• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,maşallah dün gece 12e kadar yazışmışsınız. Ben dün gece çok kötü oldum başım dönüyor, midem bulanıyordu.Hem de ne baş dönmesi sanırım tansiyonum düştü bu öğlen doktora gideceğiz inşallah bebeğim de bende iyiyizdir.

bende de 3 gundur bas donmesi var canim.

insallah doktor rand.nuz iyi gecer canimm

günaydın arkadaşlar.

valla boş gezenin boş kalfası olunca yazıyorsunuz 12 ye kadar. keşke bende çalışsam. evde sıkılıyor insan durmadan düşün moral bozukluğu.

bu arada annem geldi bugün bebeğin kız olduğuna çok sevindi. allal dedim bütün bebekler kız zaten yeğenlerim. e bide ben olmuşum kızı var yani. erkeğe bu kadar sevinmemişti. bi benim erkek isteyen sanırım. bu arada bide dün bütün gün cinsiyetle ilgili yazıları okudum hatta sizede gönderdim. erkek olma ihtimali bebeğin kıza göre daha fazlaymış. öle yazmışlar bütün heryerde uluslararası bir araştırmaymış. bizim grup için geçerli değil heralde:)) bide ultrasonda kız olduğu sanılan bebeklerin erkek çıkma ihtimalide çok görülmüş bişimiş. bakalım gene değişirmi benim bu durum:))

bu arada ağzından yada burnundan kan gelen arkadaşlar. bu çok normal bişey sakın panik yapmayın bu haftalarda artan kan basıncı ile ilgili. her hafta takip ettiğim bir yabancı sitede yazıyor zaten. hiçbir zararı vs yok.

İnşallah canım,iyi geçer. Şuanda da var baş dönmem kalbim çarpıyor falan.İnternetten öğrendiğim kadarıyla azalan kan basıncıyla ilgili bişeymiş
Benimde başım dönüyor mecazen ama sinirden...Çok tahammülsüz oldum birçok konuya.Kendimi ve sinirlerimi kontrol edemiyorum...Sizlerdemi ölesiniz? işyerinde ondan dolayı çok zorlanıyorum......:18::18:

eyeszay,seni şuan çok iyi anlıyorum;bende hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri hep bebeğimin erkek olduğunu hissettim. 13.haftada erkek olduğunu fakat emin olmadığını söyledi doktorum 15.haftada ise kesin olarak erkek dedi.
16. haftada test sonuçlarım için gittiğimde kontrol için usg'de girdim kıza benziyor yahu dedi fakat sonunda yok yok erkek dedi. kafamızı allak bullak etti ama inan hiç takılmak istemiyorum cinsiyete;çünkü geçen hafta epey bi akıntım olmuştu ve doktor rahmin açıldığını düşük olabileceğini düşünmüştü ve ömrümden ömür gitti adeta.Çok şükür atlattık ve önemli olan sağlıkla kucağıma almak:49:

günaydın arkadaşlar.

valla boş gezenin boş kalfası olunca yazıyorsunuz 12 ye kadar. keşke bende çalışsam. evde sıkılıyor insan durmadan düşün moral bozukluğu.

bu arada annem geldi bugün bebeğin kız olduğuna çok sevindi. allal dedim bütün bebekler kız zaten yeğenlerim. e bide ben olmuşum kızı var yani. erkeğe bu kadar sevinmemişti. bi benim erkek isteyen sanırım. bu arada bide dün bütün gün cinsiyetle ilgili yazıları okudum hatta sizede gönderdim. erkek olma ihtimali bebeğin kıza göre daha fazlaymış. öle yazmışlar bütün heryerde uluslararası bir araştırmaymış. bizim grup için geçerli değil heralde:)) bide ultrasonda kız olduğu sanılan bebeklerin erkek çıkma ihtimalide çok görülmüş bişimiş. bakalım gene değişirmi benim bu durum:))

bu arada ağzından yada burnundan kan gelen arkadaşlar. bu çok normal bişey sakın panik yapmayın bu haftalarda artan kan basıncı ile ilgili. her hafta takip ettiğim bir yabancı sitede yazıyor zaten. hiçbir zararı vs yok.

canim gunaydin,
bence artik sen de kafani takma, fazla okuyup aklini karistirma
bebegin artik 4 aylik senin , 4. aydaki cinsiyet tahmini bence buyuk ihtimal dogrudur,
kiz fikrine alismaya calis ve de hayirlisi buymus de.

bak benim annemin 2 kizi 2 oglu var,
babam derki keske 4 kizim olsaymis. kizlar vefali oluyorlar anne babaya unutma

:34:

burun kanamasi bende de oluyor, hatta diseti kanamasi da.
hamilelikte normalmis, doktorumda soyledi

İnşallah canım,iyi geçer. Şuanda da var baş dönmem kalbim çarpıyor falan.İnternetten öğrendiğim kadarıyla azalan kan basıncıyla ilgili bişeymiş

evet canim hepsi normal seyler bunlarin.
nefes darligi, kalp carpintisi, bas donmesi, denge kaybi, bayilma hissi, hatta dusme
bunlar muhtemel basimiza gelebilecek seyler

ama ben yine de ilk 3 aya gore iyim sukur. azicik halsizlik ve de bas donmesine raziyim ben , beterinden korusun Allah,
istahim da daha yi sayilir
hala tiksindigim seyler cok ama onlarin da muadillerini bulup yiyorum napiimm

herkse günaydın.. bu baş dönmesi burun kanaması filan çok takmayın kafanıza.geçenlerde benimde yürüyen merdivende başım bi döndü 3-4 basamak geri geri düştüm.allahtan eşim vardı ona doğru düştüm de o tuttu beni.bi de çok şaşırdı napıyosun sen yaa dedi bende hiiç içimden düşmek geldi düşüyorum dedim :)).bide banyo dolabının alt çekmecesine uzandım gerisin geriye pat diye düştüm.allahtan başımı çarpmadım.bi yerlerimin üstüne düştüm:))

böyle acayip bi denge bozukluğum oldu.bide bir haftadır acayip bir baş ağrısıyla uyanıyorum sabahları.birkaç saat sonra geçiyo.korkmuyorum ama üstelemiyorum olur böyle vakalar diyorum.taktıkça daha çok takıyo insan çünkü.

şu internetten çok fazla araştırma yapmakta iyi gelmiyor.fazla bilgi moral bozuyo bazen.bu arada cinsiyet konusunda bende hep erkek diyodum.rüyalarım filan hep erkek üstüneydi.ve rüyalarım genelde olduğu gibi çıkar.bu yüzden kız olma ihtimalini hiç düşünmemiştim.ama kızmış.daha çok sevindim,kız çocuğu berekettir derler. cinsiyete fazla kafa takmayalım.sağlıklı eksiksiz kusursuz hayırlı olsunlar da önemli değil gerisi.

bende hamilelikle balığı terk ettim birgün ve ilk kez evde yapayım dedim onu berbat yaptım tabii sonra dayemek için zorladım ve tiksindim sanırım artık dışarıda da yiyemiyorum neyse beni beslenme uzmanı olan dr da omega 3 verdi hap olarak sabah akşam onlardan içiyorum seven seas diye bir marka bi araştır istersen solgar gnc gibi markalarda var plastik gibi yutuyorum valla sende muhakkak basla omega 3 ben gene uzun uzun yazarım ama sen gene de hap al :)))) ehuehuehuehu:))bugün çok matragım ya kahretmesin kendi kendime düşünüp gülüyorum valla idare edin
bende su doğum kurslarına bakıcam bide doğum koçu ve doğum fotosu olayları var uffff ne zor işler ya anacım gtmiş doğurmuş gelmiş omegasıymış druymuş koçmuş moçmuşşşş ohh ne rahatlarmış:))))

bu arada YouTube - Yansımalar - Asude linkindeki parça bebiklerimize iyi gelirmiş miş özellikle doğumda dinliyolarmış bilginize :))) öpüldünüz efem kocaman kocaman :))

bana da dr dün balık yiyemiyorum diince seven seas markalı pulse diye bi balık yağı hapı verdi. arada bir alabilirsin dedi. sürekli kullan demedi. iştah problemim de olduğundan iştahın da açılır dedi.

acaba aynı ilaçtan mı bahsediyoruz?

tünaydın kızlarr,ya benim aklım çok karıştı kendi dr um cinsiyete büyük ihtimal erkek dedi,geçen rahatsızlandım evin yakınında bir dr a gittim oda büyük ihtimal kız dedi :S ne saçma bi durum bu yaaa :( haftaya kontrolüm var inş. belli olur :(

tünaydın kızlarr,ya benim aklım çok karıştı kendi dr um cinsiyete büyük ihtimal erkek dedi,geçen rahatsızlandım evin yakınında bir dr a gittim oda büyük ihtimal kız dedi :S ne saçma bi durum bu yaaa :( haftaya kontrolüm var inş. belli olur :(

benim oğlan pipisini göstermeye pek meraklı galiba. her gittiğimizde dr bakın pipisi diyo.bi de resmini veriyo pipisinin.. dün de eşime bak yumurtaları diyodu. ben bi yumurta lafı duydum da anlamamıştım. eve gelince eşime sordum o dedi.

bebeğin pozisyonundan anlaşılamıyodur sizinki..

Son düzenleme:
benim oğlan pipisini göstermeye pek meraklı galiba. her gittiğimizde dr bakın pipisi diyo.bi de resmini veriyo pipisinin.. dün de eşime bak yumurtaları diyodu. ben bi yumurta lafı duydum da anlamamıştım. eve gelince eşime sordum o dedi.

ayyy ne güzel yaa,inş. bende haftaya görürüm :D sen hafta olarak benden öndesin,kaçıncı haftada gördüler pipisini :D

:32:

bi de ben her gidişimde acaba kız demez mi diyorum bi umut... sonra oğlum da hayır anne ben erkeğim diye pipisini uzatıyo Maşallah...

oyyy olsun bi doğsun da ben vazgeçtim kızdan.. pipisini ısırcam onun:33:

evlat böyle bişey heralde.. gidip gördüğüm gün dünyalar benim oluyo. bi de dokunup kokladığımı hiç düşünemiyorum...

ayyy ne güzel yaa,inş. bende haftaya görürüm :D sen hafta olarak benden öndesin,kaçıncı haftada gördüler pipisini :D

bana 11+5 te büyük ihtimal erkek dedi. ama kızlar da bazen şeyleri şişkin olup yanıltabiliyo dedi. sanra 15+2 ydi sanırım pipisini gösterdi dr..
o günden beri de kanamadan ötürü 3 defa bakıldı hepsinde pipisini gösteriyo :9:

bana 11+5 te büyük ihtimal erkek dedi. ama kızlar da bazen şeyleri şişkin olup yanıltabiliyo dedi. sanra 15+2 ydi sanırım pipisini gösterdi dr..
o günden beri de kanamadan ötürü 3 defa bakıldı hepsinde pipisini gösteriyo :9:

maşallahhh,beklemekten başka çare yok :D kız erkek farketmez gerçi hepimizin melekleri sağlıklı kucağımıza gelsin yeter bize;)

:32:

bi de ben her gidişimde acaba kız demez mi diyorum bi umut... sonra oğlum da hayır anne ben erkeğim diye pipisini uzatıyo Maşallah...

oyyy olsun bi doğsun da ben vazgeçtim kızdan.. pipisini ısırcam onun:33:

evlat böyle bişey heralde.. gidip gördüğüm gün dünyalar benim oluyo. bi de dokunup kokladığımı hiç düşünemiyorum...

benimde içimden ilk zamanlar hep kız geçiyordu,dr ilk erkek dediğinde bi duraksamıştım :D ama sonra alıştım ta ki geçen dr kız diyene kadar,acaba kızmıdır diye heyecan yapıyorum kimseye çaktırmasamda:D off zaman geçmiyor ama

merhaba anneler nasılsınız:9:
teyze oldum kızlar teyze:))
kızkardeşim c.tesi günü doğum yaptı. gece 2 de beni aradı ya benim suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi. biraz bekleyelim anlarız dedim 5 dk. sonra yine aradı foşurt diye suyum geldi dedi hemen hasteneye gittik. sabah 10 da doğuma girdi. teyze olmak çok güzel bi duyguymuş:))
şimdi sıra bende apustosta inş. bende 2. kez bu duyguyu yaşıcam

bizde haftaya kontrole gidicez. cinsiyetini öğreniriz herhalde büyük bir ihtimalle. yaa ben dokotra gitmeden önce bi korku sarıyo ya kötü bişey derse falan diye. oğlumda da hep aynı korkular vardı hala yenememişim demekki:49:

Back
X