Fetal ense kalınlığı(mm) --- Trizomi 13, 18 veya 21 görülme riski (%)
3 -- 6
4 -- 31
5 -- 49
6 -- 48
7 - - 71
8 -- 54
9 -- 50
ne kadar güzel allahh hepinizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah ben 2 hafta önce kaybettim bebeğimi kalbi durmuştu ve kürtaj oldum.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
canım merhaba ben de daha önce ikili test sonuçlarımı yazmıştım. bu yazdıkların da seninkiler sanırım ama ben bu tablodan birşey anlamadım. dr.un yorumu ne oldu. inşallah iyi demiştir.
ne kadar güzel allahh hepinizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah ben 2 hafta önce kaybettim bebeğimi kalbi durmuştu ve kürtaj oldum.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
merhaba...2li tarama testi yaptırdınızmı?
kesinlikle bazen hiç düşünmeden konuşuyorlar ne kadar hassas bir dönemden geçtiğimizi banada 1 kg fazlan var dedi 2 gün bunalıma girdim söylediklerinden sonra 30 kilo ile kapatırsın hamileliği yok vs. vs. hava buz gibi evlerde hareketsiz kaldık eminim bir çoğumuz ve beslenme alışkanlıklarımız tamamen değişti hormonlarımız değişiyor.empati kurmadan akıllarına geleni söylüyorla işte ense kalınlığını ölçtü bizim de ama söylemedi 2li testin kan tahlili sonucuda gelince söylicekmiş bende anlamadım daha ilk hamileliğim ne sormam gerekiyor anlamadım ama araştırdım 2.5 sınırmış kalınlıkta birde karın ön duvarının kapalı olmasına ve tam gelişme göstermesine baktı o da önemliymiş...:2:bunlar adamı delirtir valla...beni az deli etmediler boşver sen canım haftaya bakılır..
kızlar selam yarıyıl tatili başladı artık fazla giremiyorum gezmekten yarın doktora gidiyorum 2 li testimiz yapılacak kuzum gösterirse cinsiyetimizde belli olacak kız hissediyorum bakalım tutacak mı :))) inşallah herşey yolundadır
arkadaşlar ense kalınlığı normal çıksa bile kanda anormal bi durum çıkabilir değilmi?
yaptırdım arkadaşım ama sonuçlarımı yarın alacağım inşallah..
merhaba...2li tarama testi yaptırdınızmı?
yaptırdım ama sonuç haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?