2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 96.5 verdim.....sonucuda bugün aldım.çok şükür değerler normalmiş.

aa çok iyi .eğer bu akşamki gideceğim hastanede pahalı bi rakam sölerse senden alırım o hastanenin bilgilerini olurmu

Kızlar selam,
benim randevum 12 Şubatta. Bugün hastaneyi arayıp ikili test ve ense kalınlığı ölçümü fiyatını sordum. 395 TL dedi. Sizin söylediğiniz fiyatlardan çok farklı.. Nedenki acaba??

Şimdi arkadaşlar ense kalınlığını bazı kadın doğum drları ölçüyor o zaman muayene parasının içinde
oluyor bu sadece kan testine para veriyorsunuz benim ilk hamişliğimde öyleydi,bunda radyolog ölçtü
sordum neden böyle diye 3 boyutlu renkli doplerle bakıyorlar, aslında kadın doğum.ların böyle rapor verme yetkisi yok ama genede ölçüyorlar ona biz karışamayız ense kalınlığı ölçümü için rapor veriyor o yüzden bazı hstlerde fark ediyor, hstnenin genel ücreti ile de bu fiyatlar farklılık gösteriyor
radyolog değilde kendi drunuz ölçerse fiyat yarı yarıya düşüyor bence...

süper bir açıklama olmuş arkideşim...evet durum aynen böyle arkideşler...benim çevremde bazı arkideşler kendi doktorlarına ölçümlerini yaptırıp kan verdiler ve tek bir doktorla görüşüp raporlarını aldılar...ama benimm gibi 2 farklı doktorla bu testi sonuçlandıranlar da var...muayenemi kendi doktorum yaptı...ama ölçümleri,dopleri perinatoloji uzmanı başka bir doktor yaptı...kan verdiğimde raporu yorumlayan ise kendi doktorum oldu...böylece fiyat farkı da ortaya çıkmış oldu...

KIZLAR YARDIM !!!!

bende ara ara sarı bir akıntı oluyor ama kaşıntı ve yanma yok. Doktor randevum 12 Şubat, sizce korkmam mı gerekiyor sizin akıntılarınız nasıl?

canım benim de akıntım çok doktor kaşıntı yoksa normal dedi koku da olmamalı dedi onlar yok hem progestan da kullamıyorum çamaşırım ıslanıyor. akıntım yumurta akı kıvamında hafif kremimsi a ma hamilelikte olurmuş.idrarım da iyi çıktı. o yüzden çok takmıyorum

canım günden güne değişiyor örneğin bugün hiç akıntım yok ama onun yerine sağlam kasık ağrılarım var, neyse haftaya c.tesi kontrollüm var orada ortaya çıkar artık :)

Ense kalınlığını kendi doktorum ölçmeyecekmiş. İ.Ü. Çapa Tıp Fak. bir prof geliyormuş. Herhalde o yüzden bu kadar pahalı..Allahtan özel sağlık sigortam var. Yoksa bu çok pahalı geldi bana...

Kızlar selam,
benim randevum 12 Şubatta. Bugün hastaneyi arayıp ikili test ve ense kalınlığı ölçümü fiyatını sordum. 395 TL dedi. Sizin söylediğiniz fiyatlardan çok farklı.. Nedenki acaba??

395 mi ya resmen soygun...kızlar ben özel kent hastanesinde yaptırdım merak ediyodum para alcaklar mı diye almadılar benden.yani bedava oldu...

395 mi ya resmen soygun...kızlar ben özel kent hastanesinde yaptırdım merak ediyodum para alcaklar mı diye almadılar benden.yani bedava oldu...

izmir çiğlideki kent hastanesi mi eğer oysa para almamalarına çok şaşırdım genelde soyarlar insanı orda ama
kime gidiyorsun orda namık demir e mi

idara yolu enfeksiyonu gebelerde çok sık görülür canım ben de kızımda olmuştum gebelikte kullanılabilen antibiyotikler hemen geçiyor nötrofiller hamilelerde yüksek çıkar canım normal benimde yüksek mpv de kandaki alyuvarların şekli ve yapısıyla ilgili yine hamilelikte düşük olabiliyor canım merak etme

[
izmir çiğlideki kent hastanesi mi eğer oysa para almamalarına çok şaşırdım genelde soyarlar insanı orda ama
kime gidiyorsun orda namık demir e mi

yok canım kütahya.ben dr un muayenahanesine gidiyorum zaten hastaneye sadece kan tahlili ve yatış yapacağında gidiyorum.burası yeni açıldı 3 ay falan oldu.ondan mı ki acaba?

kızlar bugün bebeğimi gördüm çok hareketliydi herşey, belliydi burnu bile haftaya ikili test var ama doktorum ölçtü ense ölçüsünü 1.5 çıktı çok tatlıydı umarım bu bebeğim beni bırakmaz. bacak arasına baktı ama görünen bişey yok dedi belki kızdır. kaybettiğim bebeğim erkekti...

:)) canım gözünaydın..inş bu yavrularımız bizi bırakmayacak..bu topikte ne çok bebğini kaybeden var ya...(

arkadaşlar ense ölçümünü dr.um kendi yaptı..tahlile laboratuvara gönderdi...sonucuda dr.a faksladılar..sonucunuda kendi dr.um yorumladı...kan tahliline sadece 96.5 verdim..fiyatları bilmediğim için bana pahalı gelmişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…