günaydın kızlar
perşembe seminer var kızlar kozyatağı kültür merkezinde. yaklaşık on kez söledim görmeyenler olmuştur sora sölemedin diye kızmayın:))
kimler yaptırdı yada yaptırmaya karar verdi bu tetanoz aşısını şimdi??
cnm ben ilk hamileliğimde yaptırdım 3 doz yaptılar artık 5 doz yapmıyoruz demişlerdi
şimdi gene 5 doz mu olmuş ki ??
ben bugün yaptırdım canım
günaydın canlar:)
haftasonu peşine şu pzt.günümün boş olması mükemmel yaa...şu saate kadar yatakta döndüm durdum..kızımla keyif yaptım...herkese mutlu bir hafta diliyorum
canım SGKlı hastalara 235 lira medipolde...perinatoloji uzmanı Hakan bey yapıyor...
efsung,özlettin kendini yaww...aradı gözlerim seni vallaha...neyse sen ve kızın iyi olun da gerisi no problemmmm....
eyeszay ,bu hafta içi sağlık ocağına bi uğrayıp ben de konuşacağım şu aşı olayını...cts gittiğim doktor yaptır dedi ,kadın doumcu akideşim de yaptır dedi...bi kendi doktorum kaldı...o da yaptır derse yaptıracağım....
biz acıktık bişiler yemeğe gidiyoruz...uğrarıs bi ara
merhaba arkadaşlar. herkese güzel bi hafta diliyorumm, kıpır kıpır bebişlerimizle...
tetenoz aşısını doktor bana bıraktı. ikilemde kaldım valla..
buarada üçlü testim çıkmak üzere.. son konuşulanlardan sonra heyecanım tavan yaptı :18:... çok pimpirikliyim yaaa
merhaba arkadaşlar. herkese güzel bi hafta diliyorumm, kıpır kıpır bebişlerimizle...
tetenoz aşısını doktor bana bıraktı. ikilemde kaldım valla..
buarada üçlü testim çıkmak üzere.. son konuşulanlardan sonra heyecanım tavan yaptı :18:... çok pimpirikliyim yaaa
ozman gel bizim bahçeye beklerim
hoşgeldin cnm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ...
oğluşun oluyor sanırım..
valla bana 21. haftaya randevu verdiler nisanın 6 sımı neydi unuttum. belkide 22. hafta. gerçi babam gitmiş aşı kartı demişlerdi burda onu almaya. aşı kartı vermemiş bide tarihi dahada ileri atmış şaka gibi. yaa düşünüyorum taşınıyorum bende karar veremiyorum. bi bilsem hangi ülkelerde zorunlu. hindistanda zorunlu. amerikada california da yapıolarmış. diğerlerini bilmiorum.
selam kızlar
bu tetanoz aşını hangi haftada yaptırıyormuşuz ?
geçmişi okumaya vaktim olmadı yazıldıysa da göremedim:26:
cnm uzman biri olarak diyeyim bende geçen hft sen gibiydim,
sonuçların çok güzel benim ki 0,91 çıkmıştı dr iyi dedi 1 in altı normal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?