2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz doktorumun dedigine gore %99 kiz bebek bekliyoruz. Saglikla gelsinler insallah.:13:

yok cnm hamileyim 2.benim biraz aceledavrandı bir oğlişim var
ve dediğin gibi değişmezse birde kızım olacak inş....

çizelgen farklı da ordan öyle çıkardım... hayırlısı olsun! kızdır o ya kız! ben de kız bekledim erkek dediler şimdi erkeğe alıştım kız olmasın diyorum... hepsi seviliyor işte.

merhaba kizlar

hafta sonu giremedim bi baktim ki bi sürü sey yazilmis hepsini okuyamadim bile:)
umarim herkes ve bütün bebisler iyidir. tetanoz asisindan bahsedilmis. bana doktorum hic asiyla ilgili bisey söylemedi simdiye kadar. bu ayin 25inde randevum var gidince sorucam. bakalim ne diyicek. bu arada ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim galiba bazen icimde öyle tuhaf bi hareket oluyo ki simdiye kadar hic olmayan bisey :) karnim da baya bi belirginlesmeye basladi cok zayif olmama ragmen bi karnim var insanlar hamile oldugumu anliyolar artik :) fotografimi cekebilirsem eklerim buraya.

canım bugün sordm toplamda 5doz 3ü hamilelkte
ben yaptırıcam canım

oh kıskandm vallahi.bizim yerimzede keyif yap

walla ben yaptırdım aşıyı gecen hafta doktorlar size bırakıyo ama dogum anında makas igne fln paslı olur belki die hastalk olmasın die yaptırıyolar :18:

yaa sırf onun için olsaydı yaptırmazdım. yada yani ne biliyim daha hani olmam diye düşünürdüm. ama yeni doğan tetanozundan bebekler allah korusun sölemek istemiyorum. işte ondan dolayı çok böle kaldım arada.

canım valla şimdilik bişeyim yok kolumun ağrısı dışında

aman portakal ye sen şimdiden. ateşte yaıomuş diolar.

selam kızlar
bu tetanoz aşını hangi haftada yaptırıyormuşuz ?
geçmişi okumaya vaktim olmadı yazıldıysa da göremedim:26:

bana 21. haftaya vermişti randevum babam gitmiş dahada atmış tarihi.

canım benim koy fotonuda görelim göbişler topikine. bu arada ben senden bişi isticem. bu tetanoz aşısı ile ilgili google a almanca yazsana. bakalım almanyada yapılıyormu çoğunlukla. mutlaka öle bilgiye ulaşırsırsın.

canım bugün sordm toplamda 5doz 3ü hamilelkte

ben yaptırıcam canım

oh kıskandm vallahi.bizim yerimzede keyif yap

evet canım öleymiş 5 doz. off off ben bi karar veremedim.

istanbulun neresindesin?

canım ademel özelden msj at.senide klesin..hoşgeldin bu arada

canım ademel özelden msj at.senide klesin..hoşgeldin bu arada

bana sağlık ocağı 20. haftadan sonra gel dedi..niye farklı farklı diyorlarki yaa..anlamıyorum.2. nezmaan olcak acaba?

teşekkür ederim hoşbulduk...

ya ben de daha olmadım griptim yapmadılar iileşince gel dediler. 16 haftadan sonra her zaman yapılabilirmiş çünkü. öyle dedi ebe sağlık ocağında benim doktorum bu aşı ile ilgili hiç bişi demedi yarın sorayım bakalım ne diyecek.

slm ben seda ve bende 4 aylık hamileyim bu hafta cumartesi cinsiyetini öğrenecem inşllh ben listeye eklenmek istiyorum nasıl eklenecem yardımcı olursanız sevinirim

slm ciciler nasılsınız bugün...
benim bugün kontrolüm var bakalım neler olacak çok özledim baby mi
sizler nasılsınız akşamdan beri
okuyamadım geçmişi evde çok işim var bugün hava çok güzel duramıyorum yerimde

slm ben seda ve bende 4 aylık hamileyim bu hafta cumartesi cinsiyetini öğrenecem inşllh ben listeye eklenmek istiyorum nasıl eklenecem yardımcı olursanız sevinirim

ben topik sahibine özelden msj attım öyle ekliyormuş bizi. sen de öyle canım... hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla gelir inş.

Kızlar ben sadece 2 kilo aldım..Sizler kaç kilo aldınız..Bende bi gariplik mi var acaba ??

ben de sadece 700 gr aldim canim ..
zaten bebegim 170 gr. rahmim bu haftalarda 250 gr kadarmis.
bebegin kesesi suyu vs.
kendim zayiflamis bile olabilirim

5. aydan sonra cosariz gibime geliyor

mrb ya ben 4 aylık hamileyim listeye nasıl eklenecem yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:

ben ogrenemedim hala.
bacaklarini kapamis bizimkisi, gostermedi

göbisler topiki nerde nasil bulucam ben onu :) yazdim google a orda da iki görüs var biri olmali digeri ise gerek yok. daha cok 3. dünya ülkelerinde dogum sirasinda kapma olasiligi yüksekmis o ülkelerde yapiliyomus yaziyo bi de bahce isiyle ugrasanlara yapiliyomus bana doktorum simdiye kadar hic tetanoz asisiyla ilgili bisey demedi gittigimde sorucam . benimde aklim karisti simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…