senle benim haftam aynı bende habire yatıyorum ve daha 2 hafta istemiyorum doğum diyorum ama herşeyin hayırlısı canım ne zaman hayırlıysa bebişler için doğum o zaman olur inşallah
anladım..benım doktor pek kaale almadı benı ozaman:)daha oncede yattıysan dedıgın gıbı yatırıverır buseferde. bana durup yorgunluk gelıyor ayaklarım baldırlarım falan sankı km lerce yurumus gıbı olyr 10dk ya duzelıyor sendede oluyormu bu? 13agustosta 38haftm doluyor bende 15ı gbı dogum ıstyrm sezaryan olacak.töbe yarabbım bnde bıanonce doğsun ıstyrm acelecı davranıyorum sabırsızlanıyorum
senle benim haftam aynı bende habire yatıyorum ve daha 2 hafta istemiyorum doğum diyorum ama herşeyin hayırlısı canım ne zaman hayırlıysa bebişler için doğum o zaman olur inşallah
anladım..benım doktor pek kaale almadı benı ozaman:)daha oncede yattıysan dedıgın gıbı yatırıverır buseferde. bana durup yorgunluk gelıyor ayaklarım baldırlarım falan sankı km lerce yurumus gıbı olyr 10dk ya duzelıyor sendede oluyormu bu? 13agustosta 38haftm doluyor bende 15ı gbı dogum ıstyrm sezaryan olacak.töbe yarabbım bnde bıanonce doğsun ıstyrm acelecı davranıyorum sabırsızlanıyorum
kızlar hemen hemen aynıyız ben evdeyken daha bı sersem oluyorum kıçım kalkmıyor yatıyorum hep.ama dısarısı daha ıyı gelyr sankı evde yaparck brseyde bulamıyorum aılemden uzaktayım cok uzakta arkds falanda yok evlenıp geldım ben buraya yalnızlktan evde daha sıkıntı basıyor.nadır ama evden cıkmy gucumun olmadıgıda oluyor tabı.
Kızlar herkese salam,
Biz doktordan yeni geldik sayılır...Haberler kötü değil ama benim moralim bozuldu, bir müddet ağlamadan sonra şimdi daha iyiyim.
Bu son kontrolümüzdü doktor haftaya salı-çarşamba gününe planlamıştı doğumu. Ama suyum azalmaya başlamış, bundan sonra da yavaş yavaş azalacak dedi doktor. ara ara tansiyonum 13'lere çıkıyordu bir de ayak bileklerim de iyice şişince beklemeyecez cumartesi 38+0 oluyo, o zaman alacaz dedi. Gebelik zehirlenmesinden de süphelendi, idrar tahlilinde protein çıkmadı allahtan.
Ben eşim yok, pazartesi gelebilecek izin durumları sıkıntıda fln dedim ama, daha fazla bekleyip seni de bebeği de riske atmaya gerek yok dedi, son konrolden bu yana kilosunda da değişim yok. Zaten küçük bir bebek takip ettiğimiz 38e kadar zorladık, bundan sonrası boşuna riske girmek olur dedi ve cumartesi de diretti.
Benim moralim çok bozuldu tabi, eşim olmayacak diye ağlaya ağlaya onu da aradım. O da ben ne yapıp edip gelirim merak etme sen dedi. Yarına ayarlamış sanırım gelecek galiba beni kandırmıyorsa(
Bizden böyle 23 temmuz da doğuma gidiyorum...Dualarınızı eksik etmeyin, inşallah kuvoze gerek kalmadan getiririz kızımızı eve...
kimi zaman öyle tekmeliyokii zaten hiç durduğu yok benim kızımın bende biran önce doğsa diyorum artık karnımın içleri yeminle acıyo sonrada tövbe diyorum ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum
Arkadaşlar merhaba,
2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.
Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.
Kızım 4080 gr doğdu.
Dünyanın en güzel şeyi...
Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.
Şu anda yanımda uyuyor prensesim.
Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...
aynı bende senın gıbıyım.doğsa cartta uzulmem erken geldı dıye sağlııkla doğacaksa doğsun bebeim:) oğlum olacak bnmde bu son zamanlar haraketlı cok ıtıyor sureklı kasıyor karnımı sağ yanıma doğru uzatyr bacagını sanırım yamuk yumuk karnım:) bebıslermızde sıkıldı ıcerıde onlarda bz kadar rahatsızmıs ıcerıye sıgamıorlar bakalım ne zaman doğacaklar.bn 5agustosta net tarıh alıcam nasıpse.13u falan tahmınımce.
benimde 3 ağustosta kontrolüm var normal doğum dedi doktor artık ne zaman gelirse benim kızım ama rahat yatmayı çok özledim özelliklede eşime sarılarak yatmayı çok özledim
güvenilir ozaman he ?
kaç günde geldi canım ürünün ?
[/B]
yıne kasıldı bnm karnım.bnde cok ozledım.bıde aydında yasıyrz asırı sck burası klıma sadece oturma odamızda var bebegmzn ytagınıda buraya koycaz 2 de acılır koltuk var ayrı yatyrz ben ayaklarımı toplayp garıp yattıgmn ıcın mecbur boyleyız koltuklar anca tek kısılık.yatak odasında uyumak mumkun deıl sıcakta.bebeklerımız dogdugundada onlarla uyuyacaz yıne eşlerimizden uzak uyuycaz gıbı gozukuyor.yahu ben daha 1 yıllık evlıyım :):)
iyi bilirim egenin sıcağını ben denizliliyim biz yatak odasında yatıyoruz ama sıcaktanda ölüyoruz erken doğum riskim olduğu için evde ananem var cilveleşemiyoruzdagerçi ben şimdi sıcaktan yanaştırmıorum yanımada ah şu lohusalıkta bitsede kavuşsak eşlerimize
:) senın anneanne var benım kımsede yok sıcak herseye engel olmaya yetıyor.bıde ne zaman eşime yanassam yada o yanassa sankı bebeğim ıcerıde hıssedyr taş gibi olyr karnım sanırım o ara hormonlar degısıyor bebekte etkılenıyor enteresan:) bıde dedgn gıbı logusalık var.benım agustos 1-2 aılem gelecek 40gun olmasada 30gun falan kalırlar annem babam kardesım.ee ablamda evlı ızmırde ama oda bende olur.ben oldum olası sarılmayı severm sıcakta onu bıle yapmaz oldum:)
kasılmalarım ve sancılarım devam ama suyum ve kanamam gelmedi dünki gibi hastaneye gidp yatıp kalkıp geri gelmek istemiyorum bakıcam takip edicem artıkk of yaaa ne zormuş beklemek dünkü hastane maratonumuzda okadr el değdi girdiler çıktılar açılma olmadı bakalm bu sefer açıklık başaladımı hastanede bir saat uzaklıkta ama git gel yapmakta zor bekleyeceğim kararımı verdim çok şiddetli olunca gideceğiz yoksa annem kayınvaldem eşim babam geçen seferki gib eli boş gidip gelmek istemiyorum....
kasılmalarım ve sancılarım devam ama suyum ve kanamam gelmedi dünki gibi hastaneye gidp yatıp kalkıp geri gelmek istemiyorum bakıcam takip edicem artıkk of yaaa ne zormuş beklemek dünkü hastane maratonumuzda okadr el değdi girdiler çıktılar açılma olmadı bakalm bu sefer açıklık başaladımı hastanede bir saat uzaklıkta ama git gel yapmakta zor bekleyeceğim kararımı verdim çok şiddetli olunca gideceğiz yoksa annem kayınvaldem eşim babam geçen seferki gib eli boş gidip gelmek istemiyorum....
ayyy bende sadece benim kızımdaa var sanıyodum bizde ne zaman cilveleşmeye kalkışsak benim kız kendini parçalıyo içerde tekmeliyo itiyo bende başlıyorum bağırmaya bizde uzaklaşıyoruz ve eşim kızımı sevmeye başlıyo o zaman duruyo benim kıskanç kızım benimde ailem burda olcak ben lohusalığın sonunda bi plan yaptım ne kadar tutar bilmiyorum ama eşim polis benim 2 saatliğine polis evine kaçalım dicem bakalım eşim kabul edecekmi oda var çok özledim ben artık kocacımı yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?