2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar be de ağustos annesiyim, bebeğiimi çookkk seviyorum Allah onları sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...
ben de yememe içmeme elimden geldiğince dikkat etmeye çelışıyorum
buarda kilo alan oldu mu

Merhaba canım, ben 2 kilo aldım ( aynı haftadayız sen aldın mı?

aminn canım hoş geldin,ikili test yaptırdn mı cinsiyet belli oldu mu? kilo işine gelince ben 2 kilo aldım sen

ayşe_ce
basaktari
hbyrm

listede istediğiniz değişiklikleri yaptım
yeni gelenler hoşgelmişler

merhabalar,
ben hiç kilo almadım.
ikili testimizi yaptırdık çok şükür her şey yolunda
cinsiyeti belli değil ama benim içime erkek doğuyor

arkadaşlar göbeğinize bi şey sürüyor musunuz. ben dalinin bebe yağını kullanıyorum duştan sonra

kızlar merhabalar nasılsınız. ay dun ılk defa yemek yıyebıldım. şöylee düzgün bir sebze ve çorba falan. yarında ıkılı test ıcın gıdıcem. alah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ıkılı test yaptıranlara bır sorum olacak.
kızlar ense kalınlığı ıcın dr, kendı odasındakı usg denmı bakıyor yoksa 3-4 boyutlu ne bıleyım baska bır usg den mı bakıyor?

benim ikili testimde dr. kendi odasındaki ultrasondan baktı ve 0.8 çıktı gayet ii dedi. umarım öyledir.

Canım benim dokdorum da kendi odadındaki usg den baktı. Benim de 0,9 çıkmıştı. İyi olduğunu söyledi.

merhaba kızlar.. ben de yeni geldim 4 ağustos İnşallah doğum...
2 li test yapmadı benim doktorum daha doğrusu yapamadı bebek durmadı düzgün o da 4 lü test yaparız dedi. dün kan verdim pzt salı çıkacak sonuçlar..
oğluşum olacak benim..
perşembe gecesi malesef kanamam oldu ama çok korktum. plesenta previa var yani bebeğin eşi rahim ağzında.
geçen hafta su geliyo diye korkmuştum dr da suya bakmak için alttan muayene etti ben de adam doçent amerikada okumuş o sebeple güveniyorum tamam dedim. ertesi gün kanamam oldu dr ondan diil dese de ben korktum bidaha tövbe
bana dua edin kızlar da plasenta çıksın yukarı...

benim ikili testimde dr. kendi odasındaki ultrasondan baktı ve 0.8 çıktı gayet ii dedi. umarım öyledir.

Canım benim dokdorum da kendi odadındaki usg den baktı. Benim de 0,9 çıkmıştı. İyi olduğunu söyledi.

oh oh maşallah kızlar:)

canım adam doçent yanı vardır bıldığı bışeyler. sanırım hamılelığını yatarak gecirmen gerekiyor dımı. cok dikkate almalısın dediklerini. allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin. daha onceden gormemısmı rahım ağzında olduğunu yoksa sonradanmı oraya yerleşmiş?

bu arada arkadaşlar benim sabah bulantılarım hala geçmedi malesef. 58,5 -59 arasıydım hamile kaldığımda malesef 55,5 çıktım bu sabah. ceviz badem fındık süt meyve yiyorum ama öğün pek yiyemediğimden kilo almıyorum sanırım.

Canım önce hoşgeldin. Bu badireleri bir an önce atlatıp oğluşuna sağ salim kavuşursun inşallah. Kendine çok dikkat et, yorulmamaya gayret et, dualarım seninle...

vajinal muayenede farketti eşin altta olduğunu. yatmak da yatamıyorum malesef. sabahları bulantı yüzünden işe gelmiyorum öğlen de 2-3 saat uğruyorum. bir de malesef iş değiştirdim pazartesi tebligatı alıcam 15 gün içinde ankarada işe başlıcam. eşimin tayini sıkıntılı, onu bekliyoruz..gidince stresli günler beni bekliyo..
aranızda en dertli benim galiba.. dualarınızı esirgemeyin ne olur..

Canım önce hoşgeldin. Bu badireleri bir an önce atlatıp oğluşuna sağ salim kavuşursun inşallah. Kendine çok dikkat et, yorulmamaya gayret et, dualarım seninle...

çok teşekkürler kızlar..
moralimi bozmamaya çalışıyorum ama. oğlumu kucağıma alacağım günü düşününce rahatlıyorum.. bir de atkı örmeye başladım.. ben ona sarıldım ki o da bana sarılsın..

ayrıca bebeğinin hareketlerini hissedeniniz var mı? ben sanki arada bir bişi hissediyom ama emin olamıyorum

allah başka dertler vermesin bunlar çözülebilir dertler arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…