Zaten çalışanım ssk da war ama o testlerde ssk geçmiyormuş belkide bu benim gittiğim hastneden kaynaklanıyor.Ama birçok hastaneye sordum 250 den aşağı değil fiyatlar . Ayrıca sizn hangi hastneye gittiğinizi öğrenebilrimiym
merhaba, ben ikli testimi kadıköyşifa ataşehirde yaptırdım. özel sağlık sigortam var benim 20 lira ödedim kan testine. olmasada 100 lira falandır heralde. e bide doktora muayne olacaksınız ense kalınlığı için oda özel sigortayla ödendi. toplam 50 lira verdim ben 2li test yaptırdığım gün.
ben 96.5 verdim.....sonucuda bugün aldım.çok şükür değerler normalmiş.
[ı]nerde yaptırdın acaba[/ı]
Şimdi arkadaşlar ense kalınlığını bazı kadın doğum drları ölçüyor o zaman muayene parasının içinde
oluyor bu sadece kan testine para veriyorsunuz benim ilk hamişliğimde öyleydi,bunda radyolog ölçtü
sordum neden böyle diye 3 boyutlu renkli doplerle bakıyorlar, aslında kadın doğum.ların böyle rapor verme yetkisi yok ama genede ölçüyorlar ona biz karışamayız ense kalınlığı ölçümü için rapor veriyor o yüzden bazı hstlerde fark ediyor, hstnenin genel ücreti ile de bu fiyatlar farklılık gösteriyor
radyolog değilde kendi drunuz ölçerse fiyat yarı yarıya düşüyor bence...
KIZLAR YARDIM !!!!
bende ara ara sarı bir akıntı oluyor ama kaşıntı ve yanma yok. Doktor randevum 12 Şubat, sizce korkmam mı gerekiyorsizin akıntılarınız nasıl?
canım benim de akıntım çok doktor kaşıntı yoksa normal dedi koku da olmamalı dedi onlar yok hem progestan da kullamıyorum çamaşırım ıslanıyor. akıntım yumurta akı kıvamında hafif kremimsi a ma hamilelikte olurmuş.idrarım da iyi çıktı. o yüzden çok takmıyorum
Kızlar selam,
benim randevum 12 Şubatta. Bugün hastaneyi arayıp ikili test ve ense kalınlığı ölçümü fiyatını sordum. 395 TL dedi. Sizin söylediğiniz fiyatlardan çok farklı.. Nedenki acaba??
395 miya resmen soygun...kızlar ben özel kent hastanesinde yaptırdım merak ediyodum para alcaklar mı diye almadılar benden.yani bedava oldu...
kızlar idrar tahlilinde lökosit çok yüksek çıkmış, idrar yolları enfeksiyonu mu bu? bide kan tahlilinde mpv düşük, neut yüksek çıkmış ne demek oluyo bunlar, randevum salı günü ancak salı günü yorumlatabilirim doktora. ne anlama geldiğini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
izmir çiğlideki kent hastanesi mi eğer oysa para almamalarına çok şaşırdım genelde soyarlar insanı orda ama
kime gidiyorsun orda namık demir e mi
kızlar bugün bebeğimi gördüm çok hareketliydi herşey, belliydi burnu bile haftaya ikili test var ama doktorum ölçtü ense ölçüsünü 1.5 çıktı çok tatlıydı umarım bu bebeğim beni bırakmaz. bacak arasına baktı ama görünen bişey yok dedi belki kızdır. kaybettiğim bebeğim erkekti...
idara yolu enfeksiyonu gebelerde çok sık görülür canım ben de kızımda olmuştum gebelikte kullanılabilen antibiyotikler hemen geçiyor nötrofiller hamilelerde yüksek çıkar canım normal benimde yüksek mpv de kandaki alyuvarların şekli ve yapısıyla ilgili yine hamilelikte düşük olabiliyor canım merak etme[/QUOT
canım çok teşekkür ederim cevapladığın için, eşimle merak ettik çok.. randevumuzda salı günü.. çok çok saol cnm
ben ikili test için geciktim sanki yaa,daha haftaya gidecem..bi türlü fırsat bulamıyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?