ya genelde hamilelerin bu haftalarda bulantı ve kusması geçiyormuş ama benim daha yeni başladı çok kötü bi durumdayım yaa
Hamileliğin en nefret yanı bulantı bence.....
bence de öyle. hiç yer, zaman, mekan farketmiyor
benim de öyle tam rahatlıyor midem diyorum ama her günüm başka tekrar kötü oldum hele gripte olunca baya da zayıfladım 3-4 kilo arası oldu galiba.
hamilelikte grip çok zor geçiyo olmalı. geçmiş olsun. benimde normalde bünyem çok zayıftır hemen hastalık kaparım bütün kışı hasta geçiririm ama mucize eseri daha hiç hastalanmadım bu kız ki etrafımda bi dünya grip olmuş insan var :))
kızlar ben 11. haftamdayım siz daha kıdemlisiniz 3 ay bitince bulantılar bitiyor demişlerdi yalanmıymışşşsizin devam ettiğine göre
gebelik.org de yazdigina gore 14. haftadan sonra geciyormus.
ben de 14. haftayi bekliyorum sabirsizlikla
ben de bulanti fazla yok,
ama yemeklerden tiksiniyorum ve istahim az..
ben de istahla yemek, biseylere asermek istiyorum artik
bir de su yorgunlugum gecsin istiyorum
:-((
14. haftamıhadi ya
ben arada aşeriyorum ama iştahla yediğim tek şey salata ve simit
yorgunluğum pek yok ama uykum çok sapıttı hiç derin uyuyamıyorum
umarım şikayetlerimizin en kısa zamanda geçmesi ve hamileliğin tadını çıkartmamız dileğiyle arkadaşım
Canım cevap verdiğin teşekkür ederim sen hangi kremden almayı düşünüyosun ?çatlak kreminin ismi pregnacera eğer doğruysa dr yazısından okuyabildiğimi yazdım.ama ben başka almayı düşünüyorum daha kalitelileri var sanırım....
AMİN canım teşekkür ederim RABBİM hepimizin bebişlerini sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin.günaydın....
oooo ikiz annesi ne güzel benim abimin ikizleri var ve diğer topiğimizde de bir ikizimiz olmuştu
allah sağ salim dünyaya getirmek nasip etsin ....
Benimde mide bulantım çok kötüydü senin gibi beyaz leblebi,tuzlu mısır birde elma biraz rahatlatıyo denemek istersen eğer.ya genelde hamilelerin bu haftalarda bulantı ve kusması geçiyormuş ama benim daha yeni başladı çok kötü bi durumdayım yaa
cnm ben sabahlari6 da kalkiyorum,
onun da etkisiyle sanirim, aksam 9-10 da koltugun ustunde siziyorum resmen;
cok halsiz oluyorum,
bazi aksamlar banyo yapmak bile dunyanin en zzor isi geliyor :-((
ama h.sonlari gec kalktigimdan herhalde daha enerjik oluyorum
simdi gebelik.org yi inceliyorum da, yorgunluk ilk4 ay olurmus..
amin cnm,
dedigin gibi en kisa surede daha iyi oluruz umarim.
aa evet aynıyız bebişlerde aynı boy ense kalınlığıGünaydın kızlar...
Canım seninle günlerimiz aynı. Benim minişimde 6 cm olmuş, ense kalınlığı da 1,3mm idi. Kıpır kıpırdı, parmağını emiyordu. Çok mutlu oldum
cnm bende 75 kilo ile başladım hamileliğe ve bulantı istifra iştahsızlık 72ye düşmüşüm akşam ölçtürdüm.dediğin konuyu dikkate alıcam.dr um bu konuda pek bişi demedi ama...canim eger 2 kilodan fazla verdiysen hastaneye gidip idrar testi yaptirmani tavsiye ederim,
kanton mu bisey vardi, o yukselmis olabilir, serum bagliyorlarmis duzeliyormus.
cnm artik haftada 450 gr almaya baslamamiz lazimmis,
bence git doktora serum baglat kendine, boyle olmaz, bebegin besinsiz kalmasin cnm
seni korkutmak icin degil de cnm tedbirli olalim diye.
iyi bak kendinee
aynen ben de, tahtalara vuralim,
tum sirket, servistekiler, ailem herkes grip oldu bu sene
ben olmam insallahh
Canım cevap verdiğin teşekkür ederim sen hangi kremden almayı düşünüyosun ?
AMİN canım teşekkür ederim RABBİM hepimizin bebişlerini sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Benimde mide bulantım çok kötüydü senin gibi beyaz leblebi,tuzlu mısır birde elma biraz rahatlatıyo denemek istersen eğer.
aa evet aynıyız bebişlerde aynı boy ense kalınlığı
benim son adet tarihim 18kasım...senin..
cnm bende 75 kilo ile başladım hamileliğe ve bulantı istifra iştahsızlık 72ye düşmüşüm akşam ölçtürdüm.dediğin konuyu dikkate alıcam.dr um bu konuda pek bişi demedi ama...
ya ben bu sitede bi iki topikte araştırdım galenic elancyl specifik vergetures diye birde lierac diye güzel faydalı krem isimleri duydum hatta 2.sini ikiz annesi biri kullanmış hiç çatlağı olmamış..birde göğüs içinmi ne varmış odamustella isminde artık almaya gittiğimde karar verecem bakalım sanırım biraz tuzluymuş bu kremler...
Bulantı...16. haftama gireceğim nerdeyse hala bulantılar geçmedi. 3. aydan sonra biraz azaldı sadece.. en barbat haftam 12. haftaydı. O hafta keton çıktı, serum taktılar...
Ne zaman eski halime döneceğim ben de çok merak ediyorum. İştahla yemek yemeyi özledim. İşkence gibi geliyor hala yemek.
Bu cumartesi cinsiyetini öğreniyoruz inşaAllah bebişimin. Var mı yakın zamanda cinsiyet öğrenecek?
Cnm bende ctesi günü öğrenicem allah kısmet ederse akşama yazarım buraya
bende de az bir harekette nefes nefese kalma var cnm,
carpinti da oluyor bazen;
kan hacmindeki artistan olurmus,
bir de rahim buyudukce ordaki toplar damara baski oluyormus ondan oluyormus,
sol tarafa yatmak bu baskiyi azaltirmis, yani nefees darligi vs. sorunun oldugunda bi muddet soluna yat cnm,
geceleri de sol tarafina yatmaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?