2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bulantılarım 14. hafta bitince aniden kesildi diyebilirim.çok rahatladım valla.
birde mustela çatlak önleyici krem aldım kızlar.sizler bu krem hakkında bişey duydunuzmu? ben sadece internetten araştırarak aldım umarım iyi gelir.

ben şuan 14, haftadayım ama kusmalarım daha 2 hafta önce başladı ve bu hafta daha da arttı. bilemiyorum yanii..

benimde bulantılarım 10. haftadan sonra hafifledi ama hala geçmedi.
ara ara kusmalarım var yemek yememde bazen sıkıntı yaşıyorum. bi bitse bulantılar(

aaa biz senle hemen hemen aynıyız canımm naıslsın bulantıların bitti mi kaç kilo aldın geçmişi okuyamadım

:) bulantım yok ama ani kusmalarım var ( şu an 14, haftadayım 2 hafta önce 1,5 kilo almıştım.dr'un tartısından başka tartıda tartılıp kendimi kemirmiyim diyorum :)))

Evet cnm dünya güzeli bir oğlişim var 2.yi kız isterim ama sağlıklı olması en önde gelir hayırlısı artık
progne.... yazmıştı drum ben bir kutu bile bitiremedim ama hiç çatlamadım bunda da aynını alırım
inş.çatlamam gene....
Bulantılar bende de tamamen geçmedi ne yazık ki :-((

ense kalınlığı aynı gün söyleniyor kan tahlili daha sonra mı çıkıyor canım bende 10gün sonra giriiyorum teste test cahiliyim valla

ben aslında özel hastaneye gidiyorum kontrollerim için ama gittiğim hastanede 2'li test uygulaması yapılmıyormuş, devlet hastanesine yönlendirdi geçen hafta gittim ense kalınlığını ölçtüler ama hiç bişey söylemediler bide kan alındı işte sonuçlar 10 gün sonra çıkıyormuş.bende sonuçları alınca gidicem kendi doktoruma ondan öğrenicem artık. bakalım merakla bekliyorum :))

aynen bende de öyle ben sağlıklı sıhhatli olsun ama kızım olsun isterim hayırlısıyla..doktor da bana krem yazdı ama adını unuttum..bulantılarım bende de geçmedş kimisi bulantıdan yemek yiyemio ama ben aksine felaket yiyorumm doymak bilmiyorum:84::84:

hadi inşallah güzel haberler alıcaz senden

çalışıyorsun o zaman çalışmak hem güzel hem zor olsa gerek hamileyken bende 2 ay önce bırakmıştım işi bu ay iş aramaya başlayacaktım ama bizimki süpriz yaptı keretaaa

evet cnm calisiyorum,
hamileyken zor gercekten.
aslinda isim rahat, masa basindayim; tabi mali islerdeki stresi saymazsak.
ama beni en cok zorlayan erken kalkmak
eskiden hic zorlamazdi da hamileyken cok zorluyor uykusuzluk

--cnm senin icin hayirlisi, her iste bi hayir varmis derler ya

cnm keton mus o maddenin adi,
cok siki diyet veya ac kalmaya bagli oluyormus,
annenin vitamin depolarinin yakilmaya basladigi anlamina geliyormus

aman kizlar,
kusuyorum, midem almiyor deyip yemeyi kesmeyin,
sevdiginiz seyleri bulmaya calisin,

artik 3 aylik olduk, zorla da olsa yiyelim
bebegimiz beslensin

krem konusuna gelince, ben de galenic elancyl'i aldim cnm, yeni basladim kullanmaya

bende de cok nefes darlığı oluyo ve carpıntılarım zaten deli gibi.ama benim bildiğim sol değil sağ tarafa yatmak iyi gelio diye biliorum cnm.

gebelik.org de okumustum ama ben,

dur alintilayim

"Bebeğiniz de size aldığı pozisyonla yardımcı olmaya çalışır: Bebeklerin %90'ı anne karnında vücutlarını sola döndürerek yatarlar. Amaç vücudunuzun sağ yanında yer alan büyük toplardamarlara baskı olmasını engellemektir. Siz de uykunuzda otomatikman sola yatış pozisyonu alarak bu duruma katkıda bulunursunuz. ""

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…