kızlare ikinizde 12 haftadasınız o haftalarda (gerçi çok fark yok aramızda ) bende de çok oluyordu ıslaklık ama su an daha az meraklanmayın normaldir
kızlar ıhlamur greyfurt limon portakal derken daha iyiyim çok şükür. yine de uzanıyorum bu hafta iyice dinlenmeliyim 15 tatilim 21 tatil oldu ama hastalıktan dinlenemedim. baş ağrım oluyor öğleden sonraları. bu arada akıntı bende de oluyor ıslaklık da sık sık çamaşır değiştiriyorum ama kaşıntım falan yok bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.. benim için şu 2-3 hafta çok önemli diğer bebeğimin 14. haftadan sonra suyu azalmıştı bu dönem bir geçerse biraz daha iyi olacağım. rabbim kucağımıza aldırmayı nasip etsin...
inşallah öyledir canım,bir görsemde rahatlasam artıksıkıştıysansa demek ki idrardır cnm bence demek senin bebiş oralara yerleşmiş baskı yapıyor idrar torbana cnm...
inşallah canımcanım endişelenme normal bu şekilde olması ama için rahat etsin diye doktorunada sor.
bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum, günlük ped kullanıyorum ve günde 2 kere değiştiriyorum.
idrar kaçırmada eğer çok tutarsam oluyor bende, bende çok su içiyorum gün içinde,
akıntımda normalden çok çok fazla.
bunlar normal süreçler endişelenmeyelim :)))
canım inşallah :26:kızlare ikinizde 12 haftadasınız o haftalarda (gerçi çok fark yok aramızda ) bende de çok oluyordu ıslaklık ama su an daha az meraklanmayın normaldir
kaşınma vücut kuruduğu içinde olabilir mi ki??:44: benim yüzüm çok kurudu.cildim acaip değişti sürekli menlendirici kullanıyorum.dudaklarım falan berbat kuruyo yaa..durmadanda susuyorum halbu ki..
merhaba arkadaşlar ben bişey soracaktım doktorum 2li test için 2 hafta sonra gel dedi ama o zaman 12+2de olacağım randevumu 13+ya taşısam bir sakıncası olurmu sizce hem çocuk daha çok büyümüş olsun hem cinsiyetini görebilelim istiyoruz 14.hafta sonuna kadar yapılabiliyor diyorlar sizede danışayım istedim bilgilendirirseniz çok sevinirim cinsiyetini öğrenelim derken yanlış bişeyde yapmak istemiyorum :26:
slm canim.ben nisan annesi olacagim ins.ikili test zamananini sakin gecirme.buna cok dikat et.son adet tarihin ve usg goruntusunde bebegin gelisimi farkli cikiyor.yani usg de bebek daha buyuk cikarsa ense klainligini doktorlr olcemiyolar.buna dikkat et.benim basima geldi bu.bebegimin gelisimi 2 hafta onde gitti icin ene kalinligini olcemediler.sadece kanda ikili test yaptilar.oysa ense kalinligida ikili testin bi parcasi.ben 12.haftamda gitmistim.bebek usg de 14hafta 3 gunluk gorundugu icin ense kalinligi olculemdi.cok sukur suan icin gayet saglikli bir bebegim var.ama o zamnalr cok pinpiriklenmistim ve sikinti cekmistim.sana saglikli gebelikler dilerim.
çok teşekkür ederim bende bu tip şeylerden korkuyordum zaten en iyisi zamanında gidip baktırmak cinsiyet sağlığından önemli değil eninde sonunda öğrenilir haklısın canım.yardımcı olduğun için çok teşekkürler..sanada sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar canım..
Hoşbulduk canım ..hoşgeldinnnnnnnn
rica ederim canim.topikleri gezerken tesaduf gordum yazini.bende cevap vermeden edemdim.yardimci olduysam ne mutlu bana.hatta sen once gitmeye calis dr.belkiseninde bebegin gelismi benmki gibi ilerden gidiyodur.
Hoşbulduk canım ..
Bende 14 şubatta ikili test yaptırdım 4 boyutlu ultrasonla bakılıp ölçüldü çok şükür bir sorun yok.Cinsiyeti bile gördü erkek dedi ama bakalım hayırlısı kesin bişey yoktur dedi yinede...
Dr unun verdiği tarihi geçirme bence hesaplayarak o günü veriyorlar...
kizlarr
yuzunuzde lekelenme basladimi,
benim cok az minik minik cillerim cikti.
strawberryden bi krem sparşs ettim, bugun geldi; yarin baslicam kullanmaya
clinique - super city b-spf40
kisin dahi gunes koruyucu surmemiz lazimmis ozellikle de hamilelikte.
cok arastirdim,
bu krem makyaj altina da surulebildigi icin tercih ettim
siz gunes koruyucu kullaniyor musunuz yuzunuz icin?
bende başlamadı henüz, arada sivilcem oluyor..bende düşünüyorum almayı ne kadar aldın eczanelerde bulamaz mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?