2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım aminnn. en önemlisi o biliomusun. hakeden hakettiğini bulsun. ben hep sölüyorum benim bi hatam günahım olmuşsa bende çekiyim. ama hamile bi kadını bu kadar süre desteksiz bebeği babasız bırakan vicdansız insanlarda dilerim allahlarından bulurlar bigün.

canım benim cd olayını ben ilerde bebeğede hatıra olsun diye istiyorum ama ondan önemlisi. bu ayrıntılı usg de radyoloji uzmanları biçok şeyi gözden kaçırıyorlarmış uzmanlık alanları olmadığı için. perinatologların yapması gerekmiş bu testleri. çünkü ölçüm yapılıyor. ben nette araştırmıştım doktorumda öle söledi zaten. hisar falanda burda ümraniyede bi araryıp sorsana ssk lıya belki aynı ücrettir ordada. benim sskm yok bilmiyorum.

Canım ne yaptırıyosunuz siz?

canım 20 hafta ayrıntılı ultrason var bebeğin ölçümleri yapılıyor

Şu beyin ve omurilik e bakılan testler mi?

Benim doktorum 18+3 iken çağırdı. 26 Mart da gidicem...

Yoksa 20. hafta da başka testte mi var?:44:

Anlıyorum canım seni...

Umarım çözersiniz. Sende bundan sonraki döneminde herşeyini paylaşabilirsin eşinle.

Hamileliğin yarısı duruyor. Zaten en önemlisi de doğum

hehe saol valla içimi rahatlattın. beni güzel dönemlerde görmedi şişman halimle görür artık:))) bide ilk tekmeyide kaçırdı:)) ama olsun dediğin gibi doğum önemli.

bu sözü bende tuttum.cinsiyei beli olsun her yere yazacağım

hehe ben my rock'n roll queen diyordum babasından dolayı:))

yok cnm o afp mom testi kanda bakıyorlar
bu ayrıntılı ultrason bebişin kalp damarlarına böbreklerine filan iç organlarına bakıyorlar işte...

ay sorma bende de var hayatım duracak gibi geliyor eşi hız kesmeden devam edecek ben yerimde sayıcam iinsanlar gidecek ben kalıcam gibi bi duygu ama olmaması için özel çaba sarf edicem hep beraber yaparız biiz yaa :)))
ayy maşallah bebişine ama daha vakit var kucak için :)))
19hafta 5günlük bugün itibariyle.
Bende 1 ay içerisinde 2 kilo almışım,aslında biraz canımı sıktı bu durum,şu aralar çok yiyiyorum gerçi hep açım midem kazınıyor adeta
benimde yaaa
şu mide kazınmalarının sebebi belkide şekerdenidr canım drna söylede tahlil yaptırın aç değilken açlık hissi sanki bende de var da insüline direncim çıktı benim
ayy sen göbişinimi koydunnn ben heyecandan görememişim onu hihi. yollasana linki. ben bi bulamıyorum şu diğer topikleri yaa(

görürsün cicim foto kaçmıyor boşver :))
eyeszay cim hevesini kırmak istemem ama hemen hayallere kapılma ayakların yere bassın kendini kapıp koyverme hemen (hersey yolunda giderse bu tuumun da zaten kazandırır) eşinle yüzyüze görüşünce hersey daha net olur daha iyi anlarsın şimdi böyle mesajla falan duygular tam iletilemiyebiliyor biz eşimle evlenmeden önce 1.5 yıl uzaktaydıkda çok zordu telefon ile iletişim herşey yanlış anlamaya meyilli oluyor bide şimdi yalnızsın ve bebek dışında konsantrasyonun olmadığı için kendini kaptırma bi takım duygulara :=))) iyimi üzülmeni istemediğimden yani:)

resimleri tıklarsan büyük hallerini görürsün :))

sayfa numaralarının olduğu yerde seçenekleri tıkla bu foruma abone oldaha sonrada en üstte forum takip tıkla abone old. forumları görürsün

Son düzenleme:
ben tekrar fotoyu ekleyeyim sayfalar arasında kaynayıp gidiyor yaaa yorum bekliyorum bilenlerden tabiiki dr la görüşücemde telefonda pek rahat iletişemiyorum ben yüzyüzede haftaya gidicez offff poffff zaten son gunlerde idrar yaparken acı hisseidyordum ama anlamamıştım valla( resmi tıklarsanız büyür
ben netten baktımda enfeksiyon var sanırım onun içinde fitil veriyorlar galiba ufff hiç hazzetmem fitildende (( küçükken fitillenirdim pööööh
büyüdüğümden beir hatta evlendiğimden beri enfeksiyon fitil hiç kullanmadım ufff yaa dr mu aramam gerek biliyorum ama hiç istemiyorum (((

aa bu arada diğer değerlerim normal olduğundan yazadım tekrar
dün çok güzel bir gündü ama akşam üstü bozulmaya başladı
bugün de zaten bozuk başladı
bi eyeszay den aldığım habere sevindim :))) hihihihihiihihihih

Son düzenleme:
"my little princess"

ayy cok tatli yaaa :97:

cnm cok guzel, cok sevindim. geldiginde de yeniden yakinlasir barisirsiniz insallahh

Ben de şimdi girdim, şöyle bir geçmişe baktım, çok sevindim senin adına...
İnşallah en yakın zamanda aradaki kırgınlıklar hallolur, kızınızın hatırına en azından ...
Mutlu günlerinize geri dönersiniz en kısa zamanda.Hamileliğinin daha yarısına geldin zaten önünüzde bol bol vakit var, hem daha karnın büyüyecek, kocaman olacak; asıl keyfini o zaman çıkarırsınız:)

evet canım söyledim şekerimi ölçtük normal çıktı ama bir hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak inşallah orda da çıkmaz.
buarada az önce inanılmaz bişey oldu;ben daha önceden meyranın ninni albümünden sevdiğim isimlerin ninnilerini indirmiştim ve oğluma tunahan ismini koymaya verdik,az önce tunahan isimli ninniyi açtım elimi göbişime koydum ve inanılmaz şekilde 3kez tekmeledi oğlum sanırım ismini sevdi

ayy sen göbişinimi koydunnn ben heyecandan görememişim onu hihi. yollasana linki. ben bi bulamıyorum şu diğer topikleri yaa(

canım yukarıdan ağusts anneleri topiğine girersen altta bütün konuları görürsün.ve bu topikleri sık kullanılanlara ekle bak çok rahat oluyor

Son düzenleme:
Şu beyin ve omurilik e bakılan testler mi?

Benim doktorum 18+3 iken çağırdı. 26 Mart da gidicem...

Yoksa 20. hafta da başka testte mi var?:44:

yoık canım bunla bütün iç organlara bakılıyor.

aman canım benim bi günde seviniyim boşver. bunca gün üzüldüm. onu hemen affediyor değilim zaten. bidaha biraraya gelecekmiyiz onuda bilmiyorum. ama bebekle benim yanımda olması önemli benim için. illa barışalım derdinde değilim kırgınım zaten. ama bebeği arasın sorsun diğer türlüsü çok zor oluyor. bebeği sorması yetiyor bana yani.

:81:

iyi canım umarım yüklemede de bişey çıkmaz :))

zaten bende kendime dedimki bırak bugün tadını çıkarsın keşke yazmasaydım bak üzüldüm şimdi ama hayat bu her ne olursa olsun benim sende hissettiğim enerji senin her daim güçlü olduğun yönünde bu forumda en saf en duru halinlesin ama sen çok güçlü bir kadınsın ve bebeğiniz için görüşmeniz gerçekten çok önemli ama şunu unutma erkekler hep çocuk oldukları için zaman zaman idare etmek biliyosun :)))
affetmeycek olursan bunu hatırla belki yumuşarsın :)))
ayyyy görüşeceğiniz günü bekliyorum sabırsızlıkla :)))
birbirinizi ne kadar özlemişsinizdir telefon farklı yüzyüze farklı çünkü hatta seni göbişli görünce çok şaşıracaktır :))) hahaha dumur olacak :)))

ben çıkıyorum okula gidiyorum devletin memuru çalışsın biraz (zaten gene kocasına kızdı (()
bari okulda iki lak lak ederim (zaten idrar yolu enfeksiyonu da var(((()

ama sabah spor yaparken genede mutluydum yani:))) halada mutluyum bunlar gelgeç şeyler :))))

kızınca annem aklıma geliyor " sakin ol kızım sakin ol hiç mi bana çekmedin " babam biraz asabidirde :))) ehuehuehuehuheu

ben yaptırmadım:)

bende yaptırmadım doktorda istemedi zaten.

ayy maşşallahh sevmiş demekki ismini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…