2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar benim bi sorum olacak genital bölge için ağda yapmakta bi sakınca varmı bilginiz varmı bazı yerlerde sakın calı yazıo kafam karıştıı:.

yoktur heralde etrafımda bi sürü nsan yapıyor.bende başlamayı düşünüyorum kuoföre.yoksa zor olur

iyi akşamlar kızlar..

Günaydınlar....
oh ne güzel benim daha 20 gün var el salla minişine bizden )
gerçekten bu topikte çok bebişini düşürenler var rabbim hepimizin bebişini kucağımıza almak nasip etsin....
valla canım el salladım çok heyecan yaptım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
ayy canım güzel haberlerini bekliyoruz..benım daha çok var görmeme

benimde 19 gün var canım ya
inşallah sağlıkla görürsün canım
Canım ne güzel, kollar bacaklar hepsi oluşmuştur. Hareketlerini de görebilirsin. Bende haftaya gidicem. Çok heyecanlıyım...
şimdi geleyim asıl olaya :26:
evet herşeyi var çok şükür ama ensesini ölçemedik

ayaklar havada yatmış duruyor bir de minicik kalbi çok şükür rabbime atıyor..
yarım saat dolaştım yedim içtim yine ultrasona girdik nıç yine görünmüyor
kalkmadı yarın inşallah ölçüme gidicem yine

bütün gün yattım düne göre daha iyiyim...nedense inat ettim...ilaç içmeye çok korkuyorum...gerçi bi arkideşim gebelikte parasetamol içeren ilaçlar alınabileceğini söyledi ama...durun bakalım...hapşırmam azaldı baya...2 gündür yapıştım yatağa...çok şükür ateşim de yok...C vitamini takviyeleri ve dinlenme işe yaradı herhal...yarınki duruma göre karar vereceğim doktora gidip gitmemeye...kendinize ve bebişlerinize ii bakın...güzel dilekleriniz ve fikirleriniz için teşekkürler

kızlar gunaydın nasılsınız?
dun aksam dr gideceğimi söylemiştim. gittim :) minik kalbı hala atıyordu bebeğimin çok şükür:))) 40mm olmus henuz cok kucuk.
bu ıkılı test bebek kac mm olunca yapılıyordu 45 mı? yanlısmı hatırlıyorum.???

evet canım 45 mm yeterli ikili test için

2li 11-14.haftalar arasında yapıyor:)

kızlar nasılsınız?haftasonu keyiflerindesiniz herhal:)
ben bugün daha iyi uyandım..çok şükür hapşırmalarım yok...dinleniyorum ve ilaç içmemekte direniyorum...minoset kullanabiliyormuşuz bu arada ama gene de kullanmiim diorum:)
iyi haftasonları herkese...sevgiler:)

iyi olmana sevindim canım, bende bütün gün uyudum...uykuyu çok seviyorum hele bu aralar

yaa kızlar az önce bi korku sardı beni..lavaboda akıntının rengi kahverengileşmiş sankii...kötü bişi olmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…