2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım pahalıymış fiyatı cidden
bende doktorumdan çok memnunum
hep gittiğimizde o ayla ilgili bilgiler veriyo yapılacak testlerden bahsediyo yemem gereken şeyleri söylüyo sorucağım varsa bende soruyorum

Benim doktorumun da pek konuştuğunu söyleyemem. Diğer doktorlar erkenden çıkıp giderken Esra hanım saat 7-7:30a kadar hastanede oluyor. İşini seven, çok çalışkan biri. Ücreti de 90TL civarı. Özel sigortam olduğu için biz %20 sini ödüyoruz. Fiyatı bence oldukça iyi. Ben hep mesai çıkışı gittiğim için son hastası ben oluyorum, o yüzden çok konuşamıyoruz. Belki daha makul zamanlarda gitsem daha farklı olabilir bilmiyorum. Ama beslenme konusunda fazla birşey söylemiyor. O yüzden yine başkentte diyetisyen Gaye hanımdan yarın için randevu aldım. Dengeli beslenip fazla kilo almak istemiyorum.

canım pahalıymış fiyatı cidden
bende doktorumdan çok memnunum
hep gittiğimizde o ayla ilgili bilgiler veriyo yapılacak testlerden bahsediyo yemem gereken şeyleri söylüyo sorucağım varsa bende soruyorum

ne kadar güzel valla, ben sormadan bişey söylemiyor
ahmet hoca.
Ankarada' mısın???
bu arada 2 li testinin iyi çıkmasına çok mutlu oldum...

ne kadar güzel valla, ben sormadan bişey söylemiyor
ahmet hoca.
Ankarada' mısın???
bu arada 2 li testinin iyi çıkmasına çok mutlu oldum...

çok teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin başına::))
canım ben istanbuldayım

Slm bende ağustos annesi olucam inşallahh...
Birlikte bu dönemi geçirmeye geldim...
:79:
hoş geldin canım:)
bende başlamadı henüz, arada sivilcem oluyor..bende düşünüyorum almayı ne kadar aldın eczanelerde bulamaz mıyız?
sivilce va kasıntı bende de
kızlar bu akıntı konusunda hijyenik bi teklif size bende denesemmi diyorum açıkçası eczanelerde steril bir halde gazlı bezler satılıyor onlardan alsak da koysak sonrada atarız nasıl olur hem hıjyenik hemde daha sağlıklı günlük pedlere göre nedersiniz:?
benimkide kendi kafasına göre takıldığı için hatta fazla ilgisiz geldiğinden haftaya baska bi dr a gidicem bide onu deneyeyim bakalım nasıl olacak :)

canım bilemiyorum aslında doktorla görüşmek lazım

gözde sen çalışıyomuydun canım?işte değilsen dinlen biraz.bende ayakta kalınca hemen kasıklarım ve belim başlıyor ağrımaya.

Evet öğretmenim...Benim kasık ağrım bugün daha fazlaydı..Dediğin gibi ayakta kalmaktan heralde..Biraz da üşütmekten sanırım..Gözlerim yanıyo..Korkarım hasta oluyorum...

İstanbul'da olan arkadaşlar...Kadıköy'de tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Bende alternatif bir doktor aramaya başladım...sorularımı rahat rahat sorabileceğim...strese girmeyeceğim:)

arkadaşlar cinsiyetini öğrenenler ademele özelden msj atsın bildirsin..şu ilk sayfamız renklensin...

benimde ilk zaman 120 ydi.daha sonralarıda baya düştü 55-60 ( ama ben pek takılmadım.dr önemli d eğil d emişti..

merhaba hanımlar nasılsınız ben bısı sormak ıstıyorum kalp atıslarını dınlemeye basladınız mı ben daha cınsıyetı bıle ogrenmedım ıns cuma gunu soylerler

canım şaşırdım biraz..kaslp atışlarını 8. haftada duyduk..cinsiyetide belli olmuştır artı senin...

canım bi mahsuru ypksa hangi özel sigorta.banada sürekli telefon geliyoo ama ben pek faydalı olacağını düşünmediğim için kabul etmemiştim.ama gördüm ki kullanılabiliniyoo..

Evet öğretmenim...Benim kasık ağrım bugün daha fazlaydı..Dediğin gibi ayakta kalmaktan heralde..Biraz da üşütmekten sanırım..Gözlerim yanıyo..Korkarım hasta oluyorum...

bende bugün bi hapşurdum okulda sol kasığım fena acıdı.halada ağrıyooo..çok korktum,inş bişey olmamıştır..

Canım benimkisi Mapfre Genel yaşam. annelik ve doğum teminatını kullanabilmek için her sigortada olduğu gibi bundada hamile kalmadan en az 9 ay sigortalı olman gerekiyor.

Geçen hafta bende hapşırdığımda kasığıma çok fena bi ağrı girmişti. Ayrıca benim gözüm karardı, başım döndü çok korkmuştum neyse ki kötü birşey olmadı, sende içini ferah tut canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…