2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hava çok güzel..1-2 saat bahçede oturup çayımı içip geldim....misss gibi hava baharı ve sıcağı özlemişim....

hehe ben de canım ben de...bunu yesem mahvolurum ben yaa...su içse yarayan bi bünyem vaarr off off

eyeszay vallaha denedim canım...arada ufak bi sancıyla kıpraşma arası bişi oluoo gibi zaten onu yapmadan da ama...sanırım biraz daha bekleyeceğim ben

kızlar bizde tayınciyiz yaza. eşime evimiz müstakil ve bahçeli olmasını istediğimi söylüyorum ısrarla. bayılıyorum bahçeli evleree
hem bebişlerimizi istediğimiz zaman çıkarıp orda oynatabiliriz. içine küçük bir park olusturulduğunda değmeyin annelerin keyfine
allah herkese istediği gibi bir ev nasip etsin.

hava çok güzel..1-2 saat bahçede oturup çayımı içip geldim....misss gibi hava baharı ve sıcağı özlemişim....
ohh canım ne güzel yapmışsın..her gün meteorolojiye bakıyorum bıktım artık soğklardan şöyle yürüyüş yapsak dışarıda çay keyfi yapsak neyse az kaldı
ben az yerim ve çok şeyide ayırt ederim yemem.ama abur cubr düşkünlüğüm var hamilelikte azaltmaya çalştm bakalım
inşallah en kısa zamanda o bahçeye kavuşursun......

bende o şanslılardanım, devletin lojmanlarında oturuyoruz hemde müstakil..her taraf yeşillik herkesin bahçesi var nasip olursa bebeğimi 3-4 yaşına kadar burda büyütmek istiyorum ..o kadar alştımki müstakil eveapartman hayatında ne yaparım bilmiyorum

bahçeli ev çok güzel oluyor...bizim binaya ait çardak şeklinde oturma yeri var...hemen yanında yine bizim binaya ait çocuk parkı var..hemen yanımızda parkımız var..içinde oturmak için banklar var..üstelik buraya kimse girmiyor...çok sakin çok seviyorum burayı...inşallah çocumla bu parkta vakit geçirmek nasip olur...

burun kemiğine bakmadı ki adam..kızıyorum kendime şimdi keşke 2 li zmanında gitsydim bi profösörede baksaydı herşeyine...inş canım bizde sağlıklı olmasını umuyoruz.hele eşim hiç inanası gelmiyor benim arad sanki sorun çıkacakmış gibi hisse kapılıyorum.işte o analr varya nefes bile alamıyorum.

inş canım inşş...sağlılı sıhhatli ve güzel kaderli olsun çocuklarımız...

canım inşallah herşey yoluna girer ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini son ölçümlerde sorun neydi canım? bazı yazışmaları okuyamdım

canım aynı yukardaki gibi işte..son ölçümler..2 li temizid 3 lüye bi geldik risk 50/1 çok olduk tabi..

2 güne çıkıyor dediler bana..İkili testim de iki gün içindde çıkmıştı..Venüsten sonra stresim arttı...Yaptırmasak mı acaba.....

sizi strese sokmayı hiç istemedim.. ( bu steresi kimse yaşamamalı...

yaaa valla senden çok ben merak ettim. kesin duyuyosunda başka şeylerle karıştırıyorsun. yaa şimdide benim merakım ne biliyormusun. bu benim bebişim hiç uyumuyo galiba. yani uyuyorsada ben bi sırtüstü uzanıyım parmağımı koyiim hemen tepki veriyor. ayy biraz daha büyüdüğü zaman kesin tekmeleri ile uyutmucak beni:)

bahçe ve çay dedin. beni benden aldın..

Eyeszay, yazdiklarinda haklisin canim. Aile icinde bir cok ilgisiz baba da var, sen bu kadar ilgili iken her sorunun ustesinden kolaylikla gelecegine inaniyorum.

yapabileceğim başka bişey yok canım. biliyormusun neyi beklemezsen o geliyor insanın karşısına. ailesi o kadar panik yapıyorduki ben bebeği alıp türkiyeye gidersem onlarda torunlarını göremezlerse diye. o deli gibi istekliydi. hiç aklıma gelmezdi derdim bu çocuk bebeği görmek için beni delirtir. şu an arayıp sormaması gerçekten şoktayım. ve keşke sadece sıradan bir ayrılma olsaydı bizimki herkesin ki gibi. o kadar nefret ettirdiki. tutup birileri çıkar amaçlı iftira attı bana. tuttu onlara inandı. hala daha inanmayı sürdürüyorki bi ay önce içipde bana neden herşeyi mahvettin yazdı. yuhh artık yani. daha bişey sölemiorum. allaha hergün yalvarıyorum adalet yerini bulsun diye. başkada bişi gelmio elimden.

canım sende çok zor günler geçirmişsin. ama dediğin gibi sabır allah mukafatını vermiş. dilerim benimde öle olur. çünkü bazen gücümün bittiğini hissediyorum. ama sonra toparlanmalısın diyorum. dilerim herşey güzel olur. allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebişinide çocuğunuda canım.

ben internetten aldım. angel sound yazıyo üstünde. internet sitesinin ismini vermem yasakmı değilmi bilmediğimden yazmıyorum ama gi.... ile başlıyor

dr. tam olarak ne rsiki olduğunu söyledimi? tanı kondumu? yani ne ihtimali varmış?

Ya için rahat edecekse ol bence sonuçta olmanın zararı yok bildiğim kadarıyla. Birtek ateş yapabilme durumu var yanlış bilmiyorsam onu kontrol atına almalı. Bide bir yerde 5 doz olunuyo diye okudum bana çok abartı gelmişti.

ben söledim onu. ama şöleymiş 3 dozu hamileyken 2 si bebek doğduğunda bebeğe yapılıyormuş. yaa çoğunluk yaptırdımı yaptırmadımı acaba??

Canım vitamin deseteğinin kilo aldırıcı etkisi olduğu malesef şehir efsanesinden başka birşey değil. Eğer doktorun uygun görüyorsa mutlaka kullanmaya devam etmelisin. Gereksiz vitmin kullanımı değil gebelerde normal bireylerde istemiyoruz. Ancak, kalsiyum takviyesi ve folik asit içeren multivitaminler gebelikte genelde devam ettirilir ve dediğim gibi kilo aldırıcı etkisi yoktur.

seni senden alıp iyi bi yere götürmüşümdür umarım :

perşembe günü doktora gittik. 3lü testi yapıldı kuzumun. herşeyini gösterdi doktor ultrasonda. 22sinde de sonuçları almaya gidicez. heyecanlıyım çok inşallah bir terslik yoktur

merhaba ...biz de geçen hafta gittiğimizde 15 dakıka boyunca vınsıyetını ogrenmeye calıstık ama bızımkı de bagdas kurmus yatıyordu. mumkun değil açmadı. bıara acar gıbı oldu dr buyuk ıhtımalle kız dedi:) hatta sonra %99 dedi:) hayırlısı olsun , sağlıklı olsunlar da kız mı erkek mi faretmıyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…