bu arada arkadaşlar benim sabah bulantılarım hala geçmedi malesef. 58,5 -59 arasıydım hamile kaldığımda malesef 55,5 çıktım bu sabah. ceviz badem fındık süt meyve yiyorum ama öğün pek yiyemediğimden kilo almıyorum sanırım.
vajinal muayenede farketti eşin altta olduğunu. yatmak da yatamıyorum malesef. sabahları bulantı yüzünden işe gelmiyorum öğlen de 2-3 saat uğruyorum. bir de malesef iş değiştirdim pazartesi tebligatı alıcam 15 gün içinde ankarada işe başlıcam. eşimin tayini sıkıntılı, onu bekliyoruz..gidince stresli günler beni bekliyo..
aranızda en dertli benim galiba.. dualarınızı esirgemeyin ne olur..
2 akşam önce işten döndüm uzandım hemen. elimi karnıma koydum sanki bişi kıpırdadı. karnımda bi yer taş gibi. annem bebek orda diyo. tam orda bişi hissettim.. bi de dün gece içimde bişi kaydı sanki. ben de acaba atıyo muyum diyorum :)
canım ben bir kibrit kutusu kadar olmasada peynır yiyorum.1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı pekmez ve bir kaşıkta bal yiyorum.ama kaç gündür kahvaltıdan sonra istifra etmeye başladım.bugün sütümü içmedim ve istifra etmedim.bende öğlen içeceğim artık sütümü.günde 2 bardak içiyorum
kahvaltımı muhakkak yapıyorum canım.bazen ben kalkamıyorum eşim hazırlıyor sağolsun.kahvaltıda çok yüklenmiorum 1 dilm çavdar ekmeği,1 dilm peynır,pekmez zorlada olsa yiyorum
kaşar çok faydalıymış canım bolca kalsiyum var..ben sevmiyorum kaşarı..beslenmeni beğendim canım.sütüde eksik etmezsen süper olacak..benımde tek eksiğim yumurta yememek,şu bulantılarım geçsin yumurtayada başlayacağm
canım beslenme düzenlerimz hemen hemen aynı yumurta yiyemiyorum ben,ama günde 2 bardk süt içiyıorum.haftada bir gün ıspanak,2 gün balık, bir güğn k.et,bir gün beyaz et ve bir günde baklagil yiyorum..allahtan belıkçı açıldıda evde yapma zahmetim olmuyor.yiyip geliyoruz dışarıda
pskolojik senınki canım
canım ben hiç domates salatalk almıyorum eve normaldede almazdm şimdi dahada dikkat ediyorum..ama sadece çileğe hayır diyemedim.. geçen gördüm manavda sonu gelmişti yoksa alacaktım,ondan sonra eşimle gezmediğimz manav market kalmadı yok bulamadık çileği..hele bi mevye var artık çıksada yesem bol bol[/QUOT
16. haftadasın canım. bende demın okudum nette. karında tas gıbı hıssedılırmıs rahım 14. haftalarda. ne şanslısın:) tekmelerını erkenden hıssettın:) karnın buyudumu?
vajinal muayenede farketti eşin altta olduğunu. yatmak da yatamıyorum malesef. sabahları bulantı yüzünden işe gelmiyorum öğlen de 2-3 saat uğruyorum. bir de malesef iş değiştirdim pazartesi tebligatı alıcam 15 gün içinde ankarada işe başlıcam. eşimin tayini sıkıntılı, onu bekliyoruz..gidince stresli günler beni bekliyo..
aranızda en dertli benim galiba.. dualarınızı esirgemeyin ne olur..
çok teşekkürler kızlar..
moralimi bozmamaya çalışıyorum ama. oğlumu kucağıma alacağım günü düşününce rahatlıyorum.. bir de atkı örmeye başladım.. ben ona sarıldım ki o da bana sarılsın..
ayrıca bebeğinin hareketlerini hissedeniniz var mı? ben sanki arada bir bişi hissediyom ama emin olamıyorum
canım beslenme düzenlerimz hemen hemen aynı yumurta yiyemiyorum ben,ama günde 2 bardk süt içiyıorum.haftada bir gün ıspanak,2 gün balık, bir güğn k.et,bir gün beyaz et ve bir günde baklagil yiyorum..allahtan belıkçı açıldıda evde yapma zahmetim olmuyor.yiyip geliyoruz dışarıda
canim bunlari dert etme, inan hepimizin sikintilari oluyor farkli farkli
Allah bebeklerimize can sagligi versin de geregi onemli degil.
bak senin oglene kadar ise gitmeme sansin varmis,
ben ne kadar kotu olursam olayim 6 da kalkmak zorundayim
müdürümden Allah razı olsun. dr kusmaman lazım dedi bana kanamadan ötürü çünkü zorlanmada da tekrar başlayabilir. işyerimde yukarda yemekhanemiz var ve sabah kavrulmuş soğan kokusu sayesinde işyerinde heryere çıkarıyodum. durumu anlattım o da gelme sabah dedi. öğlen geliyorum oturabildiğim kadar oturup gidiyorum.
sen 16. haftaya gelmissin hissedersin belki,
bizim icin erken
benim doktorumda ne vitamin ne demir hapı hiç bişey vermesi 15. haftadayım.acaba unuttumu tekarar arayıp sorsammı?
bu haftalarda benim gibi hiç ilaç kullanmayan varmı kızlar?
masallah sana da cnm,
hep dengeli ve guzel gider beslenmemiz umarim
benim de sut konusuna daha cok egilmem lazim
ben de uğraşıyorum ama bu hafta oldu hala bi düzen tutturamadım. hamilelikten önce şöle böle yapçam diyodum ama balıktan ve tavuktan tiksindim malesef.. hatta ben nerdeyse herşeyden tiksinmiştim daha 1 haftadır akşamları biraz yemek yiyorum. abur cuburla geldim bu haftaya
mrb ben 14.haftaya başladım düzenli yiyemediğim için dr um 1 hafta önce elevite başlamamı istedi ve başladım..
ayy kıızlarr ne güzel besleniyosunuz yaa okudum hepsini ben binde birini anca yumurtanın yarısını zor yiyorum sabahları süt içsem hemen istifra ediyodum bıraktım ama hemen başlamam gerek peppermintin dediği gibi tahılla sütü karıştırıp sütü öyle tüketmem gerek hiç yoktan...kırmızı et tiksinti geldi balık zaten sevmem ama onada başlamam gerek..eskiden daha çok yiyordum yemekleri ama artık yiyemiyorum kilo vermişim zaten 3tü 3.5 vermişm.hemem alıştırmam lazım kendimi yemeye
sizleri okuyunca azimlendim sanki
kızlar ne kadar çok yazmışsınız yetişemiyorum okumaya bende bugün gittim doktora kuzucum kocaman olmuş 9 cm 100 gram:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?