2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyeszay canım çok sevindim eşinin aramasına. Bende bakıyorum kızlar neye sevinmiş diye...

Bir şans daha verebilirsin belki canım. Bebişin için...

Belki herşey dahaaaaa güzel olur

"my little princess"

ayy cok tatli yaaa :97:

cnm cok guzel, cok sevindim. geldiginde de yeniden yakinlasir barisirsiniz insallahh

eyeszay,
sevincin mutlu etti beni; bebeğinizi bereber, sevgiyle büyütmenizi diliyorum.

amin canım işallah da daha hiç bişey belli değil. dilerim bi çözüm bulunur bu kadar kırgınlığa.

çok saol canım. maşallah seninde bebişine kocaman olmuş. kaç haftalık?

çook sevindim canım bundan sonra inşallah sizin için ve bebek için en hayırlısı olur. Anneli babalı büyür inşallah

amin canım saol işallah dediğin gibi olur.

19hafta 5günlük bugün itibariyle.
Bende 1 ay içerisinde 2 kilo almışım,aslında biraz canımı sıktı bu durum,şu aralar çok yiyiyorum gerçi hep açım midem kazınıyor adeta

eyeszay canım çok sevindim eşinin aramasına. Bende bakıyorum kızlar neye sevinmiş diye...

Bir şans daha verebilirsin belki canım. Bebişin için...

Belki herşey dahaaaaa güzel olur

çok saol canım. bende sevindim ama daha bişey yok ortada. şans vermekten ziyade çok kırgınım. hani bi anda silemiyor insan ama eğer gerçekten hatasını anlarsa belki bişeyleri düzeltebiliriz. dilerim öyle olur.

"my little princess"

ayy cok tatli yaaa :97:

cnm cok guzel, cok sevindim. geldiginde de yeniden yakinlasir barisirsiniz insallahh

evet dimiiiiiiiii. gece hep onu okudum sabahtan beri ne zaman aklıma gelse gülümsüyorum. my little princess hihi:))

GözdeCim kızın için bazı şeylerede katlanacaksın madem başka sorunlarınız yoktu
o iftiracıları çatır çatır çatlatacaksınız sen 28 de kaç hftlık oluyorsun benden ileridemisin ki ??
benim dr 20-21 hft gibi yaptır dedi ben de medicana çamlıca da ya da hospitalium da yaptıracam

Canım her evlilikte kırgınlıklar oluyor.

Önemli olan hatasını anlamış olması.

Ne yaşadığını bilemeyiz ama sende uzatma bence...

Bebişinle birlikte mutlu olun

canım ben 19 haftalığım sen kaç haftalıksın? bu arada hospitaliumda 3d 4d cihaz yok. normal ultrasonlarda yapıyorlar ayrıntılı tarama yada daha gelişmişi. ben oraya gidiyorumya mehmet güçlü ye. medicanayı bilmiyorum. ben özel hisarda profesor bi perinatolog var ya ona yaptırıcam. yada bağdat caddesindeki şu yere. 260 lira bağdat caddesi. diğeride 321 lira.

Canım ne yaptırıyosunuz siz?

ya ben ilkinde medicana da yaptırdım radyoloji uzmanına bir sorun çıkmadı
hem drumda orada hem ona bir görünmek istiyorum işyerinden izin sorunum var benim
benim dr hftiçi 50 hftsonu 110 tl ssklıya o yüzden hft içi gidicem benim 4 d olsun cd olsun diye bir heyecanım yok sağlıklı olsun yeter o yüzden orayı düşünüyorum....

çook saol canım. valla bizim sorunlarımız yoktu aslında. insanların vicdansızlığı allahsızlığı. ama affetmesi çok zor oluyor. ama allah bişeyleri koyar işallah yoluna. şimdi hiçbişey bilmiyorum ne olucak ne biticek. dilerim herşey iyi olur.[/QUOTE]

canım valla çooook sevindim ya ben bile heyecanlandım. inşallah herşey yoluna girer.bebeğinizi birlikte ve aynı evin içinde büyütürsünüz. Allah herkese hakettiğini mutlaka verir, yaptıkları yanlarına kalmaz. Seni de bebeğinide mutlu günler bekliyor inşallah canım

Canım her evlilikte kırgınlıklar oluyor.

Önemli olan hatasını anlamış olması.

Ne yaşadığını bilemeyiz ama sende uzatma bence...

Bebişinle birlikte mutlu olun

canım o kadar zorki aylarını tek başına geçir et. tek başına ağla zorluk çek. eşlerini hastaneye getiren kişileri gör. herşeyle tek uğraş, hiçbir heyecanını paylaşama. ve o hayatımızda hiçbir önemi olmayan insanların yalanlarına inansın ve bunu ortaya çıkarmak içinde uğraşmasın. tamam hani zor şeyler yaşadı oda. kolay şeyler değildi insanların söyledikleri. ama yinede pat diye unutamıyor insan. ve halada hatasını anlamış yada özür dilemiş değil aslında:)) dilerim anlarda. o zaman çözeriz bizde herşeyi.

Anlıyorum canım seni...

Umarım çözersiniz. Sende bundan sonraki döneminde herşeyini paylaşabilirsin eşinle.

Hamileliğin yarısı duruyor. Zaten en önemlisi de doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…