama suyum ve kanamam gelmedi dünki gibi hastaneye gidp yatıp kalkıp geri gelmek istemiyorum bakıcam takip edicem artıkk of yaaa ne zormuş beklemek dünkü hastane maratonumuzda okadr el değdi girdiler çıktılar açılma olmadı bakalm bu sefer açıklık başaladımı hastanede bir saat uzaklıkta ama git gel yapmakta zor bekleyeceğim kararımı verdim çok şiddetli olunca gideceğiz yoksa annem kayınvaldem eşim babam geçen seferki gib eli boş gidip gelmek istemiyorum....

ayyy bende sadece benim kızımdaa var sanıyodum bizde ne zaman cilveleşmeye kalkışsak benim kız kendini parçalıyo içerde tekmeliyo itiyo bende başlıyorum bağırmaya bizde uzaklaşıyoruz ve eşim kızımı sevmeye başlıyo o zaman duruyo benim kıskanç kızım benimde ailem burda olcak ben lohusalığın sonunda bi plan yaptım ne kadar tutar bilmiyorum ama eşim polis benim 2 saatliğine polis evine kaçalım dicem bakalım eşim kabul edecekmi oda var çok özledim ben artık kocacımı yaaaaa

canım en azından nişan gelene kadar bekle evde sancı çekmek daha iyi diyolar ama bebeğin hareketlerini takip et 1 saatten fazla oynamazsa hemen dr a git bekleme hiç

strese girme soğukkanlı olmaya çalış ne kadar zor olsada en azından denemelisin sancıların dinlenince geçmiyorsa o zaman dikkat et kasılmaların düzenlimi ona bak biz seninleyiz bak dualarımızla.

demek sendede oluyor hormonlarımızdan galıba:) senın plan guzelmıs.tabı polıs evınde eşinin tanıdıkları olursa oda çevreden cekınıp yok deme ıhtımalı yuksek.cunku anlar erkek kısmısı:) bzmde gıyım magazamız var senın gıbı fırsatlarım yok dukkanda eleman var zaten.bıde bayrama denk gelıyor logusalk sonu iş konusundada eşimn en streslı oldg tarıhler:) doğsun artık bu tosun da gunluk hayatımıza devam edelım tam cilveleşirken bır viyaklama bunlarda gelecek daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…