2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm geliyo..
ama face açmadım o yüzden göremedim seni,
sana söyledikten sonra bekledim sitede gelirsin diye ama yönetici kişiler yoktu heralde neyse yarın oradanda görüşürüz...
iyi geceler..

haha. akşam en son ben yazmışım. sabahta ilk ben geldim. günaydın herkeslereeeeee. herkes nasıl bu güzel pazar gününde?

günaydın eyesnaz..sadece sen varsın bu sabah..
hepinizin yazdıklarınızı okudum desteğiniz ve olumlu görüşleriniz için sağolun..ama işte insanın kafasıına bir kez sokuldu mu böyle bişi gelde çıkar...babamız inş bişey olmayacak diyor inş sizlerin dediği gibi olur..cumartesiyi sabırsızlıkla ama en çokta korkuyla bekliyorum...

My Little Sunshine, Pazartesi gunku beslenme notlarini merak ediyorum, simdiden cok tesekkurler. Arkadaslarin cogu benim haftamda 2-3 kilo almis ben 7 kilo aldim. Doktorumun onerisi ile multivitamin ve kalsiyum takviyesini 14.haftadan beri aliyorum. Bir yerde 20.haftadan sonra alinan vitaminlerin kilodan baska bir ise yaramadigi yaziyordu, dogruluguna katiliyor musun? Internette de o kadar cok bilgi kirliligi var ki, bilgi ararken kafamiz cok karisiyor tabii...Bunun uzerine farkli doktorlarin farkli onerileri de ayri bir durum...Sen daha bilincli besleniyorsundur, super..

canım bana da tek kullanımlık vermişti ama işe yaramadı bu defa tekrar söyleyeceğim senn akıntı nasıldı benim çok fazla beyaz krem arası kaşıntı koku yok

Arkadaslar, cinsiyet degisikligi ile yazdiklarinizi dikkatlice ve sasirarak okudum ve simdi acaba bizim bebegimizin cinsiyeti de farkli mi diye dusunmeye basladim. 20.haftadaki ultrasonda daha da netlik kazanir diye dusunuyorum ama bize zaten %99 kiz bebek denilmisti, biz de bu dusunceye alistik acikcasi...

Eyeszay, yasadiklarin icin uzgunum canim, en cok destege ihtiyacin oldugu zamanda bu sekilde olmasi eminim seni cok yipratmistir. Hakkinizda hayirlisi olsun ama bebeginin bir babaya da ihtiyaci var canim. Ben de "Baby Book" isimli kitabi okuyorum dogumdan iki yasina kadar...Orada en cok ustune basilan konulardan biri de bebegin daha dogdugu andan itibaren anne ile yakinligi kadar baba ile de ayni sekilde olmasindan bahsediliyor. Baba da hemen bebegi kucagina alip onunla goz temasi kurmaliymis. Sanirim onceden Atina'da yasiyordun ilginc ama muhtemelen kulturlerimiz yakindir diye dusunuyorum, biz de Birlesik Arap Emirliklerinde yasiyoruz.

Venus ben dun doktora gidecegini zannetmistim simdi anliyorum ki haftaya Cumartesi gidiyorsun, cok endiselenme diyecegim ama insan ister istemez endiseleniyor. Biz de bu hafta 4'lu test sonucunu alacagiz. Detayli ultrasondan sonra Amniyo sentezin yapilip yapilmayacagina karar verilecek, biz de riskli gruptayiz yani.

günaydın melek anneleri
yhaa kızlar ben kendimi çok yorgun halsiz ve ağır hissediyorum.
kilo almadım diyetisyen kontrolünde besleniyorum
bebek alıyor ben almıyorum. inş almam aksıne veririm. ve örnekleri var diyetisyenim söyledi. size tavsiyeem sizde yardım alın çok daha iyi oluyor.
cinsiyetini öğrenemeyen var mı yada biri kız biri erkek diyen drlarınız oldu mu yanılma payı yüksek bu aylarda biliyorsunuz

bende çok kilo aldım.5 kilo kadarcık.aynen senin gibi düşünüyorum canım sigarayı bırakmamlada kesin alakası var.
daha öncedende sigarayı bırakmaya çalışmıştım.o zamanda hemen kilo almaya başlamıştım.
aslında çok yemiyorum ama şişiyorum ilginçtir.sonumun bu gidişle çok kötü olcağını düşünüyorum

senin hangi riskin yüksek çıktı...yaş riskiyse hiç takılma canım..

canım bana da tek kullanımlık vermişti ama işe yaramadı bu defa tekrar söyleyeceğim senn akıntı nasıldı benim çok fazla beyaz krem arası kaşıntı koku yok
canım benim akıntı beyaz kremimsi..çok nadir açık sarı gibi oluyor ve kaşıntı vardı 3-4 gündür...bana verilen fitil keto....., az önce kadın doğumcu bi akideşimi aradım o pimaf.... fitili tavsiye etti...ne kullanıcam bilmiyorum...yaa günlük pedler bu kaşıntıyı çok mu tetikler ki? onu kullanmasam da çamaşırım mahvoluyor...offfffffffff

napıcas yaa diyetisyene gidip yardım falan mı alsam...tansiyon ve şeker sorunu yaşıyacağız bu gidişle

hippycim bu arada yeni kitap aldım okudunmu. bizim kitapta ben 5. 6. 7. 8. ve 9. ay hariç bitirdim kitabı. o aylarıda heyecan olsun diye geldiği zaman okumak istedim. şimdi yeni kitabı okuycam anlatırım detaylarını.

canım şu kitabının adı neydi???
bu arada nsılsın bugün?
kısıııııın napıooo başladı mı gene hareketlerine ihiih

senin hangi riskin yüksek çıktı...yaş riskiyse hiç takılma canım..

Trisomi 18/21'de biyokimya ve anne bilgilerine gore yuksek risk cikti. Bir de kiz bebeklerde BhCG degeri kanda daha yuksek cikiyormus+ ben IVF hastasiyim, IVF hastalarinda da bu degerlerin daha yuksek ciktigi verilen bilgiler arasinda. Ense kalinligi olcumu normal ve burun kemigi cok rahatlikla goruldu. O yuzden 20.haftadaki detayli ultrason cok buyuk onem arzediyor. Senin kiz bebek miydi?

Miyavmiyav, kilo almada rekor hala bende...Seninki de normal bence. Multivitamin aliyor musun?

Hippy, Ben de de biraz beyaz akinti var. Eger akinti beyaz ve kokusuzsa yuksek asit ortami sayesinde potansiyel olarak zararli bakterilerin uremesine izin vermezmis. Hamilelik kitabima gore Ikinci 3 aylik donemde vajinal akintilarin arttigi zaten yaziyor. Bunun sebebi ureme organlarindaki bezlerden salgilanan hormonlarin etkisiyle mukus uretiminin artmasiymis. Eger yesil ve sari renkte cogu kez kokulu bir akintiniz varsa ve kasik bolgeniz kizarmis ve kasiniyorsa vajina enfeksiyonuna yakalanmissiniz demekmis. Onerilenlenler: Vajina ve kasik bolgenizi temiz ve kuru tutun. Vajinanin icini sabunla yikamak oradaki asit dengesini bozacagindan mantar enfeksiyonu riskini artirir. Rahat ve bol giysiler giyin, pamuklu camasirlari tercih edin yaziyor.
Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…