2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 5 kilo aldım... göğüslerim 90 dan 100 oldu... benden baya önden gidiyorlar giderlerken yolu açıyorlar sağolsunlar

slm ben seda 4 aylık ikinci çocuğuma hamileyim bu hafta cumartesi gidecem cinsiyetini öğrenecem allahtan birşey olmassa beni listeye eklermisiniz ağustos 23 doğum 19 kasım son adet tarihim

Seda hoşgeldin canım..senle ikimizin son adet tarihi aynı.bende en son 19 kasım da adet olmuştum.doğum zamanlarımız aynı gibi görünüyor.inşallah sende öğrenirsin insiyetini.bizim bebişimiz kız:))

Seda hoşgeldin canım..senle ikimizin son adet tarihi aynı.bende en son 19 kasım da adet olmuştum.doğum zamanlarımız aynı gibi görünüyor.inşallah sende öğrenirsin insiyetini.bizim bebişimiz kız:))

aramıza hoşgeldin seda...

Kızlar benim SAT da 19 Kasım :)) ama ben henüz öğrenemedim cinsiyetini bebişimin.

offf offf bu konu beni deli edicek sonunda. yani yaptırınca bebeğe bi zararı yok ama heralde.

Tetanoz asisini o kadar cok konustunuz ki, bir sonraki randevuya ben de doktoruma soracagim ama farkli ulkelerde farkli islemler yapiliyor. Tanidigim bazi hamileler yaptirmadi, kisiye ve doktora gore degiskenlik gosteriyor.

aynen öle. bende ne yapıcam şaşırdım valla

ayaz sana bi iyilik yapıp senin adına özelden ben msj atacağım topik sahibine sen muhabbete geçebilirsin.

koptum:))

offf offf bu konu beni deli edicek sonunda. yani yaptırınca bebeğe bi zararı yok ama heralde.

aynen öle. bende ne yapıcam şaşırdım valla

koptum:))

valla benimde aklim karisti simdiye kadar hic böyle bisey yoktu aklimda doktor hic bisey demedi cünkü gittigimde sorucam o zamana kadar yaptirmazsan daha detayli bi bilgi verebilirim doktorumun bana söyledigi kadariyla :) ona cok güveniyorum cünkü

aramıza hoşgeldin seda...

Kızlar benim SAT da 19 Kasım :)) ama ben henüz öğrenemedim cinsiyetini bebişimin.

hahasüper ya aynı zamanda hamile kalmışızz cinsiyetini öğrenince mutlaka yazın kızlar.hakkımızda hayırlısı olsun

daha var benim yaptırmama canım. ok haber ver sorduğunda.

hoşgelsın canım aramıza allah sağlıcakla bebegını kucagına almayı nasıp etsın

seda hoşgeldın canım aramıza allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Selam kızlar hepinize güzel haftalar dilerim
Bu sabah doktora gittim miniğimi gördüm elleri ayakları hareket halindeydi doktor yine % 90 delikanlı geliyor ama kesin birşey söyleyemem dedi... Omuriliğine baktı sorun yok dedi kilosu ve boyu haftasına uyumlu herşey yolunda dedi 2'li testimizde herhangi bir problem olmadığı için 3'lü test yapılmayacağını söyledi şimdilik bu kadar çok şükür mutluyuz

aşıyı keşke demek istemediğim için doktorum da yaptır dediği için yaptırdım, zararı da yokmuş nasılsa..

4.aydan sonra olan oldu bana da

valla bende sevindim ne diyeyim, topikte kilo alan yok gibi, anormal olduğumu düşünmeye başlamıştım :))))

kizlar ekledim göbisimin resmini göbek sov topikinden bakabilirsiniz :)

aaa hemen bakalım, orda benim de göbişim var, en kocaman olanı benimki :))

bu arada, bende aşa yukarı günde 1 paket sigara içerken öğrendiğim andan itibaren bırakmıştım, canım da hiçç istemiyodu, takiii şu 10 güne kadar, sürekli aklıma geliyo, aklıma geldikçe bişeler yiyorum kilolarıma bahane olarak sigarayıda ekledim anlayacağınız :)) benim bi suçum yokkkk kiiii ((

gözün aydın canım sağlıklı olmaları en guzel sey zaten oğluşunu sağ salım kucağına almayı nasıp etsın allah

bende cuma dr. a gittim 247 gr. 21 cm boyu..çok şükür şimdilik spina bfida rahatsızlığı yok.kalbi delik değil.beyninde sorun yok.bana daha ölçmeden şuan nekadar oldu dedi.18+4 dedim.şimdi beyinciğin ölçücez eğer uyumlusa sorun yok dedi....bende heralde 1-2 oynama olur tam çıkmaz diye düşündüm...ve beyinciği ölçtü 184 çıktı. tam uyumlu dedi çok mutlu oldum.inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız

Kızlar hepinize iyi haftalar. Hafta başı yoğunluğundan daha yeni nete girebiliyorum. Söz verdiğim gibi beslenme ile ilgili eğitim notlarımı yolluyorum sizlere umarımfaydası olur . :))

gözun aydın canım cok sevındım sağlıklı olsunlarda gerısı onemlı değil çok sükür bişey çıkmamış ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…