selam, bende bugün druma sordum ne kullanayım diye çok kaşınıyodu çünkü göbüşüm, pregnacare adlı bir kremi önerdi, göbek,göğüs, kalçaya sürebiliyosun. aldım ben eczanelerde satılıyo, 30 tl. bakalım işe yarayacakmı..
bu arada kız bebişim olacakmış, çin takvimi tuttu :)
allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah.
canım cinsiyetiniz kaçıncı haftada belli oldu...biz henüz 13+1 hafta içindeyiz ama öğrenmek için çok sabırsızlanıyorum gerçekten...
slm kızlar ben bugun dr agıttım tahlıller yapıldı toxo igg bırazuksek cıktı bı sorun olurmu sızce cok canım sıkıldı yaa
slm kızlar ben bugun dr agıttım tahlıller yapıldı toxo igg bırazuksek cıktı bı sorun olurmu sızce cok canım sıkıldı yaa
fıstıklar ben geldim kontrolden daha doğrusu eve değilde eşimin odasından yazıyorum...
kontrolümüz güzel geçti içim içimi yiyodu ya ense kalınlığı neden az çıktı diye dr a tekrardan ölçtürdüm ve 1.3 çıktı bu sefer geçen 11 haftaydı o yüzden az çıkmıştır dedi 1in altıda sorun değil nete pek kanmayın dedirenkli ultrason fotomuzuda aldık ilk defa cinsiyete baktı bişi gözükmüyo daha erken dedi ama çıkıntıda hiç gözükmüyo dedi çatlak kremiş istedim boyuda 6 cm olmuş maşallah diyelim...bizden bu kadar....
@oglak75 cnm sagol,
senin de kandilin mubarek olsun,
sevgililer gunun kutlu olsun
kizlar; bu yil sevgililer gunu nasil geciyor;
hamis olunca daha bi ozel mi?
biz dun sabah kahvaltiya gittik esimle; hediyelerimizi de verdik birbirimize.
dun kutladik yani
ama ben yine de bugun sirkete cicek bekliyordum, gelmedi, uzuldum
maşallah canım :))Kızlar günaydınnnnnnn,
cumartesi minişimi gördümm. Kocaman olmuş,kollar bacaklar,burun,göz herşeyi var :)
Ense kalınlığı 1,3mm çıktı. Doktor herşey normal gözükütor dedi....
Sizler nasılsınız kızlar?
ayyy evet yaaa daha önce doğum yapmış arkadaşlarıma ağustosta dogumum diyince allah yardımcın olsun gerci mevsimler hep değişti inşallah rahat geçirirsin diyorlar sanırım fena günler bizi bekliyoorrslmm kızlar 2007 ağustos annesi olarak buraya uğramak istedim şimdide inş nisan annesi olacağım yada mart:))az kaldı sizlerde inş o yazın sıcaklarını sorunsuz atlatırsınız oğlum 10 ağustosta doğdu malum yaz olunca çok sıcaktı ama güzeldi.sizlerde inş sorunsuz beişlerinizi kucaklarınıza alırsınız tabi bende:))
canım bende hiç ilaç almadım deli gibi başım ağrıdı sadece 1 kez minoset içtim 5 gün evden çıkmadım yattım günde 1-1.5 lt narenciye suyu taze sıkılmış içitim 2 gece zencefil içip terledim her terlemede kılık değiştir sürekli , ter ile toksini atmaya çalış 1 yada 2 gün fena burun akıntım oldu artık brnum yara olmuştu yagünaydın kızlar.. bugün bebeğimi gördüm gayet iyi maaşallah... ama annesi çok hasta ve bir hafta raporlu.. doktorum antibiyotik verdi ama kullanmayacağım c vitamini ile atlatacağım. hepiniz iyisinizdir umarım 2li test çıkmadı henüz. benden haberler böyle hepinize selamlar
hoşgeldin canım :) açtok fark etmez yani tok olabiilirsinmerhaba arkadaşım ben yeni katıldım aranıza senin adına çok sevindim testin iyi çıkmasına darısı başımızaaabende 2 hafta sonra gidicem bişey sormak istiyordum aynı gün mü yapılıyor hem kan hem ense kalınlığı birde aç tok fark ediyormu kan verirken..
bende hamileyimi aldım bugun geldi baskıdan biraz kokuyodu :))bende bi topikte arkadaşın tavsiyesi üzerine hemen adresine girdim ve forumu doldurup yolladım.geçen ptesi sipariş verdim 2gün önce geldi..gayet faydalı bilgiler var tabi içinde tavsiye ederim...5 lira kargo parası verdim sadece o kadar...
fıstıklar ben geldim kontrolden daha doğrusu eve değilde eşimin odasından yazıyorum...
kontrolümüz güzel geçti içim içimi yiyodu ya ense kalınlığı neden az çıktı diye dr a tekrardan ölçtürdüm ve 1.3 çıktı bu sefer geçen 11 haftaydı o yüzden az çıkmıştır dedi 1in altıda sorun değil nete pek kanmayın dedirenkli ultrason fotomuzuda aldık ilk defa cinsiyete baktı bişi gözükmüyo daha erken dedi ama çıkıntıda hiç gözükmüyo dedi çatlak kremiş istedim boyuda 6 cm olmuş maşallah diyelim...bizden bu kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?