KIZLAR YARDIM !!!!
bende ara ara sarı bir akıntı oluyor ama kaşıntı ve yanma yok. Doktor randevum 12 Şubat, sizce korkmam mı gerekiyorsizin akıntılarınız nasıl?
günaydın arkadaşlar benim bi sorum olacak genital bölge için ağda yapmakta bi sakınca varmı bilginiz varmı bazı yerlerde sakın calı yazıo kafam karıştıı:.
amin inşallah canım bakalım...sana bir test falan yapıldı mı bana açıklanamayan bir durum dediler suyu falan da gelmemişti bebek de sağlıklıydı belki böbrekleri çalışmıyordur düzgün dediler o kadar o da kesin değil. rabbim bir daha yaşatmasın bulmuşken kaybetmeyelim inşallah...
kızlar hepinize selam............ben geçmişi okuyamıyorum o yüzden gelişmeleri takip edemiyorum....inşallah hepiniz iyisinizdir.
aynen bende de var sari akinti.
bayag yogun
çok iyi sayılmam midem berbat bide site işine yoğunlaştım ya sürekli model üretiyorum sabah bir başlıyorum akşm koca gelene kadar.hedefim bu cumartesiye kadar bitirmekti.önümüzdeki haftada çekimleri yaptıracaktım.yanlız kendimi çok kötü hissetmeye başladım.psikolojimde alt üst oldu.ara verdim şu an ne kurdele ne biblo hiçbirşey görmek istemiyorum size bakayım biraz dedim bide evi biraz toparlayıp kızı alıp dışarı çıkacağım.bakayım dışarıda neler oluyor iyice koptum hayattan şöyle bi silkelenip kendime gelmek istiyorum.gerçekten bu kadar üzerine gitmekle hata yaptım.bir yandan da siparişlerim devam ediyordu.aslında birinden birini ertelemeliydim.çlok tezcanlıyım,birşeyi ertelemek caımı çok sıkıyo.ama anladım ki bu kadar üstelememeliydim.çünki insanın tül görünce midesi bulanırmı valla benim bulanıyor artık.kendime kafa izni verdim.bugün yarın ve öbür gün.iyiyiz canım sen nasılsın?
kızlar hepinize selam............ben geçmişi okuyamıyorum o yüzden gelişmeleri takip edemiyorum....inşallah hepiniz iyisinizdir.
bende çamterebentin,hint yağı, badem yağı kullanıyorum saçım için.diplerie sürüp 3-4 saat bekletiyordum
çok iyi sayılmam midem berbat bide site işine yoğunlaştım ya sürekli model üretiyorum sabah bir başlıyorum akşm koca gelene kadar.hedefim bu cumartesiye kadar bitirmekti.önümüzdeki haftada çekimleri yaptıracaktım.yanlız kendimi çok kötü hissetmeye başladım.psikolojimde alt üst oldu.ara verdim şu an ne kurdele ne biblo hiçbirşey görmek istemiyorum size bakayım biraz dedim bide evi biraz toparlayıp kızı alıp dışarı çıkacağım.bakayım dışarıda neler oluyor iyice koptum hayattan şöyle bi silkelenip kendime gelmek istiyorum.gerçekten bu kadar üzerine gitmekle hata yaptım.bir yandan da siparişlerim devam ediyordu.aslında birinden birini ertelemeliydim.çlok tezcanlıyım,birşeyi ertelemek caımı çok sıkıyo.ama anladım ki bu kadar üstelememeliydim.çünki insanın tül görünce midesi bulanırmı valla benim bulanıyor artık.kendime kafa izni verdim.bugün yarın ve öbür gün.
geçmedi canım ya çok kötüyüm.salı günüde kontrolüm vardı zaten 2 kilo almışım canım çok sıkıldı.sebebini biliyorum tabi. ben önceden ekmek yemezdim şimdi yeme yrerken ekmek ağırlıklı yiyorum midem bulanmasın diye o yüzden.bu işe bi dur dicem de şu bulantılarım geçsin bi...İyiyiz canım, sen nasılsın. Bulantıların geçtimi ?
canım ya seni şu an çok iyi anlıyorum allah yardım etsin hepimize.herşeyi bıratım zaten.minik kuşumun çizgi filmi var şimdi bitsinde çıkıcaz.sende fazla asılma işe boşver üstne gitmemek lazım.......sende demi miğde bulantısı var :2: benim bugün tansiyonum baya düştü herhalde başım çok kötü dönüyor ve işte bilgisayar önünde çalışıyorum
Canım madem işi kenara bırakmak gibi bir fırsatın var o zaman at kenara ve dinlen, senin ve bebişinin sağlığından da önemli değildir demi ama. Valla tülden miğden bulanıyorsa o zaman halin baya kötü arkadaşımat o tülleri kenara ve çık kızınla hava al, hatta bizim için de al bak biz tıkandık böyle ofislere
geçmedi canım ya çok kötüyüm.salı günüde kontrolüm vardı zaten 2 kilo almışım canım çok sıkıldı.sebebini biliyorum tabi. ben önceden ekmek yemezdim şimdi yeme yrerken ekmek ağırlıklı yiyorum midem bulanmasın diye o yüzden.bu işe bi dur dicem de şu bulantılarım geçsin bi...
Bende bunu merak ediyorum canım. Ağrı eşiğim benim düşük sanırım, kendimi çok sıkmaktan korktuğum için geçen sefer yaptırmamaştım. Ama gerçekten bi sakıncası varmı bilmiyorum.
ya benim yengemde eylülde doğum yaptı onada sorudm bi sakıncası yok dedi inşallah yoktur
Sorma, bende 1-1,5 kilo almışım. Son zamanlarda benimde bulantılarım oluyor ama sanırım sizler kadar değil, çünkü ben yemek yiyebiliyorum. Benimde perşembeye kontrolum var. Bu arada bide diyetisyene başlamak istiyorum.
kızlar siz yine az almışsınız ben 64 hamile kaldım ve şimdi 67,3 kiloyum doktorum beni oyacakama ne yapayım midem çok bulanıyor ve bulantıyı durdurmak için paso yiyorum
ben bide bu aralar hiç su içemiyorum. Midem bulanıyor içtikçe. Oysa daha 2-3 hafta öncesine kadar bir sürahi su koyuyordum masama ve gün içinde bitiriyordum.
valla ben su da içiyorum demek onuda içmesem daha da alaçağım, neyse bebişim sağlıklı gelişsin ben veririm o kiloalrı zaten 5 ayda 12 kilo vermiştim paso et yiyordum yani taktiği çözdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?