2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım yok alakası yok merak etme

kızlar sabahları peynirimi yiyorum ama süt henüz hiç içemedim ama başlamaya çalışacağım sizlerde durum nasıl?
vala bende 1-2 anca içtim sütü ama her gece içmemiz lazım artık...
ben hergün mutlaka yoğurt yiyorum yada ayran içiyorum...Kahvaltımıda işyerinde yapıyorum hazır şeylerle evde alışkanlık edinmem lazım düzenli bir kahvaltı yapmayı...
Çalışan varmı aramızda???

ben varım,
kadıköyşifa ataşehire gidiyorum. doktorum yasemin yakut çok memnunum tavsiye edebilirim.
memnun oldum canım güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum...

merhaba canım
bende anadolu yakasındayım
kozyatağı central hospitale gidiyorum doktorum başak hn. çok memnunum
merhaba canım hepimiz farklı yerlere gidiyoruz anlaşılan ...
Hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar

ben çalışıyorum cnm ama temmuzda ayrılıcam,
sabahlar kahvaltı yapıyorum ama çok az peynir 1-2 dilim kaşar çay o kadar
bende içmiyorum süt ama benimki daha çok tembellikten ptesi işyerine
kutu sütlerden alıcam ondan içicem aralarda inş.içebilirim

evet temmuz başı gibi 32 hafta doluyor benimde o zamana kadar Allah kolaylık versin bize...
Gün içinde gaz yapabilir canım ben gece yatarken içicem yeterince gaz sorunum oluyor benim zaten...
İnan alıyorum bi kere içiyorum bozuluyo sütler evde...

kizlar sutleri atmamak icin minik kutu sutlerden alinn

ben sut icemiyordum dune kadar,
dun corn flakes aldim, onun sayesinde 200 ml sutu bitirmis oldum, bugun de yapicam aynini

ben bir de hergun ayran ya da cacik iciyorum kizlar

her sabah ezine peyniri yiyorum.
2 haftadir haftada 1 balik, haftada 1 kirmizi et yiyorum zorla da olsa
yine 1-2 haftadir hersabah 1 yumurta yiyorum
ara sira tam duzene koyamasa da kuru yemis yiyorum

bir de meyveyi bol yiyorum

bunlarin hepsini pek istahim olmadan, agzimin tadi olmayarak yiyorum gerci ..

ben de calisiyorum bu arada
Allah'tan calisiyorum; isyerimizin yemekhanesi hersey dahil otel gibi, kahvalti da ogle yemegi de zengin, o yuzden sansliyim, secenegim oluyor
yoksa evde bisey pisitemiyorum kendim,
evde olsam sefil olmustum valla

ben hamile olduğumu bilmiyodum Allahım bi iştah anlatamam öğrendiğim gün iştahım kesildi zoraki bişeyler yiyorum.öff hastalık moduna girdim :18:

dr bana hiç vitamin falan vermedi martta ikili test yapılacak sanırım çok acemiyim dr ne soracağımı bile bilmiyorum.bana kendini kasma hamileyim diye eskiden nasılsa öyle devam et dedi çok mu rahat bi dr.seçtim acaba

benim doktorumda ne vitamin ne demir hapı hiç bişey vermesi 15. haftadayım.acaba unuttumu tekarar arayıp sorsammı?
bu haftalarda benim gibi hiç ilaç kullanmayan varmı kızlar?

bana verdi dr vitamin zaten kötü besleniyorum en azından direncim olur...
peppermit maşalla sana senin bence vitamin bile kullanman gereksiz )

benim doktorumda ne vitamin ne demir hapı hiç bişey vermesi 15. haftadayım.acaba unuttumu tekarar arayıp sorsammı?
bu haftalarda benim gibi hiç ilaç kullanmayan varmı kızlar?

bazı dr.lar ilaç taraftarı olmuyo kimyasal olduğu için benimkine dedimki folik asit kullanayımmı hayır bulantı yapıyo o dedi :) ben habire şu ilacı kullanayımmı diye soruyorum.belki senin dr.da böyle düşünüyodur

Bravo sana düzenli ve dengeli besleniyorsun canım. Ben et ve balıktan tiksindim özellikle balık yiyemiyorum ( doktorum da ceviz badem ye dedi. Süt içmeye çalışıyorum en azından günde 1 bardak içiyorum.

belkide ama inatla 4. aya kadar folik asit kullan dedi ama ben 3 bitince bıraktım. hakkaten bulantı yapıyo.

yaptığım tüm yemeklere hormonlu sebzeler koyuyorum çok tedirginim ya.annelik böyle bişey galiba eskiden ne olsa yerdim şimdi vijdan yapıyorum benim yanlışım yüzünden bişey olursa diye .Allahım sağlıklı ve hayırlı evlat ver hepimize

kızlar hamd olsun benim de 2li testim çok iyi çıktı çok şükür rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun.

Gözünüz aydın kızlar. Bende bugün öğrenecem, inşallah benimki de iyi çıkar...

geçen hafta kan sayımı yaptık dr. götürdüm kan değerin düşük ama önemli değil dedi gene bişey vermedi :) bilmiyorum ya dr.güvenmek zor hepsi farklı şeyler öneriyo.ilk öğrendiğimde araştırmaya gittim adam beni röntgene yolladı ya hamile kadın röntgene yollanırmı bilmiyorum artık

bana verdi dr vitamin zaten kötü besleniyorum en azından direncim olur...
peppermit maşalla sana senin bence vitamin bile kullanman gereksiz )

sagol canim,
inan 10 gun once doktora gidene kadar boyle degildim;
doktor artik biraz yemen ve kilo almaya baslaman lazim diyince kendimi zorlamaya basladim

her sabah 1 yumurta ye dedi, haftada 2 gun balik ye dedi,
kirmizi et cok onemli, onun yerini bisey tutmaz dedi
her aksam bir minik kase k.yemis ye,
gunduz aralarinda meyve ye dedi

ben de bunlara uymaya calisiyorum simdi kendimi zorlayarak da olsa
ama kusacak kadar da zorlamiyorum, herseyin yiyebilecegim formunu bulmaya calisiyorum

bence siz de kizlar deneyin;
yiyemiyorum dedikce yiyemiyor insan.

neyi nasil yiyebiliyorsaniz kesfetmeye calisin

mesela ben hic sut icemezken dun cornflakesi kesfettim

kızlar sabahları peynirimi yiyorum ama süt henüz hiç içemedim ama başlamaya çalışacağım sizlerde durum nasıl?
canım ben bir kibrit kutusu kadar olmasada peynır yiyorum.1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı pekmez ve bir kaşıkta bal yiyorum.ama kaç gündür kahvaltıdan sonra istifra etmeye başladım.bugün sütümü içmedim ve istifra etmedim.bende öğlen içeceğim artık sütümü.günde 2 bardak içiyorum
kahvaltımı muhakkak yapıyorum canım.bazen ben kalkamıyorum eşim hazırlıyor sağolsun.kahvaltıda çok yüklenmiorum 1 dilm çavdar ekmeği,1 dilm peynır,pekmez zorlada olsa yiyorum
kaşar çok faydalıymış canım bolca kalsiyum var..ben sevmiyorum kaşarı..beslenmeni beğendim canım.sütüde eksik etmezsen süper olacak..benımde tek eksiğim yumurta yememek,şu bulantılarım geçsin yumurtayada başlayacağm
canım beslenme düzenlerimz hemen hemen aynı yumurta yiyemiyorum ben,ama günde 2 bardk süt içiyıorum.haftada bir gün ıspanak,2 gün balık, bir güğn k.et,bir gün beyaz et ve bir günde baklagil yiyorum..allahtan belıkçı açıldıda evde yapma zahmetim olmuyor.yiyip geliyoruz dışarıda
ben hamile olduğumu bilmiyodum Allahım bi iştah anlatamam öğrendiğim gün iştahım kesildi zoraki bişeyler yiyorum.öff hastalık moduna girdim :18:
pskolojik senınki canım

canım ben hiç domates salatalk almıyorum eve normaldede almazdm şimdi dahada dikkat ediyorum..ama sadece çileğe hayır diyemedim.. geçen gördüm manavda sonu gelmişti yoksa alacaktım,ondan sonra eşimle gezmediğimz manav market kalmadı yok bulamadık çileği..hele bi mevye var artık çıksada yesem bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…