2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben pendik bölge hastanesinde yaptırdım 120 TL tuttu, sigortalı yüksek geldi banada....
bu testler paralı cnm eğer özel sigortan yoksa ücretsiz hiçbir özel hst yapmaz

Cevap verdiğn için teşekkürler seninki yinede gayet iyi benim aldığım fiyatlara göre.Yarı yarıya oynuo sonuçta :26:

Cevap verdiğn için teşekkürler seninki yinede gayet iyi benim aldığım fiyatlara göre.Yarı yarıya oynuo sonuçta :26:

merhaba , ikili test için hakkaten fazla istemişler, özeller arasında okadar fiyat farkı çıkabiliyoki insan şaşırıyo, ben avrupa yakasındayım haseki civarında bi özel hastanede 74 tl ye yaptırmıştım, bide doplerle baktılar onun içinde 150 tl verdim, bilgin olsun.

işte öyle değl canım benim hele git bi doktoruna dinle bak o anki sevincin ömre bedel oluyo be bebeğe de hiç bir zararı yok:89:

Canım benim, bende gitim dinledim kalp atışlarını, ne kadar muhteşem bişey olduğuna kesinlikle katılıyorum. Benim demek istediğim hamileliğimizi doğal seyrine bırakalım, gereksiz ayrıntılara dalmadan bu çok doğal sürecin zevkini çıkaralım.

özel kent hastanesi canım..ama bana bahsetmediler.belki sonuç alınca ödücezdir.bugün bilgi alır haber veririm.sizden parayı hemn mi tahsil ettiler

cnm ben pendik bölge hastanesinde yaptırdım 120 TL tuttu, sigortalı yüksek geldi banada....
bu testler paralı cnm eğer özel sigortan yoksa ücretsiz hiçbir özel hst yapmaz

Allah Allah hazırlıklı gideyim bari..süpriz olcak bana..aman sonuçlarım tertemiz çıksında önemli değil napimm..sadece şu açıdan mantıksız geliyoo bana , bu zevk için yapılan bişi değil hatta yapılması zorunlu bir tetkik.sigortamız var dünya kadar vergi veriyoz niye para ödüyoz ki çok saçma...

Son düzenleme:
oooo ben ilk hamişliğimde bu aldığımız ilaçlar bedavaydı ilk 3 ayında sonradan para ödemeye başladık
sonrada başbakanımız 3 çocuk yapın diyor, ama özellerde sonradan para alma durumu olmaz baştan alırlar senin işte bir iş var anlamadım bende

bende p.tesi yaptırdım2li testimi herhangi bi ücret ödemedim neden ekücret istediler ki benim gittiğim hastahanede özel hastahene

bende anlamadım :26: bugün haber veririm size

bi ara bu topikteydi herald e saç bakımı ile ilgili muhabbet.ben sordum dr hemen olmaz dedi dinlemeden bende dedimki susam yağından falan sözediyorum dedim.hıı onu sür ama başka kimyasal şeyler kullanma dedi.saçlarım dökülüyo çok kötü dedi dedim olsun dedi :86:

medipol koşuyolunda 170L ya yaptırdım canım,çalışan ve SGK'ye bağlıyım...hem de Perinatoloji uzmanı bir doktor yapıyor bilgine...

kızlar bu arada ben fenayım sabahtan beri yatıyorum...hapşırmalarım coştu...ilaç içmeden atlatabilecekmiyim bakalım...Allahtan tatile denk geldi de dinlenebiliyorum
bebişim iyidir dimi

bende p.tesi yaptırdım2li testimi herhangi bi ücret ödemedim neden ekücret istediler ki benim gittiğim hastahanede özel hastahene

Bu keyfi bir testmiş.Oysaki hem bizler hem de bebk açısından çok önemli .
ben 150 liraya kadar razıydım ama 30o çok fazla . Senden ücret almamaları çok güzel
Hangi hastaneye gidiosun acaba :26:

bu arada ben de bebişimi 4D izleme şansı bulmuştum 2li teste gittiğimde...hatta Cd bile verdiler

özel kent hastanesi canım..ama bana bahsetmediler.belki sonuç alınca ödücezdir.bugün bilgi alır haber veririm.sizden parayı hemn mi tahsil ettiler

zaten genellikle herşeyi yapmadan önce parasını alıyorlar ben henüz yaptırmadım ama yaptırıncada hemen tahsis ediliyor . İnşallah ödemezsn sende

Aynen öle ssk var ama boşuna resmen .İnşallah emeklli olana kadar ölmemde onun bi kaç ay hayrını görürüm

bu akşam göztepe medikal parka gidicem kan tahlili 70 muayne 47 miş. renkli ultrasnda bakıolarmş.ense kalınlığınıda muaynede ölçüceklermiş . Ama ben yinede kendim gidip sorucam akşam .İnşallah telefnda yanlş bilgi almamşdr

iyidir iyidir :)) sıcak suyun içine bir çorba kaşığı bal koy bi kaç damlada limon sık sıcakken iç.uyutuyoo terletiyo sonrada iyileştiriyoo

iyidir iyidir :)) sıcak suyun içine bir çorba kaşığı bal koy bi kaç damlada limon sık sıcakken iç.uyutuyoo terletiyo sonrada iyileştiriyoo
hadi bakalım...yapıp içiyim...sonra da yatiyim gene...görüşürüz sonra...kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlarrrrrr

Merhaba canım bende medipole gidiyorum bana 180 TL demişlerdi ve dr. hakan bey yapıyor diye bilgi vermişlerdi bende sanırım önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz...

Bu arada çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve ballı limonlu ılık su içmeni tavsiye ederim...

ay özür dilerim 10 Lira katılım payı da alıyorlar onla 180 oluyor...haklısın canım....evet bana da Hakan Bey yaptı..çok tatlı bir insan...güzel haberlerini bekliyorum :)

merhaba, ben ikli testimi kadıköyşifa ataşehirde yaptırdım. özel sağlık sigortam var benim 20 lira ödedim kan testine. olmasada 100 lira falandır heralde. e bide doktora muayne olacaksınız ense kalınlığı için oda özel sigortayla ödendi. toplam 50 lira verdim ben 2li test yaptırdığım gün.

kızlar idrar tahlilinde lökosit çok yüksek çıkmış, idrar yolları enfeksiyonu mu bu? bide kan tahlilinde mpv düşük, neut yüksek çıkmış ne demek oluyo bunlar, randevum salı günü ancak salı günü yorumlatabilirim doktora. ne anlama geldiğini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…