2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esim cicek gondermedi diye uzulmustum sabah ama meger aksami beklemis; isten gelirken gul almis bana :97: :97:

gunaydin bu arada hepinize kizlar;

kendinize ve bebislerinize iyi bakin bugun de ;-)

haftaya çarşamba 1.5 ayın ardından bebişimi göreceğim..ama çok korkuyorum ya birşey olduysa diye..bugün başka bir doktora gidip görüneyim diyorum ne dersiniz..

günaydın herkese arkadaşlar,

ya sabahları kalkması ne kadar zor oluyor

bende bu aralar nefes darlığı başladı, aynı sıkıntıyı yaşayanlar varmı aceba?

13+6 haftalık oldum.

mart başı kontrolüm var.

amniyosentezim ne zaman yapılacak bilmiyorum, hayırlısı olsun...

esim cicek gondermedi diye uzulmustum sabah ama meger aksami beklemis; isten gelirken gul almis bana :97: :97:

gunaydin bu arada hepinize kizlar;

kendinize ve bebislerinize iyi bakin bugun de ;-)

ne güzel canım, benimki hiçbirşey almadı..sevgililer gününe karşıda bizimkisi..ama bende hamileyim bu sene olsun bari gönlümü alsaydı.:84:

üzülme cnm bizde kutlamadık ne eşim ne de ben....
bende de var cnm ilkinde de vardı hatta doğuma girerken hava vermişlerdi nefes alamamıştım
ya ben ya ben o kadar zorlanıyorum ki kalkmaya tabi biz de bir de bebiş olunca gece de ona kalkıyorum 3 kere filan bıraksalar 1 tam gün uyurum valla.....

canım hamilelerde olabilir nefes darlığı. umarım amnio temiz çıkar. benim 2li henüz çıkmadı çok meraklardayım bakalım hayırlısı olsun kötü rüyalar da gördüm...

canım hamilelerde olabilir nefes darlığı. umarım amnio temiz çıkar. benim 2li henüz çıkmadı çok meraklardayım bakalım hayırlısı olsun kötü rüyalar da gördüm...

iyi düşünelim iyi olsun, rüyayıda kafana çok takıosan görmüşsündür,
allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarmıza almayı nasib etsin inşallah...

ne güzel canım, benimki hiçbirşey almadı..sevgililer gününe karşıda bizimkisi..ama bende hamileyim bu sene olsun bari gönlümü alsaydı.:84:

olsun cnm uzulme,
daha bunun dogum gunu var, anneler gunu varrrr;
dogumda da guzel bi hediye alir herhalde eslerimizz

Son düzenleme:
bende de az bir harekette nefes nefese kalma var cnm,
carpinti da oluyor bazen;
kan hacmindeki artistan olurmus,

bir de rahim buyudukce ordaki toplar damara baski oluyormus ondan oluyormus,
sol tarafa yatmak bu baskiyi azaltirmis, yani nefees darligi vs. sorunun oldugunda bi muddet soluna yat cnm,
geceleri de sol tarafina yatmaya calis.

Son düzenleme:
Bizde memnuniyetsiz şımarık anneyiz sanırım...Eşim çiçeğini yolladı fakat biz iki hanım olacagımızı düşünüyoruz....Bebeğim (kızım) ve ben ....Neden tek çiçek...

Eşim şoka girdi diyemedi ki kız olacağı nerden belli.....Evet haklısın dedirtebildik babamıza:):)
Bizde bebişimle akşam yemeğimizi hazırladık mum ışığı eşliğinde.......
Herkesin sevgisi bol olsun kızlar............

ayy ne güzel kıskandım,aslında bende hoş bir sofra kurmayı düşünüyordum ama dün semınerdeydım 4 saatlk yol gidip geldim.akşam 8 de uyudm

ayy ne güzel kıskandım,aslında bende hoş bir sofra kurmayı düşünüyordum ama dün semınerdeydım 4 saatlk yol gidip geldim.akşam 8 de uyudm

Çalışan biri olmak bu konuda çok zor canım haklısın....bende eşimin gelmesine 15dk kala birşeyler hazırlamak için şavaştım rezmen ama olsun....Sevgi olunca onlar sadece araç olarak kalıyor....Sende bugün yaparsın sofranı kim bilir:)

Günaydın kızlar dün akşam ettiğiniz dualar hayırlısıyla yerlerini bulmuştur inşallah...bende yarın ikili teste gidicem sabahdan GATA'da randevum var her ihtimale karşı birde öğleden sonra medipolden randevu aldım inşallah herşey iyi olurda 2. randevuma gitmeme gerek kalmaz çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum...
Ha bu arada sevginizin karşılık bulduğu güzel paylaşımlarla bir 14 şubat yaşamışsınızdır umarım herkese güzel günler dilerim ...

he hee,
cok hossun canim...

kizlar sizin bulantilar gecti sanirim, sofralar falan hazirlandigina gore..
ben hala yemek pisiremiyorum :-((

ben esime hediyesini aldim, yanina da 1 minik kalp kutuda cikolata aldim,
bir de romantik kart yazip koydum icine

sofra falan hazirlayamadim ama :-(
zaten biz pazar kutladik, kahvaltiya gittik birlikte.

insallah canim,
aminnn

zofer adında bir mide bulantısı vermişti doktorum.Ona şükrettim .Bulantılarımı geçirdi ve yemek yiyebildim ama benimde hiç belli olmuyor...Bir bakıyorum çok iyi iken çorbadan 2 kaşığı aldım ve bulandım...Eğer pişirirken bulansaydımda bırakacaktım...Bu arada benim karasız kocam alacağım deri montun parasını çok bulduğu için vazgeçti...Eşimde hediyesiz kaldı....Sadece bu 14 şubatta yemek hazırlama hediyesi ile kaldık

hmm ben de aslinda daha iyi gibiyim,
h.sonu kahvaltiya gittigimizde dunya kadar yedim sasirdim kendime,
ama dun aksam da bisey yiyemedim yine , kotu oldum.
tam olarak gecmedi yani hala :-(

ya genelde hamilelerin bu haftalarda bulantı ve kusması geçiyormuş ama benim daha yeni başladı çok kötü bi durumdayım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…