2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar, mutlu sağlıklı haftalar...

Ben aşıyı olmayacağım, doktorum gerek görmedi. Ayrıca hangi ilaç içildiği sorulmuş ben ilk üç aya kadar folik asit aldım, sonra megadyn kullanmaya başladım haftaya kontrolüm var bakalım aynı ilaca devam mı?

merhaba arkadaşlar. herkese güzel bi hafta diliyorumm, kıpır kıpır bebişlerimizle...

tetenoz aşısını doktor bana bıraktı. ikilemde kaldım valla..

buarada üçlü testim çıkmak üzere.. son konuşulanlardan sonra heyecanım tavan yaptı :18:... çok pimpirikliyim yaaa

cnm ben ilk hamileliğimde yaptırdım 3 doz yaptılar artık 5 doz yapmıyoruz demişlerdi
şimdi gene 5 doz mu olmuş ki ??

bana 5 dediler 2 si doğumdan sora. yaa bu dozları düşükmü yapıyorlar ki? ben hala kararsızım çıldırıcam. yaptırıcam gerçi büyük ihtimalle ama.

ben bugün yaptırdım canım

nasılsın canım ateş mateş yaptımı?

ohh süper. bak bugün senden bebişin hareketlerini hissetmeni bekliyorum. valla ben daha çok meraklandım senin yerine:)))

ben yaptırıcam galiba aslında kesinlikle düşünmodum ama şu prima reklamları psikolojik baskı yapıyor herseferinde:)

yok cnm ben 3.yü oldum 4.içinde gün vermişlerdi gittim s.ocağına
artık yapmıyoruz dediler herkes kafadan uyduruyor işte sonuçta benim de 50 yaşına kadar filan korumam var sanırım

dr.uımda aban bıraktı.şart olan bi aşı değil dedi.bende kararsızım.2. aşı nezmaan olcakki?_

günaydın kızlar ben hafta sonu giremedim ama aşı konusu gündemde galiba neyin nesi bu şimdi yaptırmasak olmaz mı yaaa
içimiz dışımız ilaç oldu zaten bu arada 3 lü test sonucumu cuma günü aldım Allah a şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına inşallah herkesin problemsiz olur...

benim doktorum ol dedi. ama ben zaten normaldede doktoru dinlemem araştırırım ederim:))) bende çok ikilemde kaldım. ama yaptırıcam sanırım.

ozman gel bizim bahçeye beklerim

oh oh geliyim. kesin herkes gibi öbür ucundasındır istanbulun, şehirlerarası yolculuk yapmam gerekir hehe

valla bana 21. haftaya randevu verdiler nisanın 6 sımı neydi unuttum. belkide 22. hafta. gerçi babam gitmiş aşı kartı demişlerdi burda onu almaya. aşı kartı vermemiş bide tarihi dahada ileri atmış şaka gibi. yaa düşünüyorum taşınıyorum bende karar veremiyorum. bi bilsem hangi ülkelerde zorunlu. hindistanda zorunlu. amerikada california da yapıolarmış. diğerlerini bilmiorum.

merhaba arkdaşlar... ben de 2011 ağustos annesiyim... olacağım inş... 4 ağustos beklenen tarihim. benide listeye ekleyebilirsiniz. başka topiklerde takılıyordum ama burayı yeni keşfettim artık buraya da takılrıım artık baya kalabalık gibiyiz.

walla ben yaptırdım aşıyı gecen hafta doktorlar size bırakıyo ama dogum anında makas igne fln paslı olur belki die hastalk olmasın die yaptırıyolar :18:

Kızlar selam.. herkes tetanoz aşısından bahsetmiş ama benim size farklı bir sorum olacak. internetten araştırdım bir sonuca varamadım.geçen hafta dr kan tahlili yapıp AFP-MOM ölçümü istedi. dün akşam sonuçları aldım ama henüz dr a gösteremedim. sonuçlarda AFP-MOM 31,07, düzeltilmiş mom 0.80, NTD Riski ise < 1/10000 çıktı. bileniniz varmı bu ne demek. sonuçlardan hiçbişey anlamadım. ne olur yardım edin

cnm uzman biri olarak diyeyim bende geçen hft sen gibiydim,
sonuçların çok güzel benim ki 0,91 çıkmıştı dr iyi dedi 1 in altı normal cnm

hoşgeldin cnm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ...
oğluşun oluyor sanırım..

evet erkek demişti 16. hafta da yarın tekrar randevum var bakalım değişmezse biz oğlan fikrine alıştık... sen hamile değilsin sanırım annesin

canım valla şimdilik bişeyim yok kolumun ağrısı dışında

selam kızlar
bu tetanoz aşını hangi haftada yaptırıyormuşuz ?
geçmişi okumaya vaktim olmadı yazıldıysa da göremedim:26:

cnm uzman biri olarak diyeyim bende geçen hft sen gibiydim,
sonuçların çok güzel benim ki 0,91 çıkmıştı dr iyi dedi 1 in altı normal cnm

ohh gerçekten mi yaa çok sevindim çok rahatladım deli olacaktım hiçbişey bulamadım int de çok sağol canım benim içimi ferahlattın:)

yok cnm hamileyim 2.benim biraz aceledavrandı bir oğlişim var
ve dediğin gibi değişmezse birde kızım olacak inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…