yaa kızlar az önce bi korku sardı beni..lavaboda akıntının rengi kahverengileşmiş sankii...kötü bişi olmaz inşallah...
yaa kızlar az önce bi korku sardı beni..lavaboda akıntının rengi kahverengileşmiş sankii...kötü bişi olmaz inşallah...
meraba.. bende ağustos annesiyim aranıza yeni katıldım.ilk bebeğim.12 -3 deyim.
meraba.. bende ağustos annesiyim aranıza yeni katıldım.ilk bebeğim.12 -3 deyim.
kızlar nasılsınız?haftasonu keyiflerindesiniz herhal:)
ben bugün daha iyi uyandım..çok şükür hapşırmalarım yok...dinleniyorum ve ilaç içmemekte direniyorum...minoset kullanabiliyormuşuz bu arada ama gene de kullanmiim diorum:)
iyi haftasonları herkese...sevgiler:)
hehe..bugün daha da iyiyim...hava da çok güzel...şöyle bi Kalamış yapalım diyoruz eşimle...biraz oksijen alalım bebişimiz ve bizhadi bakalım pes etmek yok iyileşeceksin merak etme :))
hehe..bugün daha da iyiyim...hava da çok güzel...şöyle bi Kalamış yapalım diyoruz eşimle...biraz oksijen alalım bebişimiz ve biz
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrr
canım ne güzel anlar yaşamışsınz ailecek..bence doktrun ne diyorsa onu yap, onlar herşeyi bizden daha iyi bilirler.gerek görmemesi bence daha güzel.ben elevit kullanıyorum çünkü kansızlk varbugün doktora gittik
2 li testimizi yaptırdık haftaya sonuçlarımızı alıcaz ense kalınlığı 1.2 mm doktorumuz iyi dedi
cinsiyetine göremedi bi daha gittiğimde belli olur artık:))
oğlumu görseniz bebeği gördü elleri ayakları oluşmuş el sallıyo oğlumda ona el sallaıyo nasılsın diyo
sonra bebek oynamaya başlayınca oğlum batuhan birden
anne bebek yüzüyo diye bi bağırdı ne güldük ama :))
ağzını falan açtı kapattı kocaman olmuş yaa 4 haftadır görmemiştik baya büyük geldi bize5 gün önden gidiyo
kızlar bide bi sorum var
ben sadece folik plus kullanıyodum doktorum onu keselim artık 1 ay ilaç kullanma 1 ay sonra kan ilacına başllarız dedi elevit falan vermedi
benimde içim rahat değil oğlumda doğumdan sonra 6 ay daha kullanmıştım acaba alıp içsemmi??
bizim yerimizede dinlenmişsndir eminim.bu ara en çok ihtiyacım olan söz bu.bol bol uyumak ve dinlenmek..hafta sonu malesef yetmiyor bana..kızında maşallah pek dilliymiş..son halinin fotosu yok mu merak ettim..selamlarrr..
baya oldu gelmeyeli bi ara bi girdim ama Ahsen hanım yazdırmadı çıkmak zorunda kaldım.geçmişe çok bakamadım inşallah herkes iyidir:)
bize gelince;geçen pazar antalyaya gittik otele yerleştik 4 gün kaldık herşey çok güzeldi...hem eğlence hem maneviyat açısından çok dolu dolu bir dört gün geçirdik bol bol havuz hamam keyfi yaptık o kadar yemek içinden bi tek patates ve makarna yiyebildim(perşembe akşamıı geldik..Ahsen deli gibi yüzdü havuj havujjj diyip durdu ...hiç peşimi bırakmadı ama acayip düştü üzerime okul başlayınca ne yaparız bilmem....cadının iyice çenesi düştü otelde herkez baban ne iş yapıyor diye soruyor bu cadı da em-lak-ciiiiiii diyo herkes kıkır kıkır ,tek tek herkesi sayıyır eniştesi cavcı(savcı),teyzesine doktoo(doktor),kuzenime cencep avutak(zeynep avukat )diyor bi beni söylemiyor esoş diyor çok tatlı cadı çok dillendi ...
neyse perşembe akşamı geldik babamızla hasret giderdik cuma cumartesi annemdeydiik annem Ahseni özlemiş ablamda ordaydı birlikte vakit geçirdik ...
diğer miniğime gelince valla onu da çok özledim şimdilik herşey yolunda Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah benden böyle öpüyorum herkesii
Bende Sat 19 Kasım olan Ağustos 2011 anne adayıyım. Bilgi paylaşımı ve dayanışma için hazırım. Haftaya 3 ayım dolacak. Gebeliğin fiziksel olarak yorgunluk dışında çok fazla etkisini hissetmiyorum ancak fazlası ile hassaslaştım. Televizyonda gördüğüm normalde ağlamayacağım şeylere katıla katıla ağlıyorum. Tahammülsüzleştim. Ofiste yönetici avukat olarak çalışıyorum. Bugüne kadar mülayim biri olarak tanındım ama bu ara pek de mülayim olamıyorum.Doktoruma sordum ne zaman geçer diye. Doğumdan sonra 40 gün daha sürer dedi.
Sizde de böyle bir tesiri oldu mu hamileliğin?
ohhh sefaan olsun canım
bende kalamıştaydım bugün eşimle gezinti yaptık biraz
valla bilseydim tanışırdık ne güzel :)))
Bende Sat 19 Kasım olan Ağustos 2011 anne adayıyım. Bilgi paylaşımı ve dayanışma için hazırım. Haftaya 3 ayım dolacak. Gebeliğin fiziksel olarak yorgunluk dışında çok fazla etkisini hissetmiyorum ancak fazlası ile hassaslaştım. Televizyonda gördüğüm normalde ağlamayacağım şeylere katıla katıla ağlıyorum. Tahammülsüzleştim. Ofiste yönetici avukat olarak çalışıyorum. Bugüne kadar mülayim biri olarak tanındım ama bu ara pek de mülayim olamıyorum.Doktoruma sordum ne zaman geçer diye. Doğumdan sonra 40 gün daha sürer dedi.
Sizde de böyle bir tesiri oldu mu hamileliğin?
merhaba kızlar bende rabbim kısmet etseydi agustos annesi olacaktım ama çok kısa sürdü mutlulugumuz....adamel canım beni listeden silermisin lütfen orayı meşkul etmek istemiyorum.
kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum kızlar tahlil yapıldı sonucu 25 şubatta alacagım.insaallah korktugum çıkmaz ama her ihtimalede hazırlıklıyım.
rabbimden tek dilegim benim başıma gelen bu üzücü olayın sizin başınıza gelmesi.Allah a hergün dua ediyorum insaallah birgün benimde saglıklı bir bebegim olur.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.sizler melek annesisiniz siz Allah a benden daha yakınsınız....kendinize ve meleklerinize i.bakın....
merhaba kızlar bende rabbim kısmet etseydi agustos annesi olacaktım ama çok kısa sürdü mutlulugumuz....adamel canım beni listeden silermisin lütfen orayı meşkul etmek istemiyorum.
kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum kızlar tahlil yapıldı sonucu 25 şubatta alacagım.insaallah korktugum çıkmaz ama her ihtimalede hazırlıklıyım.
rabbimden tek dilegim benim başıma gelen bu üzücü olayın sizin başınıza gelmesi.Allah a hergün dua ediyorum insaallah birgün benimde saglıklı bir bebegim olur.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.sizler melek annesisiniz siz Allah a benden daha yakınsınız....kendinize ve meleklerinize i.bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?