2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim ense kalınlıgını olcmedı....sadece kandan ıkı tarama yaptı sonuc 1/50 riskli diye soyledı...ve üçlü taramaya gerek duymadan 4.ayda amonosentez yapılması gerekıyor dedı doktorumuz...

yaptıracakmısın peki? 50/1 yüksek risk mi oluyomuş? inş bunlara gerek kalmaz canım..hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun...

cvs ne kızlar yaw, nasıl yapılıyor bu. offf ben cok korkuyorum amıno sentezdende insallah gerek kalmaz hıc bunlara. amıno da canınız yanıyormu acaba.

CVS bebekle aynı genetik yapıya sahip olan plasentadan bir miktar doku alınması işlemidir. İlk olarak ultrason ile bebeğin ve plasentanın pozisyonu kontrol edilir. Sonrasında ince bir iğne yardımıyla karın bölgesindeki deri ve rahim duvarından geçilerek plasentaya girilir ve istenilen doku alınır. Ultrason iğnenin doğru yere girmesi için doktorunuza yardımcı olmak amacıyla kullanılır. İğne yardımıyla bir miktar doku alınır ve test için laboratuvara gönderilir.

CVS genellikle gebeliğin 10 ile 13’üncü haftaları arasında yapılır...

:26: rabbım gerek gostermez ınsallah. sanırım amınosentezde su alınmasıydı dımı. bende bırazdan haftalık kontrol ıcın gıdıcem dr. insallah hersey yolundadır. bebısım ıyıdır dua edın kızlar. öncekı kaybımdan dolayı doktora gıtmek bır ezıyet oldu benım ıcın. ınsallah kotu haber almam.

canım gönlünü ferah tut, endişelerini anlayabiliyorum ama hepsinde aynı şey olacak diye birşey yok.dualarım senınlee:26:

şu 11-14 testlerimizin sonuçlarını hayırlısıyla bi alsak...ben de birazdan gidiyorum doktora...test sonuçlarımı alacağım...streslerdeyim...offfff!!
Allah hepimizin yardımcısı olsun

şu 11-14 testlerimizin sonuçlarını hayırlısıyla bi alsak...ben de birazdan gidiyorum doktora...test sonuçlarımı alacağım...streslerdeyim...offfff!!
Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hiç korkma,allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın canım..iyisindir umarım...
kahvaltımı yaptım...hazırlanıp çıkıcam az sonra evden...streslerdeyim...

iyiyim canım teşekkürler,siz bebişlerinizi görmeye gideceksinz benım daha 23 günüm var

bebişimi geçen hafta gördüm canım..bugün sadece test sonuçlarını öğrenip döneceğim...kontrolüm yok...ben de çok özledim bebişimi ama şu testi bi atlatırsam hayırlısıyla başka bişi istemiyorum bugün!!!

inşallah canım birşey çıkmaz, ya ben en son 17 ocakta görmüştüm bide 23 şubtta göreceğim.okadar uzun zamanki korkuyorum bebişime ya bişe olduysa diye

inşallah canım birşey çıkmaz, ya ben en son 17 ocakta görmüştüm bide 23 şubtta göreceğim.okadar uzun zamanki korkuyorum bebişime ya bişe olduysa diye

keşke her istediğimizde gidip görebilsek bebişlerimizi dimi...araya uzun zaman girince ben de geriliyorum...offf...ben iznini rica ediyim şimdi...hazırlanmam lazım...görüşürüz...kendine ve bebişine ii bak

inşallah canım.hayırlı haberlerle dönersinbende bugün gidip hem cinsiyet öğrenicemhemde 2li test yaptırıcam..ense kalınlığı normalmi çıkmıştı?

günaydın canım..iyisindir umarım...
kahvaltımı yaptım...hazırlanıp çıkıcam az sonra evden...streslerdeyim...

hadi canım sters yapma git öğren bişi yoktur inş..güzel haberlerini bekliycem burda :))

uzun olunca beni deliriyorum ilk kez 20 günde gördüm bebeğimi dr a çok uzundu çıldırıyorum ben evde dedim o da sen made 15 günde gel çok sıkılırsanda çık gel dedi sağolsun :))

keşke her istediğimizde gidip görebilsek bebişlerimizi dimi...araya uzun zaman girince ben de geriliyorum...offf...ben iznini rica ediyim şimdi...hazırlanmam lazım...görüşürüz...kendine ve bebişine ii bak
sağol canım sanada kolay gelsin.güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canım.hayırlı haberlerle dönersinbende bugün gidip hem cinsiyet öğrenicemhemde 2li test yaptırıcam..ense kalınlığı normalmi çıkmıştı?

cinsiyette öğrencksın ne güzel,inşallah hayırlı haberlerle dönersn:26:

ense kalınlığını öğrenen var mı aranızda kızlar?kaç çıkmıştı benim 1. 7 de biraz endişeli gibiyim sizlerin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…