dün doktorumuz aradı ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıkmış
bu aralar benim sıkıntım ağzımın tadı yok resmen ne yesem sanki samanmış gibi geliyo ne zaman biticek bulantılar
doya doya yemek yemek istiyorummm
Canım bende gazi ünide prof ahmet erdeme gidiyorum,
ama gaziden ayrıldı bir ay kadar balgatta koru hastanesinde çalıştı,
şimdi muaynehane açtı kendisine.
koruda gittik 250 tl verdik çok içim acıdı, bakalım burda kaç para alacak.bizim için biraz ağır olacak gibi bakalım. Başkette fiyatlar nasıl?
doktoruma güveniyorum ama çok konusmuyor?
Sizinkiler nasıl konusuyolarmı, şunu yiyin
bunu yiyin, şöyle yapın, böyle yapın diye???
Canım bende gazi ünide prof ahmet erdeme gidiyorum,
koruda gittik 250 tl verdik çok içim acıdı, bakalım burda kaç para alacak.bizim için biraz ağır olacak gibi bakalım. Başkette fiyatlar nasıl?
canım pahalıymış fiyatı cidden
bende doktorumdan çok memnunum
hep gittiğimizde o ayla ilgili bilgiler veriyo yapılacak testlerden bahsediyo yemem gereken şeyleri söylüyo sorucağım varsa bende soruyorum
selma kızlar..........
ne kadar güzel valla, ben sormadan bişey söylemiyor
ahmet hoca.
Ankarada' mısın???
bu arada 2 li testinin iyi çıkmasına çok mutlu oldum...
ankarada yaşayan arkadaşlarım,
hangi doktoru veya hastaneyi tercih ettiğinizi paylaşırmısınız?
teşekkür ederim :)
hoş geldin canım:)Slm bende ağustos annesi olucam inşallahh...
Birlikte bu dönemi geçirmeye geldim... :79:
sivilce va kasıntı bende debende başlamadı henüz, arada sivilcem oluyor..bende düşünüyorum almayı ne kadar aldın eczanelerde bulamaz mıyız?
kızlar bu akıntı konusunda hijyenik bi teklif size bende denesemmi diyorum açıkçası eczanelerde steril bir halde gazlı bezler satılıyor onlardan alsak da koysak sonrada atarız nasıl olur hem hıjyenik hemde daha sağlıklı günlük pedlere göre nedersiniz:?
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler:)
okuldan şimdi geldim...yarına hazırlık yapmam lazım ama size selam vermeden işe başlayamadım
bugün daha iyi geçti günüm okulda...dün nöbet mahvetmiş ama...akşam yorgunluktan uyuyamadım düşünün
bu akıntı olayı benim de canımı sıkıyor...çamaşır değiştirmekten öööööö geldi artık benim doktor ped kullanmamı tavsiye etmedi ben de çamaşır değiştiriyorum sürekli ama işteyken rahatsız olduğum durumlar çok...
neyse bu cts gittiğimde ben de soracağım...
benimkide kendi kafasına göre takıldığı için hatta fazla ilgisiz geldiğinden haftaya baska bi dr a gidicem bide onu deneyeyim bakalım nasıl olacak :)Canım bende gazi ünide prof ahmet erdeme gidiyorum,
çok teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin başına::))
canım ben istanbuldayım[
gözün aydın canım darısı başımızaaaaaaa
kızlar bu akıntı konusunda hijyenik bi teklif size bende denesemmi diyorum açıkçası eczanelerde steril bir halde gazlı bezler satılıyor onlardan alsak da koysak sonrada atarız nasıl olur hem hıjyenik hemde daha sağlıklı günlük pedlere göre nedersiniz:?
gözün aydın canım darısı başımızaaaaaaa
gözde sen çalışıyomuydun canım?işte değilsen dinlen biraz.bende ayakta kalınca hemen kasıklarım ve belim başlıyor ağrımaya.
mrb arkadaşlar.. ben 14+1deyim bugün.. mesaideyim şuan.pazarteside aynı sıkıntıyı yaşadım sizlerle paylaşmak istedim.mesaim 8de başlıyor 9 gibi terlemem ve sıkıntım oldu.tansiyonum düştü dedim ama normal çıktı.fakat nabzım 120 lerde çıktı.iki saat falan dinlendim düşmedi ekg mi çektirdim ve kadın doğumculara gösterdim.ara ara olacak panik olma dediler takip et dediler kendi doktorumu aradım oda aynısını söyledi.. dün evdeydim ve bi sıkıntım olmadı.bugün mesaideyim ve yine taşikardim oldu 122 lerde. yorgunluğa bağlı sanırım.kan değerlerime baktırdım düşme yok.onlarda iyi.korkuyorum bebeğime yeterli oksijen gitmezse diye.. sanırım rapor alıp biraz dinlenmek iyi gelecek.. başka öenmli bişi olmasında.. varmı benim gibi taşikardisi olan.. gebeliğim boyunca 90-100 gibiydi nabzım.120 yordu beni..
merhaba hanımlar nasılsınız ben bısı sormak ıstıyorum kalp atıslarını dınlemeye basladınız mı ben daha cınsıyetı bıle ogrenmedım ıns cuma gunu soylerler
Benim doktorumun da pek konuştuğunu söyleyemem. Diğer doktorlar erkenden çıkıp giderken Esra hanım saat 7-7:30a kadar hastanede oluyor. İşini seven, çok çalışkan biri. Ücreti de 90TL civarı. Özel sigortam olduğu için biz %20 sini ödüyoruz. Fiyatı bence oldukça iyi. Ben hep mesai çıkışı gittiğim için son hastası ben oluyorum, o yüzden çok konuşamıyoruz. Belki daha makul zamanlarda gitsem daha farklı olabilir bilmiyorum. Ama beslenme konusunda fazla birşey söylemiyor. O yüzden yine başkentte diyetisyen Gaye hanımdan yarın için randevu aldım. Dengeli beslenip fazla kilo almak istemiyorum.
Evet öğretmenim...Benim kasık ağrım bugün daha fazlaydı..Dediğin gibi ayakta kalmaktan heralde..Biraz da üşütmekten sanırım..Gözlerim yanıyo..Korkarım hasta oluyorum...
benimde ilk zaman 120 ydi.daha sonralarıda baya düştü 55-60( ama ben pek takılmadım.dr önemli d eğil d emişti..
canım bi mahsuru ypksa hangi özel sigorta.banada sürekli telefon geliyoo ama ben pek faydalı olacağını düşünmediğim için kabul etmemiştim.ama gördüm ki kullanılabiliniyoo..
bende bugün bi hapşurdum okulda sol kasığım fena acıdı.halada ağrıyooo..çok korktum,inş bişey olmamıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?