eyesway cnm face grubunu tekrardan eklermisin arkadaş seni yanlışlıkla engellemiş
ben yaptıracğm ama doktrma soruam önce.hmjlelktn sonraki dozu kesın unutrumşu anda türkiyedeyim canım. athinadaydım ayrılınca burdayım şimdi dönmedim.
sen yaptıracakmısın??
ben elevit gynoferon ve magvital kullanıyorum.
kızlar bana Anadolu yakasında,Kadıköy civarında tavsiye edebileceğiniz bir diyetisyen var mı???
bu arada acayip mayışık bir moddayım...ufaktan yatayımm ben eheu...
hadi öperim sevgiyle...görüşürüz
yaptırmak için geç sayılmaz canım ben geçen hafta gitmiştim doktor yirminci haftanda gel öyle yapıcaz dedi.yani seninde yirmiyi geçmemiş bence yaptıracaksan bugün hemen gitmelisin.kızlar bana tetanos aşısı yaptırma dedi bi arkadaşım. o yaptırmamış düzgün bi yerde doğum yapacaksan gerek yok dedi ama bilmiyorum yarın yine de doktoruma sorcam
acaba yaptırmakta geç mi kaldım ben
yarın 21. haftaya gircem
kızlar günaydın. Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir. Benim ctesi kontrolüm vardı, her zaman top gibi olan karnım yatsıydı bebişim arkasını dönmüş hiç bir şey göremedik, doktor çikolata ye yarım saat sonra yine gel dedi bu seferde yan dönmüş, tüm bir ay bekledim görecem diye yok. Oğluma sordu doktor kardeşin ne olsun diye bizimki kız dedi adının bile bulmuş oğlum melek olsun adı diyor.Neyse Doktor kıza benziyor, kız gibi, kız bu kız dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı hem 3'lü testim belli olacak belki cinsiyetide tam netlik kazanır. ne yapalım hayırlısı.
Canım vitamin deseteğinin kilo aldırıcı etkisi olduğu malesef şehir efsanesinden başka birşey değil. Eğer doktorun uygun görüyorsa mutlaka kullanmaya devam etmelisin. Gereksiz vitmin kullanımı değil gebelerde normal bireylerde istemiyoruz. Ancak, kalsiyum takviyesi ve folik asit içeren multivitaminler gebelikte genelde devam ettirilir ve dediğim gibi kilo aldırıcı etkisi yoktur.
ZarpDeniz Demek nazli bebegin donmedi, hayirla saglikla gelsinler. Oglun varmis, su ankide kiz olsa iyi olur. Umarim haftaya cinsiyetini kesin ogrenebilrsiniz.
Sağol canım inşallah öğrenirim. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Bende 5 kilocuk almışım. Doğuma kadar düşünemiyorum kendimi. Elevit kullanıyordum doktor dengeli besleniyorsan içme dedi bende bıraktım onu içince zaten bir şişkinlik hissediyordum. Krampım olmuştu onun için magnezyım verdi başkada kullandığm ilaç yok.
Günaydın kızlar....
ne çok şey yazmışsınız okudum okudum ama aklımda hiçbirşey kalmadı :-((
biz test sonuçlarını gösterdik normal dedi ayrıntılı için de randevu al dedi
200 TL imiş ssk karşılamıyormuş bölge hstde.....
sen çok araştırmıştın Gözde ne karar verdin , diğer arkd.sizde bir de medipolde kaç para demiştiniz ?
Dun gece bende de ilk defa iki kez kramp oldu. Ben de multivitamin aliyorum ama anlamadim.
Bir dahaki ultrasonuna yaninda tatli bir seyler gotur, tatli bir icecek de al. Ultrason esnasinda oksurmek de bebegin donmesine yardimci oluyor, her ne kadar sen oksurecegim diye biraz bogazini kurutuyorsun ama denemeye deger.:13:
ben yaptıracğm ama doktrma soruam önce.hmjlelktn sonraki dozu kesın unutrum
bende 4 kilo aldım ya.çokta yemiyorm düzenli öğünlerm var
Venus, simdi detayli ultrasonun cok daha onem kazaniyor canim. O yuzden tecrubeli bir perinatolog bulmani oneririm. Biz simdi 20.hafta detayli ultrasonuna girecegiz, bir de bildigim kadariyla
20-24.haftalar arasinda bakilan baska bir detayli ultrason var, ozelikle bebegin kalbinin durumuna bakiliyor, yine her organ kontrolden geciriliyor. Istanbul'da ben Atasehir Memorial'in perinatologu Tolga Bey'e gitmistim, ultrasonda 3 boyutlu idi, benim de bebegim bazi arkadaslarinki gibi donmemisti ama kontrol icin tatli birseyler yiyip su icip geri geldim ve yeniden kontrol etmisti. Bir de meshur Prof. Riza Madazli var, cok basarili bir perinatalog. Arkadaslarimin bazilari O'na gittiler ve cok memnun kaldilar, bilgin olsun canim.
Eyeszay, hakkinda gercekten adalet yerini bulsun canim. Sanirim biraz zamana ihtiyaci var herkesin. Sen de bu konuda cok dusunmemeye-kendini uzmemeye calis canim. Simdi seni dusunduren baska cok tatli bir nedenin var, bebisin sana umarim herseyi unutturacak canim.:13:
günaydın kızlar
perşembe seminer var kızlar kozyatağı kültür merkezinde. yaklaşık on kez söledim görmeyenler olmuştur sora sölemedin diye kızmayın:))
kimler yaptırdı yada yaptırmaya karar verdi bu tetanoz aşısını şimdi??
Günaydın kızlar....
ne çok şey yazmışsınız okudum okudum ama aklımda hiçbirşey kalmadı :-((
biz test sonuçlarını gösterdik normal dedi ayrıntılı için de randevu al dedi
200 TL imiş ssk karşılamıyormuş bölge hstde.....
sen çok araştırmıştın Gözde ne karar verdin , diğer arkd.sizde bir de medipolde kaç para demiştiniz ?
cnm ben ilk hamileliğimde yaptırdım 3 doz yaptılar artık 5 doz yapmıyoruz demişlerdi
şimdi gene 5 doz mu olmuş ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?