2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıca bebeğinin hareketlerini hissedeniniz var mı? ben sanki arada bir bişi hissediyom ama emin olamıyorum[/QUOTE]

aynen ben de sanki içeride bi kelebek kanat çırpıyo gibi hissediyorum, bazen de gülüyorum kendime atıyomuyum acaba diye

geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda
bulantılar başımıza bela ben 12 haftadayım braz azaldı ama 16.haftaya kadar uzayabiliyormuşinşallah çabuk atlatırız

2 akşam önce işten döndüm uzandım hemen. elimi karnıma koydum sanki bişi kıpırdadı. karnımda bi yer taş gibi. annem bebek orda diyo. tam orda bişi hissettim.. bi de dün gece içimde bişi kaydı sanki. ben de acaba atıyo muyum diyorum :)

canım sağ elını karnının ustune koy ve gücün yettığı sayıda ya mübdi de. yada yıne karnını elının ustune koy bol bol bıldığın duaları oku. bıze yardımcı olacak tek kısı rabbım. bızlerde burdan duacınız. bızde gülllük gülüstanlık değilizki. allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

16. haftadasın canım. bende demın okudum nette. karında tas gıbı hıssedılırmıs rahım 14. haftalarda. ne şanslısın:) tekmelerını erkenden hıssettın:) karnın buyudumu?

ayy evet bahar gelsede güzel güzel meyve sebze yesek karpuz erik çilek kiraz kışın meyve olarak bi portakal yeniyo :) ama yaz meyveleri bibaşka oluyo :)) olsada yesek ...

16. haftadasın canım. bende demın okudum nette. karında tas gıbı hıssedılırmıs rahım 14. haftalarda. ne şanslısın:) tekmelerını erkenden hıssettın:) karnın buyudumu?

evet büyüdü karnım :) pantolonlar sıkmaya başladı. artık yatınca bile tümsek duruyo göbeğim. haftalardır aynanın önünde bakıyorum karnıma büyüdü mü diye ama artık tam farkediliyo.. senin de az kalmıştır 10 güne iyice farkesersin..

arkadaşlar ayrıca Allah başka dert vermesin haklısınız.. bebişimi sağlıkla kucağıma alayım da diğer herşey teferruat.. yoluna girer Allahın izniyle.
ben kanamanın olduğu günden beri elimi karnıma koyup ayetel kürsi nas felak okuyorum Allahım bebeğimi korusun diye.

Kızlar aranızda aşeren var mı hiç bilmiyorum ama eğer kavun çilek arayıpta bulamayan olursa
(bir arkd.yazmıştı) kavunlu çilekli sakızlar var ya onlardan atın ağzınıza o da kesermiş bir nebze

canim bunlari dert etme, inan hepimizin sikintilari oluyor farkli farkli
Allah bebeklerimize can sagligi versin de geregi onemli degil.
bak senin oglene kadar ise gitmeme sansin varmis,
ben ne kadar kotu olursam olayim 6 da kalkmak zorundayim

sen 16. haftaya gelmissin hissedersin belki,
bizim icin erken

masallah sana da cnm,
hep dengeli ve guzel gider beslenmemiz umarim
benim de sut konusuna daha cok egilmem lazim

ben de bilmiyorum Wallaha hissettiğim bebeiş mi gaz mı.. ama bebek sanmak bile çok güzel

benim doktorumda ne vitamin ne demir hapı hiç bişey vermesi 15. haftadayım.acaba unuttumu tekarar arayıp sorsammı?
bu haftalarda benim gibi hiç ilaç kullanmayan varmı kızlar?

mrb ben 14.haftaya başladım düzenli yiyemediğim için dr um 1 hafta önce elevite başlamamı istedi ve başladım..

ayy kıızlarr ne güzel besleniyosunuz yaa okudum hepsini ben binde birini anca yumurtanın yarısını zor yiyorum sabahları süt içsem hemen istifra ediyodum bıraktım ama hemen başlamam gerek peppermintin dediği gibi tahılla sütü karıştırıp sütü öyle tüketmem gerek hiç yoktan...kırmızı et tiksinti geldi balık zaten sevmem ama onada başlamam gerek..eskiden daha çok yiyordum yemekleri ama artık yiyemiyorum kilo vermişim zaten 3tü 3.5 vermişm.hemem alıştırmam lazım kendimi yemeye
sizleri okuyunca azimlendim sanki

masallah sana da cnm,
hep dengeli ve guzel gider beslenmemiz umarim
benim de sut konusuna daha cok egilmem lazim

ben de uğraşıyorum ama bu hafta oldu hala bi düzen tutturamadım. hamilelikten önce şöle böle yapçam diyodum ama balıktan ve tavuktan tiksindim malesef.. hatta ben nerdeyse herşeyden tiksinmiştim daha 1 haftadır akşamları biraz yemek yiyorum. abur cuburla geldim bu haftaya

tavuk onemli degil cnm,
doktorum tavugu hic yemesen bile bisey kaybetmezsin dedi bana

ama balik cok onemliymis,
nasil seviyosan o sekilde yemeye calis cnm

cnm artik biraz zorla kendini.
kirmizi eti ben de hic yiyemiyodum esim zorla sevdirdi sagolsun,
sogansiz kofte yapti bana, hamburger ekmeginin icine koydu onu, yanina domates, salatalik tursusu,
ev yapimi hamburger oldu,
tavsiye ederim
bigun de iskenderciye goturdu, ustunde yogurt olunca anlamadim et oldugunu yiyebildim
bazen de kofte yapiyor

hic yemek yapmayi bilmezdi, koftey ogrendi simdi benim yuzumden ))

ne güzel yazmışsınız kızlar yetişemedim size...şimdi geldim
Dr.bana yazdığı ilaçlar osteocare ve ferrum fort birde hamilelik öncesinden beri folbiol içiyorum.
bugün maşallahh iyi yedim akşamları hiç bulantım olmuyor daha iyi yiyorum...
yavaşş yavaşş gidiyor bu bulantılar gerçekten 2-3 hafta daha sabıırrrr...
birde bende bugün kıpırtı hissettim sabah yatakta sağ tarafıma yatmışım alarm çaldı ona uyandım bişey pıt pıt pıt attı 3 keree hareketleri başladı galibaaa

kızlar ne kadar çok yazmışsınız yetişemiyorum okumaya bende bugün gittim doktora kuzucum kocaman olmuş 9 cm 100 gram:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…