ben sormuştum canım,teşekkürler..bitkisel ağlar kullanılabilr dedi öyle mi?bi ara bu topikteydi herald e saç bakımı ile ilgili muhabbet.ben sordum dr hemen olmaz dedi dinlemeden bende dedimki susam yağından falan sözediyorum dedim.hıı onu sür ama başka kimyasal şeyler kullanma dedi.saçlarım dökülüyo çok kötü dedi dedim olsun dedi :86:
canım geçmiş olsun nasıl oldn, umarım dinlenmişsindir ve hastalığın geçmiştir..medipol koşuyolunda 170L ya yaptırdım canım,çalışan ve SGK'ye bağlıyım...hem de Perinatoloji uzmanı bir doktor yapıyor bilgine...
kızlar bu arada ben fenayım sabahtan beri yatıyorum...hapşırmalarım coştu...ilaç içmeden atlatabilecekmiyim bakalım...Allahtan tatile denk geldi de dinlenebiliyorum
bebişim iyidir dimi
kızlar bugün bebeğimi gördüm çok hareketliydi herşey, belliydi burnu bile haftaya ikili test var ama doktorum ölçtü ense ölçüsünü 1.5 çıktı çok tatlıydı umarım bu bebeğim beni bırakmaz. bacak arasına baktı ama görünen bişey yok dedi belki kızdır. kaybettiğim bebeğim erkekti...
Günaydın kızlarrrr
ayy canım güzel haberlerini bekliyoruz..benım daha çok var görmemegünaydın kızlar
saat 10:00 da randevum var doktorda
meleğimi görücem
Günaydınlar....
oh ne güzel benim daha 20 gün var ek salla minişine bizden)
gerçekten bu topikte çok bebişini düşürenler var rabbim hepimizin bebişini kucağımıza almak nasip etsin....
günaydın canım,nasılsın..
günaydın kızlar
saat 10:00 da randevum var doktorda
meleğimi görücem
İyiyim canım sağol.. Sen nasılsın?
Aramızda tam 1 hafta var canım. İkili test için ne zaman gidiyosun?
kızlar bugün bebeğimi gördüm çok hareketliydi herşey, belliydi burnu bile haftaya ikili test var ama doktorum ölçtü ense ölçüsünü 1.5 çıktı çok tatlıydı umarım bu bebeğim beni bırakmaz. bacak arasına baktı ama görünen bişey yok dedi belki kızdır. kaybettiğim bebeğim erkekti...
Canım hayırlı olsun inşallah bu bebişin uzun ömürlü olur, bende ilkini kaybetmiştim seni iyi anlıyorum, tanrım diğerlerine vermedi ömrü şimdiki bebeklerimize versin.
merhaba, ben ikli testimi kadıköyşifa ataşehirde yaptırdım. özel sağlık sigortam var benim 20 lira ödedim kan testine. olmasada 100 lira falandır heralde. e bide doktora muayne olacaksınız ense kalınlığı için oda özel sigortayla ödendi. toplam 50 lira verdim ben 2li test yaptırdığım gün.
sağol canım. bakalım 16. haftayı bir geçirsem daha rahat olacağım ben diğerini o zaman kaybettim suyu bitmişti. inşallah bu defa bebeklerimiz bizleri bırakmaz... diğer bebekte de herçey güzel gidiyordu 2li testi bile 1:10000 çıkmıştı ama nasip değilmiş.
ben sormuştum canım,teşekkürler..bitkisel ağlar kullanılabilr dedi öyle mi?
canım geçmiş olsun nasıl oldn, umarım dinlenmişsindir ve hastalığın geçmiştir..
ne güzel canım ya, darısı görmeyenlerin başına inşallah..buu bebeğin seni bırakmayacak allahın izniyle içini ferah tut canım
Günaydınlar....
oh ne güzel benim daha 20 gün var el salla minişine bizden)
gerçekten bu topikte çok bebişini düşürenler var rabbim hepimizin bebişini kucağımıza almak nasip etsin....
evet canım susam yağı ve çörek otu yağı dedim ben tamam kullan dedi ben saç diplerine pek yedirmeden süreyim diyorum.çok döküldü salarım şampuanı bioxine çevirdimde biraz dudu dökülme.
amin amin inş canım...yaz bi gelse artık...
bende 12.haftamda ikili test için gittiğimde kalbinin duruduğunu öğrendim, haftaya o yüzden bende korkmuyor değilim o zaman yine 12.hafta olacak Allahım herpimizin bebğini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?