2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en iyisini yapıyorsun ben estetik sektöründeyim hamilelik lekeleri geliyor bize bazısı hiç korumamış çok kötü görüntüde geliyorlar ve tedaviside biraz tuzlu tabi uzunda sürüyor sonuç almak o yüzden erkenden başlamanızı tavsiye ederim biraz güneş olsada güneş koruyucu sürmeden çıkmayın daha etkin olması için dışarı çıkmadan en az 10-15dk önce sürülmeli ve yazın sabah ve akşama doğru denize girmek lazım öğlen sıcağı cildin düşmanı hemde hamileyken
benim cildim kuru diye hemde guatr hastası olduğum için ben yıllardır yaz kış güneş koruyucu kullanıyorum ve güneşlenmiyorum bu sene dahada arttırıcam galiba

cnm ben güneş koruyucu ve çatlak giderici araştııyorum şu sıra...
güneş koruyucundan memnunsun sanırım çatlak için hangi kremden kullanıyosun sende okuduğuma göre epey araştırmışsın...nereden aldın ve fiyat ne kadardır....

estetik sektorunden birinden de duymak iyi oldu,
sagol canim. bu krem bana iyi gelir umarim. ben her sabah surmeyi dusunuyorum artik.
normalde ben bugday tenliyim gunesten pek etkilenmem ama hamilelikte hersey cok cok farkli oluyor.

canim benim bisey almadan once kili lirk yariyorum diyebilirim.
catlak kremi buran yazmistim cnm tekrar yazayim senn icin;
galenic elancyl specific vergetures
fiyati nette 60 tl civarinda dolasiyor, strwberryde 51 di ben aldigimda.
1 hafta falan olsu kullanmaya baslayali
150 ml
ben karin kalca gogus ve ic bacaklarima suruyorum, boyle olunca da fazla gitmicek bana sanirim, napim biterse tekrar alirim; gebelik.org de bi catlamis bayan fotografi gordum de, Allah kimseye oylesini vermesin kizlar, cok kotuydu

onun disinda
lierac ve mustela 'da iyiymis cnm, burda alan arkadaslar var, onlar memnunsa bu 2 markayi da alabilirsin.

sanirim 1 catlak kremi, 1 gunes koruyucu hamilelikte en temel edinmemiz gereken seyler

sğl cnm verdiğin bilgiler için hemen siteye girip araştırıcamm...

merhaba hanımlar nasılsınız ben bısı sormak ıstıyorum kalp atıslarını dınlemeye basladınız mı ben daha cınsıyetı bıle ogrenmedım ıns cuma gunu soylerler

lieracı öve öve bitiremiyorlar ablam doktor oda araştırıp beğenmiş bana almış ama 4.ayımı bekliyorum

bende eczaneye sorayım bakalım,kuru ciltler içinde vardır umarım:82:

selamlar kızlarrr okul başladı ben hiç giremiyorum nete sabah kızımla uğraşıyorum sonra okul akşam iş güç mide bulantısı derken bakamıyorum
şimdi dersim boş bakınayım dedim geçmişi okuyamadım inşallah bir sorun yoktur
biz gayet iyiyiz iki hafta sonra dr kontrolümüz var cinsiyeti tam olarak öğrenicez inşallahhhh

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler:)
okuldan şimdi geldim...yarına hazırlık yapmam lazım ama size selam vermeden işe başlayamadım
bugün daha iyi geçti günüm okulda...dün nöbet mahvetmiş ama...akşam yorgunluktan uyuyamadım düşünün

bu akıntı olayı benim de canımı sıkıyor...çamaşır değiştirmekten öööööö geldi artık benim doktor ped kullanmamı tavsiye etmedi ben de çamaşır değiştiriyorum sürekli ama işteyken rahatsız olduğum durumlar çok...
neyse bu cts gittiğimde ben de soracağım...

Hoşbuldum canımmm... saol
Kızlar bende yüzde lekelenme falan hiç olmadıda benim tek derdim mide bulantılarım ve yiyememem...
Ağzımda tat yok hiç bişey yemek istemiyorum

mıde bulantıları 13 haftadan sonra azalıyo 3 4 gunde bı anca bulantı oluyor bu arada mıdenı bos bıraktıgın zaman daha fazla bulantın oluyo ufak ufak atıstır bastır mıdenı ac kaldıgın zamanda daha fazla bulantın oluyo meywe yemenı tawsıye ederım elma ıyı gelıo

Selam kızlar
Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum öncelikle...
Bende bu gün 2'li testimi yaptırdım ultrasonla bakılan kısmında çok şükür bir sorun yoktu kan sonuçlarımıda yarın alıcam inşallah onlardada sorun çıkmaz... bu arada cinsiyet tahminide yaptı doktorumuz %90 erkek dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyoruz....

canım ne güzel, kandada birşey çıkmaz inşallah..senınde erkek demek..bu sene erkek yılı sanırım bayağı oğluşumz olacak.bende erkek hissediyorum hayırlısı

ankarada yaşayan arkadaşlarım,

hangi doktoru veya hastaneyi tercih ettiğinizi paylaşırmısınız?

teşekkür ederim :)

Merhaba kızlar,

ankarada yaşayan arkadaşlarım,

hangi doktoru veya hastaneyi tercih ettiğinizi paylaşırmısınız?

teşekkür ederim :)

Canım ben Başkente gidiyorum, doktorum Esra Kuşçu. Çok iyi biri ama aynı zamanda çok yoğun, biraz hasta sayısını azaltacağını söylemişti geçende bana.Sen kime gidiyorsun?

dün doktorumuz aradı ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıkmış
bu aralar benim sıkıntım ağzımın tadı yok resmen ne yesem sanki samanmış gibi geliyo ne zaman biticek bulantılar
doya doya yemek yemek istiyorummm

merhaba hanımlar nasılsınız ben bısı sormak ıstıyorum kalp atıslarını dınlemeye basladınız mı ben daha cınsıyetı bıle ogrenmedım ıns cuma gunu soylerler

evet canım kalp atışalrını 9. haftadan itibaren doktorum dinletmişti
cinsiyetini öğrenirsin canım artık 16. haftada gözüküyosun

Çok sevindim, gözün aydın arkadaşım. Bende yarın sonuçları alacağım. Darısı bekleyenlerin başına....

Merhaba kızlar,

Canım ben Başkente gidiyorum, doktorum Esra Kuşçu. Çok iyi biri ama aynı zamanda çok yoğun, biraz hasta sayısını azaltacağını söylemişti geçende bana.Sen kime gidiyorsun?

Canım bende gazi ünide prof ahmet erdeme gidiyorum,
ama gaziden ayrıldı bir ay kadar balgatta koru hastanesinde çalıştı,
şimdi muaynehane açtı kendisine.
koruda gittik 250 tl verdik çok içim acıdı, bakalım burda kaç para alacak.bizim için biraz ağır olacak gibi bakalım. Başkette fiyatlar nasıl?
doktoruma güveniyorum ama çok konusmuyor?
Sizinkiler nasıl konusuyolarmı, şunu yiyin
bunu yiyin, şöyle yapın, böyle yapın diye???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…