2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne kafa karıştırıcı şeyler bunlar yaa...bizim annelerimiz bunlarsız doğurmuşlar bizi..Allaha şükür hepimiz de sağlıklıyız....darısı bebişlerimizin başına,dualarım hepimiz için

merhaba arkadaşlar...
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlara gıpta ediyorum:) bu cuma kontrolüm var inşallah ben de öğrenirim. cinsiyetlerin yazıldığı tabloda yer almak için sabırsızlanıyorum... bu arada meleklerinin hareketini hisseden var mı acaba...? benim ikinci bebeğim olacak inşallah ama 16. haftaya yaklaşmama rağmen hissetmiyorum.
Öğretmen arkadaşları çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de bir üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yrd.doç.im. lisansta 10 saat, İkinci öğretimde 10 saat ve yüksek lisansta da 6 saat dersim var haftada iki gece 11'e kadar okuldayım yani. Danışmanlıklarım da cabası.. Allah yardım ediyor ve hep edecek diye düşünüyorum, zorluklarımız kolay olur inşallah...

daha başlayamadım cnm malesef almadım çünkü..hem daha hiç karnımda çıkmadıki sürekli kilo veriyorum...ne olacak halim bilmiyorum..
kızlar kentom diye bişi demişsiniz bu idrardamı bakılıyo?

iyi akşamlar kızlar, ben yokken bayağı sohbet etmişsiniz ..benımde bulantılarım devam sabahları oluyor allahtan..kızlar benım arabaya bindiğimde o sallantıdan iç çamaşırm bayağı ıslanıyor .acaba idrar mı yoksa allah korusun bebeğin suyu mudur?

sabah bulantılarında yataktan kalkmadan bir tuzlu kraker tavsiye ediliyor iyi gelirmiş

aaa ilk defa senden duydum ben hergün okula arabayla gidiyorum malum istanbul yolları olabilirmi böyle bişey:???????????

ben de göbeğim seyiriyor gibi oluyor ama acaba bebekten mi diyorum bakalım inşallah tekmeleri hissedecek zamanalrı da görürüz

hamileleik döneminde akıntı oldukça artıyor.bendede eskiye göre daha çok oluyo.bebeğin suyu değildir bence sallanmaya bağlı olarak normal akıntında artış oluyodur.

Günaydın güzel anneler

Herkesin keyfi yerindedir inşallah... Işe başlayan öğretmen arkadaşlara kolaylık diliyorum insan tatilden dönünce adapte olamıyo normalde..şimdi daha zor tabi. Size uslu öğrenciler sorunsuz veliler dilerim allah yardımcınız olsun..

Kızlar benim mide bulantılarım azalmıştı şimdi 2-3 güne bir zorluyo beni lavobaya zor yetişiyorum. 12. Haftaya kadar 1 kilo almıştım. Bugun tartıldım 700-800 gr vermişim. Nerdeyse hamilelik öncesine döndüm.. Hiç iştahım yok..ama göbeğim artmış sanki.. Her zaman göbeğim vardı zaten pek anlamıyorum. Göbekte sertlik falan oluyo mu karnı çıkan hanımlara soruyorum.

hamileleik döneminde akıntı oldukça artıyor.bendede eskiye göre daha çok oluyo.bebeğin suyu değildir bence sallanmaya bağlı olarak normal akıntında artış oluyodur.

inşallah canım ya,ama normal koyu akıntıda değil.altıma kaçırmışım gibi oluyor.gerçi bu çoğu kadında olan birşey ama yaş ilerledikçe olur diye biliyorum.neyse haftaya doktoruma sorarım..bi o gün gelsin sağ salım göreyım bebişimi başka birşey istemiyorum..:26:

Son düzenleme:
günaydınnn herkeseee dünnn gittim doktoraa KIZIMI gördümmm allahımmm nasılda büyümüş 4 cm daha büyümüş 120 gram olmuş maşallahh...doktorumuz maşallahh çok güzel bi kız olacak dediğinde nasıl oldum kıpır kıpırdı yavrumm allahhım herkese nasip eyler işallahh

ayy canım ya ne mutlu sana,darısı beım gibi görmeyenlerin başına inşallah:26:

Günaydın güzel anneler ve adayları....
bende çok sevindim ctesi inş.bende öğrenicem )
bende olmuyor akıntı hatta hamişlikte dahada azalıyor tersim sanırım )
Benim de 2.cnm ama bende hissetmiyorum valla bazen tırsıyorum hissetmem lazım diye
ama benim karın zarım kalın galiba ilkinde de öyle çok hissetmedim...
benim göbişim çok yediğimde taş gibi oluyor onun dışında normal cnm

cnm bacaklarina kadar siziyor mu bu akinti?
eger oyleyse bi doktora sormakta fayda var.

masallah cnm,
Allah nazardan saklasin hepimizin yavrularini

kizlar ben hic kilo almamama, hatta vermeme ragmen karnim cikti,
bugun de dar bir triko giymistim, sabah farketmedim uykulu, bayag bi gobegim cikmis, utaniyorum simdi oyle gezmeye :26:

kizlar bebek hareketlerini 16-20. haftalar arasi hissedecekmisiz;
ben doktora sordugumda 1,5 ayin var daha demisti

ondan once hissettigimizi sandigimiz sey gazmis aslinda

ilk bebek hareketi kelebegin kanat cirpmasi gibi hissedilirmis cogunlukla :97:
o gunleri de goruruz insallahh

cnm bacaklarina kadar siziyor mu bu akinti?
eger oyleyse bi doktora sormakta fayda var.

yok sadece iç çamaşırımda bayağı idrar gibi ıslanmış oluyor.nasıl desem yumurta kadar yer ıslanmış oluyor..ben çok su içen biriyim süreklide tuvalette alıyorum soluğu.acaba arabadada sıkıştığm için mi kaçıyor anlamadım..

ohooo o kadari bende de oluyor cnm,
ben gunluk ped kullanmak zorunda kaliyorum
gebelikte idrar kacirma da olabilirmis, rahim baski yaptigindan o da olabilir, ama normal akinti da olabilir, ben de de epey oluyor
endise etme cnm

Günaydın kızlarrrr...

Benim 17 Kasım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…