2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

topik dediğimiz şuan ki konu başlığımız canım.2011 ağustos anneleri yani. bu başlığa girdiğinde birinci sayfada ilk yazan arkadaşın adı ademel onun ismine tıkla özel mesaj yolla yazar zaten orayı tıklayıp mesaj yazabilirsin.

Buraya ekleyebilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...1-agustos-anneleri-gobek-sov-baslasin-10.html

ayaz ay cnm kimse yardımcı olmadımı sana 2011 ağustos anneleri topiğinin alt taraflarında sabit konuların alt başlıklarında yani ok

merhaba kızlar
3lü test sonucum çıktı. doktora sormadım daha ama cut-off değerlerinin altında değerler çok şükür.. bu arada 2 günde çıktı sonuç. çok beklemedim..

herkese selam,
burdaki en yaşlı bebiş benimki sanırım, takvime göre 1 ağustos diyor doğumu ama, kız bebişler erken geliyolarmış, bide sezeryan olursa temmuz 20 gibi falan olur gibime geliyor, hayırlısıyla olur inşallah,
bizde bu haftasonu gidicez kontrole, hemde detaylı bakılacak, bi sorun çıkmaz inşallah, benim ikili iyi çıkınca sadece AFP MOM a (spina bifida) bakıldı, sonucumu telefonda doktorum söledi 1,4 mü 1,8 mi öle bişi , normal dedi.
bu arada 16 haftalık olduğum da 4 kilo almıştım, şimdi 20 haftayı bitirdim 9 kilo almışım, yani 1 ayda 5 kilo, inanamıyorum bende kendime, akşamları yememek lazım aburcubur, çok şımarttım ben kendimi çokkk, şu progestanlar kilo aldırıyormu acep, kanamam olduğumda 3 kutu içmiştim, 3 şişede serum yemiştim, kabahati onlara yükleyebilrmiyim ki :))))
bu günden itibaren dikkat edicem artık yediklerime, dur demenin zamanı geldide geçiyor yaneee

günaydın kızlar

kimler yaptırdı yada yaptırmaya karar verdi bu tetanoz aşısını şimdi??

ben 4 martta yaptırdım ilk dozu, ikincisi 4 nisanda yapılacak, bi doz da doğumdan sonra dedi sağlık ocağındakiler.

aa sölemeden geçemicem, göğüslerim çok büyüdü benim, 75 dolgulu takıyodum, şimdi 95 dolgusuz, siz ne alemdesiniz, çok kilo aldığı söleyen diğer hamişler sizde durum nasıl aceba, kilodan mıki?

gögüsler kilodan değil bence.ben hiç kilo almadığımda göğüslerim iki beden birden büyümüştü.şuan üç kilo aldım oda son ayda oldu.göğüslerde tam hızla büyümeye devam çok rahatsız oluyorum.

aşıyı ben yaptırmayı düşünüyorum 20.haftada gel demişti doktor.sonuçta zararı olan bişeyde değil yıllardır yapılıyor zararı olmadığını düşünüyorum(doktorumda yaptırmamı söyledi).yararı varken neden yaptırmayalım ki.çoğumuz özel hastanelerde doğum yapıcaz ama kim sterilize olmayan bir durumla karşılaşmayacağımızın garntisini verebilir ki.her gün ne haberler çıkıyo bu da mı olur dediğimiz.

Sabahcan, bebeklerimiz saglikla gelsinler de kilolari dusunuruz sonra. 4.aydan sonra karin sanirim daha cok belirginlesiyor. Ben de 95 beden sutyen aldim, onceden 85 kullaniyordum, yanliz degilsin yani. Su an 18+5'iz ve ben de 7 kilo almis durumdayim. Degerlerinin iyi cikmasina sevindim.

slm ben seda 4 aylık ikinci çocuğuma hamileyim bu hafta cumartesi gidecem cinsiyetini öğrenecem allahtan birşey olmassa beni listeye eklermisiniz ağustos 23 doğum 19 kasım son adet tarihim

Son düzenleme:
Tetanoz asisini o kadar cok konustunuz ki, bir sonraki randevuya ben de doktoruma soracagim ama farkli ulkelerde farkli islemler yapiliyor. Tanidigim bazi hamileler yaptirmadi, kisiye ve doktora gore degiskenlik gosteriyor.

slm bende ağustos annesiyim ikinci çocuğum alocak inşallh bu hafta cumartesi cinsiyetini öğrenecem inşallh 20 sine geliyo herealde doğumum nick ayazz444 19 kasım son adet tarihim beni listeye eklerseniz sevinirim

slm bende ağustos annesiyim ikinci çocuğum alocak inşallh bu hafta cumartesi cinsiyetini öğrenecem inşallh 20 sine geliyo herealde doğumum nick ayazz444 19 kasım son adet tarihim beni listeye eklerseniz sevinirim

ayaz sana bi iyilik yapıp senin adına özelden ben msj atacağım topik sahibine sen muhabbete geçebilirsin.

Oh be yalnız olmadığıma sevindim. herkes kilo almadım, ...gram aldım derken; ben de mi bir anormallik var diye düşünüyordum. Gerçi benim hi. mide bulantım vs. olmadı, o yüzden her istediğimi yedim... 17. haftada 4 kilo almıştım, doktorum da gayet normal demişti. Bakalım bi daha ki kontrolde durum nasıl olacak.

Ben de sütyen olarak 80B'den 80 D'ye terfi ettim...

cnm benimde son adet tarihim 18 kasım 1 gün varmış aramızda,benim cinsiyet 2 hafta önce kesinleşti kız olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…