2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlare ikinizde 12 haftadasınız o haftalarda (gerçi çok fark yok aramızda ) bende de çok oluyordu ıslaklık ama su an daha az meraklanmayın normaldir

canim sagol,
ben endise etmiyorum,
nette de okudum tum hamilelik boyunca bu akintilar hatta idrar yolu enfeksiyonu olacakmis,
ilac kuulanip iyilessek bile doguma kadar hep tekrarlarmis

doktorum da bunun icin antibiyotik kullanmayalim dedi, numismed ile gunde 1 kez yika, temiz kuru tut dedi

ben de oyle yapiyorum

kasinti az miktarda bend de var arkadaslar, ozellikle banyodan sonra cildimizi iyinemlendirmemiz lazim sanirim

Kızlar doktorum kaşıntının vücuttaki sıvı eksikliğinden olduğunu söyledi. Cilt kuruyor, bol sıvı almazsan kaşıntı oluşur dedi. Bunu gidermek için vucüdu nemlendirip bolca su içilmeli demişti...

kızlar ıhlamur greyfurt limon portakal derken daha iyiyim çok şükür. yine de uzanıyorum bu hafta iyice dinlenmeliyim 15 tatilim 21 tatil oldu ama hastalıktan dinlenemedim. baş ağrım oluyor öğleden sonraları. bu arada akıntı bende de oluyor ıslaklık da sık sık çamaşır değiştiriyorum ama kaşıntım falan yok bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.. benim için şu 2-3 hafta çok önemli diğer bebeğimin 14. haftadan sonra suyu azalmıştı bu dönem bir geçerse biraz daha iyi olacağım. rabbim kucağımıza aldırmayı nasip etsin...

mrb arkadaşlar.. ben 14+1deyim bugün.. mesaideyim şuan.pazarteside aynı sıkıntıyı yaşadım sizlerle paylaşmak istedim.mesaim 8de başlıyor 9 gibi terlemem ve sıkıntım oldu.tansiyonum düştü dedim ama normal çıktı.fakat nabzım 120 lerde çıktı.iki saat falan dinlendim düşmedi ekg mi çektirdim ve kadın doğumculara gösterdim.ara ara olacak panik olma dediler takip et dediler kendi doktorumu aradım oda aynısını söyledi.. dün evdeydim ve bi sıkıntım olmadı.bugün mesaideyim ve yine taşikardim oldu 122 lerde. yorgunluğa bağlı sanırım.kan değerlerime baktırdım düşme yok.onlarda iyi.korkuyorum bebeğime yeterli oksijen gitmezse diye.. sanırım rapor alıp biraz dinlenmek iyi gelecek.. başka öenmli bişi olmasında.. varmı benim gibi taşikardisi olan.. gebeliğim boyunca 90-100 gibiydi nabzım.120 yordu beni..

merhaba arkadaşlar ben bişey soracaktım doktorum 2li test için 2 hafta sonra gel dedi ama o zaman 12+2de olacağım randevumu 13+ya taşısam bir sakıncası olurmu sizce hem çocuk daha çok büyümüş olsun hem cinsiyetini görebilelim istiyoruz 14.hafta sonuna kadar yapılabiliyor diyorlar sizede danışayım istedim bilgilendirirseniz çok sevinirim cinsiyetini öğrenelim derken yanlış bişeyde yapmak istemiyorum :26:

geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine bebeğin suyu çok önemliymiş duymuştum sağlık dilerim sana ve bebeğine

sıkıştıysansa demek ki idrardır cnm bence demek senin bebiş oralara yerleşmiş baskı yapıyor idrar torbana cnm...
inşallah öyledir canım,bir görsemde rahatlasam artık
inşallah canım
kızlare ikinizde 12 haftadasınız o haftalarda (gerçi çok fark yok aramızda ) bende de çok oluyordu ıslaklık ama su an daha az meraklanmayın normaldir
canım inşallah :26:

benım cildimde çok kuruduriellerimin içi resmen soyuluyor.banyodan sonra sürekli nemlendiriyorum..ve benım kadar su içende yoktur eminim..günde 4-5 litre hatta korkuyorum bu kadar içmöenin bir zararı olur mu diye.azı kadar çoğuda zarardır muhakkak:18:

slm canim.ben nisan annesi olacagim ins.ikili test zamananini sakin gecirme.buna cok dikat et.son adet tarihin ve usg goruntusunde bebegin gelisimi farkli cikiyor.yani usg de bebek daha buyuk cikarsa ense klainligini doktorlr olcemiyolar.buna dikkat et.benim basima geldi bu.bebegimin gelisimi 2 hafta onde gitti icin ene kalinligini olcemediler.sadece kanda ikili test yaptilar.oysa ense kalinligida ikili testin bi parcasi.ben 12.haftamda gitmistim.bebek usg de 14hafta 3 gunluk gorundugu icin ense kalinligi olculemdi.cok sukur suan icin gayet saglikli bir bebegim var.ama o zamnalr cok pinpiriklenmistim ve sikinti cekmistim.sana saglikli gebelikler dilerim.

çok teşekkür ederim bende bu tip şeylerden korkuyordum zaten en iyisi zamanında gidip baktırmak cinsiyet sağlığından önemli değil eninde sonunda öğrenilir haklısın canım.yardımcı olduğun için çok teşekkürler..sanada sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar canım..

rica ederim canim.topikleri gezerken tesaduf gordum yazini.bende cevap vermeden edemdim.yardimci olduysam ne mutlu bana.hatta sen once gitmeye calis dr.belkiseninde bebegin gelismi benmki gibi ilerden gidiyodur.

hoşgeldinnnnnnnn
Hoşbulduk canım ..
Bende 14 şubatta ikili test yaptırdım 4 boyutlu ultrasonla bakılıp ölçüldü çok şükür bir sorun yok.Cinsiyeti bile gördü erkek dedi ama bakalım hayırlısı kesin bişey yoktur dedi yinede...
Dr unun verdiği tarihi geçirme bence hesaplayarak o günü veriyorlar...

rica ederim canim.topikleri gezerken tesaduf gordum yazini.bende cevap vermeden edemdim.yardimci olduysam ne mutlu bana.hatta sen once gitmeye calis dr.belkiseninde bebegin gelismi benmki gibi ilerden gidiyodur.

yok yok geçirmem artık içim rahat etmez kendimi suçlu hissederim sonra ultrasona göre tam zamanındaymış gelişimi ama yinede gidicem zamnında tekrar teşekkürler içimi rahatlattın canım

haklısın arkadaşım geçirmemeye karar verdim şansımız varsa cinsiyetini öğreniriz yoksa önemli değil sağlıklı olsunda 9 ay saklayacak değil ya cinsiyetini kereta

kizlarr

yuzunuzde lekelenme basladimi,

benim cok az minik minik cillerim cikti.

strawberryden bi krem sparşs ettim, bugun geldi; yarin baslicam kullanmaya

clinique - super city b-spf40

kisin dahi gunes koruyucu surmemiz lazimmis ozellikle de hamilelikte.
cok arastirdim,
bu krem makyaj altina da surulebildigi icin tercih ettim

siz gunes koruyucu kullaniyor musunuz yuzunuz icin?

bende başlamadı henüz, arada sivilcem oluyor..bende düşünüyorum almayı ne kadar aldın eczanelerde bulamaz mıyız?

bende başlamadı henüz, arada sivilcem oluyor..bende düşünüyorum almayı ne kadar aldın eczanelerde bulamaz mıyız?

canim cok arastirdim, normal bi yuz icin gunes koruyucu alsam uzerine makyaj yapamicam, gunluk kullanima uygun olmayacak. hem de yagsiz bi formul olsun istedim.
bayag dusundum sonunda bun da karar kildim.
internette fiyatlari 50-55 tl arasi degisiyor.
ben yine meshur strwberryimden ) 43 tlye aldim. bir de lancome goz kalemi hediye geldi, bayag avantajli oldu yani
40 ml. en az 3-4 ay gider diye tahmin ediyorum cnku benim hergun kullandigim nemlendiricim de 50 ml ve aylarca yetiyor bana

leke filan olmaz ins. cildimiz.
ben de sivilce yokta gozumun altinda ust yanagimda minik minik ciller belirdi yeni. (hic cil olmazdi bende normalde, yazin bile )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…