2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sormuştum canım,teşekkürler..bitkisel ağlar kullanılabilr dedi öyle mi?
canım geçmiş olsun nasıl oldn, umarım dinlenmişsindir ve hastalığın geçmiştir..

ne güzel canım ya, darısı görmeyenlerin başına inşallah..buu bebeğin seni bırakmayacak allahın izniyle içini ferah tut canım

günaydın kızlar
saat 10:00 da randevum var doktorda
meleğimi görücem

Günaydınlar....
oh ne güzel benim daha 20 gün var el salla minişine bizden )
gerçekten bu topikte çok bebişini düşürenler var rabbim hepimizin bebişini kucağımıza almak nasip etsin....

Son düzenleme:
günaydın kızlar
saat 10:00 da randevum var doktorda
meleğimi görücem
ayy canım güzel haberlerini bekliyoruz..benım daha çok var görmeme
Günaydınlar....
oh ne güzel benim daha 20 gün var ek salla minişine bizden )
gerçekten bu topikte çok bebişini düşürenler var rabbim hepimizin bebişini kucağımıza almak nasip etsin....

benimde 19 gün var canım ya

valla benim ikinci ama ben bile şaşırmıştım elleri ağzı ayakları
hele hıçkırması hıçkırınca havaya fırlıyor)
benim cinsiyet belli olmadı daha o yüzden bir hft erken gidebilirim....

Canım hayırlı olsun inşallah bu bebişin uzun ömürlü olur, bende ilkini kaybetmiştim seni iyi anlıyorum, tanrım diğerlerine vermedi ömrü şimdiki bebeklerimize versin.

günaydın arkadaşlar benim bi sorum olacak genital bölge için ağda yapmakta bi sakınca varmı bilginiz varmı bazı yerlerde sakın calı yazıo kafam karıştıı:.

Canım hayırlı olsun inşallah bu bebişin uzun ömürlü olur, bende ilkini kaybetmiştim seni iyi anlıyorum, tanrım diğerlerine vermedi ömrü şimdiki bebeklerimize versin.

sağol canım. bakalım 16. haftayı bir geçirsem daha rahat olacağım ben diğerini o zaman kaybettim suyu bitmişti. inşallah bu defa bebeklerimiz bizleri bırakmaz... diğer bebekte de herçey güzel gidiyordu 2li testi bile 1:10000 çıkmıştı ama nasip değilmiş.

kadıköy şifa hastanesini aradım 350 TL cik dedi
Kafayı yicem yakında bu testler yüzünden
Ayrıca kızlar ümraniyede belediyenin altında ümran tıp merkezi war orada 109 mlynmş.Yaptıran warmı acaba

bende 12.haftamda ikili test için gittiğimde kalbinin duruduğunu öğrendim, haftaya o yüzden bende korkmuyor değilim o zaman yine 12.hafta olacak Allahım herpimizin bebğini korusun

evet canım susam yağı ve çörek otu yağı dedim ben tamam kullan dedi ben saç diplerine pek yedirmeden süreyim diyorum.çok döküldü salarım şampuanı bioxine çevirdimde biraz dudu dökülme.

Günaydınlar....
oh ne güzel benim daha 20 gün var el salla minişine bizden )

amin amin inş canım...yaz bi gelse artık...

bende çamterebentin,hint yağı, badem yağı kullanıyorum saçım için.diplerie sürüp 3-4 saat bekletiyordum

bende 12.haftamda ikili test için gittiğimde kalbinin duruduğunu öğrendim, haftaya o yüzden bende korkmuyor değilim o zaman yine 12.hafta olacak Allahım herpimizin bebğini korusun

amin inşallah canım bakalım...sana bir test falan yapıldı mı bana açıklanamayan bir durum dediler suyu falan da gelmemişti bebek de sağlıklıydı belki böbrekleri çalışmıyordur düzgün dediler o kadar o da kesin değil. rabbim bir daha yaşatmasın bulmuşken kaybetmeyelim inşallah...

Günaydın kızlar, nasılsınız.

Benim doktora gitmeme daha 1 hafta var. En son 1 ay önce ditmiştim, daha ikili testler, sonuçları beklemek var, çok sabırsızlanıyorum, güzel sonuçlar alan arkadaşların gözü aydın, darısı benim gibi bekleyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…