ohooo o kadari bende de oluyor cnm,
ben gunluk ped kullanmak zorunda kaliyorum
gebelikte idrar kacirma da olabilirmis, rahim baski yaptigindan o da olabilir, ama normal akinti da olabilir, ben de de epey oluyor
endise etme cnm
Aslında bende korkutmak istemem de
benim doğumda suyum gelmiş ben anlamadım yürürken günlük pedi ıslatmayacak kadar oluyordu
wc ye gidince çiş gibi çok az oluyordu kokusuz açıkrenk azar azar geliyordu seninki de öylemiydi acaba
mesela bacaklarıma kadar gelmiyordu bir gittim doğumhaneye hemşireler suyun geliyor diye hemen telaş yaptılar
ayy canım ya ne mutlu sana,darısı beım gibi görmeyenlerin başına inşallah:26:
masallah cnm,
Allah nazardan saklasin hepimizin yavrularini
yok sadece iç çamaşırımda bayağı idrar gibi ıslanmış oluyor.nasıl desem yumurta kadar yer ıslanmış oluyor..ben çok su içen biriyim süreklide tuvalette alıyorum soluğu.acaba arabadada sıkıştığm için mi kaçıyor anlamadım..
günaydın herkese, çalışanlar kolay gelsin,
çalışmayanlar da bizim yerimize yan gelip yatsın :)
benim sürekli boşluklarım da ağrı var arkadaşlar,
aynı ağrıyı yaşayan var mı?
kızlar günaydın
ben şiddetle kaşınıyorum
hani öyle böyle değil uyuzmuşum gibi
uykumdan kalkıyorum gece var mı aynı durumu yaşayan?
doktorum olur falan dedi ama
bana normal gibi gelmiyor yara oldu ayak bileklerim resmen
gebelikte idrar kacirma da olabilirmis, rahim baski yaptigindan o da olabilir, ama normal akinti da olabilir, ben de de epey oluyor
endise etme cnm
kızlar günaydın
ben şiddetle kaşınıyorum
Benim de hem karnım sert gibi,hem de ağrım var..Kasıklarımda bile...
Canım benimde akşam olunca başlıyor..Karaciğer enzimlerim yükselmiş..Belki senin kide ondandır...Yağlı yememeye çalışıyorum...Ama azalmadı kaşıntım..
inşallah canım ya,ama normal koyu akıntıda değil.altıma kaçırmışım gibi oluyor.gerçi bu çoğu kadında olan birşey ama yaş ilerledikçe olur diye biliyorum.neyse haftaya doktoruma sorarım..bi o gün gelsin sağ salım göreyım bebişimi başka birşey istemiyorum..:26:
endise etme cnm
günlük pedlerde zararlıymış arkadaşlar arkadaşıma dru demiş kullanma demiş onun yerine pamuklu bezler yada kalın peçete kullananın
canim kasinti cok normal ben de acaip kasiniyorum, doktorum avucunun ici ile ayaklarinin alti kasinmadigi surece endiselenmememi, avuc ici ile ayak alti kasinirsa karaciger ile ilgili bi sorun olabilecegini soyledi, aklinda olsun o bolgeler kasinirsa mutlaka soyle doktoruna, ama onun disinda genel kasintiysa cok normal. ozellikle karin ve gogus gerildigi icin hepten normal..
kızlar günaydın
ben şiddetle kaşınıyorum
Benim de hem karnım sert gibi,hem de ağrım var..Kasıklarımda bile...
Canım benimde akşam olunca başlıyor..Karaciğer enzimlerim yükselmiş..Belki senin kide ondandır...Yağlı yememeye çalışıyorum...Ama azalmadı kaşıntım..
canım ne yersem yiyim deli gibi kaşınıyorum yara oldu ayak bileklerimBenim de hem karnım sert gibi,hem de ağrım var..Kasıklarımda bile...
karaciğerden korkuyorum aslında doktor değiştirdim yeni doktoruma söylemem lazım..canim kasinti cok normal ben de acaip kasiniyorum, doktorum avucunun ici ile ayaklarinin alti kasinmadigi surece endiselenmememi, avuc ici ile ayak alti kasinirsa karaciger ile ilgili bi sorun olabilecegini soyledi, aklinda olsun o bolgeler kasinirsa mutlaka soyle doktoruna, ama onun disinda genel kasintiysa cok normal. ozellikle karin ve gogus gerildigi icin hepten normal..
kaşınma vücut kuruduğu içinde olabilir mi ki??:44: benim yüzüm çok kurudu.cildim acaip değişti sürekli menlendirici kullanıyorum.dudaklarım falan berbat kuruyo yaa..durmadanda susuyorum halbu ki..
günlük pedlerde zararlıymış arkadaşlar arkadaşıma dru demiş kullanma demiş onun yerine pamuklu bezler yada kalın peçete kullananın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?