2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana eylül hüzünden ziyade güzel bir ayı hatırlatıyor.rengarenk ağaçlar,sıcaktan boğulmadığın bir ay

ilk don alın diyorlar kızlar ben bilmiyordum bende ctesi netleşsin kızım olacağı
bir don alıcam bide tulum filan alırım herhalde bir aksilik olmazsa

EVET CANİM, İLK DON ALMAK UGURLU OLURMUS,
COCUK DONANİRMİS BOYYLEEE, bisuru esyasi olurmus

ben de cinsiyetine gore ilk donlar alicam minik totosunaaa:97:

benim de erkek ismi var aklimda,
ama kiz bulamiyorum bir turlu

sevdigim isimler hep kapildi onceden,
eylul,
yagmur
nehir
:-((

anladim canim. 2 kaybin icin cok uzuldum.
ama bunu hayirlisiyla sag salim kucagina alacaksin insallah. ben oyle hissettim cnm

evet cnm ben mali musavirim.
ama bagimsiz degil ozel bir sirkette calisiyorum cnm

sağol canım.daha önce görüşmüştük senle..hatta eşimin aşil tendonu kopmuştu.hatırladınmı.......

günaydın kızlar ben geldim.

herkes iyidir sağlıklıdır güzel haberleri vardır işallah. biraz okudum herkes kızı olsun istiyormuş. bide herkesin bebişi kız. benim daha kesinleşmedi. %100 erkek hissediyordum, 11. haftada doktor erkeğe benziyor dedi. 13 de yine erkeğe benziyor dedi. işallah şimdiki gidişimde öğrenirim. galiba biraz erkek istiyorum ilk bebeği ama sağlıklı olsunda tabiki gerisi önemli değil.

bu arada sizlere birşey sorucam benim2li testimin kan sonucu kaybolmuş bu durumda yapılmadı sayılıyor sadece ultrason sonuçları var. ben şimdi 3lü testmi yaptırıyım yoksa 4lümü?

bu arada benim doğum günümde ağustosta bende aslanım:)) bütün aile aslan ne hikmetse bebişimde aslan olucak allahın izniyle.

canım pendık kaynatcada. e5 kenarında eskı adıyla nenehatun, yenı adıyla medıcıne asya hospıtal var.
ben burda aylin akıncı ya gıdıyorum.
çok tatlı dıllı, gereksız test ıstemeyen, ayrıntılı anlatan ve meraklı sorularıma sabırla cevap veren bır dr.
öyle pahalıda değil ssk lı muayne fıyatı yanılmıyorsam25 tl civarı.
belki 4-5 kişi bekliyorsun sana sıra gelmesı ıcın ama içeri girince beklemeye deyiyor.,
kaldıkı hastanede 24 saat kadın doğumcu var. oldu gece sancınmı oldu yada bebeğinimi gormek ıstıyorsun gıt gor ben her hafta gıdıyorum valla usg ye.
kımse sana demıyor sen 15 gun sonra gelecektın nıye gelsın sımdı dıye.üstelik aksam saatlerınde kımsecıkler olmuyor hastanede sıra falanda yok yanı.
bana sorarsan bı gıt gor derım. gunduz aylın akıncı. gece herhangı bır dr dusebılıyor.

bölge hstde ssklı ya 12 tl ödüyorum ben.....
ilk hamişliğimde gitmiştim ben nenehatuna içimize sinmedi dr bıraktık medıcana camlıca da doğum yapmıştım....

canım bende ıkılı testımı bebek bır hafta onden gıttığı ıcın ıstemedende olsa kaçırdım. dr hıc ucluden bahsetmedı bıle. dırek 15 gun sonra gelde 4lu zeka testı yapalım dedı.

bölge hstde ssklı ya 12 tl ödüyorum ben.....
ilk hamişliğimde gitmiştim ben nenehatuna içimize sinmedi dr bıraktık medıcana camlıca da doğum yapmıştım....

canım doğru dıyorsun dığer dr ları suratsız ama artık ısmıyle eraber dr larda değişti.
aylin akıncıyı deneyın derım. ben gercekten cok soru soruyorum sormasam bıle o zaten sakınlıkle anlatıyor herseyı. ınanın değerlı bır dr. bolgedekı banu hanıma ılk hamılelığımde gıtmıstım. az kalsın kadın esımın elınde kalıyordu. evet doğumu guzelmıs banu nun ama hastaya davranısı cok fena. yada bana oyle denk gelmıstı. ama arkadasımda orda doğum yaptı banu yaptırmıs. cok guzel geçmıs doğum.

canım nene hatun bana o kadar uzakki. sancım mancım tutsa nene hatuna ulaşamadım yolda doğururum kesin:))

canım bende ıkılı testımı bebek bır hafta onden gıttığı ıcın ıstemedende olsa kaçırdım. dr hıc ucluden bahsetmedı bıle. dırek 15 gun sonra gelde 4lu zeka testı yapalım dedı.

4 lüde heryerde yokmuş. ya okuyorum sitelerden kafam karışıyor. bi kısmında 4lü daha kapsamlı daha iyi demişler. bir kısmında 3lüde farklı şeylere bakılıyor demişler anlamadım gitti. düşününce aslında çok mantıklı bir test de değil içimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz işte. sana o testi yaptıran herkes içinden yüzde veriyorlar. hiçbir şekilde risk çıksa bile kesinliği yok. zaten uzman tv de kağan kocatepe bile söylüyor yüksek risk de çıksa amniyosentez yaptığımız hastaların çoğunun bebeklerinde hiçbirşey çıkmıyor diye.

cnm senin nasıl bir sorunun olmuştu, demek senin de ikinci
bende forumlarda okudum çok suratsız diye ama bize öyle davranmadı
ya da ben kendimi kötüye hazırladım diye )
benimde bir arkd.doğum yapmış ondan gittim.... o hstde çok el değiştirdi
nenehatun olarak da baya geçmişi de kötü netde araştırınca görmüştük o yüzden tekrar dönmeyiz oraya dr iyi de olsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…