- 20 Temmuz 2007
- 4.234
- 673
- 723
cnm ben pendik bölge hastanesinde yaptırdım 120 TL tuttu, sigortalı yüksek geldi banada....
bu testler paralı cnm eğer özel sigortan yoksa ücretsiz hiçbir özel hst yapmaz
Cevap verdiğn için teşekkürler seninki yinede gayet iyi benim aldığım fiyatlara göre.Yarı yarıya oynuo sonuçta :26:
işte öyle değl canım benim hele git bi doktoruna dinle bak o anki sevincin ömre bedel oluyo be bebeğe de hiç bir zararı yok:89:
Zaten çalışanım ssk da war ama o testlerde ssk geçmiyormuş belkide bu benim gittiğim hastneden kaynaklanıyor.Ama birçok hastaneye sordum 250 den aşağı değil fiyatlar . Ayrıca sizn hangi hastneye gittiğinizi öğrenebilrimiym
cnm ben pendik bölge hastanesinde yaptırdım 120 TL tuttu, sigortalı yüksek geldi banada....
bu testler paralı cnm eğer özel sigortan yoksa ücretsiz hiçbir özel hst yapmaz
Merhaba hanımlar ikili testini anadolu yakasında yaptıran varmı! Hangi hastne ve ücretini öğrenebilrmyim .
Ben çamlıca erdeme gidiorum 300 Tl istiolar
Şuan arasştırma içerisindeyim .İnşallah en yakın zamnda bulurum :18:
oooo ben ilk hamişliğimde bu aldığımız ilaçlar bedavaydı ilk 3 ayında sonradan para ödemeye başladık
sonrada başbakanımız 3 çocuk yapın diyor, ama özellerde sonradan para alma durumu olmaz baştan alırlar senin işte bir iş var anlamadım bende
Merhaba hanımlar ikili testini anadolu yakasında yaptıran varmı! Hangi hastne ve ücretini öğrenebilrmyim .
Ben çamlıca erdeme gidiorum 300 Tl istiolar
Şuan arasştırma içerisindeyim .İnşallah en yakın zamnda bulurum :18:
bende p.tesi yaptırdım2li testimi herhangi bi ücret ödemedim neden ekücret istediler ki benim gittiğim hastahanede özel hastahene
özel kent hastanesi canım..ama bana bahsetmediler.belki sonuç alınca ödücezdir.bugün bilgi alır haber veririm.sizden parayı hemn mi tahsil ettiler
oooo ben ilk hamişliğimde bu aldığımız ilaçlar bedavaydı ilk 3 ayında sonradan para ödemeye başladık
sonrada başbakanımız 3 çocuk yapın diyor, ama özellerde sonradan para alma durumu olmaz baştan alırlar senin işte bir iş var anlamadım bende
medipol koşuyolunda 170L ya yaptırdım canım,çalışan ve SGK'ye bağlıyım...hem de Perinatoloji uzmanı bir doktor yapıyor bilgine...
kızlar bu arada ben fenayım sabahtan beri yatıyorum...hapşırmalarım coştu...ilaç içmeden atlatabilecekmiyim bakalım...Allahtan tatile denk geldi de dinlenebiliyorum
bebişim iyidir dimi
medipol koşuyolunda 170L ya yaptırdım canım,çalışan ve SGK'ye bağlıyım...hem de Perinatoloji uzmanı bir doktor yapıyor bilgine...
kızlar bu arada ben fenayım sabahtan beri yatıyorum...hapşırmalarım coştu...ilaç içmeden atlatabilecekmiyim bakalım...Allahtan tatile denk geldi de dinlenebiliyorum
bebişim iyidir dimi
hadi bakalım...yapıp içiyim...sonra da yatiyim gene...görüşürüz sonra...kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlarrrrrriyidir iyidir :)) sıcak suyun içine bir çorba kaşığı bal koy bi kaç damlada limon sık sıcakken iç.uyutuyoo terletiyo sonrada iyileştiriyoo
bebişim iyidir dimi
işte öyle değl canım benim hele git bi doktoruna dinle bak o anki sevincin ömre bedel oluyo be bebeğe de hiç bir zararı yok:89:
Zaten çalışanım ssk da war ama o testlerde ssk geçmiyormuş belkide bu benim gittiğim hastneden kaynaklanıyor.Ama birçok hastaneye sordum 250 den aşağı değil fiyatlar . Ayrıca sizn hangi hastneye gittiğinizi öğrenebilrimiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?