mrb kızlarr işlerim çok yoğun giremiyorumm buraya...bugn doktora gidiyoruz cinsiyetini öğrenmeye çooook heyecanlıyıımmm
14. haftamıhadi ya
ben arada aşeriyorum ama iştahla yediğim tek şey salata ve simit
yorgunluğum pek yok ama uykum çok sapıttı hiç derin uyuyamıyorum
umarım şikayetlerimizin en kısa zamanda geçmesi ve hamileliğin tadını çıkartmamız dileğiyle arkadaşım
bizi merkta bırakma canım :)) haberlerini beklyoruz
ben şuan 14, haftadayım ama kusmalarım daha 2 hafta önce başladı ve bu hafta daha da arttı. bilemiyorum yanii..
bu hamilelik ne garip birşey hiç tek düzeni yok herkeste bir değişik en kısa zamanda düzelmen dileğiyle ayşecim
teşekkür ederim. bu perşembe 2'li test sonucumda çıkacak merakla bekliyorum :))
teşekkür ederim. bu perşembe 2'li test sonucumda çıkacak merakla bekliyorum :))
aaa biz senle hemen hemen aynıyız canımm naıslsın bulantıların bitti mi kaç kilo aldın geçmişi okuyamadım
:) bulantım yok ama ani kusmalarım var( şu an 14, haftadayım 2 hafta önce 1,5 kilo almıştım.dr'un tartısından başka tartıda tartılıp kendimi kemirmiyim diyorum :)))
ense kalınlığı aynı gün söyleniyor kan tahlili daha sonra mı çıkıyor canım bende 10gün sonra giriiyorum teste test cahiliyim valla
Evet cnm dünya güzeli bir oğlişim var 2.yi kız isterim ama sağlıklı olması en önde gelir hayırlısı artık
progne.... yazmıştı drum ben bir kutu bile bitiremedim ama hiç çatlamadım bunda da aynını alırım
inş.çatlamam gene....
Bulantılar bende de tamamen geçmedi ne yazık ki :-((
ben aslında özel hastaneye gidiyorum kontrollerim için ama gittiğim hastanede 2'li test uygulaması yapılmıyormuş, devlet hastanesine yönlendirdi geçen hafta gittim ense kalınlığını ölçtüler ama hiç bişey söylemediler bide kan alındı işte sonuçlar 10 gün sonra çıkıyormuş.bende sonuçları alınca gidicem kendi doktoruma ondan öğrenicem artık. bakalım merakla bekliyorum :))
hadi inşallah güzel haberler alıcaz senden
İkili Testte cinsiyet öğrenen var mı kızlar?
Belli olabiliyormuş dediler...
çalışıyorsun o zaman çalışmak hem güzel hem zor olsa gerek hamileyken bende 2 ay önce bırakmıştım işi bu ay iş aramaya başlayacaktım ama bizimki süpriz yaptı keretaaa
aa evet aynıyız bebişlerde aynı boy ense kalınlığı
benim son adet tarihim 18kasım...senin..
cnm bende 75 kilo ile başladım hamileliğe ve bulantı istifra iştahsızlık 72ye düşmüşüm akşam ölçtürdüm.dediğin konuyu dikkate alıcam.dr um bu konuda pek bişi demedi ama...
ya ben bu sitede bi iki topikte araştırdım galenic elancyl specifik vergetures diye birde lierac diye güzel faydalı krem isimleri duydum hatta 2.sini ikiz annesi biri kullanmış hiç çatlağı olmamış..birde göğüs içinmi ne varmış odamustella isminde artık almaya gittiğimde karar verecem bakalım sanırım biraz tuzluymuş bu kremler...
inşallah :) sonuçlar için gidince bide cinsiyetini öğrensem ne güzel olur :))
bende de cok nefes darlığı oluyo ve carpıntılarım zaten deli gibi.ama benim bildiğim sol değil sağ tarafa yatmak iyi gelio diye biliorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?