2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ins. ben de oyle olurum cnm yaa

mustelanin methini ben de cok duydum,
gule gule kullan cnm

ikili testi merak eden arkadaşlarım için açıklıyorum;

öncelikle doktorunuz ultrasonda detaylı inceleme yapıor ve ense kalınlığını ölçüyor.

daha sonra (ben) iki tüp kan alıyorlar.

bu iki veriyi birleştirip bir sonuç çıkıyor.

ben sonucumu hemen almıştım, yani cumartesi verdim salı günü aldım,

özelde olduğu için heralde?

benim ense kalınlığım 1.2 çıktı ama kan testinde 65 de 1 riskim çıktı

herkese güzel sonuçlu ikili testler diliyorum :))

selam kızlar...bugün işe başladım....8 saat ders bi de nöbet...mahvolmuş durumdayım...heryerim ağrıyor...nedense öğrencileri hiç özlememişim...15 gün tatil yapmamış gibiyim yaza kadar nasıl geçecek bu dönem yaaa offfffffff...
sabah 7de uyanıyorum ben de çok zor oluyor erken uyanmak...bu arada 15.haftaya geldim ben de bu cts gidicem doktora umarım cinsiyetini söyler artık...herşey yolundadır inşallah...
mustela ve lierac ile ilgili çok tavsiye aldım...doktoruma sorucam bu haftasonu bakalım o hangisini önerecek...bi de bugün çok akıntım oldu yaa...huzursuzum ben...sizde de var mı akıntı

bilgi için teşekkür ederim Didemcim kan tahlilinde aç tokta fark etmiyormuş galiba
riskli çıkmasına üzüldüm riskli çıkınca ne oluyor 3lü test mi yapılıyor sonra herşeyin iyi olması dileğiyle

ikili testi merak eden arkadaşlarım için açıklıyorum;
benim ense kalınlığım 1.2 çıktı ama kan testinde 65 de 1 riskim çıktı

herkese güzel sonuçlu ikili testler diliyorum :))

65/1 risk hangisi çıktı canım...yaşa bağlı mı,ultrasona bağlı mı,kan mı....yoksa bütün veriler ve ölçüme göre genel sonuç mu?
o değerlendirme de bin tane risk çeşidi çıktı bende de ondan sordum...çok karışıktı benim sonuçlar...

Canım ben kahvaltı yapıp gitmiştim yani farketmiyor, 3 lü test yapılacak sonrada
karnımdan su alınacak, alınan su % 99.5 sonuç veriyomuş, bakalım bekliyoz şimdilik
martt başında herşey belli olacak...

canim burdaki ogretmen arkadaslarin hepsi gecen cuma okul acilacak ah napicaz diye dert yandilar;
ama hic olmazsa 15 gun dinlendiniz siz. biz de o da yok :-(((
vucudunuz enerji depolamistir biraz; 1 gun bile dinlenmek iyi geliyor insana

ben de sabahlari 6 da kalkiyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun

hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum bazen risk var densede sonra hiçbirşey çıkmıyormuş forumlarda çok okuyorum o yüzden kendini umarım çok üzmüyorsundur..allah bebeklerimize sağlık versin

15 gün dinlendim ama bugün bittiğinde ben de bittim...yaa hiç tatil yapmamış gibi hissediyorum ben...çocukların sesi beynimde...velilerin dır dırı...offf zor geliyor bana bu meslek artık

canım testi taradım ama yükleyemiyorum buraya.

benim testimde riskler bölümü var orda ikili test 1:65 çıktı
birde fb-hCG 154ng/ml 3.73 düzeltilmiş MOM
diye yazıo bu değerlerimde risk var diğerleri normalmiş.

mesela yaş riski;

737 de 1

kombine risk ; 432 de 1

vs gibi..........

bak bu da benim değerlerim...
herkesin test değerleri farklı yerlerde yapılınca başlıklar,içerik herbişi değişiyor yaw...

iyi akşamlar kızlar bende bugün öğrendim cinsiyetini oğlum olacakmışşş..ikili test yaptırmak istemedim ne olursa kabulümdür strese girmek istemiyorum dedim doktorda tamam dedi

iyi akşamlar kızlar bende bugün öğrendim cinsiyetini oğlum olacakmışşş..ikili test yaptırmak istemedim ne olursa kabulümdür strese girmek istemiyorum dedim doktorda tamam dedi

benden başka da herkes öğrendi nerdeyse bebişinin cinsiyetini...darısı bana:)
tebrik ederim canım,hayırlısı olsun,sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…