kizlarr
yuzunuzde lekelenme basladimi,
benim cok az minik minik cillerim cikti.
strawberryden bi krem sparşs ettim, bugun geldi; yarin baslicam kullanmaya
clinique - super city b-spf40
kisin dahi gunes koruyucu surmemiz lazimmis ozellikle de hamilelikte.
cok arastirdim,
bu krem makyaj altina da surulebildigi icin tercih ettim
siz gunes koruyucu kullaniyor musunuz yuzunuz icin?
kizlarr
yuzunuzde lekelenme basladimi,
benim cok az minik minik cillerim cikti.
strawberryden bi krem sparşs ettim, bugun geldi; yarin baslicam kullanmaya
clinique - super city b-spf40
kisin dahi gunes koruyucu surmemiz lazimmis ozellikle de hamilelikte.
cok arastirdim,
bu krem makyaj altina da surulebildigi icin tercih ettim
siz gunes koruyucu kullaniyor musunuz yuzunuz icin?
en iyisini yapıyorsun ben estetik sektöründeyim hamilelik lekeleri geliyor bize bazısı hiç korumamış çok kötü görüntüde geliyorlar ve tedaviside biraz tuzlu tabi uzunda sürüyor sonuç almak o yüzden erkenden başlamanızı tavsiye ederim biraz güneş olsada güneş koruyucu sürmeden çıkmayın daha etkin olması için dışarı çıkmadan en az 10-15dk önce sürülmeli ve yazın sabah ve akşama doğru denize girmek lazım öğlen sıcağı cildin düşmanı hemde hamileyken
benim cildim kuru diye hemde guatr hastası olduğum için ben yıllardır yaz kış güneş koruyucu kullanıyorum ve güneşlenmiyorum bu sene dahada arttırıcam galiba
cnm ben güneş koruyucu ve çatlak giderici araştııyorum şu sıra...
güneş koruyucundan memnunsun sanırım çatlak için hangi kremden kullanıyosun sende okuduğuma göre epey araştırmışsın...nereden aldın ve fiyat ne kadardır....
estetik sektorunden birinden de duymak iyi oldu,
sagol canim. bu krem bana iyi gelir umarim. ben her sabah surmeyi dusunuyorum artik.
normalde ben bugday tenliyim gunesten pek etkilenmem ama hamilelikte hersey cok cok farkli oluyor.
canim benim bisey almadan once kili lirk yariyorum diyebilirim.
catlak kremi buran yazmistim cnm tekrar yazayim senn icin;
galenic elancyl specific vergetures
fiyati nette 60 tl civarinda dolasiyor, strwberryde 51 di ben aldigimda.
1 hafta falan olsu kullanmaya baslayali
150 ml
ben karin kalca gogus ve ic bacaklarima suruyorum, boyle olunca da fazla gitmicek bana sanirim, napim biterse tekrar alirim; gebelik.org de bi catlamis bayan fotografi gordum de, Allah kimseye oylesini vermesin kizlar, cok kotuydu
onun disinda
lierac ve mustela 'da iyiymis cnm, burda alan arkadaslar var, onlar memnunsa bu 2 markayi da alabilirsin.
sanirim 1 catlak kremi, 1 gunes koruyucu hamilelikte en temel edinmemiz gereken seyler
estetik sektorunden birinden de duymak iyi oldu,
sagol canim. bu krem bana iyi gelir umarim. ben her sabah surmeyi dusunuyorum artik.
normalde ben bugday tenliyim gunesten pek etkilenmem ama hamilelikte hersey cok cok farkli oluyor.
canim benim bisey almadan once kili lirk yariyorum diyebilirim.
catlak kremi buran yazmistim cnm tekrar yazayim senn icin;
galenic elancyl specific vergetures
fiyati nette 60 tl civarinda dolasiyor, strwberryde 51 di ben aldigimda.
1 hafta falan olsu kullanmaya baslayali
150 ml
ben karin kalca gogus ve ic bacaklarima suruyorum, boyle olunca da fazla gitmicek bana sanirim, napim biterse tekrar alirim; gebelik.org de bi catlamis bayan fotografi gordum de, Allah kimseye oylesini vermesin kizlar, cok kotuydu
onun disinda
lierac ve mustela 'da iyiymis cnm, burda alan arkadaslar var, onlar memnunsa bu 2 markayi da alabilirsin.
sanirim 1 catlak kremi, 1 gunes koruyucu hamilelikte en temel edinmemiz gereken seyler
canim cok arastirdim, normal bi yuz icin gunes koruyucu alsam uzerine makyaj yapamicam, gunluk kullanima uygun olmayacak. hem de yagsiz bi formul olsun istedim.
bayag dusundum sonunda bun da karar kildim.
internette fiyatlari 50-55 tl arasi degisiyor.
ben yine meshur strwberryimden) 43 tlye aldim. bir de lancome goz kalemi hediye geldi, bayag avantajli oldu yani
40 ml. en az 3-4 ay gider diye tahmin ediyorum cnku benim hergun kullandigim nemlendiricim de 50 ml ve aylarca yetiyor bana
leke filan olmaz ins. cildimiz.
ben de sivilce yokta gozumun altinda ust yanagimda minik minik ciller belirdi yeni. (hic cil olmazdi bende normalde, yazin bile )
hoşgeldiinn
Hoşbuldum canımmm... saol
Kızlar bende yüzde lekelenme falan hiç olmadıda benim tek derdim mide bulantılarım ve yiyememem...
Ağzımda tat yok hiç bişey yemek istemiyorum
Selam kızlar
Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum öncelikle...
Bende bu gün 2'li testimi yaptırdım ultrasonla bakılan kısmında çok şükür bir sorun yoktukan sonuçlarımıda yarın alıcam inşallah onlardada sorun çıkmaz... bu arada cinsiyet tahminide yaptı doktorumuz %90 erkek dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyoruz....
ankarada yaşayan arkadaşlarım,
hangi doktoru veya hastaneyi tercih ettiğinizi paylaşırmısınız?
teşekkür ederim :)
merhaba hanımlar nasılsınız ben bısı sormak ıstıyorum kalp atıslarını dınlemeye basladınız mı ben daha cınsıyetı bıle ogrenmedım ıns cuma gunu soylerler
dün doktorumuz aradı ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıkmış
bu aralar benim sıkıntım ağzımın tadı yok resmen ne yesem sanki samanmış gibi geliyo ne zaman biticek bulantılar
doya doya yemek yemek istiyorummm
Merhaba kızlar,
Canım ben Başkente gidiyorum, doktorum Esra Kuşçu. Çok iyi biri ama aynı zamanda çok yoğun, biraz hasta sayısını azaltacağını söylemişti geçende bana.Sen kime gidiyorsun?
çok sağol canım:))Çok sevindim, gözün aydın arkadaşım. Bende yarın sonuçları alacağım. Darısı bekleyenlerin başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?