2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında bende korkutmak istemem de
benim doğumda suyum gelmiş ben anlamadım yürürken günlük pedi ıslatmayacak kadar oluyordu
wc ye gidince çiş gibi çok az oluyordu kokusuz açıkrenk azar azar geliyordu seninki de öylemiydi acaba
mesela bacaklarıma kadar gelmiyordu bir gittim doğumhaneye hemşireler suyun geliyor diye hemen telaş yaptılar

kızlar günaydın
ben şiddetle kaşınıyorum
hani öyle böyle değil uyuzmuşum gibi
uykumdan kalkıyorum gece var mı aynı durumu yaşayan?
doktorum olur falan dedi ama
bana normal gibi gelmiyor yara oldu ayak bileklerim resmen

ohooo o kadari bende de oluyor cnm,
ben gunluk ped kullanmak zorunda kaliyorum
gebelikte idrar kacirma da olabilirmis, rahim baski yaptigindan o da olabilir, ama normal akinti da olabilir, ben de de epey oluyor
endise etme cnm

inşallah canım içimi rahatlattın.normal akıntı bende de bayağı oluyor.bu idrar kaçırmada genelde arabadayken oluyor.sanırım sarsıntıdan

evet günlük pedi ıslatmayacak kadr oluyor..ama rengi yok yani idrar kaçırmışım gibi oluyor.hergünde olmuyor, genelde arabadaysam yada sıkıştıysam kaçıyor..:18:

sıkıştıysansa demek ki idrardır cnm bence demek senin bebiş oralara yerleşmiş baskı yapıyor idrar torbana cnm...

merhaba arkadaşlar bende sohbetlerinize katılmak istedim 15.haftamdayım mide bulantısı yasamadım hiç istifrada etmedim bu ay göbegim cıkana kadar hamile oldugumu hissetmiyordum bile başlangıçtan bu yana 3 kilo almışım insallah hepimiz bebeklerimize saglıklı olarak kavusuruz

canım endişelenme normal bu şekilde olması ama için rahat etsin diye doktorunada sor.
bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum, günlük ped kullanıyorum ve günde 2 kere değiştiriyorum.
idrar kaçırmada eğer çok tutarsam oluyor bende, bende çok su içiyorum gün içinde,
akıntımda normalden çok çok fazla.
bunlar normal süreçler endişelenmeyelim :)))

günaydın herkese, çalışanlar kolay gelsin,
çalışmayanlar da bizim yerimize yan gelip yatsın :)

benim sürekli boşluklarım da ağrı var arkadaşlar,
aynı ağrıyı yaşayan var mı?

günaydın kızlarrr....

kızlar bende çok susuyom sizce normal mi?gece kalkıp 2 bardak sabah aç karnba 2 bardak ve hep susuzluk hissim var.:26: sizde de oluyor mu*bugün vaktim olursa sağlık ocağındaki e beme bi sorayım diyorum..

günaydın herkese, çalışanlar kolay gelsin,
çalışmayanlar da bizim yerimize yan gelip yatsın :)

benim sürekli boşluklarım da ağrı var arkadaşlar,
aynı ağrıyı yaşayan var mı?

Benim de hem karnım sert gibi,hem de ağrım var..Kasıklarımda bile...

Canım benimde akşam olunca başlıyor..Karaciğer enzimlerim yükselmiş..Belki senin kide ondandır...Yağlı yememeye çalışıyorum...Ama azalmadı kaşıntım..

gebelikte idrar kacirma da olabilirmis, rahim baski yaptigindan o da olabilir, ama normal akinti da olabilir, ben de de epey oluyor
endise etme cnm

günlük pedlerde zararlıymış arkadaşlar arkadaşıma dru demiş kullanma demiş onun yerine pamuklu bezler yada kalın peçete kullananın

canim kasinti cok normal ben de acaip kasiniyorum, doktorum avucunun ici ile ayaklarinin alti kasinmadigi surece endiselenmememi, avuc ici ile ayak alti kasinirsa karaciger ile ilgili bi sorun olabilecegini soyledi, aklinda olsun o bolgeler kasinirsa mutlaka soyle doktoruna, ama onun disinda genel kasintiysa cok normal. ozellikle karin ve gogus gerildigi icin hepten normal..

gözde sen çalışıyomuydun canım?işte değilsen dinlen biraz.bende ayakta kalınca hemen kasıklarım ve belim başlıyor ağrımaya.

endise etme cnm

kızlare ikinizde 12 haftadasınız o haftalarda (gerçi çok fark yok aramızda ) bende de çok oluyordu ıslaklık ama su an daha az meraklanmayın normaldir

günlük pedlerde zararlıymış arkadaşlar arkadaşıma dru demiş kullanma demiş onun yerine pamuklu bezler yada kalın peçete kullananın

evet canim cok dogru, bu ozellikle kokulular falan kesinlikle kullanmayin, orkidin yeni hava alanlari cikti benim doktorum onlar olabilir dedi. bir de hamileyken pamuklu ic camasiri kullanmak da cok onemliymis, malum dantel saten gibi materyaller cildi tahris edebiliyor, orasi zaten iyice hassas hamilelikte...

kaşınma vücut kuruduğu içinde olabilir mi ki??:44: benim yüzüm çok kurudu.cildim acaip değişti sürekli menlendirici kullanıyorum.dudaklarım falan berbat kuruyo yaa..durmadanda susuyorum halbu ki..

bende de kaşıntı oluyor kuruluktanmı anlamadım alt bacagımın ön tarafları fena kasınıyor avuç içi falan değil ama kel alaka işte:)

Son düzenleme:
canım ne yersem yiyim deli gibi kaşınıyorum yara oldu ayak bileklerim
karaciğerden korkuyorum aslında doktor değiştirdim yeni doktoruma söylemem lazım..

kremler nemlendiriciler ne varsa sürüyorum..banamısın demiyor..
suyu çok içiyorum ama kaşıntı beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…