2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerin cinsiyetini ogrenen arkadaslar gozunuzaydin, bebeklerimiz saglikla gelsinler insallah. Test sonuclari iyi olan arkadaslar sizin de gozunuzaydin, bir parca daha rahatlamisinizdir. Yeni gelen arkadaslar Hosgeldiniz!

Gobek Sov'daki arkadaslar, gobislerinize baktim, cok sekerler....:13:

Eyeszay, ne guzel iste, sadece bebegin besleniyor, sen kilo almiyorsun, acaip tuttum bunu...Dogumdan sonra da hic kilo problemin olamyacak, bence bu cevher!

My Little SunShine, bilgi icin tesekkurler, daha hesaplamadim ama ben norlmalden daha fazla aldim biliyorum, su aralar cok hareketsizinm, sanirim bunun da etkisi oldu. Sen kac kilo aldin?

Ultrasonda kalp atislarini dinlemenin zararli olup olmayacagini konusmusunuz, acikcasi simdiye kadar bize cogu kez dinletildi, biz de cok sevindik! Umarim bebegimize zarari olmamistir.:26:

Angelsounds'u da ben kullandim ama simdiye kadar hic bir sey duyamadim! Ya ben yapamiyorum yada alette bir sorun var. Kitapciginda at kosturmasi gibi sesler duyacaksiniz diyor ama biz hicbirsey duyamadik.

günaydııın

nasılsınız bugun? ben bıraz yorgunum; sabaha kadar bı uyudum bı uyandım... dayak yemış gıbıyım

günaydn güzel anneler.kalp atışını ben hariç herkes duymuş sanırım.bana doktorum hiç dinletmedi.bu gidişmde duymak istiyorum bende

şimdi anlatıyorum olayı. ben bi film izlemiş gayet duygusala bağlamışken telefonumun sesi hep kısıktır. bi baktım aramış aramış sorada mesaj atmış. facedeki resmini gördüm şok oldum inanamıyorum diye. bende görünce mesaj attım neye inanamıyorsun diye. bütün olanlardan sonra bebeği aldırdığını sanıyordum ve bebeği aldıracağını söylemiştin. nasılsınız ne yapıyorsunuz söyle.(böle bişey ağzımdan çıkmadı. muhtemelen benimle ilgili iftira atan kişiler bebeği aldıracak demişler.) bende bu kendini rahatlatmanın bi yolumu. sanırım öyle. ayrıca bize nasıl olduğumuzu sormakta çok geç kaldın yazdım. neyse hepsini yzarsam sabaha kadar sürer. ben kısaca bebekle ilgili ne istiyorsan sorabilirsin yazdım ama beni sormaya hakkın yok. ben artık senin hayatında biri değilim yazdım. bana nasıl seni sormamamı sölersin sen bizim bebeğimizin annesisin. üste4lik beni acıtan sendin unutma. tamamen mahvolmuştum ve şu anda hala bi bebeğimizin olduğuna inanamıyorum. çok mutluyum. anlat yazdı bende bebekle ilgili şeleri yazdım benle ilgili sorularına cevap vermedim. bikaç kez yineledim beni sormaması gerektiğini. o ısrarla sen benim hayatımdaki en önemli insansın bana sorma beni deme çünkü soracağım yazdı. sorada ben istanbula geliyorum dedi. bende tekmelerini hissetmek istiyorum dedi. bende ayrıntılı usg de gelmesini söledim. hangi gün diye sordu 4 gün canlı konserim var biliosun dedi. bende hangi gün uygunsan o güne alırım dedim. şimdi yatmam gerek dedim öle:)))

haberi yoktu demek olsa aramazmıydı o kadar gaddar değilmiş demekki..umarım bu konuşma sizi için güzel bir başlangıç olur.sene bebeğin hatrına affedersin

Gözdeeee çok heyecanlandım valla bende )
demek ki adamcağız aldırdın diye o kadar içip üzülüyormuş anlamıştır artık iftiracıları...
aranızda evlilik yok mu çok özelse cevaplamak istemezsen anlarım cnm...

Ayy canım umarım aranızdaki herneyse çözülür. Başkaları yüzünden aranız açılmış gibi, umarım sen onu affedebilirsin, mutluluğunuza kaldığınız yerden devam edersiniz. Eşin sanatçı mı? Zordur bu tip insanlar :)))

ayy canım çok sevindim. hep mutlu ol, mutluluk haberlerini alalım inşallahhhh...
ne zaman ayrıntı ultrasonun? heyecanlı mısın?

Son düzenleme:
bu topiğe yeni katıldığım için olaylar ya da kişiler çok yabancı geliyor bir anda muhabbete dahil olamıyorum. herkese günaydın!

birazdan doktora gideceğiz biz bebeğimle bakalım ne yapıyormuş görmeyeli?

ayyy galiba bana dua ettiniz kızlar çok saolun:))

ayy canim yaa, bu bile biseydir.
sevindim senin adina.

insallah daha guzel gunler de kapidadir cnm

Efsung, zynptnc, oooo masallah kizlar. Umarim planlariniz gerceklesir.:13:
inşallah canım tesadüf işte :))
günaydııın

nasılsınız bugun? ben bıraz yorgunum; sabaha kadar bı uyudum bı uyandım... dayak yemış gıbıyım
gunaydın canım yorgun olduğuna odaklanma yoksa bugunu geçiremezsin arada oluyor öyle işte :))

hahahaaaa gune guzel bir haberle başladım ya :))) süper olmuş valla bu bir başlangıç ama devamı gelecektir :))
adamcağızızn günahını almışız bak ya :))) gözün aydın diyeyim :))

kizlar kac gundur ruyalar beni uyutmuyor.
bir gece sabaha kadar doguma gidiyorum dogum yapiyorum vs, onunla ugrasiyorum.
bir gece bebek bakiyorum sabaha kadar.
dun gece bebegim dogmustu ruymda, annemle yikiyorduk, emziriyordum, altini bezliyordum vss, sabaha kadar ugrastim. ruyamdaki bebek erkekti. ama cok zorlaniyordum bakimi konusunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…