bizim ense kalınlıgını olcmedı....sadece kandan ıkı tarama yaptı sonuc 1/50 riskli diye soyledı...ve üçlü taramaya gerek duymadan 4.ayda amonosentez yapılması gerekıyor dedı doktorumuz...
yaptıracakmısın peki? 50/1 yüksek risk mi oluyomuş? inş bunlara gerek kalmaz canım..hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun...
CVS bebekle aynı genetik yapıya sahip olan plasentadan bir miktar doku alınması işlemidir. İlk olarak ultrason ile bebeğin ve plasentanın pozisyonu kontrol edilir. Sonrasında ince bir iğne yardımıyla karın bölgesindeki deri ve rahim duvarından geçilerek plasentaya girilir ve istenilen doku alınır. Ultrason iğnenin doğru yere girmesi için doktorunuza yardımcı olmak amacıyla kullanılır. İğne yardımıyla bir miktar doku alınır ve test için laboratuvara gönderilir.
CVS genellikle gebeliğin 10 ile 13’üncü haftaları arasında yapılır...
:26: rabbım gerek gostermez ınsallah. sanırım amınosentezde su alınmasıydı dımı. bende bırazdan haftalık kontrol ıcın gıdıcem dr. insallah hersey yolundadır. bebısım ıyıdır dua edın kızlar. öncekı kaybımdan dolayı doktora gıtmek bır ezıyet oldu benım ıcın. ınsallah kotu haber almam.
istanbul pendik civarında oturan varmı kızlar?
günaydın güzel anne adayları
canım hiç korkma,allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruzşu 11-14 testlerimizin sonuçlarını hayırlısıyla bi alsak...ben de birazdan gidiyorum doktora...test sonuçlarımı alacağım...streslerdeyim...offfff!!
Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın canım..iyisindir umarım...
kahvaltımı yaptım...hazırlanıp çıkıcam az sonra evden...streslerdeyim...
bebişimi geçen hafta gördüm canım..bugün sadece test sonuçlarını öğrenip döneceğim...kontrolüm yok...ben de çok özledim bebişimi ama şu testi bi atlatırsam hayırlısıyla başka bişi istemiyorum bugün!!!
inşallah canım birşey çıkmaz, ya ben en son 17 ocakta görmüştüm bide 23 şubtta göreceğim.okadar uzun zamanki korkuyorum bebişime ya bişe olduysa diye
bebişimi geçen hafta gördüm canım..bugün sadece test sonuçlarını öğrenip döneceğim...kontrolüm yok...ben de çok özledim bebişimi ama şu testi bi atlatırsam hayırlısıyla başka bişi istemiyorum bugün!!!
günaydın canım..iyisindir umarım...
kahvaltımı yaptım...hazırlanıp çıkıcam az sonra evden...streslerdeyim...
inşallah canım birşey çıkmaz, ya ben en son 17 ocakta görmüştüm bide 23 şubtta göreceğim.okadar uzun zamanki korkuyorum bebişime ya bişe olduysa diye
sağol canım sanada kolay gelsin.güzel haberlerini bekliyoruzkeşke her istediğimizde gidip görebilsek bebişlerimizi dimi...araya uzun zaman girince ben de geriliyorum...offf...ben iznini rica ediyim şimdi...hazırlanmam lazım...görüşürüz...kendine ve bebişine ii bak
inşallah canım.hayırlı haberlerle dönersinbende bugün gidip hem cinsiyet öğrenicemhemde 2li test yaptırıcam..ense kalınlığı normalmi çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?