2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

riskin yoksa neden amniyosentez yaptırıyorsun canım?

benim de 12+ 4...Satımla uyumluymuş...o değişiyor zaten süreçle...döllenme zamanı ile alakalı,onu takma kafana çok...
gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...sevgiler...

sabah erkenden kalktım hastaneye gittik.kan ve idrar testi verdim.ikili test istiyorum dedim tamam dedi 10 gün sonra çıkacakmış.1 saat sonra çıkacak testlerde varmış ama onlarıda aynı gün alıcam bekleyemedim bi de burası felaket kar.diz boyu yağmış sabaha kadar :)) çok güzeldi heryer.ense kalınlığına bidaha baktı yazmak için unutmuştu heralde yine 1.7 çıkardı.hastanedeki ultrason daha güzel kalp sesid e duyuluyor.yeni açıldı kent hastanesi özel.tabi dünkü 100 ün ardında bi 30 küsurda buraya bayıldım.ama olsun..test için para alcaklarmıki ayrıca?

hadi bakalım...güzel haberlerini bekliyoruz canım...benim hastaneye ödediğim mebla biraz yüksekti bu 2 li test için ama 4D izledik,kalp atışlarını dinledik,CDmizi aldık,kanımızı da verdik...gerçi verdiğim para değil önemli olan sonuçları hayırlı olsun da...inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burda...

bu arada 1.7'ye çok takılma,,benim de etrafımda sorduklarım arasında en yüksek değer ama...doktorum tek başına bunun bi risk belirtmeyeceğini söyledi...nette baya araştırdım...doktor arkideşime de sordum 3mm'den sonrası düşündürtür bir riski dedi...bi de Allah korusun Trizonomi ile ilgili oluşan hastalıkları tespit için burun kemiği ölçümü yapılıyormuş onu da öğrendim...sorun olan bebişlerde burun kemikleri ya çok küçük oluyormuş ya da hiç oluşmamış oluyormuş...

kızşar dyydubunzmu haberlerde bi kadına amnio sentez yapmışlar hem bebek hem kadın ölmüş ( moralim bozuldu üstelik sonuçta temizmiş.ürktüm yaa.tam bizde ikili testleri yapotırcağımız zaman bu haberi duymak daha da gerdi

Fetal ense kalınlığı(mm) --- Trizomi 13, 18 veya 21 görülme riski (%)
3 -- 6
4 -- 31
5 -- 49
6 -- 48
7 - - 71
8 -- 54
9 -- 50

Son düzenleme:
Nasıl geçicek bu 9 ay bilmiyorum valla..Rabbim korusun bizi ve meleklerimizi..Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri bi görsek...

slm kızlar
venüs 43 her duyduğun habere kulak asma cnm canını sıkar böyle şeyler
kendi dr.una güven eğer güvenmiyosanda başka dr.lara görün cnm
korkma bebişinin kötü bişeyi yoktur iyi hissetki iyi olsun
bencede riskin yoksa boşu boşuna amniyosentez yaptırma

kıpırdanmayı sormuşsunuz 19. haftada başlıyo hissedilmeye
ama daha erken hissedenler varmı bilemem

bugün mide bulantım tavan yaptı ayağa kalktığım an midem bulanmaya başladı ve çıkardım

amniyosentiz yaptırmanı doktor mu istedi canım??riskli olmayan durumlarda istemiyorlardı?? yaşla mı alakalı?veya bilmediğim başka bir şey?
bilgilendirirsen sevinirim...

canım bizde akdeniz anemisi talesemi taşıcılığı varhem bende hem eşimde o yüzden her hamilelikte %25 hasta bebek olma riski var o yüzden her hamileliğimde aminosentez yada cvs yaptırmam gerekio mesala ilk bebeğim hasta cıkmıstı 4 aylıkken almak zorunda kaldılar. ((o yüzden yaptırmam lazım ama inşallah bunda bisey cıkmıcak:)))

canım umarım hiç sorun olmaz rabbim yardımcın olsun. ben de perşembe bebeğimi göreceğim 2 hafta sonra da 2li test olur bi aksilik olmazsa rabbim bebeklerimizi de bizi de korusun. hepinize sağlıklı günler diliyorum

hadi bakalım...hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz senden:)
Allah hepimizin bebişini korusun...

ARANIZA YENI KATILDIM BENDE 20 AGUSTOS ANNESİ OLICAM İNS DAHA KALP ATISINI DINLEMEDIM YARIN DINLEMEYE GITCEZ HAYIRLI HABERLER ALIRIM INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…