doktorunu değıştır. folık asıt kullanıyorsan kesınlıkle bırak...
yaa evet bak bugün gittim doktor tetanozu mutlaka ol felan demedi...dedim ki sağlık ocağı kaydımı aldı onlar takip ediyorlar gebeliğimi dedim...eer ararlarsa ve yapalım mı derlerse bişi kaybetmezsin yaptır burası Türkiye dedi eheuehe :)
hastanedeki doktoruma da sorucam gidince bakalım o ne dicekkkk...
bebişimi ne zaman hissedeceğimi sordum bugün...nisanda tekmelerinden çıldıracaksın merak etme dedi eheueheu.....bakalım o zaman değişir durum belki...bu arada anlaşılan odur ki akşamları TV başında yenilen fıstıklar,bademler,abur cuburlar artık son buluyor...illa biişi yiyjeksem o elma falan olsun bari....
bu arada aklıma şey de geldi....ben hamileliğim öncesi günde 1 paket sigara içiodum...onu bi anda bırakınca kilo almama o da etki oldu bence...
haaa bu arada ben deli gibi su içiyorum yaaaa....
yaa kızlar şu gebelikde C kategorisi ilaçlar için ne diyorsunuz??
bana bugün verilen fitil ve pomat(vajinal akıntı,kaşıntı için)C kategorisinde ???
yaa evet bak bugün gittim doktor tetanozu mutlaka ol felan demedi...dedim ki sağlık ocağı kaydımı aldı onlar takip ediyorlar gebeliğimi dedim...eer ararlarsa ve yapalım mı derlerse bişi kaybetmezsin yaptır burası Türkiye dedi eheuehe :)
hastanedeki doktoruma da sorucam gidince bakalım o ne dicekkkk...
bebişimi ne zaman hissedeceğimi sordum bugün...nisanda tekmelerinden çıldıracaksın merak etme dedi eheueheu.....bakalım o zaman değişir durum belki...bu arada anlaşılan odur ki akşamları TV başında yenilen fıstıklar,bademler,abur cuburlar artık son buluyor...illa biişi yiyjeksem o elma falan olsun bari....
bu arada aklıma şey de geldi....ben hamileliğim öncesi günde 1 paket sigara içiodum...onu bi anda bırakınca kilo almama o da etki oldu bence...
haaa bu arada ben deli gibi su içiyorum yaaaa....
yaa kızlar şu gebelikde C kategorisi ilaçlar için ne diyorsunuz??
bana bugün verilen fitil ve pomat(vajinal akıntı,kaşıntı için)C kategorisinde ???
Eyeszay, Venus ben dun doktora gidecegini zannetmistim simdi anliyorum ki haftaya Cumartesi gidiyorsun, cok endiselenme diyecegim ama insan ister istemez endiseleniyor. Biz de bu hafta 4'lu test sonucunu alacagiz. Detayli ultrasondan sonra Amniyo sentezin yapilip yapilmayacagina karar verilecek, biz de riskli gruptayiz yani.
canım benim akıntı beyaz kremimsi..çok nadir açık sarı gibi oluyor ve kaşıntı vardı 3-4 gündür...bana verilen fitil keto....., az önce kadın doğumcu bi akideşimi aradım o pimaf.... fitili tavsiye etti...ne kullanıcam bilmiyorum...yaa günlük pedler bu kaşıntıyı çok mu tetikler ki? onu kullanmasam da çamaşırım mahvoluyor...offfffffffffcanım bana da tek kullanımlık vermişti ama işe yaramadı bu defa tekrar söyleyeceğim senn akıntı nasıldı benim çok fazla beyaz krem arası kaşıntı koku yok
napıcas yaabende çok kilo aldım.5 kilo kadarcık.aynen senin gibi düşünüyorum canım sigarayı bırakmamlada kesin alakası var.
daha öncedende sigarayı bırakmaya çalışmıştım.o zamanda hemen kilo almaya başlamıştım.
aslında çok yemiyorum ama şişiyorum ilginçtir.sonumun bu gidişle çok kötü olcağını düşünüyorum
hippycim bu arada yeni kitap aldım okudunmu. bizim kitapta ben 5. 6. 7. 8. ve 9. ay hariç bitirdim kitabı. o aylarıda heyecan olsun diye geldiği zaman okumak istedim. şimdi yeni kitabı okuycam anlatırım detaylarını.
senin hangi riskin yüksek çıktı...yaş riskiyse hiç takılma canım..
bende çok kilo aldım.5 kilo kadarcık.aynen senin gibi düşünüyorum canım sigarayı bırakmamlada kesin alakası var.
daha öncedende sigarayı bırakmaya çalışmıştım.o zamanda hemen kilo almaya başlamıştım.
aslında çok yemiyorum ama şişiyorum ilginçtir.sonumun bu gidişle çok kötü olcağını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?