slm ben seda 4 aylık ikinci çocuğuma hamileyim bu hafta cumartesi gidecem cinsiyetini öğrenecem allahtan birşey olmassa beni listeye eklermisiniz ağustos 23 doğum 19 kasım son adet tarihim
Seda hoşgeldin canım..senle ikimizin son adet tarihi aynı.bende en son 19 kasım da adet olmuştum.doğum zamanlarımız aynı gibi görünüyor.inşallah sende öğrenirsin insiyetini.bizim bebişimiz kız:))
göbisler topiki nerde nasil bulucam ben onu :) yazdim google a orda da iki görüs var biri olmali digeri ise gerek yok. daha cok 3. dünya ülkelerinde dogum sirasinda kapma olasiligi yüksekmis o ülkelerde yapiliyomus yaziyo bi de bahce isiyle ugrasanlara yapiliyomus bana doktorum simdiye kadar hic tetanoz asisiyla ilgili bisey demedi gittigimde sorucam . benimde aklim karisti simdi :)
Tetanoz asisini o kadar cok konustunuz ki, bir sonraki randevuya ben de doktoruma soracagim ama farkli ulkelerde farkli islemler yapiliyor. Tanidigim bazi hamileler yaptirmadi, kisiye ve doktora gore degiskenlik gosteriyor.
ayaz sana bi iyilik yapıp senin adına özelden ben msj atacağım topik sahibine sen muhabbete geçebilirsin.
offf offf bu konu beni deli edicek sonunda. yani yaptırınca bebeğe bi zararı yok ama heralde.
aynen öle. bende ne yapıcam şaşırdım valla
koptum:))
aramıza hoşgeldin seda...
Kızlar benim SAT da 19 Kasım :)) ama ben henüz öğrenemedim cinsiyetini bebişimin.
valla benimde aklim karisti simdiye kadar hic böyle bisey yoktu aklimda doktor hic bisey demedi cünkü gittigimde sorucam o zamana kadar yaptirmazsan daha detayli bi bilgi verebilirim doktorumun bana söyledigi kadariyla :) ona cok güveniyorum cünkü
merhaba arkdaşlar... ben de 2011 ağustos annesiyim... olacağım inş... 4 ağustos beklenen tarihim. benide listeye ekleyebilirsiniz. başka topiklerde takılıyordum ama burayı yeni keşfettim artık buraya da takılrıım artık baya kalabalık gibiyiz.
Seda hoşgeldin canım..senle ikimizin son adet tarihi aynı.bende en son 19 kasım da adet olmuştum.doğum zamanlarımız aynı gibi görünüyor.inşallah sende öğrenirsin insiyetini.bizim bebişimiz kız:))
hahasüper ya aynı zamanda hamile kalmışızz cinsiyetini öğrenince mutlaka yazın kızlar.hakkımızda hayırlısı olsun
gögüsler kilodan değil bence.ben hiç kilo almadığımda göğüslerim iki beden birden büyümüştü.şuan üç kilo aldım oda son ayda oldu.göğüslerde tam hızla büyümeye devam çok rahatsız oluyorum.
aşıyı ben yaptırmayı düşünüyorum 20.haftada gel demişti doktor.sonuçta zararı olan bişeyde değil yıllardır yapılıyor zararı olmadığını düşünüyorum(doktorumda yaptırmamı söyledi).yararı varken neden yaptırmayalım ki.çoğumuz özel hastanelerde doğum yapıcaz ama kim sterilize olmayan bir durumla karşılaşmayacağımızın garntisini verebilir ki.her gün ne haberler çıkıyo bu da mı olur dediğimiz.
Sabahcan, bebeklerimiz saglikla gelsinler de kilolari dusunuruz sonra.4.aydan sonra karin sanirim daha cok belirginlesiyor. Ben de 95 beden sutyen aldim, onceden 85 kullaniyordum, yanliz degilsin yani. Su an 18+5'iz ve ben de 7 kilo almis durumdayim. Degerlerinin iyi cikmasina sevindim.
Oh be yalnız olmadığıma sevindim. herkes kilo almadım, ...gram aldım derken; ben de mi bir anormallik var diye düşünüyordum. Gerçi benim hi. mide bulantım vs. olmadı, o yüzden her istediğimi yedim... 17. haftada 4 kilo almıştım, doktorum da gayet normal demişti. Bakalım bi daha ki kontrolde durum nasıl olacak.
Ben de sütyen olarak 80B'den 80 D'ye terfi ettim...
kizlar ekledim göbisimin resmini göbek sov topikinden bakabilirsiniz :)
daha var benim yaptırmama canım. ok haber ver sorduğunda.
Selam kızlar hepinize güzel haftalar dilerim
Bu sabah doktora gittim miniğimi gördüm elleri ayakları hareket halindeydi doktor yine % 90 delikanlı geliyor ama kesin birşey söyleyemem dedi... Omuriliğine baktı sorun yok dedi kilosu ve boyu haftasına uyumlu herşey yolunda dedi2'li testimizde herhangi bir problem olmadığı için 3'lü test yapılmayacağını söyledi şimdilik bu kadar çok şükür mutluyuz
bende cuma dr. a gittim 247 gr. 21 cm boyu..çok şükür şimdilik spina bfida rahatsızlığı yok.kalbi delik değil.beyninde sorun yok.bana daha ölçmeden şuan nekadar oldu dedi.18+4 dedim.şimdi beyinciğin ölçücez eğer uyumlusa sorun yok dedi....bende heralde 1-2 oynama olur tam çıkmaz diye düşündüm...ve beyinciği ölçtü 184 çıktı.tam uyumlu dedi çok mutlu oldum.inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız
Kızlar hepinize iyi haftalar. Hafta başı yoğunluğundan daha yeni nete girebiliyorum. Söz verdiğim gibi beslenme ile ilgili eğitim notlarımı yolluyorum sizlere umarımfaydası olur . :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?