yok canım yok alakası yok merak etmeŞimdilik bir sorun olmazsa doğum için gatayı düşünüyorum benimde doğum yapan arkadaşlarım var hepsi genel itibariyle memnun.... Bu arada yanlış anlamadıysam sende sağlıkcısın medipol için sanki kötü bi gülmüşsün merak ettim iyimi kötümü :)
vala bende 1-2 anca içtim sütü ama her gece içmemiz lazım artık...kızlar sabahları peynirimi yiyorum ama süt henüz hiç içemedim ama başlamaya çalışacağım sizlerde durum nasıl?
memnun oldum canım güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum...ben varım,
kadıköyşifa ataşehire gidiyorum. doktorum yasemin yakut çok memnunum tavsiye edebilirim.
merhaba canım hepimiz farklı yerlere gidiyoruz anlaşılan ...merhaba canım
bende anadolu yakasındayım
kozyatağı central hospitale gidiyorum doktorum başak hn. çok memnunum
evet temmuz başı gibi 32 hafta doluyor benimde o zamana kadar Allah kolaylık versin bize...ben çalışıyorum cnm ama temmuzda ayrılıcam,
sabahlar kahvaltı yapıyorum ama çok az peynir 1-2 dilim kaşar çay o kadar
bende içmiyorum süt ama benimki daha çok tembellikten ptesi işyerine
kutu sütlerden alıcam ondan içicem aralarda inş.içebilirim
benim doktorumda ne vitamin ne demir hapı hiç bişey vermesi 15. haftadayım.acaba unuttumu tekarar arayıp sorsammı?dr bana hiç vitamin falan vermedi martta ikili test yapılacak sanırım çok acemiyim dr ne soracağımı bile bilmiyorum.bana kendini kasma hamileyim diye eskiden nasılsa öyle devam et dedi çok mu rahat bi dr.seçtim acaba
benim doktorumda ne vitamin ne demir hapı hiç bişey vermesi 15. haftadayım.acaba unuttumu tekarar arayıp sorsammı?
bu haftalarda benim gibi hiç ilaç kullanmayan varmı kızlar?
kizlar sutleri atmamak icin minik kutu sutlerden alinn
ben sut icemiyordum dune kadar,
dun corn flakes aldim, onun sayesinde 200 ml sutu bitirmis oldum, bugun de yapicam aynini
ben bir de hergun ayran ya da cacik iciyorum kizlar
her sabah ezine peyniri yiyorum.
2 haftadir haftada 1 balik, haftada 1 kirmizi et yiyorum zorla da olsa
yine 1-2 haftadir hersabah 1 yumurta yiyorum
ara sira tam duzene koyamasa da kuru yemis yiyorum
bir de meyveyi bol yiyorum
bunlarin hepsini pek istahim olmadan, agzimin tadi olmayarak yiyorum gerci ..
ben de calisiyorum bu arada
Allah'tan calisiyorum; isyerimizin yemekhanesi hersey dahil otel gibi, kahvalti da ogle yemegi de zengin, o yuzden sansliyim, secenegim oluyor
yoksa evde bisey pisitemiyorum kendim,
evde olsam sefil olmustum valla
belkide ama inatla 4. aya kadar folik asit kullan dedi ama ben 3 bitince bıraktım. hakkaten bulantı yapıyo.bazı dr.lar ilaç taraftarı olmuyo kimyasal olduğu için benimkine dedimki folik asit kullanayımmı hayır bulantı yapıyo o dedi :) ben habire şu ilacı kullanayımmı diye soruyorum.belki senin dr.da böyle düşünüyodur
kızlar, ikili test sonuçlarımı dün öğrendim çok şükür iyi. Dün doktorumun onayıyla saçlarımı organik boya ile boyattım enerjim bir parça daha yükseldi.
Şu yorgunluk meselesi ile ilgili bir önerim olacak. Ben eskiden beri taşlarla ilgileniyorum. Her çeşit taşım var. Ametist, kuvars, zümrüt....vs. Hamilelik dönemimde aşırı yorgunuğum ve özellikle de dokunduğum metal cisimlerden çarpılmam ve insanları çarpmam nedeni ile enerjimi hangi taşın dengeleyeceğini deneyerek gördüm. Her taşın faydası olmakla birlikte kristal kuvars kesinlikle bana çok iyi geldi. Enerjiyi yükseltiyor, işe motivasyonum belirgin oranda arttı, sürekli takıyorum artık. Tavsiye ediyorum.
kızlar hamd olsun benim de 2li testim çok iyi çıktı çok şükür rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun.
Gözünüz aydın kızlar. Bende bugün öğrenecem, inşallah benimki de iyi çıkar...
bana verdi dr vitamin zaten kötü besleniyorum en azından direncim olur...
peppermit maşalla sana senin bence vitamin bile kullanman gereksiz)
canım ben bir kibrit kutusu kadar olmasada peynır yiyorum.1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı pekmez ve bir kaşıkta bal yiyorum.ama kaç gündür kahvaltıdan sonra istifra etmeye başladım.bugün sütümü içmedim ve istifra etmedim.bende öğlen içeceğim artık sütümü.günde 2 bardak içiyorumkızlar sabahları peynirimi yiyorum ama süt henüz hiç içemedim ama başlamaya çalışacağım sizlerde durum nasıl?
kahvaltımı muhakkak yapıyorum canım.bazen ben kalkamıyorum eşim hazırlıyor sağolsun.kahvaltıda çok yüklenmiorum 1 dilm çavdar ekmeği,1 dilm peynır,pekmez zorlada olsa yiyorumvala bende 1-2 anca içtim sütü ama her gece içmemiz lazım artık...
ben hergün mutlaka yoğurt yiyorum yada ayran içiyorum...Kahvaltımıda işyerinde yapıyorum hazır şeylerle evde alışkanlık edinmem lazım düzenli bir kahvaltı yapmayı...
Çalışan varmı aramızda???
memnun oldum canım güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum...
merhaba canım hepimiz farklı yerlere gidiyoruz anlaşılan ...
Hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar
kaşar çok faydalıymış canım bolca kalsiyum var..ben sevmiyorum kaşarı..beslenmeni beğendim canım.sütüde eksik etmezsen süper olacak..benımde tek eksiğim yumurta yememek,şu bulantılarım geçsin yumurtayada başlayacağmben çalışıyorum cnm ama temmuzda ayrılıcam,
sabahlar kahvaltı yapıyorum ama çok az peynir 1-2 dilim kaşar çay o kadar
bende içmiyorum süt ama benimki daha çok tembellikten ptesi işyerine
kutu sütlerden alıcam ondan içicem aralarda inş.içebilirim
canım beslenme düzenlerimz hemen hemen aynı yumurta yiyemiyorum ben,ama günde 2 bardk süt içiyıorum.haftada bir gün ıspanak,2 gün balık, bir güğn k.et,bir gün beyaz et ve bir günde baklagil yiyorum..allahtan belıkçı açıldıda evde yapma zahmetim olmuyor.yiyip geliyoruz dışarıdakizlar sutleri atmamak icin minik kutu sutlerden alinn
ben sut icemiyordum dune kadar,
dun corn flakes aldim, onun sayesinde 200 ml sutu bitirmis oldum, bugun de yapicam aynini
ben bir de hergun ayran ya da cacik iciyorum kizlar
her sabah ezine peyniri yiyorum.
2 haftadir haftada 1 balik, haftada 1 kirmizi et yiyorum zorla da olsa
yine 1-2 haftadir hersabah 1 yumurta yiyorum
ara sira tam duzene koyamasa da kuru yemis yiyorum
bir de meyveyi bol yiyorum
bunlarin hepsini pek istahim olmadan, agzimin tadi olmayarak yiyorum gerci ..
ben de calisiyorum bu arada
Allah'tan calisiyorum; isyerimizin yemekhanesi hersey dahil otel gibi, kahvalti da ogle yemegi de zengin, o yuzden sansliyim, secenegim oluyor
yoksa evde bisey pisitemiyorum kendim,
evde olsam sefil olmustum valla
pskolojik senınki canımben hamile olduğumu bilmiyodum Allahım bi iştah anlatamam öğrendiğim gün iştahım kesildi zoraki bişeyler yiyorum.öff hastalık moduna girdim :18:
yaptığım tüm yemeklere hormonlu sebzeler koyuyorum çok tedirginim ya.annelik böyle bişey galiba eskiden ne olsa yerdim şimdi vijdan yapıyorum benim yanlışım yüzünden bişey olursa diye .Allahım sağlıklı ve hayırlı evlat ver hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?