Eki Görüntüle 141957
bak bu da benim değerlerim...
herkesin test değerleri farklı yerlerde yapılınca başlıklar,içerik herbişi değişiyor yaw...
Anladım canımcım sen hemenmi kullanmaya başlıyacaksın dün senin yazdıklarını okuduğumda bende doktoruma soracaktım ama unuttum çünkü benim yine kanamam başladı halada devam ediyo apar topar doktora gittim sabah yine bebişler iyi dedi bende telaştan sormayı unuttum.Bende ona göre başlayım diye sana soruyorum.
iyi akşamlar kızlar, ben yokken bayağı sohbet etmişsiniz..benımde bulantılarım devam sabahları oluyor allahtan..kızlar benım arabaya bindiğimde o sallantıdan iç çamaşırm bayağı ıslanıyor .acaba idrar mı yoksa allah korusun bebeğin suyu mudur?
merhaba arkadaşlar...
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlara gıpta ediyorum:) bu cuma kontrolüm var inşallah ben de öğrenirim. cinsiyetlerin yazıldığı tabloda yer almak için sabırsızlanıyorum... bu arada meleklerinin hareketini hisseden var mı acaba...? benim ikinci bebeğim olacak inşallah ama 16. haftaya yaklaşmama rağmen hissetmiyorum.
Öğretmen arkadaşları çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de bir üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yrd.doç.im. lisansta 10 saat, İkinci öğretimde 10 saat ve yüksek lisansta da 6 saat dersim var haftada iki gece 11'e kadar okuldayım yani. Danışmanlıklarım da cabası.. Allah yardım ediyor ve hep edecek diye düşünüyorum, zorluklarımız kolay olur inşallah...
iyi akşamlar kızlar, ben yokken bayağı sohbet etmişsiniz..benımde bulantılarım devam sabahları oluyor allahtan..kızlar benım arabaya bindiğimde o sallantıdan iç çamaşırm bayağı ıslanıyor .acaba idrar mı yoksa allah korusun bebeğin suyu mudur?
hamileleik döneminde akıntı oldukça artıyor.bendede eskiye göre daha çok oluyo.bebeğin suyu değildir bence sallanmaya bağlı olarak normal akıntında artış oluyodur.
günaydınnn herkeseee dünnn gittim doktoraa KIZIMI gördümmm allahımmm nasılda büyümüş 4 cm daha büyümüş 120 gram olmuş maşallahh...doktorumuz maşallahh çok güzel bi kız olacak dediğinde nasıl oldum kıpır kıpırdı yavrumm allahhım herkese nasip eyler işallahh
inşallah canım ya,ama normal koyu akıntıda değil.altıma kaçırmışım gibi oluyor.gerçi bu çoğu kadında olan birşey ama yaş ilerledikçe olur diye biliyorum.neyse haftaya doktoruma sorarım..bi o gün gelsin sağ salım göreyım bebişimi başka birşey istemiyorum..:26:
günaydınnn herkeseee dünnn gittim doktoraa KIZIMI gördümmm allahımmm nasılda büyümüş 4 cm daha büyümüş 120 gram olmuş maşallahh...doktorumuz maşallahh çok güzel bi kız olacak dediğinde nasıl oldum kıpır kıpırdı yavrumm allahhım herkese nasip eyler işallahh
cnm bacaklarina kadar siziyor mu bu akinti?
eger oyleyse bi doktora sormakta fayda var.
yok sadece iç çamaşırımda bayağı idrar gibi ıslanmış oluyor.nasıl desem yumurta kadar yer ıslanmış oluyor..ben çok su içen biriyim süreklide tuvalette alıyorum soluğu.acaba arabadada sıkıştığm için mi kaçıyor anlamadım..
aa evet aynıyız bebişlerde aynı boy ense kalınlığı
benim son adet tarihim 18kasım...senin..
cnm bende 75 kilo ile başladım hamileliğe ve bulantı istifra iştahsızlık 72ye düşmüşüm akşam ölçtürdüm.dediğin konuyu dikkate alıcam.dr um bu konuda pek bişi demedi ama...
ya ben bu sitede bi iki topikte araştırdım galenic elancyl specifik vergetures diye birde lierac diye güzel faydalı krem isimleri duydum hatta 2.sini ikiz annesi biri kullanmış hiç çatlağı olmamış..birde göğüs içinmi ne varmış odamustella isminde artık almaya gittiğimde karar verecem bakalım sanırım biraz tuzluymuş bu kremler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?