çoook saol canımm
evet canım bende onu söledim. ama 11. haftaydı ve burdaki doktor cinsiyet belli olmaz dedi dedi. yani herşeyi en ince detayına göre konuşmadığımız için ne zaman aldırdığımı düşündü yada sölediler bilmiyorum. sonuçta bana aslı astarı olmayan binlerce yalan atan insanlar bunuda gayet rahatlıkla sölerler. ama gerçekten bebeği aldırmadım diye mutluydu. bebeğin kız olduğunu söledim. yani anlattım ilk doktor erkek dedi bu kız diye. sonraişte tekmelemelerini anlattım. bi mesaj yazmış bütün gece o mesajı okudum. omg my little princess benim küçük prensesim şimdi ağlayacağım yazmış zaten hamilelik sendrımuna oda benle girmişti sürekli ağlıyordu:)))) öle işteeeeeeee
bu arada ben bikere doğum rüyası gördüm. aklım başka olduğu için ben hep bizi beraber görüyordum rüyamda(
eyeszay,
sevincin mutlu etti beni; bebeğinizi bereber, sevgiyle büyütmenizi diliyorum.
eyeszay,eşinin attığı bu ilk adımın devamı gelir inşallah barışırsınız ve kızını mutlu yuvanda büyütürsünüz.
Bizde bebeği neredeyse bir aydır görmüyordur;dün akşam eşimle doktora gittik çok özledik dedik :)
Baktık yavrum içerde kıpır kıpır duruyor dönüyor.
370gr olmuş maşallah
Ayy böyle kucağıma almak yüzünü görmek kokusunu duymak için öyle sabırsızım kiii
çook sevindim canım bundan sonra inşallah sizin için ve bebek için en hayırlısı olur. Anneli babalı büyür inşallah
eyeszay canım çok sevindim eşinin aramasına. Bende bakıyorum kızlar neye sevinmiş diye...
Bir şans daha verebilirsin belki canım. Bebişin için...
Belki herşey dahaaaaa güzel olur
efsung gobisin bayag buyumus canim.. cok tatlli olmusss
eyeszay canım çok sevindim eşinin aramasına. Bende bakıyorum kızlar neye sevinmiş diye...
Bir şans daha verebilirsin belki canım. Bebişin için...
Belki herşey dahaaaaa güzel olur
"my little princess"
ayy cok tatli yaaa :97:
cnm cok guzel, cok sevindim. geldiginde de yeniden yakinlasir barisirsiniz insallahh
sağol canım :)) büyüyoruz beraber :)) sende ekle seni de görelim merak ettim bak :))
yaa senin avatarindaki foto cokkk tatli canim yaaaaaaa
bayilsimm:97:
çok saol canım. bende sevindim ama daha bişey yok ortada. şans vermekten ziyade çok kırgınım. hani bi anda silemiyor insan ama eğer gerçekten hatasını anlarsa belki bişeyleri düzeltebiliriz. dilerim öyle olur.
evet dimiiiiiiiii. gece hep onu okudum sabahtan beri ne zaman aklıma gelse gülümsüyorum. my little princess hihi:))
GözdeCim kızın için bazı şeylerede katlanacaksın madem başka sorunlarınız yoktu
o iftiracıları çatır çatır çatlatacaksınız sen 28 de kaç hftlık oluyorsun benden ileridemisin ki ??
benim dr 20-21 hft gibi yaptır dedi ben de medicana çamlıca da ya da hospitalium da yaptıracam
Canımm bebişim o kadar şimdi
İnternetten buldum bende, çok beğendim
canım ben 19 haftalığım sen kaç haftalıksın? bu arada hospitaliumda 3d 4d cihaz yok. normal ultrasonlarda yapıyorlar ayrıntılı tarama yada daha gelişmişi. ben oraya gidiyorumya mehmet güçlü ye. medicanayı bilmiyorum. ben özel hisarda profesor bi perinatolog var ya ona yaptırıcam. yada bağdat caddesindeki şu yere. 260 lira bağdat caddesi. diğeride 321 lira.
ayy canim,
benim bebisim de bu kadardir o zaman
cnm yaa, bi linki falan var mi bu fotonun, ben de esime gondereyim noluurrrrr
Canım her evlilikte kırgınlıklar oluyor.
Önemli olan hatasını anlamış olması.
Ne yaşadığını bilemeyiz ama sende uzatma bence...
Bebişinle birlikte mutlu olun
canım o kadar zorki aylarını tek başına geçir et. tek başına ağla zorluk çek. eşlerini hastaneye getiren kişileri gör. herşeyle tek uğraş, hiçbir heyecanını paylaşama. ve o hayatımızda hiçbir önemi olmayan insanların yalanlarına inansın ve bunu ortaya çıkarmak içinde uğraşmasın. tamam hani zor şeyler yaşadı oda. kolay şeyler değildi insanların söyledikleri. ama yinede pat diye unutamıyor insan. ve halada hatasını anlamış yada özür dilemiş değil aslında:)) dilerim anlarda. o zaman çözeriz bizde herşeyi.
"my little princess"
ayy cok tatli yaaa :97:
cnm cok guzel, cok sevindim. geldiginde de yeniden yakinlasir barisirsiniz insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?