Canım benimkisi Mapfre Genel yaşam. annelik ve doğum teminatını kullanabilmek için her sigortada olduğu gibi bundada hamile kalmadan en az 9 ay sigortalı olman gerekiyor.
Geçen hafta bende hapşırdığımda kasığıma çok fena bi ağrı girmişti. Ayrıca benim gözüm karardı, başım döndü çok korkmuştum neyse ki kötü birşey olmadı, sende içini ferah tut canım.
hımm anladım canım..ben inatla 3 yıldır sigortacılara hayır dedim.işe yarayabiliyomuş demek ki.
Allah ım artık hapşırmaktan korkar olduk.dr u arıcaktım ama vazgeçtim ayıp oluyoo adama.haftaya cumartesi kontrolüm var o zaman sorarım artık.ya bide sizde hala yorgunluk varmı?ben inanılmaz yorgunumkolum bacağım gözüm her yerim çok ağır ve ağrıyoo.hep uyumak istiyorum.hani artık iyileşecektik 15. haftaya gircez nerdeyse..benim mesela dün gece kasıklarımda çok ağrıdı..sizce normal mi bunlar...
canım yorgunluk ve uykusuzluk bende de hat safhada..sabah yataktan çıkmak okadar zoruma gidiyorki.öğle arası bile uyuyorum.5 dk uyumak için fırsat bulsam kar sayıyorum kendımeenerjim hiç yok,çalışasım yok ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum şunları yazarken bile esnemekten kendımı alamıyorum
canım yorgunluk ve uykusuzluk bende de hat safhada..sabah yataktan çıkmak okadar zoruma gidiyorki.öğle arası bile uyuyorum.5 dk uyumak için fırsat bulsam kar sayıyorum kendımeenerjim hiç yok,çalışasım yok ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum şunları yazarken bile esnemekten kendımı alamıyorum
aynen tembel miyim yorgun muyum bilmiyorum sürekli akşam gelse de yatsam diyorum.
işler de birikti(
hadi siz 12. haftayı yeni bitiriyonuz ban noluyoo.hani hep iyi olcaktık.hamileliğin balayını yaşıcaktık artık.
Günaydın herkesedün doktorumuz aradı ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıkmış
bu aralar benim sıkıntım ağzımın tadı yok resmen ne yesem sanki samanmış gibi geliyo ne zaman biticek bulantılar
doya doya yemek yemek istiyorummm
kızlar hamd olsun benim de 2li testim çok iyi çıktı çok şükür rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun.
Saol canım hoşbuldumhoş geldin canım:)
Saol canım hoşbuldum
Kızlar istanbul anadolu yakası varmı aranızda hangi hastaneye gidiyorsunuz?
bende bugün öğrenicem. inşallah bi sorun çıkmaz
meraba canım eski bir medipol çalışanıyım bendeGünaydın arkadaşım ben anadolu yakasındayım koşuyolu medipol gürkan zorluya gidiyorum ama medipoldeki tüm kadın doğum doktorlarına güveniyorum eşim rütbeli asker olduğu için birde GATAya gidiyorum oradaki doktorumda Murat Muhcu.. sen hangi hastaneye gidiyorsun?
meraba canım eski bir medipol çalışanıyım bendeiyidir orası Sema Ovalı vardı Leyla hanım vardı yıllardır gitmedim bilmiyorum şimdi hiç...
Ben delta hospıtal Hakan beye gidiyorum ilk doğumumuda o yapmıştı çok memnunum...
Sen doğumu gatadamı yapacaksın bi arkadaşım 6 ay önce orada doğum yaptı memnun kalmıştı...
Saol canım hoşbuldum
Saol canım hoşbuldum
aynen tembel miyim yorgun muyum bilmiyorum sürekli akşam gelse de yatsam diyorum.
işler de birikti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?