2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam yarıyıl tatili başladı artık fazla giremiyorum gezmekten yarın doktora gidiyorum 2 li testimiz yapılacak kuzum gösterirse cinsiyetimizde belli olacak kız hissediyorum bakalım tutacak mı :))) inşallah herşey yolundadır

ohh....cinsiyetler de belli olmaya başladı:)
tebrik ederim arkideşler...hayırlısı olsun...
ben de yarın doktoruma gidicem ...geçen hafta ense ölçümü yapıldı...kan tahlillerimi alıp tam sonuçları yarın öğreneceğim...bende de stres artı heyecan var!!! hepimize kolaylıklar

canım merhaba ben de daha önce ikili test sonuçlarımı yazmıştım. bu yazdıkların da seninkiler sanırım ama ben bu tablodan birşey anlamadım. dr.un yorumu ne oldu. inşallah iyi demiştir.

ne kadar güzel allahh hepinizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah ben 2 hafta önce kaybettim bebeğimi kalbi durmuştu ve kürtaj oldum.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu

ne kadar güzel allahh hepinizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah ben 2 hafta önce kaybettim bebeğimi kalbi durmuştu ve kürtaj oldum.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu

ayy canım ya geçmiş olsun rabbim kkısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin kaç haftalıkken durdu kalbi bide bişey hissettin mi durunca kanaman falan oldu mu hamilelik belirtilerinde azalma falan oldu mu

canım merhaba ben de daha önce ikili test sonuçlarımı yazmıştım. bu yazdıkların da seninkiler sanırım ama ben bu tablodan birşey anlamadım. dr.un yorumu ne oldu. inşallah iyi demiştir.

canım bu değerler bana ait değil...nette dolanıp araştırıyordum...ense kalınlıklarına göre trizonomi rahatsızlığı olma % oranları bunlar...ilk sütun ense kalınlıkları ikinci de rahatsızlık olma yüzdesi...bunlar istatistiki bilgiler...yani 3mm üstü risk başlıyor...
benimki 1.7 mm çıktı ama doktorum sadece ense kalınlığı ile sonuca ulaşılamadığını belirtti hepimizin bildiği gibi kan değerleri de önemli...kanımı ölçüm yapılan gün verdim..asıl sonuçları yarın alacağım...umarım iyi haberlerle dönerim

çok üzüldüm canım en kısa zamanda bize güzel haberlerle dönmeni dilerim...

Merhaba Arkadaşlar,
Ben 13. haftamdayım, son 8 haftadır yaşamıyor gibiyim. 20 gündür raporluydum, yarın da doktora gidip heyet raporu almaya çalışacağım, hastaneye yatıracaklar. 8 kilo verdim. -Yaradan'a şükür- bulantılarım gün boyu hiç kesilmiyor.
Benimle aynı durumda olan veya bulantısı hala devam eden var mı?

bunlar adamı delirtir valla...beni az deli etmediler boşver sen canım haftaya bakılır..
kesinlikle bazen hiç düşünmeden konuşuyorlar ne kadar hassas bir dönemden geçtiğimizi banada 1 kg fazlan var dedi 2 gün bunalıma girdim söylediklerinden sonra 30 kilo ile kapatırsın hamileliği yok vs. vs. hava buz gibi evlerde hareketsiz kaldık eminim bir çoğumuz ve beslenme alışkanlıklarımız tamamen değişti hormonlarımız değişiyor.empati kurmadan akıllarına geleni söylüyorla işte ense kalınlığını ölçtü bizim de ama söylemedi 2li testin kan tahlili sonucuda gelince söylicekmiş bende anlamadım daha ilk hamileliğim ne sormam gerekiyor anlamadım ama araştırdım 2.5 sınırmış kalınlıkta birde karın ön duvarının kapalı olmasına ve tam gelişme göstermesine baktı o da önemliymiş...:2:

canım bende yarın hem 2li teste hem cinsiyet öğrenmeyte gidicem..inşallah hayırlı haberle döneriz...

arkadaşlar ense kalınlığı normal çıksa bile kanda anormal bi durum çıkabilir değilmi?

herkeste aynı stres dimi ya? nasıl geçcek bu 9 ay diye düşünüyorum ben çok stresim daha önceki kayıbıma bağlıyorum yarın kontrolüm var sağlıklı görsemde bebişimi rahatlasam bi yaaa, bu kdr stresin bebişlerimizede zararı vardır ama elde değil yaaaaa nolcak böle bilmiorum

bizim ense kalınlıgını olcmedı....sadece kandan ıkı tarama yaptı sonuc 1/50 riskli diye soyledı...ve üçlü taramaya gerek duymadan 4.ayda amonosentez yapılması gerekıyor dedı doktorumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…