ben eylülde evlendim.eylülde devletişine girdim çocuğumda eylülde olcak kendime eylülü uğurlu ilan ettimama çocuğuma eylül adını koyarsam hüzünlü olurmu çünkü isimler kişiliği etkiler diye bir yazı okumuştum .ama beğeniyorum EYLÜL AMA ERKEK OLURSA KASIM KOYARIM :))))))))ŞAKA YAPIYORUM ERKEK İSMİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM
ilk don alın diyorlar kızlar ben bilmiyordum bende ctesi netleşsin kızım olacağı
bir don alıcam bide tulum filan alırım herhalde bir aksilik olmazsa
canım bende don ve birkaç zıbın aldım ama aynı anda, o kabul olmaz mı acaba
bana eylül hüzünden ziyade güzel bir ayı hatırlatıyor.rengarenk ağaçlar,sıcaktan boğulmadığın bir ay
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
Kızım oluyor diyenlere çoook imreniyorum.. bende kız istiyorum.
ilk don alın diyorlar kızlar ben bilmiyordum bende ctesi netleşsin kızım olacağı
bir don alıcam bide tulum filan alırım herhalde bir aksilik olmazsa
bizim forumdamı cnm?
ben eylülde evlendim.eylülde devletişine girdim çocuğumda eylülde olcak kendime eylülü uğurlu ilan ettimama çocuğuma eylül adını koyarsam hüzünlü olurmu çünkü isimler kişiliği etkiler diye bir yazı okumuştum .ama beğeniyorum EYLÜL AMA ERKEK OLURSA KASIM KOYARIM :))))))))ŞAKA YAPIYORUM ERKEK İSMİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM
anladim canim. 2 kaybin icin cok uzuldum.
ama bunu hayirlisiyla sag salim kucagina alacaksin insallah. ben oyle hissettim cnm
evet cnm ben mali musavirim.
ama bagimsiz degil ozel bir sirkette calisiyorum cnm
sağol canım.daha önce görüşmüştük senle..hatta eşimin aşil tendonu kopmuştu.hatırladınmı.......
bu testler konusunda benimde kafam çok karışık. internetten binlerce sayfa okudum. bir çoğunda risk çıkmış ama gayet sağlıklı bebekleri olmuş. bu testlerle zaten sadece yüzde tespit ediliyor. kesinliği olan birşey değil. ben ikili testi yaptırmıştım doktorum senin ikili testteki kan tahlilin eksik dedi. bu durumda o testi kaçırdım. şimdi 3lü test mi 4 lümü yaptırıyım diye düşünüyorum. nede olsa bebişe zararı yok içimiz rahat eder yaptırdık deriz her testi hiç olmazsa. gerçi bide stabil doktor bulsam bana iyice anlatıcak. burda içinizde anadolu yakasında oturup doktorundan memnun olanlar varmı arkadaşlar? ve testlerinizi nerde yaptırıyorsunuz?
günaydın kızlar ben geldim.
herkes iyidir sağlıklıdır güzel haberleri vardır işallah. biraz okudum herkes kızı olsun istiyormuş. bide herkesin bebişi kız. benim daha kesinleşmedi. %100 erkek hissediyordum, 11. haftada doktor erkeğe benziyor dedi. 13 de yine erkeğe benziyor dedi. işallah şimdiki gidişimde öğrenirim. galiba biraz erkek istiyorum ilk bebeği ama sağlıklı olsunda tabiki gerisi önemli değil.
bu arada sizlere birşey sorucam benim2li testimin kan sonucu kaybolmuşbu durumda yapılmadı sayılıyor sadece ultrason sonuçları var. ben şimdi 3lü testmi yaptırıyım yoksa 4lümü?
bu arada benim doğum günümde ağustosta bende aslanım:)) bütün aile aslan ne hikmetse bebişimde aslan olucak allahın izniyle.
bölge hstde ssklı ya 12 tl ödüyorum ben.....
ilk hamişliğimde gitmiştim ben nenehatuna içimize sinmedi dr bıraktık medıcana camlıca da doğum yapmıştım....
canım pendık kaynatcada. e5 kenarında eskı adıyla nenehatun, yenı adıyla medıcıne asya hospıtal var.
ben burda aylin akıncı ya gıdıyorum.
çok tatlı dıllı, gereksız test ıstemeyen, ayrıntılı anlatan ve meraklı sorularıma sabırla cevap veren bır dr.
öyle pahalıda değil ssk lı muayne fıyatı yanılmıyorsam25 tl civarı.
belki 4-5 kişi bekliyorsun sana sıra gelmesı ıcın ama içeri girince beklemeye deyiyor.,
kaldıkı hastanede 24 saat kadın doğumcu var. oldu gece sancınmı oldu yada bebeğinimi gormek ıstıyorsun gıt gorben her hafta gıdıyorum valla usg ye.
kımse sana demıyor sen 15 gun sonra gelecektın nıye gelsın sımdı dıye.üstelik aksam saatlerınde kımsecıkler olmuyor hastanede sıra falanda yok yanı.
bana sorarsan bı gıt gor derım. gunduz aylın akıncı. gece herhangı bır dr dusebılıyor.
canım nene hatun bana o kadar uzakki. sancım mancım tutsa nene hatuna ulaşamadım yolda doğururum kesin:))
canım bende ıkılı testımı bebek bır hafta onden gıttığı ıcın ıstemedende olsa kaçırdım. dr hıc ucluden bahsetmedı bıle. dırek 15 gun sonra gelde 4lu zeka testı yapalım dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?