2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 doz hamilelikte diğer 2side hamilelikten sonraymış.eğer hamilelikten sonra vurdurmazsan bir dahaki gebeliğinde yeniden olmak zorunda kalıyormşsun.ama 5 dozun hepsi yapılırsa bir dahaki gebelikte yapılmıyormş

selam ..ben 3 kılo almısım. drum elev.. ilacını bıraktırdı. vıtamınleri önermedıgını, gereksız anneye kılo aldırdığını söyledi. doktoruma bıu konuda cok guvenıyorum. mesela omega 3 ıcın hapta onermedı. nerdeyse 5 tane hapı alacagına bır balık ye daha fazla omega 3 alır vucudun dedi..

kızlar bişey sorcam siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
doktorum bana folibola devam et dedi.bunun yanında gynoferon ve elevit verdi.
dün başka bir doktora gittim.bana sadece elevit kullan zaten onda demir var dedi.:26:

dün başka bir doktora gittim.bana sadece elevit kullan zaten onda demir var dedi.:26:

canım niye okadar ilaç veriyolar bilmiyorum.benim doktorum sadece elev..verdi..

Kızlar show tv yi açın ve asıl yetenekleri görün....ayrıca sms ile yardım gönderirseniz çok mutlu olurum..benim öğrencimde var aralarında...

bendeee bendeeeeeee

cnm dr un ne demiş senin öyle bi kere folbiol yani folik asit elevitin içindede var
bende şuan elevit ve gynoferon kullanıyorum,folbiolu dr lar belli bi haftadan sonra nıraktırıyo sana neden hala devam ettirmiş anlamadım
bu arada balık yemediğim için dr umdan omega 3 kapsülü istedim oda isteksiz olarak verdi iç istiyosan ama kanıtlanmış etkisi yok dedi...ben yinede kullanıyorum..

bende anlamadımki :18:

canım sen yunanistandamıydın?

şu anda türkiyedeyim canım. athinadaydım ayrılınca burdayım şimdi dönmedim.

3 doz hamilelikte diğer 2side hamilelikten sonraymış.eğer hamilelikten sonra vurdurmazsan bir dahaki gebeliğinde yeniden olmak zorunda kalıyormşsun.ama 5 dozun hepsi yapılırsa bir dahaki gebelikte yapılmıyormş

sen yaptıracakmısın??

ben elevit gynoferon ve magvital kullanıyorum.

kızlar bana Anadolu yakasında,Kadıköy civarında tavsiye edebileceğiniz bir diyetisyen var mı???
bu arada acayip mayışık bir moddayım...ufaktan yatayımm ben eheu...
hadi öperim sevgiyle...görüşürüz

Kizlaaar 2 gun girmedim mahvettiniz beni oku oku bitmedi valla yazabildiggim kadar destani tamamliycaam )) ben ve kizim iyiyiz arada durtuyo beni sssst unutma ben burdayim dercesine )
Valla super olmus arkadasim tenk yu
ne güzel maşallah...inş bizdede bişey çıkmaz..ok kötüyüm kızlarr..ne yapacağımı şaşşırdım..cumartesi detaylı ultrasona giricem..inş güzel çıkar herşey..
Canim ya meditasyon gibi seyleri dene kendini gevsetmeye calis herseyin iyi olacagini dusun lutfen uzme kendini eminim hersey yoluna girecek
Hadi gozun aydin canim :)))
Ha ha hahaha mustehak boyle adamlara merak etme hak yerini bulur da vakti var demekki belkide kuzun babasina ders verecektir )) cok kiziyorum boyle adamlara ya ...

Benim arkadasinda ikizleri 2 yasina kadar park yatakta yattilar cok kullanisliydi ))
Pazartesini bekliyorum
bende cigara icer idim bebegimin bana bir faydasi da bu oldu bende 4-5 kilo aldim sanirim sigarayi birakmaninetkisi var ;(((
hippycim bu arada yeni kitap aldım okudunmu. bizim kitapta ben 5. 6. 7. 8. ve 9. ay hariç bitirdim kitabı. o aylarıda heyecan olsun diye geldiği zaman okumak istedim. şimdi yeni kitabı okuycam anlatırım detaylarını.
Ben sen gibiyim ya daha vakti var diyorum ehuehuehu

Benim beslenme uzmaninin verdigi liste de daha az gida var ama cok kisitlama yapmiyor insulin direncim oldugundan yiyecegim gidalar konusunda egitiyor beni ) ben bunlari yesem cok kilo alirim sanirim ;(

By by agustosun guzel anneleri gorusuruz ) bu arada. Bu hafta sonu hava cok guzeldi demwden gecemedim )))

kızlar tetenoz aşısı hamılelıkte 2 defa doğumdan 2 ay sonra 1 defa yapılıyo toplamda 3 doz oluyor 5 yıl içinde bir daha hamile kalırsan aşı yapılmıyor ama 5 yıl geçtikten sonra hamile kalırsan tekrar oluyosun ben carşamba günü yaptırıcam aşıyı

Son düzenleme:

nerelerdesin yahu sen?? başladınmı hareketleri hissetmeye??? ben yeni kitap aldım ona dadandım şimdide:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…