2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende 2 kilo aldım.bulantılar geçince daha çok iştah açılıyormuş

canım artık ara ara mide bulantım var çok belirtilerim yok galiba göğüslerim şiş bel ağrım oluyor bunlar işte. benim akıntım da çok ama benim normalde de olurdu koku yanma yoksa sorrun yok diyorlar.

kızlar 2 gün oldu hala iyileşemedim ben....sürekli yatıyorum..halsizim...hapşırma hat safhada...ballı,limonlu ılık sular kesmedi sanırsam
doktora gitmeye üşeniyorum...kendi doktorumu aradım...dahiliyeye git verdiği ilaçları bana sormadan kullanma sakın dedi...iyi de evden çıkmak istemiyorum ben...size merhaba diyiim dedim...yatmaya gidiyorum gene...ilaç içmeden atlatamıyacakmıyım yoksa

kizlar kilolardan bahsetmissiniz,
ben 1 kg verdim.
ama bundan sonra alacagimi saniyorum cunku bikac gundur bende yen bi huy peydah oldu;
hic ummadik biranda birden midem bosalmis gibi oluyor ansizin, sanki 24 saattir hicbisey yememisim gibi,
o an bisye yemezsem basim donmeye midem bulanmaya basliyor;
biraz biseyler atistiriyorum geciyor

dr git mutlaka hapşırmaların çok muş Allah korusun bişey olur falan hiç uyuma şimdi kalk git hastaneye snra drunu ara mutlaka

canım çok geçmiş olsun bende önceki hamilelğimde çok kötü üşütmüştüm öksürmekten uyuyamıyodum bende doktora gitmemek için direndim ama mecbr gittim tabi hamilelikte de kullanılan ilaçlar var hamile olduğu söyledim ona göre ilaç verdi kendi doktorumada söyledim ilaçları kullanabilirsin dedi, mutlaka doktora git canım kendine eziyet etme daha çabuk atlatırsın

günaydınlar.daha doğrusu tünaydınlar.......ağustos anneleri nasıllarmış :78::89::82:

çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakit atlatırsın

tünaydın sevgili anne adayları :))))
bi dün girmedim bi sürü mesaj yazılmış ya hepsini okudum :)
ben 2liyi ikikez yaptırdım
birinde ense kalınlıgını dr um ölçtü muayene ücretine dahil oldu yani sadece kan tahliline 106 tl ödedik acıbademde sigortam yok ama indirimim vardı sanırım %20 gibi
ikincisinde dr un muayene ücreti pahalı (meşhur bi dr olduğundan sanırım)300 tl yaklasık yarım saat bebeişimle uğrastı herseyini eli ayagı organları tek tek inceledi kan tahlili sonucuna baktı bidaha tahlile gerek yok dedi kısacası bana normal kontrolum dışında 400 e mal oldu ama ben bu ikiliyi çok merak ediyodum özellikle 2 kez yaptırdım ve aynı ölçümler çıktı içim rahatladı hemde kendi dr teyit etmiş oldum kolaymı beraber doğuma giricez :)))
bazı arkadaşlar grip falan olmuş valla sıcak suya bol limon öle 1-2 damladan bişi olmaz 1 limonu sıkın 1tatlı kaşığıda bal üstüne de uyku ama bu ara hasta olanlar fena atlatıyor kız kardeşim 3 gündür evde yatıyor yanına gidemiyorum tabii eşim de mikrop getirecek diye korkuyorum valla
bence hem grip hemde bu akıntılar ve yanma şikayetleri için dr a basvurmak gerek

hastalara geçmiş gitmiş olsun diyeyim hasta olmayanlara aman dikkat yaklaşmasın diyeyim :)))

çok geçmiş olsun canım inşallah daha fazla ilerlemez.

ya grip ağır bir hastalık aslında bakmayın bizim türk milleti aykkta atlatır.bol bol yatmak gerekiyor canım.bizim bağışıklık sistemi şimdi daha zayıf.o yüzden extra uyku :))

canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarım.. ben portakal suyu ıhlamur ve salep içerek atlatmıştım

çok geçmiş olsun canım, daha fazla ilerlemeden ilaç desteği al bence.

merhaba kızlar ya girmeye çok fırsat bulamıyorum evde net yok fırsat buldukça giriyorum ama sürekli takipteyim

selamkızlar nasılsınız. bende carsamba dr gıdecektı ama maalesef gıdemedım. bu aksam gıdıcem ınsallah:)))) ınsallah sağlıklıdır mınık kelebeğim.

selam kizlar;

yarin ben de doktora gidiyorum en nihayet.
insallah bebegim iyidir.
2 li testimiz de yapilacak,
diger kan ve idrar tahlillerimde

ins tum sonuclar iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…