ayyyy tam ne zaman kıpırdıyor bunlar 10. haftadamı baslıyorlar acaba
canım hamile terliği ne ilk defa duydum bel ağrısı için falan mı?
slm güzel anne adayları:)))walla cok uzun zamandır nete giremiorum ama haftada 1-2 gün geceleri girip okumaya calısıorum geçmişi aslında birazda bu haftalardan korkuyordum işin acıkcası cünkü ne olursa 10-11.haftada oluo o yüzden kötü haber duymaktan etkilenmekten korktum(ama artık 12.haftaya girdiğim için korkum azaldı
bu arada salı günü 2li testimi yaptırdım ve bugün sonucumu aldım hersey güzel çıktı riskim yokmuş1:4029 cıktı artı ense kalınlığı 1.4mm cıktı yani suan için hersey normal:))inşallah hiçbirinizdede sorun cıkmaz sağlıklı ve güzel haberler alırız:)))bu arada amino sentez randevumuda aldım 16 MART artık bi onu beklemek kaldı :)))
benim de 12+ 4...Satımla uyumluymuş...o değişiyor zaten süreçle...döllenme zamanı ile alakalı,onu takma kafana çok...
gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...sevgiler...
1.7 biraz kalın mı ya?herkese soruyom 1.3 falan diyolar
sabah erkenden kalktım hastaneye gittik.kan ve idrar testi verdim.ikili test istiyorum dedim tamam dedi 10 gün sonra çıkacakmış.1 saat sonra çıkacak testlerde varmış ama onlarıda aynı gün alıcam bekleyemedim bi de burası felaket kar.diz boyu yağmış sabaha kadar :)) çok güzeldi heryer.ense kalınlığına bidaha baktı yazmak için unutmuştu heralde yine 1.7 çıkardı.hastanedeki ultrason daha güzel kalp sesid e duyuluyor.yeni açıldı kent hastanesi özel.tabi dünkü 100 ün ardında bi 30 küsurda buraya bayıldım.ama olsun..test için para alcaklarmıki ayrıca?
1.7 biraz kalın mı ya?herkese soruyom 1.3 falan diyolar
ikili test yaptıran varmı başka bu topikte?
Nasıl geçicek bu 9 ay bilmiyorum valla..Rabbim korusun bizi ve meleklerimizi..Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri bi görsek...
amniyosentiz yaptırmanı doktor mu istedi canım??riskli olmayan durumlarda istemiyorlardı?? yaşla mı alakalı?veya bilmediğim başka bir şey?
bilgilendirirsen sevinirim...
canım bizde akdeniz anemisi talesemi taşıcılığı varhem bende hem eşimde o yüzden her hamilelikte %25 hasta bebek olma riski var o yüzden her hamileliğimde aminosentez yada cvs yaptırmam gerekio mesala ilk bebeğim hasta cıkmıstı 4 aylıkken almak zorunda kaldılar.((o yüzden yaptırmam lazım ama inşallah bunda bisey cıkmıcak:)))
canım bizde akdeniz anemisi talesemi taşıcılığı varhem bende hem eşimde o yüzden her hamilelikte %25 hasta bebek olma riski var o yüzden her hamileliğimde aminosentez yada cvs yaptırmam gerekio mesala ilk bebeğim hasta cıkmıstı 4 aylıkken almak zorunda kaldılar.((o yüzden yaptırmam lazım ama inşallah bunda bisey cıkmıcak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?